Orijinalini görmek için tıklayınız : Balıkçılık Ve Avcılık Fuarı (05-08 NİSAN)
http://ressim.net/61/upload/f2f89d3a.jpg
MEDEX 2012 YILINDA DALIŞ VE OLTA BALIKÇILIĞI SEKTÖRÜNÜN EN GÖRKEMLİ FUARI HALİNİ ALIYOR…
05 – 08 NİSAN 2012 tarihleri arasında 5. kez düzenlenecek olan Ülkemizin ve Akdeniz çanağının en büyük dalış ve olta balıkçılığı fuarı “MEDEX İSTANBUL 2011 Dalış, Balıkçılık ve Su Sporları Fuarı İstanbul fuar merkezinde 5. kez sizlerle buluşacak.
Sualtı, Sportif Balıkçılık ve Su Sporları alanında ülkemizin ve Akdeniz çanağının en büyük tüketici fuarı, Dünyanın sayılı fuarları arasında yer alan fuar kapsamında sualtı, su sporları ve olta balıkçılığı, dalış ekipmanları ve şişme bot, dıştan takma motorlar, yurtiçi ve yurtdışı dalış ve doğa turları, dalış merkezleri, dalış okulları, sportif balıkçılık, sualtı avcılığı tanıtılacak aynı zamanda 6. kez düzenlenecek “Uluslararası Serbest Dalış ve Sualtı Avcılığı Sempozyumu” ve denizlerimizin, doğal hayatımızın korunması, balıkçılık ve sualtı sporlarında malzeme kullanımı, konularında ulusal ve uluslararası uzmanların farklı konularda konuşmacı olarak katılacağı katılımcı, eğitim ve tanıtım seminerleri düzenlenecektir.
2012 YILINDA TÜM MARKALARIYLA SUALTI AVCILIĞI, OLTA BALIKÇILIĞI SEKTÖRÜ BU FUARDA…
Özellikle dalış sektöründe uluslararası alanda adını dünyanın en iyi fuarları arasına yerleştiren MEDEX geçen yıl olta balıkçılığı sektörünün fuarda yer alması ile birlikte genişlemeye ve büyümeye devam etmektedir.
Sualtı avcılığı ve Olta balıkçılığının deniz ve tatlı su avcılığı bünyesinde Türkiye nin en büyük
Su sporları fuarı olmuştur.
SEKTÖRE AİT DÜNYANIN EN İYİ MARKALARI MEDEX FUARINDA…
Özellikle dalış ve olta balıkçılığı sektöründe ithal ve yerli üretim ekipmanlar, aksesuarlar
ve 2012 yılının en göz alıcı modelleri, fuar sipariş avantajlarıyla sizlerle buluşacak.
MEDEX 2012 FUARINDA İLK KEZ DIVE FASHION SHOW…
Dalış ekipmanları için ilk defa kurulacak podyumda “MEDEX FASHION SHOW” gerçekleştirilecektir. Scuba ve Serbest dalış kıyafetleri sponsor firmaların defile programları ve ünlü mankenlerin şovları ile nihai tüketicilerin ve sektörün beğenisine sunulacaktır.
MEDEX ETKİNLİKLERİ KATILIMCI VE ZİYARETÇİLERİ DOYURACAK…
Fuarda sualtı fotoğrafına gönül verenler için Tahsin Ceylan tarafından her gün work shop verilecektir.
Geçen sene olduğu gibi “KONUŞAN SUALTI” kapsamında 4 gün boyunca mağara dalışlarından sertifikasyon sistemlerine birçok konuda seminerler verilecektir.
Oluşturulacak “DIVE ZONE alanında dalış okulları ve sertifikasyon sistemleri ile görüşerek, tatilinize ve dalış eğitiminize yön verebileceksiniz. Segiler ve Medex Party ile desteklenecektir.
Olta balıkçılığı sektörü için fuarda, doğru avlanma, avlanma teknikleri, doğru malzeme kullanımı gibi konularda uzmanlar ve dernekler eğitim, tanıtım seminerleri gerçekleştirecekler.
Göründüğü gibi MEDEX sualtı ve sportif balıkçılık sektöründeki gelişmeler, zengin ürün çeşitleri, ziyaretçiler ve katılımcı firmalar arasındaki fikir alışverişi ve pazar nabzını tutması açısından da güçlü bir etkinlik niteliği taşıyor. Bu yıl ilk kez katılımcılarımız KOSGEB desteği alabileceklerdir, konuyla ilgili 0212 288 64 00 nolu telefondan bilgi alabilirler. Yine 9. salonda organize ettiğimiz AV, SİLAH VE OUTDOOR fuarını aynı tarihlerde yaparak zengin bir katılım ve sektörel genişleme hedeflemekteyiz.
oradayım haftaya kısmetse :D
EMRE KAAN
30-03-2012, 15:29
ankarada beni sezonda balığa götürücek içki içmicek profesyonel birisi olucak şanslı ve yakışıklı biri aranıyo varmıdır :D:D
ProdriveSTI
30-03-2012, 15:33
av'a bayılırım çok eğlenceli oluyo,özellikle gece gidildiğinde zifri karanlıkta ortalıkta dolaşıp,o hayvanın seslerini duyunca gelen ürperti inanılmaz farklı oluyor...gitmeliyiz bir ara.
EMRE KAAN
30-03-2012, 15:34
ben varım da işi bilicek birisi lazım :D
oradayım haftaya kısmetse :D
Abi ne zaman geleceksin görüşelim fuarda
ProdriveSTI
30-03-2012, 15:36
ben varım da işi bilicek birisi lazım :D
dur bakalım gideceğim zaman haber veririm ;)
yalan atıyo beaa gelmicek :D
EMRE KAAN
30-03-2012, 15:41
tmm haber ver mutlaka tam otomatikle çıkalım sahaya :D
ProdriveSTI
30-03-2012, 15:41
tmm haber ver mutlaka tam otomatikle çıkalım sahaya :D
işi bilen birileri var aslında siteden haber bekliyordum ama olmadı sanırım kısmet bakalım,gideceğimiz zaman haber veririm :D
fatihtemizer
30-03-2012, 15:43
bende giderim büyük ihtimal.hatta bakayım davetiye varmıdır..
MEDEX 2012 FUARINDA İLK KEZ DIVE FASHION SHOW…
Dalış ekipmanları için ilk defa kurulacak podyumda “MEDEX FASHION SHOW” gerçekleştirilecektir. Scuba ve Serbest dalış kıyafetleri sponsor firmaların defile programları ve ünlü mankenlerin şovları ile nihai tüketicilerin ve sektörün beğenisine sunulacaktır.
Böyle şeylere hazırlıklı olun o zaman :)
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT5F-kUQZH8VreW2SPYztliBhN9HmANvc11tWfDKPj5b7ATu4Gvl5PS r5RT
EMRE KAAN
30-03-2012, 15:54
Böyle şeylere hazırlıklı olun o zaman :)
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT5F-kUQZH8VreW2SPYztliBhN9HmANvc11tWfDKPj5b7ATu4Gvl5PS r5RT
ben her zaman hazırım :D
O kızı kesin zıpkınla vururlar orada
Gectigimiz senelerde yapilan Medexleri malesef hic begenmemistim. Organizatoru de arkadasimdir. Umarim bu sene cok daha iyi olur. ***** bu sene artik elbisemi ve zipkinimi yenilemem lazim.
Merakla bekliyoruz.
iyi oldu bu konuyu gördügüm gecen sene kaçırmıştım bu fuarı bu sene inşallah gidip birkaç malzeme bakıcam patiklerim bitik hale geldi:)
haftaya cumartesı bır allah işi karışmazsa oradayım kardeşim, gelirsem görüşürüz :icon_tup:
yalan atıyo beaa gelmicek :Dneden yalan atam laa densiz münafık, ahmet abı gıdelım haftaya dedı , ben gidiyorum ama sen gelemıyosun asuhas :D
tamam abi haber veririsin o zaman
Ben gideceğim orada buluşabiliriz gelicekler ile
Gece av zevkli oluyor diyen arkadaş sen Bohçacımısın hayırdır
cumartesi oradayım görüşelim
ProdriveSTI
30-03-2012, 16:57
ne münasebet ?
ben çevreye zarar vermiyorum,hayvanlara eziyet çektirmiyorum.gidiyorsam kendi memleketimde gidiyorum.
Gece av zevkli oluyor diyen arkadaş sen Bohçacımısın hayırdırmuhtemelen projektör ıle tavşan avı hilmi :D
ProdriveSTI
30-03-2012, 17:00
muhtemelen projektör ıle tavşan avı hilmi :D
teşekkür ederim abi beni anladığın için.
ne münasebet ?
ben çevreye zarar vermiyorum,hayvanlara eziyet çektirmiyorum.gidiyorsam kendi memleketimde gidiyorum.
Memleketinde de yapsan gece avını ne ile yapıyorsun ?
Gece tavşan tilki de başka ne avlanabilirki onlarda far avı ile mümkündür buda bohçacılıktır
he sen balık avından bahsediyorsan orası ayrı kampını kurup sazanını bekliyorsan lafım yok
Bende avda eziyet çektirmiyorum kanat kırıgı düşen hayvanı besmele ile hemen bogazlıyorum örnek
Çulluk 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=UJkGSz3tl0k&feature=plcp&context=C4f59487VDvjVQa1PpcFPBFeCKDQ_CWKs8blVzdfM7 bMZtfDw1eYY%3D)
neyse mevzumuz bu değil
fuarda görüşür tanışırız inşallah
teşekkür ederim abi beni anladığın için.yapıyosan ciddi ayıp ama , avlanmak çaba harcarsan zevklıdır, hayvanların boşluklarından faydalanmak avlanmak değildir, düşünsene vurgun yemiş bır balık su yüzüne cıkmış ve sen onu elınle yakalamışsın ne gibi bir keyfı olur kı bı avın :icon_tup:
teşekkür ederim abi beni anladığın için.
Yahu projektor ile tavşan avı ne demek
sen nasıl bir zihniyettesin
Bizim yerli tavşanımızı sen projektor ile nasıl katledersin
o hayvana merhametin hiçmi yok
gece senin gözüne kuvvetli projektor tutsak sen bile hareket edemezsin
ayıptır be barı bunu forumlarda dile getirme
senin Allah bilir avcılık belgen senelik avlanma pulunda yoktur bunları gectim tüfeginin ruhsatı bile oldugundan şüpheliyim
ProdriveSTI
30-03-2012, 17:05
Memleketinde de yapsan gece avını ne ile yapıyorsun ?
Gece tavşan tilki de başka ne avlanabilirki onlarda far avı ile mümkündür buda bohçacılıktır
he sen balık avından bahsediyorsan orası ayrı kampını kurup sazanını bekliyorsan lafım yok
Bende avda eziyet çektirmiyorum kanat kırıgı düşen hayvanı besmele ile hemen bogazlıyorum örnek
Çulluk 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=UJkGSz3tl0k&feature=plcp&context=C4f59487VDvjVQa1PpcFPBFeCKDQ_CWKs8blVzdfM7 bMZtfDw1eYY%3D)
neyse mevzumuz bu değil
fuarda görüşür tanışırız inşallah
abi genelde gündüzden gider,kamp kurarız oltamız varsa oltamızı atarız...
ırmak kenarlarında genelde sazlıkların oralarda domuzlar olur gider etrafı kontrol ederiz.
edit: neyse çok yükleniceksiniz bana anlaşılan...
cumartesi oradayım görüşelim
Gecen sene bursadaki fuara gitmiştim ATA nın yeni çıkardıgı kinetik tüfegini incelemek için
ve bir tane kendime neo çulluk satın almıştım hoş bu sene çulluga gidemedim kullanmak nasib olmadı ama bıldırcında da baya keyif almıştım :)
cumartesi görüşelim inşallah orda
abi genelde gündüzden gider,kamp kurarız oltamız varsa oltamızı atarız...
ırmak kenarlarında genelde sazlıkların oralarda domuzlar olur gider etrafı kontrol ederiz.
geceleri ise adrenalin olsun diye dağ bayır gezeriz,bazen traktör ile köyden uzaklaşıp projektör ile domuz ve tavşan avına çıkarız...
yani ben bu durumdan çok memnunum kimseye zarar vermediğim sürece yapmaya devam edicem.
Aferim sana sen devam et
ilerde çocugun avlanıcak av bulamadıgında bol bol arkandan küfreder
Projektor ile domuz avı oda iyiymiş :)
ProdriveSTI
30-03-2012, 17:21
abi yapma gözünü seviyim en son 3 yıl önce gittim onda da sadece balık tuttuk,o dediklerimi 1 kez yapmışızdır onu da ben yapmadım zaten.
gittiğimiz zamanda yanımızda ruhsatlı tüfek oluyor ama genelde kullanmıyoruz her ihtimale karşı yanımızda bulunduruyoruz ayrıca jandarmadan izinde alıyoruz Kalecikten...insanı cani yerine koymayın sanki her hafta gidip katliam yapıyorum.
Bu konu hakkında seninle konuşmama gerek yok
çünkü hiç bir bilgin yok eli tüfek tutan herkes kendini avcı sanıyor bende buna tilt oluyorum
iki video seyreden bir köpek sahibi olan 16 yaşındaki herkes tüfek alabiliyor
devletin buna bir düzen getirmesi lazım artık
sen jandarmadan neyin iznini alıyorsun yani okadar çok sallıyorsun ki artık ben sana bişi yazma geregi duymuyorum
senin avcılık ve atıcılık belgen varmı ? bence yok adım gibide eminim olmadıgına
av sezonu ne zaman açılır ne zaman kapanır
MAK nedir
bunları duymadıgına da eminim
google dan araştır azcık ögren bilinçli avcı ol sana böyle yazıyorum diyede bana kızma
yardım istersen yardımda ederim belgeni alman için ava götür dersen ava götürürüm istanbula gelirsen ama Allah rızası için diyorum gece avı 1 kere yapmış olabilirsin ama birdaha yapma lütfen
Gece projektor ile av yapan
Teyp kurup kuş toplayarak av yapan
Av sezonu kapandıgı halde ava devam eden
Limitleri aşarak avlanan
herkes bohçacı sınıfına girer bu avcılık camiasında Avcıya büyük bir lekedir
Bu tip arkadaşların varsa onları da uyar
tavşan avı yapmak istiyorsan güzel bir kopay yad zagar al çık gündüz av sezonunda tavşanını bul vur
neyse fuara gelirsen cumartesi benide samimi buluyorsan görüşrüz kardeşim
ProdriveSTI
30-03-2012, 17:31
ben aslında ifade edemedim söylüyeceklerimi elime yüzüme bulaştırdım...neyse haklısın abi...
bursa daki fuara beklerim bozkurt av a yardıma gidicem standa
gece katliamcılarına ağır küfür ediyorum :mad::mad:
Tamam fazla yüklenmeyin cocuga. Hatasini anlamis kendini yanlis ifade etmis. Gece avciligi yapanlari ben Allah'a havale ediyorum. Eskiden kavga ederdim ama hangi birine yetiseceksin. Gecen sene Saroza levrege gittim. Gunduz daliyorum birtane dalgic yok. Ama suda da birtane balik yok. Es kaza gece deniz kenarinda yuruyuse ciktik bir de baktik ki suyun alti Reina gibi :D heryerde isiklar bir o yana bir bu yana. Asagida resmen katliam var.
Neyse acmayalim o mevzulari da bu guzel konuyu kirletmeyelim. Hilmi ATA nin Kinetik tufeginden bu kis kendime fabrikasinda ozel yaptirdim birtane. Tufek cok iyi. Ozellikle de swingi cok iyi. Gecen sene cok guzel ordek ve kaz avi yaptim o tufekle. Sen avi biraktim diyince aramadim seni. Tekrar geri donersen haber ver. Tekne de bakimlari yapildi indi suya. Biliyosun Nisan Mayis Haziran Marmaranin en bereketli aylari. Hemen organize olalim :)
gece farla culluk tavsan icin bilhassa ava cikanlarin hesabi burda deilse oldukten sora diger tarafta sorulur,yaziktir gunahtir.
uzak durun,surdurulebilir avcilik icin kurallara nizamlara uyunki gelecek nesillerde doganin bu nimetlerinden yararlanabilsin..
tum hayatim avda gecti diyebilirim neyazikki tr nin heryerinde bu tarz ava cikanlara rastladim,gordugunuz duydugunuz an kolluk kuvvetlerine ihbarda bulunun!
boracim bu arada levrekler basladi bilgine:)))
gece farla culluk tavsan icin bilhassa ava cikanlarin hesabi burda deilse oldukten sora diger tarafta sorulur,yaziktir gunahtir.
uzak durun,surdurulebilir avcilik icin kurallara nizamlara uyunki gelecek nesillerde doganin bu nimetlerinden yararlanabilsin..
tum hayatim avda gecti diyebilirim neyazikki tr nin heryerinde bu tarz ava cikanlara rastladim,gordugunuz duydugunuz an kolluk kuvvetlerine ihbarda bulunun!
boracim bu arada levrekler basladi bilgine:)))
Sana guvenmiyorum artik kanka :D o gun de levrek var diye vermisin coskuyu Atilla abiye gittik girdik suya su 4 derece amk :D kangren olacam diye ciktim sudan walla :hehe:
Hemen gittik su döktük Atilla aboyle baktik calisiyor mu alet hala diye de sorun cikmadi neyse ki :D
Sana guvenmiyorum artik kanka :D o gun de levrek var diye vermisin coskuyu Atilla abiye gittik girdik suya su 4 derece amk :D kangren olacam diye ciktim sudan walla :hehe:
Hemen gittik su döktük Atilla aboyle baktik calisiyor mu alet hala diye de sorun cikmadi neyse ki :D
baskan avci var avci var her ava giden av vursa av gorse ne balik ne kuş kalirdi:))
evet beyler fuar bugün açıldı varmı başka hafta sonu gelecek olan?
http://rsm.haber365.com/N/1333625039_10_110.jpg
http://file.yabantv.com/galeri/9/4/1/1//9411_galeri_7_kck.jpg?20120314T164819.820
http://file.yabantv.com/galeri/9/4/1/1//9411_galeri_8_kck.jpg?20120314T164819.820
http://www.haberegider.com/blog/wp-content/uploads/%C4%B1wa-2011-nurnberg-germany-g.jpg