Orijinalini görmek için tıklayınız : Oto yıkama hakkında
emretektas
26-03-2012, 22:45
linkteki ürün acaba iş görürmü kullanan bilen varmıdırç
Rotacar Basınçlı ve Köpüklü Yıkama Tabancası - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com (http://www.hepsiburada.com/Liste/rotacar-basincli-ve-kopuklu-yikama-tabancasi/productDetails.aspx?productId=otrotayybkyt&categoryId=20004372)
cagri-35
26-03-2012, 22:49
Başlıgı detailing car bölümüne acsan daha iyi olurdu sanki
güzel bir ürüne benziyor.nokta şeklinde basınçlı su atıyorsa sakat ama suyu yayıp basınçla gönderiyorsa güzel bir ürün
biz kendi oto yıkama yerimizde bu tarz ürünlerden bir kaç tane alıp denedik,amatör kullanımlarda dış yüzey gene bir nebze kullanılabilir,(kuş pisliklerini köpükleme sonrası söküp atamadı) çamurluk içleri ve araç altı temizlikte hiç bir etkisi yok.aracınızı kendiniz yıkamaktan zevk alıyor iseniz 100 150 tl civarı yıkama cihazları var onlardan tavsiye ederim, en azından yapılan iş güzel olur.
mgnPower
27-03-2012, 07:58
cok cok uzun seneler once kullanmistim bundan. sinir bozucu bir urun bana gore ve hic bir ise yaramiyor.
Dün ayrı bir konu açtım ama sanırım kapatılmış
evimister.com da 14 tane yıkama makinası var, EVİMAXESS kupon kodu ile %20 indirimi var.
Artı olarak avantajix.com sitesi üzerinden gidilirse ürünün mahiyetine göre değişen %3-%13 geri ödeme var.
Aklınızda bulunsun.
cemsultan
28-03-2012, 11:15
Bu aletten bende var, bahçe,ağaç,çiçek sulamak için ideal, zaten o amaçla kullanıyorum :D