Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW 1,3 milyon aracını geri çağırıyor
CooLeqenD
27-03-2012, 08:05
Alman otomotiv şirketi BMW, 2003'den 2010'a kadar üretilen 5 ve 6 serisi 1,3 milyon aracı üretim hatası nedeniyle geri çağırıyor.
Güncelleme:26 Mart 2012 20:46
Şirketten yapılan açıklamada, bazı araçlarda bir akü kablosunun yanlış kurulduğu belirtilerek, bu hatanın aracın çalıştırılmasını engelleyebildiği ve çok nadir olarak yangına neden olabileceği kaydedildi.
Şirket, bu sorun nedeniyle herhangi bir kaza ve yaralanma bildirimi alınmadığını vurguladı.
Açıklamada, otomobil sahiplerinin bir mektupla bilgilendirileceği ve onarımın yaklaşık 30 dakika sürdüğü kaydedildi.
Almanya'da 290 bin, dünya çapında toplam 1,3 milyon otomobilin çağrıldığı belirtiliyor.
Kaynak: BMW 1,3 milyon aracını geri çağırıyor | Mynet Haber (http://haber.mynet.com/bmw-13-milyon-aracini-geri-cagiriyor-622423-dunya/#haberinDevami)
Buradaki abilerime yarar diye düşündüm bilgilendirme amaçlı :icon_tup:
Faydalı ama çok geç kalınmış bir uygulama sanırım.
erhanarici18
27-03-2012, 18:20
2003 den beri miii
çok geç kalınmış sanki
onursumer
27-03-2012, 18:31
o nasıl bi yıl aralığı ya :D sorunlar yeni yeni başgostermişki farkedebilmişler herhalde :D
Adamin sorunlu dedigi araba 10 yil o sorunu cikarmamis:)
biraz daha zorlasa benim 94 model düldülüde çağırıcaklarmış :D
Bir arkadasmin 6 serisi araci gecen hafta sebebi bilinmeyen bir sekilde motordan alev almis bu haberi soyledim bakalim .motor komple yanmis allhtan arabaya bisey olmadan sondurmusler
omer_yildir
27-03-2012, 19:48
Aksiyon bülteni elimize geçti. Otomobiller çağrılmaya başlandı. Tr de 5000 de fazla otomobil olduğu söylendi.
melih tarancı
27-03-2012, 19:55
ohhhhhhh 1 seneyle yırttık valla çok rahatladım :D:D
koskoca bmw çağırıyo bi gidip bakmak lazım
Aynen ya :)
Bu geri çağırılan araçlarda prosedür ne oluyor, hatayı düzeltip geri mi veriyorlar, yoksa yeni seri mi :rolleyes: :D
sıkıntı yok gönderir yenisini alırız :D
Bu geri çağırılan araçlarda prosedür ne oluyor, hatayı düzeltip geri mi veriyorlar, yoksa yeni seri mi :rolleyes: :D
bende merak ettim,servise gidip bizi çağırmışsınız abi mi diyiliyor :)
cabrioleter
28-03-2012, 00:27
o değil de sen mynet gibi koca haber sitesi ol haberde kullandığın resim hatalı olsun :D bir kişi çıkıp resimdeki araç 5 veya 6 serisi değil demedi mi çalışanlar arasından?
Sercan AKCAN
28-03-2012, 00:39
o değil de sen mynet gibi koca haber sitesi ol haberde kullandığın resim hatalı olsun :D bir kişi çıkıp resimdeki araç 5 veya 6 serisi değil demedi mi çalışanlar arasından?
ahahahahahahahhahahhahahaha aynen ya bu kadar mı üstün körü yapılır bi iş =)
Trance-R
28-03-2012, 00:41
söylesinler kullanıcılarına madem , akü kablosu şu parça ile değişicek , filan falan ...
ne uğraştırıyorlar milleti :D
brsmustang
28-03-2012, 02:13
müthiş bir bakış açısı.
benım basıma geldı. Aracı calıstırmaya basıyorum sılecekler çalışıyor. Akunun kablosunu cıkart tak duzelıyodu 3 gunde serviste anca halledebıldıler.
orhan_guney
28-03-2012, 09:22
bazı şirketler servisleri canlandırmak için ve ayrıca müşterılerını servıse bagımlı yapa bılmek için.bu tip sorunları medyaya söylerler bunu duyan milletin yüzde 80 servise gitse bu yüzde 80 ninde yüzde 50 si gitmişken bakımlarını yaptırsa buyuk para döner fabrıka parca satar servısde kazanır markada kazanır.o yüzden ciddiye almayın herşeyi günümüzde toyota bunu çok yaptı özelikle ölü zamanlarda kriz zamanlarında.