Orijinalini görmek için tıklayınız : fırcasiz arac yikama
gambit49
30-03-2012, 14:19
Karcher amator sersi basıncli yikama makinam var 100 bar sanirim calisma basinci
buna uygun Karcher in kopuklu yıkama ucu varmis. bu tarz yıkama randımanlı oluyor mu.
kopuklu yıkama icin sampuan ne onerirsiniz
imprezaWRC
30-03-2012, 14:41
Karcher amator sersi basıncli yikama makinam var 100 bar sanirim calisma basinci
buna uygun Karcher in kopuklu yıkama ucu varmis. bu tarz yıkama randımanlı oluyor mu.
kopuklu yıkama icin sampuan ne onerirsiniz
Karcherin foam lance'i biraz pahallıdır ve normale foam lance'e göre de çok küçüktür.
Atas'da ya da erdem boya'da foam lance satılıyordu, sorarsanız yardımcı olurlar.
Foam lance ile hemen hemen her türlü şampuanı kullanabilirsiniz.
Tavsiyem
-atas dls (en kolay bulabilceğiniz üründür)
-meguiars hyper wash
- meguiars shampoo plus
- chemical guys glossoworkz veya citrus wash
- valet pro poseidon
- valet pro orange pre wash
- Stjarnagloss red snö
EMRE KAAN
30-03-2012, 14:56
mequiars için özelden ulaşabilirsiniz :d
atas proteo aldık yeni şirket araçlarımızda kullanıyoruz sonuç mükemmel şiddetle tavsiye ederim.
gambit49
31-03-2012, 08:45
Karcherin foam lance'i biraz pahallıdır ve normale foam lance'e göre de çok küçüktür.
Atas'da ya da erdem boya'da foam lance satılıyordu, sorarsanız yardımcı olurlar.
Foam lance ile hemen hemen her türlü şampuanı kullanabilirsiniz.
Tavsiyem
-atas dls (en kolay bulabilceğiniz üründür)
-meguiars hyper wash
- meguiars shampoo plus
- chemical guys glossoworkz veya citrus wash
- valet pro poseidon
- valet pro orange pre wash
- Stjarnagloss red snö
sunu gordum sahibinden uzerinden bu is gormez mi
imprezaWRC
31-03-2012, 10:55
sunu gordum sahibinden uzerinden bu is gormez mi
Linki yazmamışsınız.
gambit49
31-03-2012, 11:01
Linki yazmamışsınız.
kusura bakma atmisim :D cikmamis yada olmus o aralar bisey :D
KARCHER FOAM LANCE, KÖPÜKLÜ OTO YIKAMA APARATI - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 50862614 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-karcher-foam-lance-kopuklu-yikama-aparati-50862614/detay)
kusura bakma atmisim :D cikmamis yada olmus o aralar bisey :D
KARCHER FOAM LANCE, KÖPÜKLÜ OTO YIKAMA APARATI - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 50862614 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-karcher-foam-lance-kopuklu-yikama-aparati-50862614/detay)
Bunu aldığım zaman fırçasız yıkama için illa tanzikli su basınçı olması gerekirmi.
gambit49
31-03-2012, 11:54
asagida hangi basincli su makınalarina uyumlu oldugu yaziyor karcher dısında baska basincli su makinasiyla calismaz
asagida hangi basincli su makınalarina uyumlu oldugu yaziyor karcher dısında baska basincli su makinasiyla calismaz
Bu tabanca harici birşeyle püskürtüp tanziksiz suyla normal bahçe hortumuyla yıkama yapabilirmiyim yukarada yazan şampuan örneklerini kullanarak.
gambit49
31-03-2012, 12:48
olabilcegini sanmıyorum makınalar havasu karisimini 100 barla basiyor bahce muslugu ile sanmıyorum
yok bende püskürtme için 5 lt likmi bitane tüp gibi bişey var adını bilmiyorum ikeadan almıştım elle pompalıyosunuz basınç oluştuğu için bütün arabaya püskürtmeye yetiyo aldım kullanamadım hiç babam bahçeyi ilaçlamak için kullanmış eğer köpük yada ilaç yapıp durulumak bahçe hortumuyla işimi çözebilceksem tekrardan alırım aynı üründen yeşil renk 55 tl gibi birşeydi alman malı.
gambit49
31-03-2012, 13:24
dediginiz bahce ilaclama aletleri internette o tarz urunlerle bu isi yapanlarda var aratirsaniz bulursunz.
Makinaların Kendi Orjinal Foam Lance'leri İyi Değil Atas Firmasının Elinde Bir Ara Vardı Güzel Foam Lance İstersen Ordan Murat Beyle Görüş Hem Proteo veya DLS Köpük Alırsın Hemde Foam Lance (İlkbaharda Proteo Daha Başarılı İş Çıkarır )
gambit49
01-04-2012, 14:34
karcher foam lance hakknda tecrubesi bilgisi olan :D yok mu :D
Foam lance ve bunun için üretilmiş şampuan ile kullanılıyor galiba.
Karcher Foam Lance Kpkl Oto Ykama Aparat (http://www.karchermarket.com/?kategori-34-Karcher-Foam-Lance-ler.html)