Orijinalini görmek için tıklayınız : Türkiyede ki sayısız polo dan biri :)
Herkese Selam,
Forumda kendisinden pek fazla olmayan aracımı paylaşmak istedim:) Kısmet olursa kendisini baştan yaratıcam.Yaşından ötürü haliyle motor ve kaportada eksikleri var.Baskı balatasını değiştirerek ilk aksiyonu alıyorum:) Adım adım fotoğraflarla paylaşacağım.Herkese iyi forumlar saygılar...
http://img69.imageshack.us/img69/2390/dsc02964l.jpg
http://img842.imageshack.us/img842/3417/dsc02963dt.jpg
http://img824.imageshack.us/img824/9330/dsc02966et.jpg
http://img708.imageshack.us/img708/7586/dsc02967a.jpg
Maşallah çok orjinal duruyo.Allah kaza bela vermesin
Maşallah çok güzel :) jantları fn2 jantına benzettim yeminle :D
maşallah çok orjınal duruyor bırkac ufak dokunuşla daha da ıyı olabılıcek araçlardan bana gore kazasız belasız
masallah ufaklığa :) basınca tatlı durur sanki ?
Çok teşekkürler herkese.Araçta belden aşağı boya var fakat kazası hiç yok.Ama yaşı itibariyle ufak tefek boya olayları var.Önce motor olayını bi halledeyim dış görüntü kolay :)
Maşallah çok diri duruyor :)
direk yere basıp bbs jantlar ve logosuz panjur yeterli :)
masallah ufaklığa :) basınca tatlı durur sanki ?
Baskı balatayla beraber diskleri tornalanıp balataları değişecek ve rot balansa girecek o zaman yaylarınıda takmayı düşünüyorum kısmetse:)
By_DoMiNo
03-04-2012, 21:26
Maşallah araca. Çıtır oynamalarla gözle görülür değişimler yaşayan bir araçtır. Kazasız belasız inşallah.
masallah arac cok temız ufak oynamalarla cok basarılı olucagını dusunuyorum kazasız belasız
Maaşallah diri duruyor. Forumda başka Sportline görmek güzel :)
slowmotion
03-04-2012, 22:10
maşallah sportline 100 lükmü?
maşallah sportline 100 lükmü?
evet doch motor 101 hp :)
MeTHea35
03-04-2012, 23:11
maşallah güzel bir 6n kazasız belasız kullanın ;)
maşallah yeni mi aldınız?
ensoztrk
03-04-2012, 23:46
Maşallah 2 coil taktıktan sonra başka hiçbişeye gerek kalmaz çok temiz araba:)
Sportline
03-04-2012, 23:50
Maşallah hayırlı olsun, düşünürseniz elimde schrick egzantirikler mevcut bu motor için.
golfcu0101
04-04-2012, 00:23
maşallah gayet diri duruşu var
bora1311
04-04-2012, 01:07
masallah...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
maşallah yeni mi aldınız?
Evet geçen pazartesi günü aldım.
Evet geçen pazartesi günü aldım.
güle güle binin. üsküdar taraflarında bakmıştık böyle bir araca,o mu acaba diye sordum :)
güle güle binin. üsküdar taraflarında bakmıştık böyle bir araca,o mu acaba diye sordum :)
Üsküdar tarafında galeriye baktıysanız odur :)
german style konusunda yapılmış örneklerini bulabilirsiniz. :) maşallah aracınıza allah gönlünüze göre versin.
Ek.Civic_Spoon
04-04-2012, 08:08
maşAllah kazasız belasız binin , onu bunu bilmemde bunların gidişi muhteşem hele o 5.vites yok mu ..:eek:
maşallah kazasız belasız kullanın..güzel bir boya bakımıyla rengi de canlanır daha güzel olur
Üsküdar tarafında galeriye baktıysanız odur :)
Galeride değildi bizim baktığımızda.. 4-5 ay oldu zaten. oysa, galeriye satmış demek ki arkadaş, evlenecekti :)
Maşallah çok diri duruyor :)
direk yere basıp bbs jantlar ve logosuz panjur yeterli :)
Bu Yoruma Sonuna Kadar Katılıyorum Maşallahhh :)
Galeride değildi bizim baktığımızda.. 4-5 ay oldu zaten. oysa, galeriye satmış demek ki arkadaş, evlenecekti :)
He tamam şimdi hatırladım o çocugun aracına bende baktım sunroof luydu.Ama o baya dağınık bi araçtı.Masrafı çoktu inmedi fiyatı bende almadım :)
maşAllah kazasız belasız binin , onu bunu bilmemde bunların gidişi muhteşem hele o 5.vites yok mu ..:eek:
Amin teşekkür ederim.Şu zamana kadar 1.4 motordan başka kullanmak nasip olmadı.Ama bindiğim araçlar içerisinde en serisi bu.Hele şu bakımlarını bi yapayım canavar canavar :))
Maşallah, çok güzel olacak inş. :)
maşallah cok diri duruyor
gurlekyasin
04-04-2012, 09:35
orjin maşallah..
Herkese çok teşekkür ederim.
şu an aynı kasa 2. sportline polomu kullanıyorum, çok iyi araçlardır seridir vites oranları kısadır gayet güzel devirlenir çokca şaka yapar:) kat iptali filtreyle bile aracın çehresi değişir. Hayırlı olsun
Murat Özcan
04-04-2012, 13:25
maşallah kazasız belasız
maşallah güle güle kullanin
EMRE KAAN
04-04-2012, 14:37
maşallah çok temiz duruyo gerçekten
Maşallah kazasız belasız...
Maşallah poloların içinde kasası ve motoru olarak en güzel model
Bendede 6n2 vardı konforlu araçlardır güle güle kullanın
Herkese tek tek teşekkür ederim yorumlarınız için.Sağolun arkadaşlar.