Orijinalini görmek için tıklayınız : Eg Sedan Si
::ZaFeR::
23-04-2014, 19:55
zafer ek marşpiyesi buldum.ondanda al kardeşim :).birde çıtaları sakın boyatma :) :) gerçi boya zamanı gene hatırlatırım ben bunu
EK marşpiyeli düşünmüyor değildim : ) Bi ara sormuştum çok tuzlu bi fiyat çektiler o yüzden vazgeçmiştim.Çıtaları boyatmayacağım zaten ama cam sıyırıcılarını kapılardaki direk plastiklerini , kapılardaki uzun çerceveyi ve silecekler boyanacaklar listesinde zaten : )
18-05-2014, 07:16
EG'i yine aldığımız yere geri verdik.Yeni sahibine hayırlı uğurlu olsun.
http://i.hizliresim.com/DXDB6m.jpg (http://hizliresim.com/DXDB6m)
Vay hayirli olsun ahbap. Cok sasirdim. Ne ara satildi gitti. Konya'ya mi gitti tekrar? Ferio spoileri vermediysen hemen alalim Moonrock EG vtec'e. :)
18-05-2014, 07:37
Vay hayirli olsun ahbap. Cok sasirdim. Ne ara satildi gitti. Konya'ya mi gitti tekrar? Ferio spoileri vermediysen hemen alalim Moonrock EG vtec'e. :)
Sağolasın.Geçen Perşembe verdim satışını gitti.Alıcısı çıkınca + benim de artık uğraşmak istemediğimden verdim gitti.Plaka değiştirmedi yine Konya plakayla Konya'da devam ediyor.Ferio Spoiler'i Kadir abiye sattım.Baştan beri o istiyordu.Çoğaltıp satarsa tüm Sedan EG sahipleri faydalanır.
Sağolasın.Geçen Perşembe verdim satışını gitti.Alıcısı çıkınca + benim de artık uğraşmak istemediğimden verdim gitti.Plaka değiştirmedi yine Konya plakayla Konya'da devam ediyor.Ferio Spoiler'i Kadir abiye sattım.Baştan beri o istiyordu.Çoğaltıp satarsa tüm Sedan EG sahipleri faydalanır.
Kadir abi kimdir Zafer? Chiefkadir mi? Oyleyse hayirli olsun onada.
Ikimizde 1 hafta aralikla arabasiz kaldik iyi mi. :)
18-05-2014, 09:48
Kadir abi kimdir Zafer? Chiefkadir mi? Oyleyse hayirli olsun onada.
Ikimizde 1 hafta aralikla arabasiz kaldik iyi mi. :)
Yok. kadir jdm civic. Sorma buralarda elim ayağım gibiydi.Ne alsam diye bakınıp duruyorum şu sıralar.