Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni oyuncak Golf R :)
Kulaktan dolma bılgı Detected ;) Sevdım bu ısı...
GTR ıle hep en kısık ayarda,egsoz yazılım varmıs gıbı yurudum!Hızlı ayarda hep problem cıktı,sureler 50-51 lere cıktı.Ne zamankı kıstım,hatta pıst odaklı dusuk basınc ve erken dolan prog attım,surelerım ıyılestı! 49,1 sec i,2 kısı yaptım! Bılsem rekor yapıyorum,o gun tek kısı kasardım. Kısık ayarda 100-200km surem 7,4 sec ıdı yigit...
Cunku Apexde gaza oturdugumda patınaj ıle hem cızgım bozuluyor,hem dısa kayıyorum hemde ıdeal cızgıdekı kısa turu kaybedıyorum.Ki,cok cabuk hızlandıgı ıcınde,daha erken frene basmak zorunda kalıyorum,hıdrolık ısım artıyor,motor yag ısım artıyor,araba timing lerı gerı cekıyor,her sey allak bullak oluyor....
Sende pıst ısını ogrendıkce,bana hak verıceksın. 12 yasımda ılk tecrubemı yasadım kart ıle,o gunden berı kendı capımda ugrasıyorum.
EGT zaten rısklı sevıylere yukselıyorsa,o araba yurutulmez yıgıt,yıne benı anlamamıssın.Yanı long yada short,egt makıneyı zora kosucaksa cozumu bakılır. Yanı Meth,cooler yada spreyler kullanılır.Her manıfold long mu? Yanı kısa manıfoldlu onlarca farklı model motor var.
Golf demekkı bu guclerı vıraj ıcınde kaldırıyor hatta ustunu ıstıyorsa,mutlaka degerlendır.
Iyıkı o DSG debrıyaj kıtını getırmısız,mutlu mesut kullanman guzel. Bu yapıcaklarınla 8 duz yada altına ınersen(Stage 4 ıcın konusmuyorum)muthıs basarı olur "Bence". Mutlaka begenmeyen cıkıcaktır ama Golf R a gore tatmın edıcı basarıdır...
Bende sevdim bilmeden yazip iyi biliyomus gibi cevirmek detected;) bende o yuzden dedimya aktarmamiz cok iyi kaybimiz yok viraj disina acilma cizgiui kacirma viraj cikisi patinaja kalma vs yok daha bile cok guc lazim cikislari ve duzlugu hizlandirmak icin.egt skintimiz yok o yuzden kullanim sartlarini goz onunde bulunarak dokum kisa yerine tubular manifoldu tercih ettik sonucta pistte 3000dd gitmiyoruz hep ust devir gdiyoruz ve bize oralarda hem yuksek guc hemde daha dusuk egt sagliyo kisaca demek istedigin bize long tube uygundu bizde onu kullaniyoruz.meth cooler vs var ztn daha ustunu degerlendiricez 1-2 aya stage 4e gecicez:) saolun bizde bekliyoduk ne zmn bsey getirdgini yazip belirticek bosuna girmemistir diye sonunda geldi :D insallah bizde 8 in altinda kolayca inicez ben 7.5 banko gozuyle bakiyorum kismetse dediginiz gibi buda golf icin supersport araclar ile rahatca mucadele edebilicek bi seviye olur...
Ya sen Turkce okuyup anlamıyorsun yada ıcındekı onyargı,okudugunu anlamanı saglamıyor yigıt.
Ben sana ne yazdım? "Golf demekkı bu guclerı vıraj ıcınde kaldırıyor hatta ustunu ıstıyorsa,mutlaka degerlendır." Dıye,yanı bu kıstasda aracın varsa ve suan durumu buysa,tabıkı ustune cık kı,elındekı avantajı kullan pıste. Daha nasıl anlatırım. Tabıkı tam gaz gıdıyorsun,tabıkı herseyı lımıtlerde kullanıyorsun ama Short tube varsa,ılla problem olucak dıye bır sey yok.
Ben bu konuya ne zaman masallah,hersey ınsallah guzel gıder dıye yazdım? Aylar once! . Dıyorum ya,her seferınde sasırtıyorsun benı,yenı seyler ogrenıyorum dıye.YanlSenın etrafındakı ınsanlar fazla cıkarcı olmuslarkı,baskalarınıda oyle goruyorsun.Ben emnun olmana sevındım yazdım,bu ısın reklamını yaptım?Yada herkes Yıldanın onunde sıra mı oldu,aman bıze debrıyaj getır dıyeıs tanımısım.
Ben sana cok once demıstım dusunduklerını yaparsan 8 olur dıye kı,burada kı hedef Super sport ıle mucadele degıl,kendı ıcınde Body kıtıyle,alt yapısı ve motoruyla ozgun bır otomobıl yaratmak olmalı.
GTR da anlastık heralde,en azından dogrusunu ilk elden soyledım sana.
Tekrar edıyorum,bence gayet basarılı hersey.....
ben anlıyorum abi sen beni anlamıyosun bence.bende senin söylediklerinin aksini iddia etmedimki evet dahada üste çıkıcaz yolu var zaten yeterli değil yapıcaz dedm anlaşılmicak bşeyi yokki.biz biliyoruz murat abi ne amaçla yazdığını burda tanımayanlar dediğin gibi anlarda bizemi anlatıyosun abi boşver keşke herkes Yılda'nın önünde sıra olsada hep sen değil birazda o kazansa memnun olsa neyse konuyu saptırma murat abi nerden nereye getirdin saol tekrardan...
Ben mekatironigi kanadaya gondermeden 4 gun once sinde emreye gonderdim lakin emre bana net konusamadi cunku oda yazilimda tecrubesizdi sanirim dsg yazilimdan bahsediyorum tabi...aradan zaman gecti ve o olayida cozmustur tabi...iyi yardim sever biri.benim dsg yazilimimla ilgili oraya geldigimde gorursun leventcim.vites atma hizi yada limitor varmi...:)debriyaji getirtecek sagolsun murat sanirim onunla iletisime gectim
ne zamanki HGP dsg debriyajının konusu açıldı bikaç sayfa önce sormaya başlandığında murat engin konuyu takip edip yorum yazmaya başladı.sonra görüldüğü gibi kendisi getirdiğini belirtti hemen.önceki postlarda göründüğü gibi dedim ben ne amaçla yazdığını biliyorum diye bide üstüne çevremizdekiler çıkarcı o yüzden kendisinide öyle görüyo olduk demekki doğru görmüşüz söyledim tabi o postlarda ama kimse anlamadığı için bişey demedi murat engin boşuna yazmaz demiştim dediğim çıktı yine!! yeni bi HGP mağduru daha mı geliyo yoksa;)
Yigit,komiksin...
Melih bana 3 ay once sordu,daha oncede sordu. Dogruyu ogren,Niye iskembeden konusuyorsun ki?
Bu aksam tekrar aradi. Sacma bir amac pesinde kosuyorsun! Adam debriyaj istiyor,bunu kendide alabilir,bize muhtac degil!
Kaldiki 2200 euro olan debriyajdan ne kazanc kalicak? Oradaki fiyat belli. Ayrica bu isten 100/200 euro mu kurtaricak beni.
Tebrikler,buyuk is yaptin,ben fena oldum. Amacin beni bozmak ama burdan tutmaz kardesim bu.
Bak demir abi ne guzel demis;biz paylasim yapalim,birbirimize yardim edelim ama senin bu tavrin ilginc.
Diyorum ya,surekli sasirtiyosun beni,yanlis tanimisim seni,sasiriyorum seni tanidikca...
Yigit,komiksin...
Melih bana 3 ay once sordu,daha oncede sordu. Dogruyu ogren,Niye iskembeden konusuyorsun ki?
Bu aksam tekrar aradi. Sacma bir amac pesinde kosuyorsun! Adam debriyaj istiyor,bunu kendide alabilir,bize muhtac degil!
Kaldiki 2200 euro olan debriyajdan ne kazanc kalicak? Oradaki fiyat belli. Ayrica bu isten 100/200 euro mu kurtaricak beni.
Tebrikler,buyuk is yaptin,ben fena oldum. Amacin beni bozmak ama burdan tutmaz kardesim bu.
Bak demir abi ne guzel demis;biz paylasim yapalim,birbirimize yardim edelim ama senin bu tavrin ilginc.
Diyorum ya,surekli sasirtiyosun beni,yanlis tanimisim seni,sasiriyorum seni tanidikca...
sen daha komiksin murat abi kazançla ilgili olduğu için yazmadım getir getirme beni ilgilendirmezde sadece niçin,ne amaçla yazdığını belirttim sen itiraz ettin laf kalabalığına getirdin bende haklı çıktığımı göstermek için yazdım başka amaç aramaya gerek yok bende paylaşım yapıp başkalarına yardım etmek istemesem burda herşeyi ayrıntısıyla anlatıp detay vermem zaten.seni çözdük abi artık beni hiç şaşırtmıyosun :)
typermelih
02-01-2013, 22:07
Yigitim sunu merak ettim.eski kitini sana kim onerdi?birde negibi sikinti yasadin.simdi eski kitinden eser yokmu komplemi segistirdin...aksilikler i merak ettim...hgp magduru derken bilmek isterim aracima zarar gelmesini istemwm
Yigitim sunu merak ettim.eski kitini sana kim onerdi?birde negibi sikinti yasadin.simdi eski kitinden eser yokmu komplemi segistirdin...aksilikler i merak ettim...hgp magduru derken bilmek isterim aracima zarar gelmesini istemwm
murat engin önermişti onun tavsiyesiyle aldık tabi şimdi kitten pek eser kalmadı 3-5 parça dışında.tamamen değiştirmedik ama kısmen değişti.hgp'nin burda distribütörü yok parçayı kendiniz getirin kendiniz muhattap olun hgp ile.aksi takdirde herhangi bir sıkıntı yaşarsanız karşınıda muhattap yada ilgili bi kişi bulamazsınız alman ya telefonlarını açmaz yada telefona karısı çıkar sonuca ulaşamazsınız,murat engin de mesuliyet kabul etmez aylarca mağdur olabilirsiniz.kendisi iyi bilir bu durumları... ;)
typermelih
02-01-2013, 22:39
Anladim canim...sende ki yasananlar uzucu tabi...ama bilmiyorum soyle dusun.swn mekanil bir soeun yasadin.mekanik sorun ya takilan urunde sorun olabilir yada ihcilik sikintilidir...burda beklwnti bagzi kapilari acar.mesela hatirliyorum aylar once araci pist icin yapiyoruz 430 lar bana yeter derken.simdi stage 4 e karar vermissin 500 ustu istiyorsun.pistte o guclerde gidemezsin araci dinlendirmen gerekecek.zaman yarisinin oldugu yerde s tage 4 olmaz bunu unutma...hgp bugun dunyanin en iyi r ini yapti azimiz acik seyrettik 700+ lar vs vs...adamlarin magzemeleri iyi emme manifoltundan tut kitlere kadar...sana denk gelmesi olumsuzluklarin hgp firmasindan sogutmus.bak romanyadaki adama revodan nefret ediyor.ama ben memnunum ve bircok kisi memnun...tabi bu isler cocuk oyuncagi degil.saglikli dusunmek lazim.sen dsg debriyajindan memnun oldugun icin alacam referansim sensin mesela...
burakusta
02-01-2013, 22:39
murat engin önermişti onun tavsiyesiyle aldık tabi şimdi kitten pek eser kalmadı 3-5 parça dışında.tamamen değiştirmedik ama kısmen değişti.hgp'nin burda distribütörü yok parçayı kendiniz getirin kendiniz muhattap olun hgp ile.aksi takdirde herhangi bir sıkıntı yaşarsanız karşınıda muhattap yada ilgili bi kişi bulamazsınız alman ya telefonlarını açmaz yada telefona karısı çıkar sonuca ulaşamazsınız,murat engin de mesuliyet kabul etmez aylarca mağdur olabilirsiniz.kendisi iyi bilir bu durumları... ;)
Hgp iyi firma diye biliyorum,ne gibi sorunlar yasadi iz kitte ?
Son testlerde 0-200 u avenadorla birebir ayni 9.1 saniye diye biliyorum
Anladim canim...sende ki yasananlar uzucu tabi...ama bilmiyorum soyle dusun.swn mekanil bir soeun yasadin.mekanik sorun ya takilan urunde sorun olabilir yada ihcilik sikintilidir...burda beklwnti bagzi kapilari acar.mesela hatirliyorum aylar once araci pist icin yapiyoruz 430 lar bana yeter derken.simdi stage 4 e karar vermissin 500 ustu istiyorsun.pistte o guclerde gidemezsin araci dinlendirmen gerekecek.zaman yarisinin oldugu yerde s tage 4 olmaz bunu unutma...hgp bugun dunyanin en iyi r ini yapti azimiz acik seyrettik 700+ lar vs vs...adamlarin magzemeleri iyi emme manifoltundan tut kitlere kadar...sana denk gelmesi olumsuzluklarin hgp firmasindan sogutmus.bak romanyadaki adama revodan nefret ediyor.ama ben memnunum ve bircok kisi memnun...tabi bu isler cocuk oyuncagi degil.saglikli dusunmek lazim.sen dsg debriyajindan memnun oldugun icin alacam referansim sensin mesela...
o yüzden az önce dedim parçayı kendiniz getirin olurda bi sıkıntı yaşarsanız en azından kendiniz muhattap olursunuz.Hgp kesinlikle kötü bi firma demedim yanlış anlaşılmasın.parçalar gayet kaliteli işçilik iyi.bizde kitte çıkan sorun turbo'nun palinin ve housing'inin arızalı olmasıydı bu arızayı kabul ettikleri halde aylarca yenisiyle değiştirip yollamadılar.dikkat ederseniz yürüttükleri araçlar hep atmosferik makineleri turbolayıp yürüyen araçlar.bahsettiğiniz golf r motoruda r36 passat motorunun çift turbo uygulanmış hali.fakat bu 2 litre turbo motor konusunda aynı başarıya sahip değiller henüz.nitekim yaptıkları stage 4 446hp lik aracın 100-200 süreside 9.7 sn!! yani kısaca aşırı beslemeliyi iyi yapamıyolar ama r32 gibi kuru makineyi aşırı beslemeyle iyi yürütmede başarılılar...onun dışında çok detaya girmiyorum şuan halkla ilişkiler ve satış sonrası kısmı insanı arabasından soğutmaya yeter.debriyajdan memnunum bi sıkıntı yok ama dediğim gibi olurda çıkarsa kısmına dikkat...
Edit:Neden stage4 yada 500 hp üstü pistte gidemeyelimki?bi yerini yaparken diğer tarafı eksik bırakmıyoruz herşeyiyle ince ayrıntısına kadar düşünerek yapıyoruz,yağ soğutucular,şanzıman soğutucular hatta motor kulakları bile değişiyo.bunları aslında sizinde yapmanız lazım aracınız güçlü yağınız çabuk ısınıyodur sizinde,mazallah motor kulaklarıda kopabilir sonucunu zaten biliyosunuzdur.sizde bunlar varmı taktınızmı?biz zaten pistte kullanıcağımızı hesaba katarak yapıyoruz rahatlıkla stage4 te pist koşturabilicez ısı problemleri olmadan sağlıklı şekilde...
Yigit muhattap yok oylemi?artik iyice isin okunu cikariyosun!
Senle mailler yazmadik mi?kac kez aradik?adam bile yolladim tum masraflarini karsiliyarak! Cebimden odemedim mi geri donusum parca paralarini? Adam turboyu vermiyordu!
Kac kez kapi kapali,donmedik mi?
Turbo arizali cikti,farkli sorunlar arayip zaman kaybetmedik mi?
Hgp kitlerini sen dahil overken ne degisti yigit? Yada dsg den memnunum diyorsun aylardir.
Nedir sorun,nedir alip veremedigin? Soylede rahatliyalim artik...
Yigit muhattap yok oylemi?artik iyice isin okunu cikariyosun!
Senle mailler yazmadik mi?kac kez aradik?adam bile yolladim tum masraflarini karsiliyarak! Cebimden odemedim mi geri donusum parca paralarini? Adam turboyu vermiyordu!
Kac kez kapi kapali,donmedik mi?
Turbo arizali cikti,farkli sorunlar arayip zaman kaybetmedik mi?
Hgp kitlerini sen dahil overken ne degisti yigit? Yada dsg den memnunum diyorsun aylardir.
Nedir sorun,nedir alip veremedigin? Soylede rahatliyalim artik...
evet yok murat abi varmı hani nerde sen demiyomuydun yok almana ulaşamıyoruz mail atıyoruz cevap yok karısı çıkıyo laf ediyo kapatıyo arıyoruz ulaşamıyoruz vs diyen daha neyin muhattabı olduğundan bahsediyosunuz o yüzden aylarca arabayı kullanamadık yattı unuttunuz sanırım...az öncede dedim hgp kötü değil gayet kaliteli işçilik iyi vs satış sonrası kötü diye önceki yazımı okumadan yazıyosun heralde tekrar yazmim...aylar önce hay bu alman şöyle hay ben bu almanın bilmemne bunlarla iş yapılmaz bunlar şöyle diyodunuz şimdi ne değişti niye savunuyosunuz distribütörlükmü alıcaksınız yoksa?
Yazılarını degıstırme,ortadan yaz barı ;)
Dıstrıbutorluk alsam,cokda alırdım bılıyorsun.
Almana kac defa ulasmaya calıstık,3 aradım 1 muhattab buldum!Dogru mu? Yada mac maıl yolladım,sana kopyaları var,hatta sende de maıller yazmıstık.
Sımdı kodumun almanı musterı ılıskısı boyle dıye ben ne yapabılırım?Elımden gelenıde yaptım kı,zaten su gerı donusum parca hıkayesını fark edememem bana yıne kac euro ya mal oldu,artı ekstra adamın gıt gel masrafı.Yahu kapısına adam yolladım muhattab bulamadım.ısın arkasında durmasam bu sınır harbını nıye yasıyayım?.
Sen olsan,ıs yaparmısın?Bak ben neyse onu yazıyorum.Bugun oyle bugun boyle konusmuyorum yıgit...
Neyı savunuyorum ben yıgıt,bu sorunları herkese anlattım.Ben sadece bunlarla gorusmuyorum,ılıskıde oldugumuz 7 alman fırması var,cogu boyle bu davarların! aklı fıkrı ısde ve tatılde,dıger hersey zayıf.Ha ıscılık parca marca kalıtelı ama uzaktan ıs yurutmek zor.Artık herseyı yılda goturuyor,benıde mısafır edıyor artık,yakında musterı gozuyle bakar...
sen ıyıce dagıldın artık,nasıl nereden acık bulupda laf sokarımın derdındesın.Guzelım konu nerelere gelıyor.
Tebrık edıp,guzel demek bıle sana yetmıyor.
ıcınde genclık var ama yazdıklarını ıerıde okursun,adam adama her yerde lazım....
Yazılarını degıstırme,ortadan yaz barı ;)
Dıstrıbutorluk alsam,cokda alırdım bılıyorsun.
Almana kac defa ulasmaya calıstık,3 aradım 1 muhattab buldum!Dogru mu? Yada mac maıl yolladım,sana kopyaları var,hatta sende de maıller yazmıstık.
Sımdı kodumun almanı musterı ılıskısı boyle dıye ben ne yapabılırım?Elımden gelenıde yaptım kı,zaten su gerı donusum parca hıkayesını fark edememem bana yıne kac euro ya mal oldu,artı ekstra adamın adamın gıt gel masrafı...
Sen olsan,ıs yaparmısın?Bak ben neyse onu yazıyorum.Bugun yle bugun boyle konusmuyorum yıgit...
Neyı savunuyorum ben yıgıt,bu sorunları herkese anlattım.Ben sadece bunlarla gorusmuyorum,ılıskıde oldugumuz 7 alman fırması var,cogu boyle bu davarların! aklı fıkrı ısde ve tatılde,dıger hersey zayıf.Ha ıscılık parca marca kalıtelı ama uzaktan ıs yurutmek zor.
sen ıyıce dagıldın artık,nasıl nereden acık bulupda laf sokarımın derdındesın.Guzelım konu nerelere gelıyor.
Tebrık edıp,guzel demek bıle sana yetmıyor.
ıcınde genclık var ama yazdıklarını ıerıde okursun,adam adama her yerde lazım....
benim yazdıklarım gayet açık hiç bişeyi değiştirmedimde görünen köy kılavuz istemez sende bizim nerelere ne kdar masraf yaptık astarı yüzünden pahalıya geldiğini biliyosunuz.bende ne yaşadıysak onu yazıyorum hgp ile ilgili sorunlar soruldu onlara cevap verdim ki bizim yaşadığımız sıkıntıları başkalarıda yaşamasın diye.ne yazmamı istiyosun murat abi sen söyle hgp sorunsuz hiçbi sıkıntı yok herşey çok iyi çok güzel kesinlikle tavsiye ederimmi demem lazımdı,eğer onu istiyosan öyle yazim problem değil mutlu olucaksan ama bak kendinde söylüyosun almanlar böyle kardeşim ben napabilirim diye demekki bi takım sorunlar varmış dimi bunu gizlemenin anlamı varmı.biz zaten hgp defterini çoktan kapattık geçmişi bıraktık önümüze bakıyoruz artık bu konuları konuşmanın bi anlamıda yok detaya girmiyorum o yüzden.okudum öyle yazdım doğru almanla iş yapmak zor o yüzden dikkatli olsunlar konuyu eski sıkıntılarla bölmeyelim artık gereksiz yerlere geliyo...
typermelih
03-01-2013, 06:38
Yigit seninde hakli oldugun yerler yok degil hani...sikinti yasiyorsun muhatap bulabilecegin biri yok...kafayi yigorsun sonra bu is neden cozulmuyor diye...ben 1.5 yil once araci povershop a biraktigimda tam 45 gun abartmiyorum stage 3 yazilimini bekledim revodan.cildirdim artik neden yazilimi gondermiyorlar diye.kendim iletisime gectim .ilkkez golf r a stage 3 yapilacak onun icin ugrasiyoruz dediler.ve aracim 2 ay istanbul poversopta kaldi...dellendim iki sefer istanbula gelip aracimi kontrol ettim oyle yatiyordu...dunyanin en hart yazilimi revo diye tercih ettim pismanda degilim hani...senin yasadigin sikintilari zaten kaldiramam yuregim dayanmaz...bu soyle dusunuyorum debriyaj cokta sikinti yasamam diye dusunuyorum.allah gostermesin...
Yigit seninde hakli oldugun yerler yok degil hani...sikinti yasiyorsun muhatap bulabilecegin biri yok...kafayi yigorsun sonra bu is neden cozulmuyor diye...ben 1.5 yil once araci povershop a biraktigimda tam 45 gun abartmiyorum stage 3 yazilimini bekledim revodan.cildirdim artik neden yazilimi gondermiyorlar diye.kendim iletisime gectim .ilkkez golf r a stage 3 yapilacak onun icin ugrasiyoruz dediler.ve aracim 2 ay istanbul poversopta kaldi...dellendim iki sefer istanbula gelip aracimi kontrol ettim oyle yatiyordu...dunyanin en hart yazilimi revo diye tercih ettim pismanda degilim hani...senin yasadigin sikintilari zaten kaldiramam yuregim dayanmaz...bu soyle dusunuyorum debriyaj cokta sikinti yasamam diye dusunuyorum.allah gostermesin...
Bu tip islerde zaten illa bi sikinti cikiyo hele bide titiz kil biriysen ozellikle gelip buluyo bezdiriyo insani.neyseki debriyajdan sorun yasamadik sizinde yasicaginizi sanmiyorum memnun kalirsiniz umarim...
ecz_murat
03-01-2013, 10:25
o zaman çıkardığımız sonuç,hgp kitinde memnuniyet var satış sonrası destek zayıf. merak ettiğim şayet pallerde v.s sorun yaşamasaydın kitten performans olarak memnun kalacakmıydın veya kaldınmı? buradaki stage 3 revo,evotech v.s farklılığı varmıydı?
böyle soruyorum hani kullanabildinmi aracı onuda bilmiyorum.
o zaman çıkardığımız sonuç,hgp kitinde memnuniyet var satış sonrası destek zayıf. merak ettiğim şayet pallerde v.s sorun yaşamasaydın kitten performans olarak memnun kalacakmıydın veya kaldınmı? buradaki stage 3 revo,evotech v.s farklılığı varmıydı?
böyle soruyorum hani kullanabildinmi aracı onuda bilmiyorum.
aynen öyle.hayır yine memnun kalmicaktık çünkü tatmin edicek seviyede değil onların stage 4ü bile bizim burdaki stage 3 ler gibi gidiyomu meçhul.şuanki stage 3ümüz bile daha ister dedirtiyo alıştıktan sonra biraz daha olsun isteği doğuyo :)
BMK TypeR
03-01-2013, 20:33
Maşallah yiğit, güzel sonuç başlangıç için, emegi geçenlerin eline sağlık,
Maşallah yiğit, güzel sonuç başlangıç için, emegi geçenlerin eline sağlık,
teşekkürler evet fena sayılmaz çok daha iyisi gelicek inşallah :)
emirarslan34
03-01-2013, 21:19
cok canlı ya maşallah. kazasız belasız
maşallah yaa :) bencede renk muhteşem duruyor :)
cok canlı ya maşallah. kazasız belasız
maşallah yaa :) bencede renk muhteşem duruyor :)
amin teşekkürler...
BMK TypeR
04-01-2013, 19:49
arkadaşımın fr ında sizin tarz manifold dan var ve turbo full boost a 5200 lerde oturuyo yani cok gec dolmasıne sebep oluyo...atp nin düz döküm manifoldunda ise 4500 lerde full boost edio araba..bende anlamadım bu manifold gerçekten faydalı vs erken dolduran arabaya +sağlayan bişeymi yoksa direk atp nin kitini alıp atp manifold la mı devam etmeli yola..:icon_wack
edit ; fr da gt3076 cuprada gt3071 turbo mevcut..
Ümit, BSH manifold ATP den çok daha iyi, Ben Atp manifoldlu stg4 stg3 cupra sürdüm, bsh üst devirleri çok daha iyi, 5200-5500de dolması gt3076r olması kı Hakan abinin atp manıfold ve gt3071R 4800-5000de doluyo bırakta gt3076 daha üstlerde dolsun:icon_tup:, Bsh manifoldu AFİ yapıyodu, şuan AFi, Revo ya yapıyo turbo kitini, ben yapcak olsam Afi manifold+gtx3071 turbo koyardım 4500gibi de dolardı,
Gt serisi zaten gtx'den gec doluyo hemde ustlerde daha az guc uretiyo ustelikte 76 ise 5000 ustu dolmasi gayet normal.bizim suanki manifold ile gtx3071 4000 devirde doluyo
sinanbaysal
04-01-2013, 20:21
Masallah aracınızı cok begendım kaplamayı sokmenız benı sevındırdı yapılan hersey tadında olmus jant secımı flan büyük bi emek harcanmıs kazasız belasız..
TYPERHAKAN
05-01-2013, 17:52
maşaallah çok güzel olmuş,emeğinize sağlık bir akşam toplanıp çay kahve içelim ,tanışalım isterim.fikir alış verişi yaparız.
maşaallah çok güzel olmuş,emeğinize sağlık bir akşam toplanıp çay kahve içelim ,tanışalım isterim.fikir alış verişi yaparız.
Saolun tesekkurler havalar biraz duzelsin toplaniriz iyi olur muhabbet fln...
Çok uzun ara verdik hava şartları ve işler yüzünden.bu gece 5 derece havayla kuru zemin yakalayınca hazır bobinler ve hafif kasnak takılmışkende bi süre ölçelim dedik :) sonuç tahmin ettiğim gibi fakat biraz daha gideri var daha iyi olabilir eksikleri tamamlayıp güzel bi havada tekrar ölçüm yapıcam şimdilik süreler bunlar basınç aynı 1.80...
http://img202.imageshack.us/img202/6488/img4004ou.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/202/img4004ou.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
Best Times:
http://img827.imageshack.us/img827/6905/img4006p.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/827/img4006p.jpg/)
0-200m ve 0-400m ölçümleri:
http://img560.imageshack.us/img560/8888/img4007k.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/560/img4007k.jpg/)
800m ve 1000m ölçümleri:
http://img577.imageshack.us/img577/8288/img4008k.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/577/img4008k.jpg/)
erken vites attığım 2. ölçüm :
http://img33.imageshack.us/img33/2444/img4001yx.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/33/img4001yx.jpg/)
Masallah yeni oyuncak tam gazzz...
:)
Masallah yeni oyuncak tam gazzz...
:)
gazlicaz onu bi çıtır daha :)
maşallah maşallah çok iyi sonuc.
yiğit seni ve bekir i tebrik ederim , emeginize saglık.
bu sezon draglarda görmek isteriz seni yiğit :)
yiğit bana ulaşırmısın kanka 05307837332
maşallah maşallah çok iyi sonuc.
yiğit seni ve bekir i tebrik ederim , emeginize saglık.
bu sezon draglarda görmek isteriz seni yiğit :)
teşekkürler saol bekliyoruz sezon açılsın makinemiz hazır olsun diye kısmetse katılıcaz :)
typermelih
04-03-2013, 07:48
yiğitçim hafif kasnağın faydasını gördünmü
birde neoldu bizim dsg debriyaj b:)
ayrıca helal olsun güzel süre golf r için 7.4 helal...
b.ustaoglu
04-03-2013, 08:06
0-100 3.5sn şaka herhalde, şaka dimi yada ben yanlış görüyorum :D
çok iyi maşallah.. benim ancak gran turismoda görebildiğim süreler :D
yiğit maşallah süren güzel powershoptada konuşmuştuk araban liftteyken bi akşam aracını görmek istersen kıstas için çıkabiliriz beraber hakan abi felan muhabbet ederiz çay kahve vs.
sinanbaysal
04-03-2013, 11:31
Masallah...
Rengi çok güzelmiş Maşallah :)
Maşallah süreler çok iyi.
yiğitçim hafif kasnağın faydasını gördünmü
birde neoldu bizim dsg debriyaj b:)
ayrıca helal olsun güzel süre golf r için 7.4 helal...
0-100 3.5sn şaka herhalde, şaka dimi yada ben yanlış görüyorum :D
çok iyi maşallah.. benim ancak gran turismoda görebildiğim süreler :D
Rengi çok güzelmiş Maşallah :)
Maşallah süreler çok iyi.
Masallah...
yiğit maşallah süren güzel powershoptada konuşmuştuk araban liftteyken bi akşam aracını görmek istersen kıstas için çıkabiliriz beraber hakan abi felan muhabbet ederiz çay kahve vs.
teşekkürler herkese.hafif kasnağın baya faydası oldu hızlanmada hissedilir fark var ayrıca daha istekli devirleniyo.hedef stage 3'te 7sn civarı süre yapmak.0-100'de fena değil ama biraz daha iyi olabilir ilk kalkış biraz baygın geçiyo launch daha yüksek devire ayarlanıcak 3.3 sn gibi olur tahminimce. havanıun güzel olduğu bi akşam toplanıp sohbet muhabbet edip keyfine deneyebiliriz eğleniriz biraz iyi olur.
b.ustaoglu
04-03-2013, 16:46
teşekkürler herkese.hafif kasnağın baya faydası oldu hızlanmada hissedilir fark var ayrıca daha istekli devirleniyo.hedef stage 3'te 7sn civarı süre yapmak.0-100'de fena değil ama biraz daha iyi olabilir ilk kalkış biraz baygın geçiyo launch daha yüksek devire ayarlanıcak 3.3 sn gibi olur tahminimce. havanıun güzel olduğu bi akşam toplanıp sohbet muhabbet edip keyfine deneyebiliriz eğleniriz biraz iyi olur.
valla gelebilsem sırf o 3.5 saniyenin nasıl bişey olduğunu bilmek için gelir müsade edersen sağ koltukta yerimi alırdım :D
ismail061
05-03-2013, 17:37
imrendim gerçekten maşallah allah kaza bela vermesin.
imrendim gerçekten maşallah allah kaza bela vermesin.
Amin teşekkürler
Ertug_T.
05-03-2013, 23:02
çok şahane değerler maşallah =)
çok şahane değerler maşallah =)
Tesekkurler daha da iyi olucak insallah :)
TYPERHAKAN
08-03-2013, 23:17
yiğit çok çok güzel süre seni ve bekir i tebrik ederim,dahada gideri var kanımca merakla bekliyoruz yeni sürelerini,tfsi lerin farklı garajlarda hazırlanması farklı tecrübeler ve bilgiler oluşmasına sebep oluyor ,bu tecrübe ve bilgiler tfsi ların daha güzel değerlere ulaşmasına sebep olacağına inanıyorum,başarılar dilerim.
audilover
08-03-2013, 23:33
yiğit çok çok güzel süre seni ve bekir i tebrik ederim,dahada gideri var kanımca merakla bekliyoruz yeni sürelerini,tfsi lerin farklı garajlarda hazırlanması farklı tecrübeler ve bilgiler oluşmasına sebep oluyor ,bu tecrübe ve bilgiler tfsi ların daha güzel değerlere ulaşmasına sebep olacağına inanıyorum,başarılar dilerim.
:bravo:
Aynen biktik artik revonun arabalarindan yaw:):):)
ozkanfaruk
09-03-2013, 00:36
Dehşet-ül Vahşet :) Maşallah
:bravo:
Aynen biktik artik revonun arabalarindan yaw:):):)
Dehşet-ül Vahşet :) Maşallah
Tesekkurler.dahada hizlanicak süreleri şimdilik bilgi edinme yuruyusunu gorme amacli olctuk.7sn civari surelere rahatca inicek insallah.herkesin yaptigindan farkli ve daya iyisi olsun istedik amacimiza da ulaştigimizi duşunuyorum.bekir abiyede pasaoglu ekibinede guvenimiz tam,islerini fazlasiyla iyi yapiyolar ve sonunda onlarinda emegi ve tecrubeleriyle cok farkli ve hizli bi makine ortaya çikicak herkesinde yeni fikir ve daha iyi degerlere ulaşmasina yol acicaktir.