Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cumartesi gecesinden bir deneme - Civic VTi vs Civic Si

Time-R
29-03-2012, 20:11
http://www.streetfire.net/video/h-vti-vtec-vs-fzg-civic-si_2380519.htm

VTi: filtre, headers, duz boru, son susturucu - 2 kisi
Si : filtre, headers, duz boru, son susturucu - 2 kisi (ben 96 kiloyum yanimdaki arkadasimda 70 civari.) + depo full

VTi'da bundan baska neler var tam olarak bilmiyorum, pek konusma firsatimiz olmadi, cumartesi gecesi aniden ciktik, ama masallahi var alet cok gergin :)

VTi sahibine cok tesekkurler, iki aracada masallahimizi esirgemeyelim.

Gecti gecildi derdimiz yok, amacimiz araclarin gidisini gormekti; yorumlarinizi ona gore yaparsaniz sevinirim, kimsenin kalbi kirilmasin eften puften sebeplerle.

arabasızadam
29-03-2012, 20:21
Yanlış anlamayında görüntüler berbat iki aracada maşallah inş daha iyileri gelir .

Time-R
29-03-2012, 20:24
Yanlış anlamayında görüntüler berbat iki aracada maşallah inş daha iyileri gelir .

Haklisiniz ama durumumuz buna el verdi sagolun..

serqan23
29-03-2012, 20:35
maşallah araçlara.

Cliosportve
29-03-2012, 20:40
Normalde bu speclerde Sİ vs VTİ ne oluyor ?

Yani videolardaki sonuç normal mi ?

APO
29-03-2012, 20:47
görüntü kötü..her iki aracada maşallah...

by_vtec
29-03-2012, 20:57
bence sonuc normal,2 aracada masallah..

emre
29-03-2012, 21:17
her 2 aracında maşallahı var...

K.Kaan
29-03-2012, 21:30
maşallah iki aracada. si çok güzel yürümüş vti ile kardeşim..;)

d_8007
29-03-2012, 22:21
iki aracada maşallah.si iyi tutnmuş

fthoskay
29-03-2012, 23:26
Maşallah 2'sinede...

dc_crx
29-03-2012, 23:48
si biraz daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum fzg bilindik araba vti specleri gerçekten bunlar mı? birde araçlarda kaç kişi vardı si 2 kişi vti kaç kişiydi?

Ö.öztüRk
30-03-2012, 00:16
maşallah 2 aracada vti'de kaç kişi var onu bilmek lazım yinede normal olmuş

Time-R
30-03-2012, 00:41
si biraz daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum fzg bilindik araba vti specleri gerçekten bunlar mı? birde araçlarda kaç kişi vardı si 2 kişi vti kaç kişiydi?

VTi specleri Daha fazlasi vardir diye dusunuyorum cunku arac cidden ski yuruyordu. En basitinden mapping chip vs. dahada fazlasi olabilir. Bundan daha iyisi nasil olsun, kafa kafaya mi yurusunler kardesim, zaten 4.viteste onume atliyor, 5'te ufak ufak ara aciyor. Bende chip attirsam birde mapping yaptirsam belki dahada zorlardim.

si 2 kisi
vti 2 kisi

benim depo full doluydu birde.

K.Kaan
30-03-2012, 08:42
VTi specleri Daha fazlasi vardir diye dusunuyorum cunku arac cidden ski yuruyordu. En basitinden mapping chip vs. dahada fazlasi olabilir. Bundan daha iyisi nasil olsun, kafa kafaya mi yurusunler kardesim, zaten 4.viteste onume atliyor, 5'te ufak ufak ara aciyor. Bende chip attirsam birde mapping yaptirsam belki dahada zorlardim.

si 2 kisi
vti 2 kisi

benim depo full doluydu birde.

kardeşim gayet güzel yürümüşsün vti ile maşallah... denk gelebilirsek alternatifi de görmüş olursun rakibinin:icon_tup:

tunceR
30-03-2012, 09:34
si da 3,4 kısa dişli olsaydı daha çok tutunurdu maşallah.

Emr53
30-03-2012, 11:31
her 2 aracada maşallah guzel deneme olmuş...

Ek.Civic_Spoon
30-03-2012, 12:35
araçlara maşallah güzel deneme olmuş ama araçtan araca değişiklikler oluyo yani buna kısaca vtı var vtı var deniyor :)

bu farkı ben bizzat kendim yaşadığım için söylüyorum .

SerhatA.
30-03-2012, 13:37

:icon_tup:

Ertekin
30-03-2012, 14:36
Aynı spec lerde vti ile denemelerim olmuştu hemen hemen sizinle aynı yürüyor gibiyim.Nisan ın 3. haftası rolling gecemiz var istanbulda.Sizinlede denemek isterim.Bu arada görüntü kalitesi kötü olsada yinede kaydedip bizimle paylaştınız teşekkür ederim kendi adıma.2 araca maşaAllah çok güzel yürümüşsünüz.

Time-R
30-03-2012, 15:39
araçlara maşallah güzel deneme olmuş ama araçtan araca değişiklikler oluyo yani buna kısaca vtı var vtı var deniyor :)

bu farkı ben bizzat kendim yaşadığım için söylüyorum .

Dogru vti var, vti var.. Bu vti'larin en iyi yuruyenine tekabul edenlerden :icon_tup:

orhan_guney
30-03-2012, 15:44
:icon_tup: maşallah bu arada iki araca

K.Kaan
30-03-2012, 15:44
Dogru vti var, vti var.. Bu vti'larin en iyi yuruyenine tekabul edenlerden :icon_tup:

hehe görücez kardeşim öyle mi acaba cidden bende merak ettim:icon_tup: şaka bi yana bende merak ediyorum ne olacak denediğimizde diye..:)

Time-R
30-03-2012, 15:54
hehe görücez kardeşim öyle mi acaba cidden bende merak ettim:icon_tup: şaka bi yana bende merak ediyorum ne olacak denediğimizde diye..:)

aslinda iyi yuruyen yada olu yuruyen diye birsey yok, adam birkac sihirli dokunuslu degisiklik yapiyor, iyi yurudu oluyor Kaan :hahaha:

su havalar guzellessin, sende kendini ayarla zaten bu olaydan once konusmustuk haci, ama su chip olayina birsey de birlikte yaptiralim uygun olur fiyati :cool:

dc_crx
30-03-2012, 16:09
samet aracında crx 3-4 varmı?

Time-R
30-03-2012, 16:23
samet aracında crx 3-4 varmı?

olsa yazardim, zamaninda oyle bir soylenti vardi, baktikki isin gercegi hicbirsey yokmus :)

dc_crx
30-03-2012, 16:27
olsa yazardim, zamaninda oyle bir soylenti vardi, baktikki isin gercegi hicbirsey yokmus :)

eyw.. bende var zannediyordum o yüzden daha iyi olabilirdi yazdım demek ki 3-4 olsa yanındasın 3-4-5 olsa geçiceksin ;)

K.Kaan
30-03-2012, 16:34
aslinda iyi yuruyen yada olu yuruyen diye birsey yok, adam birkac sihirli dokunuslu degisiklik yapiyor, iyi yurudu oluyor Kaan :hahaha:

su havalar guzellessin, sende kendini ayarla zaten bu olaydan once konusmustuk haci, ama su chip olayina birsey de birlikte yaptiralim uygun olur fiyati :cool:

aynen kardeşim bende bir görmüş olurum en azından bu araçla olan videonu referans olarak alırım kendime. evet ayar konusu benimde canımı sıkıyor aslında.. ama az bı zamanı var kardeşim belimizi doğrultamadık hala aldığımızdan beri arabayı:)

Time-R
30-03-2012, 16:39
Aynı spec lerde vti ile denemelerim olmuştu hemen hemen sizinle aynı yürüyor gibiyim.Nisan ın 3. haftası rolling gecemiz var istanbulda.Sizinlede denemek isterim.Bu arada görüntü kalitesi kötü olsada yinede kaydedip bizimle paylaştınız teşekkür ederim kendi adıma.2 araca maşaAllah çok güzel yürümüşsünüz.

Tabiki musait olursam neden olmasin seve seve denerim ertekin, goruntu kalitesi icin tek iyi sey soyleyen sensin, en azindan araclar belli degil mi :)

eyw.. bende var zannediyordum o yüzden daha iyi olabilirdi yazdım demek ki 3-4 olsa yanındasın 3-4-5 olsa geçiceksin ;)

Yaptirmayi planliyorum bakalim kardesim ama erkut abinin kisasi cok daha iyi gibi olsada taksak :Deli::hahaha:

Ek.Civic_Spoon
30-03-2012, 19:24

sen öyle diyosan diyecek bişeyim yok kardeşim doğru olabilir, ama birde denk geldiğinde başka vtı larlada denersen zaten olay ortaya çıkacaktır .. :)

Time-R
30-03-2012, 19:35
sen öyle diyosan diyecek bişeyim yok kardeşim doğru olabilir, ama birde denk geldiğinde başka vtı larlada denersen zaten olay ortaya çıkacaktır .. :)

Bir arkadasimlada deneyecegim iste onlanda bir bakalim durumlara ne olacak ama daha oncede bu speclerde bi vti ile denedigimde ara bu kadar acilmiyordu :icon_tup:

ykavcioglu
30-03-2012, 19:40
çekim kötü SI'da iyi gitmemiş..

Günkut
30-03-2012, 20:18

2 kişi olmasına karsılık bence oldukca iyi gidiyor + 40 lt de yakıt var aracın specleri belli ;)

Masallah sametim iyi değişiklik olmuş keske diger işlerini yaparken 3-4 de koysaydın kanka daha farklı olurdu emın ol he birde tost makınasıylamı cektınız ak :d

ibratice
31-03-2012, 00:08
müsayit bi hafta benim sr vtec lede deneriz inşallah.benim vtec de fena gitmiyor .

Time-R
31-03-2012, 07:30

Sen yinede bir masallah cek ne olur ne olmaz. :)

Cekim kotu deyip hemen kapatmissin herhalde videoyu, boyle dedigine gore. :D Daha nasil gidecek arada kafadan en az 30 hp fark var ki vtida bos degildi anladigim kadariyla. Ayrica vitesleri nazik atiyorum dusuk vitese kacmasinda sorun olmasin diye dikkat edersen.

En basitinden iyi yuruyen bi vti diye tabir edilen ufaktan gecmisine el atilmis vti'lar, diger vti'lara bu sekilde fark aciyor. Ne biliyim vti, baska vti'a bu sekilde fark acip iyi yurumus, cigerli, akcigerden vs., temiz vti olurken bence bu fark normal.

Yada benim aracin nasil devir cevirdigini sesinden, viteslerinden ve video saniyesinden kac saniyede hangi vitesi bitirdigimi takip edebilirsin. Aracimin motorunu rad-r honda sifirladi, yurumemesi gibi bir durum ancak eski motorla soz konusu olabilirdi yag yaktigindan.

Gozu olaninda gozu ciksin, masallah demeyeninde borcu olsun. :icon_tup::hahaha:

2 kişi olmasına karsılık bence oldukca iyi gidiyor + 40 lt de yakıt var aracın specleri belli ;)

Masallah sametim iyi değişiklik olmuş keske diger işlerini yaparken 3-4 de koysaydın kanka daha farklı olurdu emın ol he birde tost makınasıylamı cektınız ak :d

Bu gidisle beni kafa kafaya yurutecekler valla kanka. 3. viteste bi sure beraber gidiyoruz, 4'e atinca burun uzatiyor hafif hafif aciyor sonrasinda ama bu gidisi bile yeterli, 3.viteste vti ile yanyana yurumek bile imkansiz, oldukcada tatmin edici geldi bana.

Tost makinasi mi :Deli: gunkutum ne desen yeridir :D

müsayit bi hafta benim sr vtec lede deneriz inşallah.benim vtec de fena gitmiyor .

Once masallah, tabi seve seve, aracinizda neler var acaba?

Trance-R
31-03-2012, 07:38
araçlara maşallah :)
SI iyi gitmiş gibi ... birkaç dokunuşla çok daha iyi olucaktır.
hele ki ; CRX dişli olursa ;)

K.Kaan
31-03-2012, 09:10

o denemede ben de yer almalıyım ama, arabanızı azçok biliyorum maşşallah on numara gerçekten.. favorilerim arasında görmek isterim nasıl bir deneme olur araçlarımız arasında.

Time-R
31-03-2012, 09:17
o denemede ben de yer almalıyım ama, arabanızı azçok biliyorum maşşallah on numara gerçekten.. favorilerim arasında görmek isterim nasıl bir deneme olur araçlarımız arasında.

o kadarsa benlik bir durum yok benim ne isim var abi, ben anca stocklarla deneyebilirim aracin gidisini gormek uzere :) saka maka specler dogrultusunda gecilmek aracin gidisini size ogretiyor, birde masallah dedirtiyor :)

stock uzerine zaten denemeye gerek yok, bu videodaki vti'da filtre egzoz oldugunu bilseydim yine sadece aracin gidisini gormek icin bir denerdim, ama baktikki ne filtre, egzozu, onun haricindede var birseyler :)

ben sadece izlemeye gelirim :D sr vtecle denemem icin en az stock bir vti'im olmasi gerek anladigim kadariyla :)

K.Kaan
31-03-2012, 09:21
o kadarsa benlik bir durum yok benim ne isim var abi, ben anca stocklarla deneyebilirim aracin gidisini gormek uzere :) saka maka specler dogrultusunda gecilmek aracin gidisini size ogretiyor, birde masallah dedirtiyor :)

stock uzerine zaten denemeye gerek yok, bu videodaki vti'da filtre egzoz oldugunu bilseydim yine sadece aracin gidisini gormek icin bir denerdim, ama baktikki ne filtre, egzozu, onun haricindede var birseyler :)

ben sadece izlemeye gelirim :D sr vtecle denemem icin en az stock bir vti'im olmasi gerek anladigim kadariyla :)

kardeşim sr vteci yıllardır görür yanından geçerim cidden çook güzel bir görüntüsü vardır maşallah tekrardan.. gidişi hakkında da duyduklarım kadarını söylüyorum çok keyifliymiş cidden..:icon_tup:

Time-R
31-03-2012, 09:48
kardeşim sr vteci yıllardır görür yanından geçerim cidden çook güzel bir görüntüsü vardır maşallah tekrardan.. gidişi hakkında da duyduklarım kadarını söylüyorum çok keyifliymiş cidden..:icon_tup:

vay masallah bir sesini duymak lazim o zaman onun kaan ikinize yetisemem ama arkadan gelirim, senin aracinda simota big tube vtec acis sesini cok merak ediyorum, ***** sadece filtreli bi vti karsilamadigimiza gore, baya yankili olsa gerek :)

K.Kaan
31-03-2012, 10:28
valla bilemiyorum kardeşim aracı aldığımdan beri bir kere dışardan dinleme şansım oldu o zaman hoşuma gitmişti ama genel yorumlar güzel olduğunu gösteriyor..:) zaten egsoz olayına girmememdeki en büyük sebep sanırım bu konu:)

Time-R
31-03-2012, 10:57
valla bilemiyorum kardeşim aracı aldığımdan beri bir kere dışardan dinleme şansım oldu o zaman hoşuma gitmişti ama genel yorumlar güzel olduğunu gösteriyor..:) zaten egsoz olayına girmememdeki en büyük sebep sanırım bu konu:)

Ciktigimiz aksam bir degis tokus yapariz hem ben benimkinin sesini duyarim, hemde sen seninkinin vtec acisini :D

ykavcioglu
31-03-2012, 10:58
filtrede vtec sesi değişmiyor samet, v2 de kullandım simotada normalide..
sesi etkileyen güzelleştiren tek şey katalizör olması...
mükemmel bir ses veriyor filtrede..

K.Kaan
31-03-2012, 12:00
Ciktigimiz aksam bir degis tokus yapariz hem ben benimkinin sesini duyarim, hemde sen seninkinin vtec acisini :D

yaparız kardeşim tabi bende si kullanma hevesim her zaman vardır zaten bir görmüş olurum bi en özellerinden biriyle tecrübe etmiş olurum kardeşim hemde..;)

K.Kaan
31-03-2012, 12:02

ses rengi simotaya geçtiğimde değişkenlik gösterdi bende..:soru:

Time-R
31-03-2012, 15:13

4500'den 1.viteste yada 2.viteste bastiginda 5500 semalarinda vtec atak yapmayacak mi? Demekki senin eski vti vtec acmiyormus kardesim. Vtec actiginda tabikide filtre seside degisir, emiside, hava cekiside, benzin orantisida. Binemesemde biliyorum.

Bu arada si gitmemis falan dedin, yazdiklarimi okudun mu?

yaparız kardeşim tabi bende si kullanma hevesim her zaman vardır zaten bir görmüş olurum bi en özellerinden biriyle tecrübe etmiş olurum kardeşim hemde..;)

en ozelinden biri sunroof klima duz vites ve sedan olmasi Kaan yoksa pek bi ozel tarafi yok :hahaha: ama tr'de 13 tane

Seve seve bende vtec nasil acilir gormus olurum, si'ninde sesini dinlerim :D

ses rengi simotaya geçtiğimde değişkenlik gösterdi bende..:soru:

4500'den 1.viteste yada 2.viteste bastiginda 5500 semalarinda vtec atak yaptiginda ses degisikligi tabiki olacaktir emis farkliligindan dolayi :)

sandman
31-03-2012, 20:47
Allah kaza bela vermesin Maşallah

Time-R
01-04-2012, 17:29
maşallah araçlara.

Cok tesekkurler

Normalde bu speclerde Sİ vs VTİ ne oluyor ?

Yani videolardaki sonuç normal mi ?

Bilmiyorum baska deneyenler varsa gormek lazim..

görüntü kötü..her iki aracada maşallah...

Cok tesekkurler

bence sonuc normal,2 aracada masallah..

Sagolun tesekkur ederim

her 2 aracında maşallahı var...

Tesekkurler emre

iki aracada maşallah.si iyi tutnmuş

Sagolun

Maşallah 2'sinede...

Tesekkur ederim

h.savas
01-04-2012, 19:24
sametttt seni istiyorum aga :D:D
şaka bi yana harbiden maşallah si mıza ve diğer araca :)

ykavcioglu
01-04-2012, 19:40
sana cevap vermeyecem:)

Time-R
02-04-2012, 20:41
maşallah 2 aracada vti'de kaç kişi var onu bilmek lazım yinede normal olmuş

sagolun cok tesekkurler

si da 3,4 kısa dişli olsaydı daha çok tutunurdu maşallah.

Sagol abicim.

her 2 aracada maşallah guzel deneme olmuş...

Tesekkurler Emre :)

:icon_tup: maşallah bu arada iki araca

sagolun..

araçlara maşallah :)
SI iyi gitmiş gibi ... birkaç dokunuşla çok daha iyi olucaktır.
hele ki ; CRX dişli olursa ;)

Tesekkurler..

Bayrampaşalı
02-04-2012, 20:43
masallah samet merak edıyorum aracını bi görüşemedik senınle :D

kanashibari
02-04-2012, 20:54
Allah bereket versin. Güzel gitmiş Si.
Maşallah araçlara.

Time-R
03-04-2012, 18:43
Allah kaza bela vermesin Maşallah

Cok tesekkur ederim kardesim sagol..

sametttt seni istiyorum aga :D:D
şaka bi yana harbiden maşallah si mıza ve diğer araca :)

Cok tesekkurler mahmut sagol kardesim :)

masallah samet merak edıyorum aracını bi görüşemedik senınle :D

Valla Mesut musait olamadim aslinda Kaanla cikicaz abi bi dahaki hafta falan sende gelsen takilsak? :)

Allah bereket versin. Güzel gitmiş Si.
Maşallah araçlara.

Cok tesekkur ederim sagolun :)

Bayrampaşalı
03-04-2012, 19:05
eger arabam cıkarsa gelırım muhabbet etmıs oluruz :)

ibratice
04-04-2012, 17:07

Sagolasin elimizden geldiği kadar kolluyoruz yeşil ördeğimizi sen yakinsin herhalde bize

K.Kaan
04-04-2012, 17:26
Sagolasin elimizden geldiği kadar kolluyoruz yeşil ördeğimizi sen yakinsin herhalde bize

aynen Acıbadem deyim bende. dediğim gibi uzun zamandır gözüme çarpan bir arabadır SR maşallahı var gerçekten.:icon_tup:

oguzhankutlu
16-04-2012, 13:37
3 viteslerde denediğimde vtec altıyım yalnız aracım da yazdıkları dışında ekstra bişey yok sametin sadece bakımlı. ;)

E0041
16-04-2012, 21:11
maşallah araçlara bence sonuç normal

normal olmayan birşey var 3 vites vti la yan yana yürümen :)
ya aracında rex 3-4 var yada vti sandığınızın aksine iyi yürümüyordur si de o 3 vites varken vti a tutunması çok zor videoda pek birşey görünmüyor fakat bana 2 den itibaren uzuyor gibi geldi

oguzhankutlu
16-04-2012, 21:48
maşallah araçlara bence sonuç normal

normal olmayan birşey var 3 vites vti la yan yana yürümen :)
ya aracında rex 3-4 var yada vti sandığınızın aksine iyi yürümüyordur si de o 3 vites varken vti a tutunması çok zor videoda pek birşey görünmüyor fakat bana 2 den itibaren uzuyor gibi geldi

vtec altıyım 3 vteste ;)

Time-R
16-04-2012, 22:01
vtec altıyım 3 vteste ;)

Kardesim herseye tamam ama vtec alti degildin, vtec alti olsa vtec actigini bariz duymam gerekirdi, niye vtec altiydim diyorsunki simdi oguzhan, civic si gitmiyorsa gitmiyor dersin ama vtec altiydim demene gerek yokki, ben senin aracini zaten o kadar met etmisim, masallah demisim, gidisini gercektende cok begendim ama lutfen vtec altiydi deme

oguzhankutlu
16-04-2012, 22:05
kardeşim yalan konuşacak halim yok beniz alt devirlere çeken sensin zaten serhanda söylüyor videoda şimdi işi daha zor diye :) bunda kızıcak bişey yok ama ben orada 5000 civarında oturuyorum birden kafa atıo zaten araba

oguzhankutlu
16-04-2012, 22:07
ben sana senin aracın yürümüyo demedim ki bazı arkadaşlar gereksiz yorumlar yapıyor farkındaysan darılmaya gücenmeye gerek yok

MeeTHoT
16-04-2012, 22:16

arabada yaklaşık 200 kg yük var 2 kişi ve full depoyla beraber vti'a karşı daha fazla ne yapmasını bekliyodunki iyi gitmemiş diye yorum yapıyosun anlayamadım...maşallahı var bence hiçte kötü gitmemiş kazasız belasız

Time-R
16-04-2012, 23:16
kardeşim yalan konuşacak halim yok beniz alt devirlere çeken sensin zaten serhanda söylüyor videoda şimdi işi daha zor diye :) bunda kızıcak bişey yok ama ben orada 5000 civarında oturuyorum birden kafa atıo zaten araba

ben sana senin aracın yürümüyo demedim ki bazı arkadaşlar gereksiz yorumlar yapıyor farkındaysan darılmaya gücenmeye gerek yok

Ben seni neden alt devirlere cekiyimki kardesim benim amacim 5500 devirlerde basmak, benim alt devirden ne kazancim olabilir, 4000 devirde basmak kimin hosuna gider, zaten benim arabamda o devirde gitmez, benim aracimda senin aracinin bir benzeri devir seciyor, headers egzoz olmasa haklisin.. :)

Kizmiyorum, sadece dogrulari soyliyorum, eger vtec alti olsaydin bir kerede madem oyle birde boyle deneyelim deyip vtec'e getirirdin ama ben motor sesinden gayet eminimki vtecteydin. Seni neden alt devire dusurup seni gecmek yada seni geride birakmak gibi bir derdim olsunki, sonucta ben kendi aracimin vtec ile gidisini gormek icin seni cikmisim, 106 gti yada altimdaki vti olsa, oyle bi hirs icerisine girsem, dediklerinde hakli olabilirsin. :) Serhan neden o anda oyle birsey dedi onuda bilmiyorum, kasitli oldugunuda kesinlikle dusunmuyorum, biz neyizki vti'in yaninda..

Ben vti vtec hastasi biriyim, her birini cok seviyorum, insallah Allah nasip ederde birgun bende alirim, arkandan gelmek o cizirtiyi duymak bile cok guzel, o yuzden seninle denedim, gecme gecilme hirsina girseydim konu bu sekilde acilmazdi, dikkat edersen senin aracini ove ove bitiremedim, her iletimdede belirttim yinede belirtiyorum 41 kere masallah, senin aracina konu icerisinde laf atilacak, bende agzimi acmayacak miyim? Laf dedirtmemki yanilmissin bu konuda. Ayrica bosuna baska birseylerde var gibi demedim, emsallerinden farkli yuruyor. :icon_tup:

Ayrica ben ittaalasmayi pek sevmem kardesim, eger yine aksini iddaa edersen dedigin gibi olsun, uzerine yine laf soyleyerek can skmaya gerek yok. :)

arabada yaklaşık 200 kg yük var 2 kişi ve full depoyla beraber vti'a karşı daha fazla ne yapmasını bekliyodunki iyi gitmemiş diye yorum yapıyosun anlayamadım...maşallahı var bence hiçte kötü gitmemiş kazasız belasız

Aracim sokuk degildi, bas vardi, basi arkadasin aracina aktardim kardesim. Ben 96 - 97 kg'luyum arkadasimda 65'lerde mi ne tam bilmiyorum, depomda full'du dogru. Yani bu denli tutunacagim bile aklimdan gecmiyordu, adaletli yorum yapmissin sagol, sanada kazasiz belasiz :)

oguzhankutlu
17-04-2012, 08:07
Ben seni neden alt devirlere cekiyimki kardesim benim amacim 5500 devirlerde basmak, benim alt devirden ne kazancim olabilir, 4000 devirde basmak kimin hosuna gider, zaten benim arabamda o devirde gitmez, benim aracimda senin aracinin bir benzeri devir seciyor, headers egzoz olmasa haklisin.. :)

Kizmiyorum, sadece dogrulari soyliyorum, eger vtec alti olsaydin bir kerede madem oyle birde boyle deneyelim deyip vtec'e getirirdin ama ben motor sesinden gayet eminimki vtecteydin. Seni neden alt devire dusurup seni gecmek yada seni geride birakmak gibi bir derdim olsunki, sonucta ben kendi aracimin vtec ile gidisini gormek icin seni cikmisim, 106 gti yada altimdaki vti olsa, oyle bi hirs icerisine girsem, dediklerinde hakli olabilirsin. :) Serhan neden o anda oyle birsey dedi onuda bilmiyorum, kasitli oldugunuda kesinlikle dusunmuyorum, biz neyizki vti'in yaninda..

Ben vti vtec hastasi biriyim, her birini cok seviyorum, insallah Allah nasip ederde birgun bende alirim, arkandan gelmek o cizirtiyi duymak bile cok guzel, o yuzden seninle denedim, gecme gecilme hirsina girseydim konu bu sekilde acilmazdi, dikkat edersen senin aracini ove ove bitiremedim, her iletimdede belirttim yinede belirtiyorum 41 kere masallah, senin aracina konu icerisinde laf atilacak, bende agzimi acmayacak miyim? Laf dedirtmemki yanilmissin bu konuda. Ayrica bosuna baska birseylerde var gibi demedim, emsallerinden farkli yuruyor. :icon_tup:

Ayrica ben ittaalasmayi pek sevmem kardesim, eger yine aksini iddaa edersen dedigin gibi olsun, uzerine yine laf soyleyerek can skmaya gerek yok. :)

Aracim sokuk degildi, bas vardi, basi arkadasin aracina aktardim kardesim. Ben 96 - 97 kg'luyum arkadasimda 65'lerde mi ne tam bilmiyorum, depomda full'du dogru. Yani bu denli tutunacagim bile aklimdan gecmiyordu, adaletli yorum yapmissin sagol, sanada kazasiz belasiz :)

tamam kardeşim ben yalan konuşuyorum

oguzhankutlu
17-04-2012, 08:09
estafurullah ben bişi demiorm tmm senin dediğin olsun kardeşim vtec ÜSTÜYDÜM