PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbul'da Uygun Fiyatlı Detaylı İç & Dış Temizlik Yapan Yerler Nerelerdir ?

BilalAkbayır
29-03-2012, 18:52
Gri renkteki Mercedes E220 aracımıza iç-dış detaylı temizlik yaptırmayı düşünüyorum.

Öncelikle bu uygulamalar yani detaylı iç-dış temizlik kapsamında yapılan işlemler nelerdir bu sorunun cevabını arıyorum. İstanbul'da bu işi iyi yapan bildiğiniz uygun fiyatlı yerler nerelerdir ? Böyle bir uygulamaya max. ne kadar ödemeliyim sizce ? Veya bu uygulamaları aramızda yapan arkadaşlar var mıdır ne kadar ücrete yapıyorlar ? Saygılar.

Shadow_Dancer
29-03-2012, 18:53
Takipteyim.

mmustu
29-03-2012, 18:57
valla forumada üye olan fatih kardeşimin istanbul seyrantepedeki istanbulgarage adlı tükkanına gidiyorum ben geçen gün leş bi era götürdüm motor içi detaylı iç temizlik ve dış temizlik 150 lira verdim sağolsunlar cam gibi olmuştu araba

Enes-x
29-03-2012, 19:02
Forumun sponsorlarından sonax butik i tavsiye ederim.Aşağıdaki konulardan yapılan uygulamaların fotoğraflarını inceleyebilir, fiyat ile ilgili bilgi almak için iletişim kurabilirsiniz.

http://www.techturkey.com/forum/uygulamalarimiz/111701-boya-temizleme-parlatma-ve-koruma.html

http://www.techturkey.com/forum/uygulamalarimiz/111702-detayli-ic-temizlik-ve-sterilizasyon.html

BilalAkbayır
29-03-2012, 19:03
valla forumada üye olan fatih kardeşimin istanbul seyrantepedeki istanbulgarage adlı tükkanına gidiyorum ben geçen gün leş bi era götürdüm motor içi detaylı iç temizlik ve dış temizlik 150 lira verdim sağolsunlar cam gibi olmuştu araba

Peki Mustafa abi bu temizlik dahilinde hangi uygulamalar yapılıyor ? Bu fiyatlar çok değişken değil midir? Bakın mesela siz 150 tl diyorsunuz güzel fiyat açıkcası. Bazı yerler 200-300 diyor. 500 tl'ye kadar çıkıyor. Bu fiyatların böyle oynaması çok anormal değil midir ? Ya da kalite yerlere gidilince sadece markaya mı para veriyoruz ?

meh66
29-03-2012, 19:04
bende kesınlıkle sonax butık goztepeyı tavsıye ederım

mmustu
29-03-2012, 19:07
tabiki yapılan işlemler ve kullanılan malzemeye göre fiyatlar değişir

ben özellikle motor içine hasta oldum uygulama sonrası fabrikadan bu kadar güzel çıkması imkansızdır yani :D

koltuklarda ve tavanda lekeler vrdı hiç biri kalmadı mekan aynı zamanda ATAS bayisi ve onların ürünleri kullanılıyor

dış ise sadece cilalı şampuanla yıkama oldu herhangi bi ürün kullanılmadı

Ama SONAX butik te forumdan bi kardeşimiz ve onlarında yaptıkları işler ortada eğer anadolu yakasındaysan orayıda ihmel etme

BilalAkbayır
29-03-2012, 19:09
Daha önceden bakmıştım Göztepe'nin uygulamalarına. Hoş duruyor. Peki biz Sonax'a gittiğimiz zaman hangi paketi almalıyız. 1000 liraya kadar çıkıyor fiyatlar. Tabii ki de o kadar para vermeyi düşünmüyorum. Mesela premium class la nano koruma arasındaki fark nedir ki 300 lira var arada ?

http://b1203.hizliresim.com/v/x/3xju9.jpg

mmustu
29-03-2012, 19:10
Sonax Butik Göztepe - TechTurkey Forum (http://www.techturkey.com/forum/sonax-butik-goztepe/)

şu linkten bütün sorularını sorabilirsin forum sponsorlarındandır kendileri :D

mert_leon
29-03-2012, 19:16
zıpzıp harun var bide ona sor istersen.

OmeR-FE
30-03-2012, 00:28
anadolu yakasi sonax butik,
avrupa yakasi autojoy.

Sonax butik icin dixi nickli ahmet'e,
autojoy icin zipzip nickli harun'a pm atarak irtibata gecebilirsiniz.

2 mekanda tavsiyemdir, istanbula geldigimde hangi yakadaysam mutlaka ugruyorum.

schizophrenic
30-03-2012, 00:35
Şöyle bi öneride bulunuyum size , markadan ziyade detaylı iç temizlik yapan firmanın ne kadar detay'a indiği önemlidir. Hangi yer olursa olsun 1 araç için kullanılan malzemenin fiyatı max 50 - 75 tl arası bişeydir geri kalan işçilikdir. Asıl önemli olanda işçilikdir ucuz etin yahnisi yavan olur lafınıda göz önünde bulundurarak bütçenizi biraz daha zorlayarak en iyi işçiliği olan bi yere yaptırmanızı tavsiye ederim ;) tabi 1000 tl gibi rakamada değil :D

Ranthor
30-03-2012, 09:21
boya koruma yapilacak mi?

ADMISE R1
30-03-2012, 09:32
ben levent efe otm.de görev yapıyorum ve burda kendi bünyemizde meguiars malzemeleri kullanan firma ile çalışıyoruz.marka farketmeksizin uygulama işlemleri yapılıyor.dilerseniz yardımcı olurum hem fiyat hemde işçilik olarak.

cembozbey
30-03-2012, 09:46
selam,
iç detaylı temizlikte aracın taban halısından tavan halısına kadar temizleniyor lekelerden arındırılıyor en son olarakda koruması atılyor bagaj ve istepne dahil olmak uzere

dıs da ise ilk olarak kil ardından aracınıza uygun pasta arkasından hare gidericileri polishleri en son olarakda cilası atılyor nano paketinde bunlara ek olarak nano guard adlı bir sprey kllanılyor aracınızda 0.14 mikron kalınlıgında bir tabaka olusturarak koruma saglıyor premium calss d ise bunlara ek carnauba özü yani cila nın hammaddesş saf olarak kullanılyor...daha ayrıntlı detaylar için sponsorluk baslıgımızın atında bilgiler mevcut...

Onu-R
30-03-2012, 11:45
Sonax Boya Temizleme Parlatma ve Koruma başlığının altındaki (ikinci başlık)

"Sonax boya temizleme parlatma ve koruma 300 TL" uygulamasının;
Birinci başlıktaki "Sonax Komple Uygulama 600 TL"den farkı nedir?
Aracın dışına yapılan işlemler aynı olup, motor ve iç temizlik mi yok sadece 300 TL'lik pakette?

Fiyat olarak indirimli haliyle uygulatmak istediğim işlem 300 TL (indirimsiz) ücretli olan. Onun için soruyorum. Sadece dış yapılıyor olsa da benim işime yarar.

Bu uygulama ile aracımda bulunan derin yuvarlak çizikler ortadan kalkar mı (hare gibi ama hareden daha derin)? Nano ve Premium'un farkı üzerine ekstradan nano veya premium koruma atılması ise tekrar hare veya çizik olmaması için gerekli korumayı ben kendi imkanlarımla yapabileceğimi düşünüyorum.