Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : YGZ typer <vs> DBS Typer -Rolling-İST

Sayfa : 1 [2]

yasin_R
27-04-2012, 16:29
k04 le geçmiycek osmanla geçecek :D:D:D +30 hp şaka bir yana k04 le bu aracın daha gideri vardı bende o sorunu kökünden hallettim ama şimdi yasinim kendine yol yapıyor baskım bitik hava akışmetrem bozuk diyor ve tekrar yarış teklif ediyor ben bu şekilde roll teklifini kabul etmiyorum bu sefer çok iddalıyım yasini geçiceğimi biliyorum ama sorunlarını halletmesi lazım yoksa rolling yapmıycam mazereti şimdiden hazır baskım kaçırıyodu akışmetrem bozuktu :) :) aracına aldığın dereceliyi tak sorunlarını hallet deniyelim yasinim öpüyorum yanaklarından :)

osman nedir lan bu şimdi. sen istediğini yap ben seninle bu sekilde deniycem ama gecersende zaten bunu bile bile denemiş olurum bahane sunacak bi durumum yok;)
sen gel beni bu sekilde gec kardeşimi tebrik ediym:) en azından dediğin kadar iddealıysan ilk ve son gecişin olur;)

ne bu eksiklerini hallet gel seni gecerim edaları hayırdır roket mi taktın arabaya lan:) doğru söyle

osman 1.8t
27-04-2012, 17:43
:) nos taktım şifresi ismimde yazılı Nosman :) :) şakalen nos falan yok cupra r ciğeri yeter sana :) :)

Dookan
28-04-2012, 10:26
14 sayfayı okuyamadım ama 2 araçta ankarada olsa denemek ısterdım

Oben AKMAZ
28-04-2012, 10:59
YGZ'nin de maşşallahı var, güzel denemeler..

caprio55
28-04-2012, 11:05
ayy... fena videolar gerçekten..

Yigit-Y
12-05-2012, 12:12
hahaha olum telefonla zor konuşuoz bunu hangi ara hesapladın, çizdin ettin koydun :D:D:D:D

Olm sen nabiyosun ya nasıl askersin sen :)

hahahaaaaaaaa :D

Metin Bilen
16-05-2012, 19:09
maşallah iki aracada dostlar
DBS de herşey normal ise YGZ setupına göre gerçekten hızlıdır demektir bu videolarda da görüldüğü gibi.
hayrını gör Yasin allah utandırmasın tekrar.

:D:icon_tup::icon_tup:

DBS de hersey normal deılmıs dun söktuk baskıyı paramparca cıktı.. bıtmektende daha beter dıyebılırım.. vıtes sorunu buyuk ıhtımal baskıymıs yenısı sıpars verdık arac servıste yarın deısıyor ıns bı sorun kalmıyacak..o baskı goren zaten o arabanın okadar yurudugune ınanmaz..

tapari75
16-05-2012, 22:39
maşşallah en iddalı typerlar diyebilirim....

KIVANÇ
16-05-2012, 23:58
Sesler çok iyi masalah :icon_tup: