Orijinalini görmek için tıklayınız : MARDİN de oturan varmı??
vtecburac
04-04-2012, 18:05
arkadaşlar, Mardin midyatdan bir motor almayı düşünüyorum nasipse fakat çok uzak olduğundan ve istediğim gibi çıkmamasından biraz çekingem var hem nakit olarak hemde vakit olarak kaybetmek istemiyorum.
gitmeden önce orada oturan bir arkadaş varsa bakabilir veya baktırabilir diye düşünüyorum yardımlarınız bekliyorum:)
askerdenmi
bızede 2011 1000rr lazım:D
vtecburac
04-04-2012, 22:15
askerdenmi
bızede 2011 1000rr lazım:D
nasıl yani askerden mi gökhan anlamadım:)
vtecburac
04-04-2012, 22:27
forumda mardinde oturan yok heralde:)
SekoLive
04-04-2012, 22:38
burak mahallede dısarı cıksam mardınli varmı diye bağırsam sanırım bi 15li kıta gelir önüme :)
eğer ciddiysen bana pm at ilanı yarın marketci var bitane ona sorayım illa yakını vardır oralarda ama motordan anlayacaklarını sanmam sadece orda bi motor varmı ona baktırabiliriz :)
vtecburac
04-04-2012, 22:43
burak mahallede dısarı cıksam mardınli varmı diye bağırsam sanırım bi 15li kıta gelir önüme :)
eğer ciddiysen bana pm at ilanı yarın marketci var bitane ona sorayım illa yakını vardır oralarda ama motordan anlayacaklarını sanmam sadece orda bi motor varmı ona baktırabiliriz :)
seko mardin midyatda ama sanırım mardinde bir tane racing vardıdr oda budur:)
SekoLive
04-04-2012, 22:44
seko mardin midyatda ama sanırım mardinde bir tane racing vardıdr oda budur:)
başkan orda enteresan şeyler var diye anlatıyolardı belki birden fazla vardır :) benzin mazot ucuz polis derdi yok freee rahat yani herşey oralarda. derdi tasayı biz cekiyoruz buralarda
ya bide ben otaraflardan böyle araçlar almaya sıcak bakmıyorm bilmiyorm yağ ne koyuyorlardır benzin ne koyuyolardır servis varmıdır bakım nerde yapılmstır bunların yepsi bi soru işareti oluyor bende :)
vtecburac
04-04-2012, 22:46
başkan orda enteresan şeyler var diye anlatıyolardı belki birden fazla vardır :) benzin mazot ucuz polis derdi yok freee rahat yani herşey oralarda. derdi tasayı biz cekiyoruz buralarda
adam bana telden çok güven verdi, Allah korkusu olan efendi bi adam konuşmalarına bakılırsa dürüst birisi inşallah gidipte beğenir alır gelirim:)
bence bir aracı bul öyle git nelerle karşılaşıyor insanlar en azından sekonun dediği gibi motor var mı yok mu onu öğren :)
vtecburac
05-04-2012, 15:15
bence bir aracı bul öyle git nelerle karşılaşıyor insanlar en azından sekonun dediği gibi motor var mı yok mu onu öğren :)
motorun çekildiği fotolara bakarsa belliki orası mardin:)
tabiki her dümen olabilir orda hemfikiriz:)
motorun çekildiği fotolara bakarsa belliki orası mardin:)
tabiki her dümen olabilir orda hemfikiriz:)
:D gitmeden kanal bulmak lazım :P