Orijinalini görmek için tıklayınız : Kaput folyosundaki dairesel çizikleri neyle geçirebilirim?
Yıkamacıya bıraktım geçen aracımı.Kaput komple şeffaf folyo ile kaplı.Yıkamacı fırça sürdü galiba,folyonun üstünde hep dairesel çizikler oluşmuş.Bu çizikleri ne ile geçirebilirim,önerisi olan var mı?
Skyhawk34
29-03-2012, 16:08
sonucta o folyo plastik malzemeden üretilmiş çizilmesi çok normal şimdi pasta desem erir gider ?
Nxt ile geçersen üstünü iki kat bi miktar azaltıyor kaplamadaki harelenmeyi ama tamamen geçmiyor
çbs nin mavi cilasını pamuga dök sonra arabanı sev okşa biraz geçer
sportinger
29-03-2012, 16:30
fatih pahalı degilse yeniden kaplat yaw ugraşma hiç :D
maslak meg.'de temizlemişlerdi bir arkadaşımkini gitmişti bu çizikler,pasta ve nxt denedim geçmedi.
ilker abi o kadar ucuz değil tekrardan kaplatamam:)
çbs nin mavi cilasını pamuga dök sonra arabanı sev okşa biraz geçer
sen arabanı sevip okşayınca geçiyor mu çizikler? :D
sonucta o folyo plastik malzemeden üretilmiş çizilmesi çok normal şimdi pasta desem erir gider ?
o kadar kalitesiz bi kaplama değil öyle hemen eriyip gitmiyor,çizilmiyor ama yıkamacı ne yaptıysa dairesel çizikler oluşmuş,önceden cam gibiydi.pasta sürdüm işe yaramadı.
en hafifinden bir polishle gec ustunden
ama en incesi olsun yoksa deler gecersin
en hafifinden bir polishle gec ustunden
ama en incesi olsun yoksa deler gecersin
makineyle girişmek lazım sanırım,elle geçmiyor.
Skyhawk34
29-03-2012, 17:02
bende zaten makineyle girişilir anca dedim ama yakıp atabilirsin
aşırı ısındırmadıkça hiçbirşey olmaz,maslak meg'de de makineyle temizlemişlerdi.Haftasonu fırsat bulursam denerim.
EMRE KAAN
05-04-2012, 14:20
abi herhangi bir beyaz pastayla sanayi dilinde ince pastayla makine ile yaptırırsan %75 gidicektir elinle bile yapabilirsin üstübü pamuk yardımıyla