Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 92-95 hb civic tampon sorunsalı ...

orkuteren
30-03-2012, 14:49
92 hb si sahibiyiz aldığımız aracın ön arka tamponları önceden macun görmüş ve zamanla sağa sola temas ettiği için macunlar çatlamış dökülmeye başlamış halde.Bunlar boyacıya tamir ettirmeye kalksam zamanla yine aynı problemlerle karşılaşacağımı biliyorum.Onun için sıfır civic ön arka tampon almaya karar verdim.Oem fiyatlar çok yüksek oldğu için haliyle yan sanayi tampon kullanmak istiyorum daha önceden yan sanayi tampon kullanan arkadaşlar oldu mu ? tamponların oturma poziyonları nasıl yada bunlarda marka ayrımı var mıdır şu marka daha iyidir kalitesi olsun esneme özeliiği vs. bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim saygılar ...

otomania
30-03-2012, 15:43
aynı sorunu bende yaşamaktayım ne ön ne arka tamponu dört dörtlük oturmanz mümkün değil gecenlerde söktük tekrar oturtup takalm dedik ama eskisiyle hç bi fark olmadı hala aynı, boya konusuna gelnce bende yine aynı durumdayım özellikle arka tampon bu konuyla ilgili bilgisi varmı ona göre boyatalım

c20let
30-03-2012, 15:50
Çıkma bulma şansınız yok mu araştırdınız mı ?

red_
30-03-2012, 16:14
aynı sorun arkadaşta vardı yan sanayi tampon oturmuyor ne yaparsan yap cıkma duzgun bi tampon bulmanız gereklı

FK.Sub
30-03-2012, 16:38
oturma pozisyonunda bir sıkıntı olmuyor ancak lip vs falan uymuyor adam gibi oturmuyor üzerine.birde orjinal malzeme kadar esnek değiller daha sert plastiği genelde.

Talih.b16
30-03-2012, 16:46
vallaha ben yeni aldım taktım yan sanayi adam yannız bu iyisi dedi ne demekse.cuk diye oturdu hiç sıkıntı yok.aracın önünde kaza bela yoksa camurluk panel düzgünse gayet oluyor

alfonso4474
30-03-2012, 20:46
bende yansanayi olanlarda oturmuyo çikin boşluklu bi görüntü oluyo diye biliyorum

makif84
30-03-2012, 20:48
yan sanayininde markaları var bi tyc yi deneyin derim ben öyle yapmıştım cuk oturmuştu

Owner89
31-03-2012, 02:26
bulabiliyosan orjinal bul bencede daha dayanıklı oluyo en azından yan sanayi plastikler ufak tıklamalarda parça parça dökülebiliyo :D

orkuteren
31-03-2012, 09:58
vallaha ben yeni aldım taktım yan sanayi adam yannız bu iyisi dedi ne demekse.cuk diye oturdu hiç sıkıntı yok.aracın önünde kaza bela yoksa camurluk panel düzgünse gayet oluyor

araçta ön panelde filan tıklama vs hiç bişey yok sadece dediğim gibi sürtme vs gibi durmlardan sonra macun boya işlemi görmüş sadece ...