PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Fiat Bis için nasıl bir motor-aktarma kullanmalı?

0zan
29-03-2012, 16:53
Aracı tamamen drift ve bozuk yol kullanımı için hazırlamak istiyorum, mesela volkicar v1 gibi küçük arkadan iter keyifli bir araç olabilir,

Plakası falan olacak yani yasal zeminde bir swap olacak, (motor yanlış hatırlamıyorsam 800cc)

Parçası kolay bulunabilen, kolay kolay kıramayacağım hangi aracın ya da motorsikletin motor ve aktarması kullanılabilir,

Tavsiyelerinizi bekliyorum

o30m1es9LXs

atabay
30-03-2012, 01:00
izmirde bir arkadasımızın projesi 6 ay once basladılar sanırım .. gun sonra pistlerde olacak.....

driftboy
30-03-2012, 01:07
Bis üzerinde bi projede yakın bi arkadasım yapacak. r1 motor filan düşünüyo oda. bayağı kararlı vazgeçiremedik. konuyu takipteyim.

atabay
30-03-2012, 01:50
Bis üzerinde bi projede yakın bi arkadasım yapacak. r1 motor filan düşünüyo oda. bayağı kararlı vazgeçiremedik. konuyu takipteyim.

demekki ilk proje izmirden cıkıyor :) yakında ( bis challenge ) olusacak keyifli olur..

driftboy
30-03-2012, 01:54
demekki ilk proje izmirden cıkıyor :) yakında ( bis challenge ) olusacak keyifli olur..

Bizden önce çıkması daha güzel olur tecrübe sahibi insanlardan yardım alırız en azından :)

bizim arkadaş biraz honda düşmanı, ve ileri derecede tofaş-fiat aşığı. Tek amacı otobanda type-r'lar vtec'ler roll yaparken sellektör yapıp aralarından uzamak, 1 defa yapayım sonra isterse parçalansın diyo o kadar psikopat :D