Orijinalini görmek için tıklayınız : BlackBerry Sorunsalı
MehmetCanA.
29-03-2012, 22:15
Öncelikle herkese iyi aksamlar.
Sorunum şu. Şimdi blackberryde mesajlarda rakamla yazmak için yada soru işareti, ünlem vb. noktalama işaretlerini kullanmak için "alt" tuşuna basılı tutup yazılıyor. Bende de bu güne kadar o şekildeydi. Lakin anlamadığım bi şekilde(bilmeden yaptım diye tahmin ediyorum) sanırım ayarı bozdum :D Artık "alt" tuşunu basılı tutup yazamıyorum. Ve alt tuşuna bastıktan sonra tek bir rakam yada noktalama işareti koyabiliyorum. Daha fazlası için tekrar "alt" tuşuna basmam gerekiyor.
Sanırım ayarlarla ilgili bişey, biraz kurcaladım ama çözemedim. Bi yol yordam gösterebilicek varsa şimdiden teşekkür ederim. İyi gecelerrr :)
olmus o artik cope at isine yaramaz :D
MehmetCanA.
29-03-2012, 22:22
olmus o artik cope at isine yaramaz :D
Öğrenci durumumla, telefonu çöpe atabilicek zengilikte değilim abi.
surekli buyuk harf mi kulaniyo ?
Hazır konusu açılmışken bende bişi sorim madem ,ben vodofone dan aldım blackberry mi hattımı taşıdım turkcele simdi bu telefonu kullabilmem icin 100-150 tl para ödeyip kırdırmam gerekiyormuş ne saçma bişi bu :S
gambit49
29-03-2012, 22:26
Hazır konusu açılmışken bende bişi sorim madem ,ben vodofone dan aldım blackberry mi hattımı taşıdım turkcele simdi bu telefonu kullabilmem icin 100-150 tl para ödeyip kırdırmam gerekiyormuş ne saçma bişi bu :S
vodafone u arayip bir kodu var suan adini hatrlamiorm onu istiyorsunuz. o kodu turkcelle bildirince acilir
MehmetCanA.
29-03-2012, 22:26
surekli buyuk harf mi kulaniyo ?
Hayır abi. Ya mesala peşpeşe nokta koyucam ya, "alt" tuşuna basılı tutup noktaya basınca olmuyor. İlla "alt" tuşuna basıcam bi kere, sonra onu bırakıp noktaya. Anlatabildim mi ?
vodafone u arayip bir kodu var suan adini hatrlamiorm onu istiyorsunuz. o kodu turkcelle bildirince acilir
İnşallah canım blackberyy i attım torpido ya 3310 la takılıyorum :D
Aranel Ciryatan
29-03-2012, 22:28
yok öyle birşey vodafonu'u ara Ağ MEP kodu istiyorum de. imei numaranı isterler sonra kodu paylaşırlar.
Öncelikle herkese iyi aksamlar.
Sorunum şu. Şimdi blackberryde mesajlarda rakamla yazmak için yada soru işareti, ünlem vb. noktalama işaretlerini kullanmak için "alt" tuşuna basılı tutup yazılıyor. Bende de bu güne kadar o şekildeydi. Lakin anlamadığım bi şekilde(bilmeden yaptım diye tahmin ediyorum) sanırım ayarı bozdum :D Artık "alt" tuşunu basılı tutup yazamıyorum. Ve alt tuşuna bastıktan sonra tek bir rakam yada noktalama işareti koyabiliyorum. Daha fazlası için tekrar "alt" tuşuna basmam gerekiyor.
Sanırım ayarlarla ilgili bişey, biraz kurcaladım ama çözemedim. Bi yol yordam gösterebilicek varsa şimdiden teşekkür ederim. İyi gecelerrr :)
dostum öncelikle blackberry nin hangi modeli ve sürüm olarak ne kurulu. bide bataryayı çıkarıp taktınmı?
MehmetCanA.
29-03-2012, 22:29
dostum öncelikle blackberry nin hangi modeli ve sürüm olarak ne kurulu. bide bataryayı çıkarıp taktınmı?
Bataryayı çıkarıp takmayı denemedim abi. Deniyorum hemen.
Model 8700g. Sürümde 4.5 olması lazım
Hayır abi. Ya mesala peşpeşe nokta koyucam ya, "alt" tuşuna basılı tutup noktaya basınca olmuyor. İlla "alt" tuşuna basıcam bi kere, sonra onu bırakıp noktaya. Anlatabildim mi ?
anlatamadin. simdi alt tusuna basmadan rakamlarimi yaziyor. yoksa alt tusuna basincami rakam yaziyor. yada alt basip noktaya bastiginda nokta oluyormu ??
Aranel Ciryatan
29-03-2012, 22:30
Bataryayı çıkarıp takmayı denemedim abi. Deniyorum hemen.
Model 8700g. Sürümde 4.5 olması lazım
tmm cihaz açılsın bi yaz buraya bakalım çözüm buluruz.
MehmetCanA.
29-03-2012, 22:31
anlatamadin. simdi alt tusuna basmadan rakamlarimi yaziyor. yoksa alt tusuna basincami rakam yaziyor. yada alt basip noktaya bastiginda nokta oluyormu ??
Abi alt tuşuna basıp bırakıp sonra noktaya tıklamam gerekiyor noktanın çıkması için. Alt tuşuna basılı tutarken hiç bi tuş bi halta yaramıyor :D
MehmetCanA.
29-03-2012, 22:33
Telefonun bataryayı çıkartıp takmak işe yaradı :D Hiç aklıma gelmemişti açıkcası çok tesekkürler ilgilenen bütün abilerime :) Mod abilerimden de özür dilerim yalandan konu açmak zorunda kaldım, saygılar, hürmetler :)
Aranel Ciryatan
29-03-2012, 22:34
konuyu okuyan arkadaşlar için tekrar hatırlatmak istiyorum. blackberry cihazlarda sorun yaşadığınız anda ilk önce mutlaka bataryayı çıkarıp takın :D
MehmetCanA.
29-03-2012, 22:37
konuyu okuyan arkadaşlar için tekrar hatırlatmak istiyorum. blackberry cihazlarda sorun yaşadığınız anda ilk önce mutlaka bataryayı çıkarıp takın :D
Bunu aklımın bi köşesine yazıcam abi teşekkürler :)