Orijinalini görmek için tıklayınız : kaza yardım
Arkadaşlar sabah kardesım aracı parkedıyor yandaki araç kapısına vurulmus sucu kardesıme atmıs sen vurdun dıe adamın kaskosu yokmus kardesımden ver 200 tl gıt demıs kardesımde ben yapmadım polıs caagır polıs gelıo kardesımın yapmadını goruyolar aracın o noktasına benım aracım vuramıcanı kapısı ıle kardesım gıdıo adam tanıdık polıs buluyor ve rapor tutturup olay yerınden kacmısız gıbı gosterıyolar bızı ama ılk gelen polısler kardesımı yolluyolar adam raporla gelıo ısyerıme aracınız vurdu masrafımı odeyın dıo bende kanıtlayın dıom odeyelım kaskonuz oducek nede olsa dıo kabul edın dıo bende kanıtlayın edeyım dedım adamı yolladım kı adam polısı aradı telefonu verdı olay yerını terketmekten sıze ceza yazcam sole bole olcak dıe tehdıt edıo adamıda yolladım vermıyorum parada kanıtla dedım her masrafını yaparım sımdı bedavadan ceza yıcem o tanıdıgı polıs sayesınde serefsızın ...
gurlekyasin
03-04-2012, 15:51
la böyle birşey olabilirmi ya hayallah ya...
vallah nasıl sey anlamadım ya bole sey olurmu ya adamın tanıdı bı serefsız yuzunden
131mirafiori
03-04-2012, 16:09
Burası Türkiye ağalar olur yani ;) Geçmiş olsun...
SULTANOGLU
03-04-2012, 16:09
kardeşinin park ettiği yerde kamera kaydı ıvırı zıvırı yapan birşey var mı ? bu arada eğer hakikaten olay bu şekilde gerçekleşmişşse. tanıdık le kaçmışın gibi gösterilmiş ise bitmişiz ağlayanımız yok.
otoparkın sadece gırıs cıkıs kayıtları var ama ıcerıye gıren tek beyaz arac benm degıl kı ılk gelen polısler gıt dıo kardesıme adam sırf tanıdı aracılıgıyla goturuo ısı
freelife
03-04-2012, 16:20
bir kamera olsaymış o tanıdık poliste tutuşurdu sankii ... geçmiş olsun
Day Walker
03-04-2012, 16:22
Cezayı öde trafik mahkemesine başvur ayrıca o bölgenin kamera kayıtları varsa onları temin et hiç bişey olmaz o vatandaş ve memur mahkemede hesap verirler.
Geçmiş olsun.
Aranel Ciryatan
03-04-2012, 17:03
kamera varsa ilk polislerin geldiğine dair zaten görüntü vardır o zaman.
pesimist206
03-04-2012, 19:26
dukkana gelınce kapatın kapıları ferıstahını cokertın o herıfın ustunede 200 lıra atın gonderın serefını ... herıfını hem rahatlarsınız hem olay cozulur nasıl bır ulke burası bunlar nasıl ınsanlar ya
kamera varsa ilk polislerin geldiğine dair zaten görüntü vardır o zaman.
:icon_tup: mantıklı.dava açılıp gelen polislerin ceza yazmadığını başka polisin ceza yazdığını yalan olduğunu da kanıtlarsınız böylece
yerinizde olsam arabasinin vurulan yerine gidip saglam bir sekilde vururdum. sonra yaparsa yapsin kaskodan it oglu it...
bLackModeL
03-04-2012, 20:48
sakın bırakma arkasını sakınn o tanıdıklar yuzunden oluyo zaten ne olursa haklıysanız hak yerını bulur merak etmeyın ALLAHA havale edınn suna bı bak adaletsız dunyaa
eger otoparkın kamera kayıtları varsa arabanın giriş cıkısını inceleyeyin.araba daha onceden vurulmus olabılır yanı otoparka gırerken arabada o iz duruyor olabılır.eger yoksa ozamanda polislerin telsiz kayıtlarını isteyın cunku ilk gelen polısler telsızle olay yerıne gıttıklerını mutlaka anons etmıslerdır.sonradan gelen polıs buyuk ıhtımalle telefonla cagrılmıstır.ilk gelen polıslerın ifadesini isteyin.sonrada araç sahıbnı ve tanıdıgı polisi mahkemeye verin.geçmiş olsun.
mechanic
03-04-2012, 21:19
kamera kaydı var de .. g*tü atsın
O polis hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunun eğer düzgün bi savcıya denk gelirseniz gerisi çorap söküğü gibi gelir.
mechanic
03-04-2012, 21:25
telefon kayıtlarından ilişkinizi çıkarırım de
Adamın numarasını al kayıt özelliği olan bir telefondan ara ses kaydı yap ve itiraf ettir halaret etmeden en kötü o hakaret eder mahkemeye verirsiniz... Hatta kamera kayıtlarını çıkardım polisi mahkemeye vericem sizi de veriyorum diye kıllandırıp itiraf etmesi de sağlanabilir onun dışında adamın plakası ne? Kasko sigorta isi yapıyorum tramer kayıtlarına bakiyim belki önceden yakın zamanda kazası gözükür adamı ararken bu tarihte kaza yapmıssın dersin...
Birde tanıdık bir polis var ona da danışırım...
GokhanRS
03-04-2012, 21:37
sizin aracın neresiyle vurmuşsunuz? yani tutanakta ne yazıyor? tutanak isteyin kopyasını vermeye kanunen mecburlar.
şunun için soruyorum hani yazılan yerde kaza boya yoksa eğer sizinkinde o zaman öttürürsünüz.
tövbe tövbe olaya bak eşkiyamı olmuş bunlar.yoksa meslek mi edinmişler böyle..
bağlı bulunduğun karakola git şikayetçi ol 154-155i aradığını polisin gelip baktıklarını seninle alakası olmadığını kamera kayıtlarının olduğunu daha sonra tutanakla geldiğini belirt hem aracı vurulan şahıstan hem o tutanağı tutandan davacı ve şikayetçi ol
hem ayrıca sıze ne cezası yazacakmıs merak ettım sizin sucunuz ispatlanmamışki? bence blöf yapmış.
ensoztrk
03-04-2012, 23:35
4. 5. okuyuşumda anca anladım.
Geçmiş olsun. Bir şubeye gidip bu olanları onlara anlatsanız yardımcı olacaklarını düşünüyorum.