Orijinalini görmek için tıklayınız : araştırma
ya arkadaslar bende renault flash var 1,4 gorunumlu 1,7 mtor arabaa drag yarıslarınaa katılcamm ve bunun ıcın kalkısıı hızlandırmamm gerekıyorr neler yapsam basarılı olurumm???
Selcuk_RoL
30-03-2012, 23:47
sana şimdi herkez kendini tanıtman gerektiğini söyliycek bir sürü makara fln ohoohh çok allah kolaylık versin bence sen hmn kapat pc yi çık
1,4 görünümlü 1,7 dogan görünümlü şahin gibimi hoşgeldin alewykum selam ne iciyoruz :D
arabanın nteknolojisi oldukcas eski. draglarda gireceğin kategoriyide düşünürsek paran cebinde kalsın, arabayı satar ustune koyup drag ıcın tunınge uygun bır arac alırsın.. ksacası yol yakınken vazgeç bu sevdadan, o arabayla bısı cıkmaz..
amaç sadece drag kovalamaksa, flash'ı satıp b16a2 swaplı crx'i almak en mantıklı hareket olacaktır, miniks lerin aracından bahsediyorum
meLaNchoLic
31-03-2012, 22:13
geyik konusu falanmı bu öyle bi koku aldım birden çekirdek çay falan hazırlayalım mı :D
geyik konusu falanmı bu öyle bi koku aldım birden çekirdek çay falan hazırlayalım mı :D
İyi olur vallaha hemen gidip çayımı koymuştum bile:D:D:D
Edit:Arkadaşlar ciddi olalım.Drag yarışlarına katılmayı ciddi düşünüyorsan.Bence küçük sınıf araç alıp (crx,civic saxo,106)gibi Bununla bitmiyor. Yarışçı olduğuna dair lisans belge bilmem ne alman lazım ayrıca araca harcıyacağın parayı göz önüne denk alırsan
konu dun gece acilmis
cok gec.....
senin nickin bundan sonra dogan gorumlu sahin olsunn :D