Orijinalini görmek için tıklayınız : R53 Cooper S Harman\Kardon Sorunsalı
leventrc
02-04-2012, 19:25
Arkadaşlar R53 kasa Mini Cooper S sahibiyim. Aracımda fabrika çıkışlı Harman\Kardon müzik sistemi var. Ben bu sisteme nasıl İphone bağlarım? Bir bilgisi olan varsa çok sevinirim. İnternette araştırdım ama bir sonuca bağlayamadım.
Maslak oto sanayide birkac kisi yapiyo speedsound Erdogan abi yapiyo mesela ama fiyatini bastan cok iyi konusman lazim yoksa surpriz yapabilir:D
leventrc
03-04-2012, 22:00
Maslak oto sanayide birkac kisi yapiyo speedsound Erdogan abi yapiyo mesela ama fiyatini bastan cok iyi konusman lazim yoksa surpriz yapabilir:D
Hafta içi bir uğrarım... Uyarını dikkate alırım çok sağol :D
34tb9544
03-04-2012, 22:09
Sahibindende bı tane kit var istersen bak
leventrc
04-04-2012, 00:36
Sahibindende bı tane kit var istersen bak
Linki pm alabilirmiyim? Tahmin ettiğim kitse beğenmedim boşa kalabalık olacak arabanın içi :)
Aren pampam r53'de aux girişi yokmuydu ? senin arabada gördüm diye hatırlıyorum ben :beuj:
Aren pampam r53'de aux girişi yokmuydu ? senin arabada gördüm diye hatırlıyorum ben :beuj:
Knka her arabada yok bnde hazirlik var aux icin olm arabaya binmiyorum ki muzik dinliyim :D
r53 için aux kiti sonradan alınıyor yada fabrikadan opsiyonlu geliyor .
Aslında cok basit ve ucuz ama teybin arkasına bir soket oturtarak aktif ediyorsunuz.
maslakda modvi elektronıkde yapıyor