Orijinalini görmek için tıklayınız : ulku yaris Pisti volkicar kıskupası
volkicar kıs kupasının 6 yarıslık son ayagını dun yaptık cok eglenceli bi gundu ...bu goruntu gunun 2. yarısın arka kanera goruntusu .....
ulku yarıs pisti 01-04-2012 volkicar 2.yarıs arka kamera - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Sa9W6Tju5ms&context=C488c0a6ADvjVQa1PpcFNHI_RdjekcZ4yKNBInG33C 36i8OutYgS0=)
buda 1. yarısın on kamera goruntusu .....iyi seyirler
ulku yarıs pisti 01-04-2012 volkicar 1.yarıs - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=2b3QPI2sl94&context=C402f6daADvjVQa1PpcFNHI_RdjekcZ_tx8T-DGm2vZrzkfo-F5gM=)
Maşallah çok keyifli, o beyazı süren kim ya? baya dengesiz sürüyor..
mechanic
02-04-2012, 20:15
hiç güleceğim yoktu adam tutunamamış :D
yahu bu arada drift desen değil pist yarışı desen değil ayarlar özellikle mi böyle neden yolda durmuyorlar? değişik bir kategori galiba. semidrfit :D
aynen beyazın nesi varmış öyle :D :D
rallicidir kendisi s.atay ...
arabada arkası tam kilit kaynaklı yani... cok keyifli yoltutus cok iyi direksiyonna cok iii cevap veriyo ama arkası biraz kayıyo tabiii....
Motor özellikleri ney acaba :D
edit: sitesi yapım aşamasında.
Eray Yümsel
02-04-2012, 22:18
ademabi maşallah abi şu volkicar ı kullanmak nasip olmadı bir türlü bende şu turnuvalara girmek istiyorum nedir maliyeti
12 tur + 6 yarıs +anteramanlar + sıralama turları 5000 tl
onursoytam
02-04-2012, 22:30
kusura bakma ama siz bu kadar acımasız yorum yaparsanız sizede yorum yapılır..
ona dengesiz denmez agresif kullanıyor denir.
onursoytam
02-04-2012, 22:30
ademabi maşallah abi şu volkicar ı kullanmak nasip olmadı bir türlü bende şu turnuvalara girmek istiyorum nedir maliyeti
aracı kendin alırsan 30 bin TL diye rivayetler var kanka ama sadece driver olcaksan onu bilmyorum :D
Eray Yümsel
02-04-2012, 22:31
12 tur + 6 yarıs +anteramanlar + sıralama turları 5000 tl
6 yarış derken bir gündemi bu 6 yarış ? yoksa sezon luk 6 yarış 5000tl mi
kusura bakma ama siz bu kadar acımasız yorum yaparsanız sizede yorum yapılır..
ona dengesiz denmez agresif kullanıyor denir.
Agresif kullanan adam ne yaptığını bilir, beyazlı arkadaş ne yaptığını bilmiyor :)
6 yarış derken bir gündemi bu 6 yarış ? yoksa sezon luk 6 yarış 5000tl mi
3 hafta sonu gunde 2 yarıs
gokcell13
02-04-2012, 22:36
Beyazlı fena , gergin :)
Eray Yümsel
02-04-2012, 22:37
anladım abi puan tablosu varmı seni ve yarışanları görebilceğimiz
Agresif kullanan adam ne yaptığını bilir, beyazlı arkadaş ne yaptığını bilmiyor :)
yok yok suleyman atay iyi yarıscıdır rallici oldugu icin biraz fazla yan gidiyor...birazda agrasif...
SekoLive
02-04-2012, 22:39
COK zevkliymis ama bu arabalar ne den bu kadar tipsiz hiç bişeye benzemiyo ne pist arabası ne rally arabası valla saçma sapan geldi bana :D
COK zevkliymis ama bu arabalar ne den bu kadar tipsiz hiç bişeye benzemiyo ne pist arabası ne rally arabası valla saçma sapan geldi bana :D
TV de ilk gördüğüm de fiorino zannetmiştim :D
On numara araçlar kasaların yapımı bizim orada süper renkler çıkıyor bea :) komple fiber kuş kadar hafif .
Izmir Ulku Yaris Pisti (http://www.izmirulkuyarispisti.com/)
burda var ama bulamadım
aliburma
02-04-2012, 22:53
yok yok suleyman atay iyi yarıscıdır rallici oldugu icin biraz fazla yan gidiyor...birazda agrasif...
bence de biraz fazla agresif kullanıp, yanlamış, en eğlenceli virajlar onda...:)
aliburma
02-04-2012, 22:57
Ayrıca ön kamera görüntüsüne bayıldım. bu ne yaaa!! kah tutunamaz, kah virajda drifte zorlar, kah zıpzıp hoplatır. hem de kaç tanesi ile birlikte gerçek bi yarış, kesin denemek lazım...
adem abi bu zevktir böyle bidahakine bende varım:))
Sürüşü çok zevkli gözüküyor gerçekten. Yarışma maliyetide uygun gibi.
m-power07
03-04-2012, 12:24
bende katılmak istiyorum alperle kapışırız bol bol ama bizim o kadar vaktimiz olmaz sadece 2 gün yarışa katılmanın maliyetini bilen varsa paylaşabilirmi ?
8 - 10. dk arası soluksuz izleniyor. Beyazı kullanan tutunabilse güzel olacakmış , kilitten dolayı sanırım. Sağlam zorladı 9 küsür de güzel aldı. maliyeti tahmin ettiğim kadar fazla değilmiş.
beyaz iyimiş :) 5000 bin tl vermiş adam tepe tepe kullanıp acısını çıkarmak istiyor :D :p
KeremDOGAN
05-04-2012, 14:29
Araçlar katılım ve puan durumu için ayrıntılı bilgileri v2challenge.com (http://www.v2challenge.com/) sitesinden ulaşabilirsiniz...
Eren Raşit DOĞAN