Orijinalini görmek için tıklayınız : BMW E92 (coupe) hakkında
///KDrÖZER
27-03-2012, 18:47
arkadaşlar e92 (coupelerde) neden e36 ve e46 daki gibi elektrikli kelebek mevcut değil. varda opsiyonel mi yoksa fabrikasyon hiçbir modelinde mi yok bunun bir sebebi mevcutmu acaba?
En uyuz olduğum problem bildiğin mallıktan başka birşey değil...
///KDrÖZER
27-03-2012, 18:54
kuzene bi m paket coupe aldık arabaya herşeyi koymuşlar bi bu yok sebebi ne ki acaba
Elektrikli kelebek derken camdan mı bahsettiniz, anlamadım.
///KDrÖZER
27-03-2012, 20:32
evet kelebek camları
bende gaz kelebeği anladım , dedim arkadaş noluyoruzzzz :)
driftboy
27-03-2012, 20:34
Kankacım eger sıkıntı cıkarıyosa coupeyi satıp cabrio al cam yerine tavanı açarsınız komple :D
bende gaz kelebeği anladım , dedim arkadaş noluyoruzzzz :)
aynen bnde :D
Kankacım eger sıkıntı cıkarıyosa coupeyi satıp cabrio al cam yerine tavanı açarsınız komple :D
Ahahaha yorum beni bitirdi :D . Laz akli deniyor bizim buralarda buna :D.
individual
27-03-2012, 20:48
bmw hala clk coupedeki gibi kelebekleri aşşağa inen yapmıyor cabrio gibi olucak.
///KDrÖZER
28-03-2012, 08:05
ehehehe lan ozan :D zamanı gelince oda olacak inşallah
///KDrÖZER
28-03-2012, 08:07
bmw hala clk coupedeki gibi kelebekleri aşşağa inen yapmıyor cabrio gibi olucak.
aşağı inenden kastını anlamadım ama e36 ve e46 daki gibi açılmasından bahsetmiştim
clk gibi açılsa çok güzel olur da mercedes ce serilerinden beri bunu yapıyor da bmw neden kelebekte ısrar ediyor anlamıyorum.
driftboy
28-03-2012, 08:52
Ahahaha yorum beni bitirdi :D . Laz akli deniyor bizim buralarda buna :D.
bizim burda da sivri zekalılık deniliyo :D
ehehehe lan ozan :D zamanı gelince oda olacak inşallah
Allah herzaman en güzellerini nasip etsin kardesim ;)