Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara çevresinde Bahçeli kendin pişir kendin ye
Burak Mehmet
05-04-2012, 16:28
merhaba,
Arkadaşlar Ankara çevresinde nezih,bahçeli kendin pişir kendin ye tarzı bildiğiniz referans olabileceğiniz mekan varmıdır?Uzun uzun piknik tadında oturulabilecek,alkol alınabilecek tarzda bir mekan arıyoruz...
Eğerki piknik yapacaksanız
Ankara Çayyolu alacatlı koyuna giderken bir suru pıknık yerı var
orada kısıye ozel cadır tarzınde yer ımkanı var mangalıda ısletme verıyor
etlerı ve ıceceklerı sız getırın yeterlı :)
Burak Mehmet
05-04-2012, 20:39
yok Mertcan ya hep öyle yapıyoruzda bu sefer işyerindekilerle gidicez herkes mıymıy elini bişeye sürmez o yüzden hiç bir şeye karışmamamız lazım..Yoksa dediğin mantıklı ...
erdinc06
06-04-2012, 08:56
köy bahçesi var k.karabekirde sakin cardak tarzı yerleri var rahatca oturabilirsin atesini yakıyorlar hertürlü et v.s var ama sadece alkol yok ailenle gidip güzelce oturabilcegin biryer
///KDrÖZER
06-04-2012, 09:52
alkol olayını bilmiyorumda bizim köye geçen sene çiftlik açtılar ata binme şansınada sahipsiniz bizim evin önünden yani etlikten tam 24 km geliyor Ankara At iftlii -- zbek At iftlii (http://ankaraatciftligi.com)
internet adresi bu tekrardan dediğim gibi alkol olayını bilmiyorum incelerseniz aklınızda bulunsun birde köyün muhtarının yeride var orada sanırım kendin yapıyorsun alkole birşey derlermi bilmiyorum gene ama muhtarında yaklaşık 10 tane atv si var tur yapıyorlar dağda bayırda
Kutluhan
06-04-2012, 10:04
haymana yolunda büyülü bahçe var ve onun sağında solunda yol üzerinde bir kaç tane daha var tam adlarını hatırlayamadım ama kaliteli mekanlar alkol alınıyormuydu unuttum telefonla arayıp öğrenilebilir.
erdinc06
06-04-2012, 10:40
kendin pisir kendin ye tarzı derken mangalmı ocak basımı onun kararırın ver bence
Burak Mehmet
06-04-2012, 11:05
alkol olayını bilmiyorumda bizim köye geçen sene çiftlik açtılar ata binme şansınada sahipsiniz bizim evin önünden yani etlikten tam 24 km geliyor Ankara At iftlii -- zbek At iftlii (http://ankaraatciftligi.com)
internet adresi bu tekrardan dediğim gibi alkol olayını bilmiyorum incelerseniz aklınızda bulunsun birde köyün muhtarının yeride var orada sanırım kendin yapıyorsun alkole birşey derlermi bilmiyorum gene ama muhtarında yaklaşık 10 tane atv si var tur yapıyorlar dağda bayırda
Burası çok güzelmiş.Bugün gidip bi ön çalışma yapalım bakalım..Aradım alkol yokmuş ama olmasada olur mekan güzel ...
Teşekkür ederim herkese
Burak Mehmet
06-04-2012, 11:06
kendin pisir kendin ye tarzı derken mangalmı ocak basımı onun kararırın ver bence
bahçeli ocak başı olsa süper olur ama sanırım öyle bi yer yok...
Gölbaşı'na gideceksiniz orada tonla yer war.
erdinc06
06-04-2012, 11:19
ocak bası istiyor arkadas gölbasında hep restaurant olarak var bildigim kadarıyla
CasabLanca
06-04-2012, 22:19
bende bir nevi gölbaşında yaşıyorum sayılır abi hiç öyle kendin pişir kendin yecilere denk gelmedim var mı bilindik yer?
erdinc06
09-04-2012, 08:09
Burası çok güzelmiş.Bugün gidip bi ön çalışma yapalım bakalım..Aradım alkol yokmuş ama olmasada olur mekan güzel ...
Teşekkür ederim herkese
arkadasın bahsettigi yere pazar günü üsenmedim gittim yolların bazı yerlerinde göcükler mevcut 2 kez korumayı vurdum :( ve heralde bir rot kolunuda degistircem :( mekana gelince at ciftliginde kimse yoktu kız arkadasımda sessiz diye girmek istemedi muhtarın yerine gittik ordada kimse yoktuda calısan bayan oldugu icin girdik kahvaltı güzeldi atv turu düzenliyorlar 14 km 2 kisi oldugumuz icin binmedik ama tavsiyem sarıbeyler köyünün ilerisinde gölet var sessiz sakin güzelce piknigini yapabilirsin basık araclarla gitmenizi siddetle tavsiye etmiyorum.
Burak Mehmet
09-04-2012, 08:36
arkadasın bahsettigi yere pazar günü üsenmedim gittim yolların bazı yerlerinde göcükler mevcut 2 kez korumayı vurdum :( ve heralde bir rot kolunuda degistircem :( mekana gelince at ciftliginde kimse yoktu kız arkadasımda sessiz diye girmek istemedi muhtarın yerine gittik ordada kimse yoktuda calısan bayan oldugu icin girdik kahvaltı güzeldi atv turu düzenliyorlar 14 km 2 kisi oldugumuz icin binmedik ama tavsiyem sarıbeyler köyünün ilerisinde gölet var sessiz sakin güzelce piknigini yapabilirsin basık araclarla gitmenizi siddetle tavsiye etmiyorum.
teşekkür ederim.Dediğin gibiyse leonu çıkarmamak,megane ile gitmek lazım...Güvenç göleti güzeldir bu at çiftliği demekki gölete yakın..
Bu arada mekanın sessiz olması daha iyi biz 25 kişi zaten yeterince sesçıkarırız :D
serkanokan
09-04-2012, 08:39
ne çok yer varmış ya :D
mavigölün arkasında bi çiftlik vardı,orası da taraça taraça,mangalını yakıp veriyolar,istersen etini mezeni de ordan alabiliyosun,isteyen ata binebiliyo vs. vs. ama mekanın adını unuttum :D
///KDrÖZER
09-04-2012, 08:39
at çiftliğine bende geçen sene gitmiştim yaklaşık 70 kişi vardı. kıştan yeni çıkıldığı için tam anlamıyla açılmamış olabilir sanırım ama içi ve bahçesi gayet güzel keşke girseydiniz içeri.Yaz döneminde çok güzel oluyor.
muhtarın yerindeki atv turları çok kişi olunca zevkli oluyor binilmesini tavsiye ederim ama fiyat biraz yüksek .
Basık arabayla gitmeyin . Göleti söyleyecektim ama orası tam pikniklik herşey elinden öper kıvamında olduğu için seslemedim...
Köyümüzde bu ara şiddetli şekilde ağaçlandırma çalışmaları hızlanmış durumda.
Göletide yakın bir zamanda restore ederlerse köyün gelişimi bir nebzede hızlanır.
///KDrÖZER
09-04-2012, 08:43
teşekkür ederim.Dediğin gibiyse leonu çıkarmamak,megane ile gitmek lazım...Güvenç göleti güzeldir bu at çiftliği demekki gölete yakın..
Bu arada mekanın sessiz olması daha iyi biz 25 kişi zaten yeterince sesçıkarırız :D
o kadar kalabalıksanız önceden arayın bence :) Orada hafta içi genelde babası duruyor oğlu sera işiyle uğraşıyor cana yakın insanlar. Belli bir ücret karşılığında ata binebiliyorsunuz. İçerde yeri var orada ring atıyorsunuz ama kendinize güveniniz ve iyi bir sürüşünüz varsa araziye çıkartıyorlar.
erdinc06
09-04-2012, 08:52
evt mekan güzeldi ama sessiz diye girmedik mayıs ayında tam anlamıyla sezon acılır bende lagunayla gittim pata küte haftaya gidersem audiyle gitcem atv aslında cok pahalı degil gruopun kampanyası var kisi bası 35 tl kalabalık gitcez zevkli olcak diye düsünüyorum atv alanında kahvaltı sonra atv turu dinlenme gölette mangal keyfi hamakta uyuma :)
///KDrÖZER
09-04-2012, 09:08
evt mekan güzeldi ama sessiz diye girmedik mayıs ayında tam anlamıyla sezon acılır bende lagunayla gittim pata küte haftaya gidersem audiyle gitcem atv aslında cok pahalı degil gruopun kampanyası var kisi bası 35 tl kalabalık gitcez zevkli olcak diye düsünüyorum atv alanında kahvaltı sonra atv turu dinlenme gölette mangal keyfi hamakta uyuma :)
:) Fiyatları düşürmüş demekki önceden arayıp giderseniz daha programlı bir şekilde olur. kabalık olunca sarıyor oralar zaten tura çıkarken kafa dengi bir kaç kişi bulunca çok çok güzel oluyor. Bizde vardı geçen yaz atv ben çok eğleniyordum 2011 model apachiydi çok komik bir rakama almıştık https://www.facebook.com/#!/video/video.php?v=10150425457119172 buda bizim evin önünden çekilmiş bir video gelmeden önce haberleşelim atv candır ama at daha zevkli :)
erdinc06
09-04-2012, 09:11
icerigi herkeze acman lazım gözükmüyor :)
///KDrÖZER
09-04-2012, 09:15
icerigi herkeze acman lazım gözükmüyor :)
hallettim :)
erdinc06
09-04-2012, 09:25
yatıyordum 2 .tur cevirmede dikkat et :)