PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : koltuk lekesi

GökhanO
28-03-2012, 14:01
Kırmızı sparco koltuklarım var üzerlerine kirli su dokulmus ve oyle kalmıs, suda leke yapmıs temiz bez vs.. denedim ama cıkmıyor. Bu lekeleri cıkarma sansım varmı ?

SONE-R
28-03-2012, 14:11
http://images.gittigidiyor.com/3863/Turtle-Wax-Doseme-Kumas-Hali-Temizleme-Kopugu-OZ__38635599_0.jpg

:icon_tup: :icon_tup: bunu al başkanım..

ÇOK AMAÇLI DÖŞEME TEMİZLEYİCİ
Kir koku ve lekeleri giderir.
Turtle Wax Köpüren Döşeme Temizleyici her tür döşeme ve halı için uygundur. Derin temizleme köpüğü kumaşın her lifine etki ederek en inatçı kirleri bile çıkartır.
Turtle Wax Köpüren Döşeme Temizleyici halı ve döşemeleri orijinal haline dönüştürür. Kuvvetli formülü çikolata yağ toz dahil birçok kirleri çıkartmaya uygundur.
Turtle Wax Köpüren Döşeme Temizleyici kokuları çıkartarak uzun süre kalıcı temiz bir koku bırakır.
KULLANIM ŞEKLİ:
1. Her zaman önce fazla gözükmeyen bir noktada ürünü test ediniz yanlış bir etki görürseniz kullanmayınız.
2. Şişeyi iyice çalkalayınız ve sprey ucunu ayarlayınız.
3. Temizlenecek yüzeye püskürtünüz.
4. 1-2 dakika işlemesini bekleyiniz.
5. Yerleşmiş inatçı kirlarin üzerini yumuşak bir fırça ile ovunuz.
6. Yumuşak kuru bir bezle siliniz.
7. Kurumaya bırakınız.
ipucu: Özellikle yerleşik inatçı lekeler için uygulamayı tekrar ediniz

Low-Rider
28-03-2012, 14:19
hacı atas vinet al direk , ucuz ve baya işini görür

5500
28-03-2012, 14:25
kosla geldi aklıma. işe yarar mı ki?

Ranthor
28-03-2012, 14:29
koltuklarida ne kullanirsaniz kullanin, vakumlu bir hali makinesi ( su cekebilen elektrik supurgesi)

ile cekmeyince cok kotu leke oluyor, kirleri dagitmis oluyorsun, durularsan bu sefer, sirilsiklam oluyor.

[RaCeR]
28-03-2012, 14:30
ben hallederim =)))

GökhanO
28-03-2012, 14:36
İlginize teşekkür ederim beyler :)

Mechanix
28-03-2012, 14:55
Buharlı temizleme baya başarılıymış

[RaCeR]
28-03-2012, 14:58
her türlü iç temizlik itina ile yapılır =)

ykavcioglu
28-03-2012, 15:04
koltuklarida ne kullanirsaniz kullanin, vakumlu bir hali makinesi ( su cekebilen elektrik supurgesi)

ile cekmeyince cok kotu leke oluyor, kirleri dagitmis oluyorsun, durularsan bu sefer, sirilsiklam oluyor.

Peki nasıl temizliyelim

<<buğra>>
28-03-2012, 15:51

bende de aynı sorun var, kumaş koltukları vakumlu makine ile çekmeden kurumaya bıraksam da lekeler bir süre sonra daha beter bir hal alıyor. yok mu başka çözümü?

aniL43
31-03-2012, 13:51
amway loc 'lu su yapıp ( lekenin yoğunluğuna göre yarım kovaya 2 kapak gibi ) bezle silip ardından halı yıkamayla o bölgeyi çekerseniz temizlenir muhtemelen

loc bulamazsanız atas vinet de kullanabilirsiniz

jap-10
31-03-2012, 20:34
Sonaxın döşeme temizleyicisini öneririm kendim kullanıyorum iz bırakmıyor fiyatı da uygun

Ranthor
03-04-2012, 14:11
bende de aynı sorun var, kumaş koltukları vakumlu makine ile çekmeden kurumaya bıraksam da lekeler bir süre sonra daha beter bir hal alıyor. yok mu başka çözümü?

cok cok su kullanmak lazim, makinesiz verimli bir cozumum yok ne yazik ki..

Hakan Girginer
03-04-2012, 14:36
Ben koltugu sokup yikamistim.
Bolca durularsan, sonra da iki gun kurumaya birakirsan tertemiz oluyor.
Koltugu sokmek derken, aractan cikarip kaplamasini ve sunger kismini da ayirmaktan bahsediyorum. Benim koltuga bir tencere yemek dokulmustu.