Orijinalini görmek için tıklayınız : Reklamcilikta basarili bir deneme:)
Gereksiz bulunursa silinebilir
Firmamizin avrupada cekilen yeni reklami gercekten cok basarili reklami sadece PC den izleyin yoksa bir anlami yok reklami siz yonlendiriyosunuz kiz arkadasiniza jean kazanabilirsiniz size ucretsiz olarak gondericeklerdir keyifli seyirler:D
ONLY because we can (http://www.onlybecausewecan.com)
only because we can :)
Farklı olmuş kısa film tadında sıkıcı deil.. bence başarılı :)
Bu arada müzik acayip hosuma gitti :)
mehmetRS
05-04-2012, 19:05
turu tamamladım , marş biraz geç bastı ama :)
onursumer
05-04-2012, 19:06
aynen mercedes zor çalışıyor :D
hacı marş basmayaydı sıkıntı büyüktü :D
fazla anlamam bu işten ama hem çok güzel bir reklam hemde iddalı.
emre_277
05-04-2012, 19:16
çok güzelmiş :D
Masallah Suphanallah Merso akiyor :D
hos kız :)
Aynen ve güzel reklam:icon_tup:.
Danimarka bazli bi firmayiz ve sarkiyi soyleyen hatun danimarkanin superstari:) jean kazanan oldu mu peki ?:D
63owen63
05-04-2012, 19:17
hata veriyor bende. acamadım
By_DoMiNo
05-04-2012, 19:18
adamı dikizlettiriyor zorla. Adamın çatalı gördük akşam akşam. :D bu arada mercedes in calısmamasının nedeni gaza basmıyor kız:D
başarılı ... ben su cocugun soyundugu bizim dikizlediğimiz hariç her yerden keyf aldm :D
hacı marş basmayaydı sıkıntı büyüktü :D
Skinti cok buyuk olurdu yazik ederlerdi berdus olurlardi:)
fazla anlamam bu işten ama hem çok güzel bir reklam hemde iddalı.
ONLY bolumu cok iddali kizlar icin zaten Turkiyede VERO MODA biraz daha iyi satiyo
çok güzelmiş :D
basarili reklam oldugu kesin fermuari herkez cekti mi reklamda :D
kaça kadar gidecek daha bu 30 da şuan
reklamı yapan kör olmuş...bence yaratıcı....
mehmetRS
05-04-2012, 19:20
Danimarka bazli bi firmayiz ve sarkiyi soyleyen hatun danimarkanin superstari:) jean kazanan oldu mu peki ?:D
Aren ben 3 defa izledim, ürünlere tıkladım, inceledim ve tekrar marş yaptm ama.. ı ıh birşey kazanamadım, kazansam hatuna güzel bir süpriz olacaktı ama neyse:) birileri kazansa bari ya:) :icon_tup:
başarılı ... ben su cocugun soyundugu bizim dikizlediğimiz hariç her yerden keyf aldm :D
Malesef orayi iyi dikizlemek gerekiyo jeani ordan sonra hedye ediyo kiz arkini sevenler iyi dikizlesin hahaha:D
kanka çok beğendim ya gayet başarılı fermuarı çekmedim ben :D
Çatal olmayaydı iyidi ,allahtan kılsızdı :hehe:
Reklam 10:icon_tup:
Vero Moda sizin mi? :)
1 aydır Hollanda dayım Zwollede bile Vero moda dükkanı vardı girdik etiketlerde TR fiyatta olunca ekstra ve Euro dan ucuz olunca şaşırdık :D
kanka çok beğendim ya gayet başarılı fermuarı çekmedim ben :D
O fermuar cekilmez knka:D
Çatal olmayaydı iyidi ,allahtan kılsızdı :hehe:
Reklam 10:icon_tup:
Tek kotu taraf catal hahaha ya kimse kazanamadi mi ? Abim ilk izlettginde dun kazandi gozumle gordum bnde kaznmadim ama iste adami cekiyo ya yapicak bise yok
bLackModeL
05-04-2012, 20:10
vavv :D hahha lan bu yuz bıtermı say say dedım ama bıttı basarılı
tüyoları aldım reklama tıkladım :D aklımda hep çatal vardı ben görmiyecem dedim sonra baktım eleman ağacın arkasında soyunuyo dedim çatal burda bakma :D
baya farklı ve güzel olmus clip , yönlendirmeside cok egleceli olmus :)
edit : kızlarda güzelmis :)
fatihcakin
05-04-2012, 20:52
Marş basmayınca tırstım nan! :D
meLaNchoLic
05-04-2012, 20:58
catal sahnesinden sonra dondu bu loading yapıyo 5dk dır :D
edit hatun isveçliymiş şarkıyıda indirdim :D
CasabLanca
05-04-2012, 23:08
çok başarılı buldum ben şahsen
tüm foruma çıplak erkek röntgenlenttin ya valla helal olsun.
psikolojim bozuldu
.::EmrE::.
05-04-2012, 23:22
Harika ötesi ve çok yaratıcı. .Tebrik ediyorum muhteşem bir video,reklam,animasyon , ne deniyorsa :) Çatal yerine keşke bayan olsaydı :D
Marka kesinlikle aklıma kazındı ne diyeyim.
Reklam çok iiy de napmamız gerektiğnii anlamadım ben yani jean kazanmak için.. ne dediyse yapıyorum sadece kafam basmadı :D Her kıyafete tek tek bastım yani.. Kare kare izledim..
O değil de piramit ve göz buldum o hediye sayılıyor mu :D :D :D
http://img4.ressim.net/out.php/i5607419_illuminati-jpg
Çok yaratıcı harika olmuş :)
CooLeqenD
06-04-2012, 00:12
2 Kere oynadım dikizleme yerinde hiç kafamı falanda çekmedim yine vermediler :D Ablamız büyük sıkıntı ya Göz kamaştırıyor :D
orjinal bişey olmuş..başarılı..
Kutluhan
06-04-2012, 00:28
herşey çok güzel müzik,reklam ben çok beğendim tebrik ederim. :bravo:
Tek bir sıkıntı var ben bu bayana aşık oldum galiba :sorybom:
http://img585.imageshack.us/img585/4245/adsznb.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/585/adsznb.jpg/)
O kısa saçlı olan ablamızı da saçını uzatınca alırım... Hatta şimdiden alayım yatırım olsun. :D
Bu arada reklam çok başarılı...
TOLGACANSAHIN
06-04-2012, 00:50
fermuarı çekmeye elim varmadı :D akşam akşam elin totosunuda gördük iyimi. Reklam baya kalite :)
erdinc06
06-04-2012, 08:54
kız cok hosmus gercekten :)
Aren gideydin ya cekimlere, su kapiya vuran barzo sen olsaydin haha kirip girerdin vallahi : D
edit: fermuari cekince allah belani versin o fermuar kapatilir mi diye error verdi oradan ileri gidemiyorum :D
Day Walker
06-04-2012, 09:38
Fermuarı kapatasım gelmedi yaw :D
Aren çok güzel olmuş kardeşim :)
orhan_guney
06-04-2012, 09:41
31 kadar saydı sıkıldım kapatdım yahu :D
rabbim bizden aldıklarını bu danimarkalılara vermiş...
hökümet gibi garı hepsi maşallah :D
Türkiye distribitörlüğünü mü aldınız aren?
erdinc06
06-04-2012, 10:20
fermuarı kapattım hemen kafamı tükürim dedim geri acmaya calıstım :)
yaaa bırak kardeşim :D. totoyu izledik o kadar. bi kot kazanamadık :D :D
Bence müzik daha eğlenceli olabilirmiş. Ancak çekimler ve düşünce harika ellerinize sağlık. Ancak dediğim gibi insanlara alışveriş yaptırmak reklam ile zor iş. Burada müzik seçimleri çok önemli şarkıyı biraz ruh karartıcı buldum belki bu aralarda olan boktan ruh halimdendir :)
AtmoSpheriC
06-04-2012, 11:37
harika yapmşlar ya..
iskandinav kızlara 1 numaradır 1 1 1 1 11 11 1 1
adamın kasayı zorla gördük ya orası olmamış :D
güzel reklam başarılar dilerim.
Güzel kız, güzel reklam, iyi tasarım.
gerçekten başarılı bir reklam :) sanki bütün kontrol senin elinde.. tebrikler
yok abi kazanamadım yaw.. hatunun da doğum günü yaklaşıyodu iyi giderdi beleş kot :D biraz yardım alsak :D :D
Yiğit Ş.
06-04-2012, 11:58
vay anasını yaa. ing günlerim geldi aklıma :D
Vero Moda sizin mi? :)
1 aydır Hollanda dayım Zwollede bile Vero moda dükkanı vardı girdik etiketlerde TR fiyatta olunca ekstra ve Euro dan ucuz olunca şaşırdık :D
71 Ülkede olan bi firmanın sahibi olmak biraz zor türkiye mümesilliği distiribitörlüğünü abim ve bir arkadaşı yapıyo türkiyede ürünler dahada ucuz olucak tüm bestseller gurubunun kumaş tedariğini bizzat yapıyorum :D şu an her aşamada faliyetteyim aslında firma bünyesinde 9 marka var fakat hepsi iin türkiye hazır değil :D
Aren gideydin ya cekimlere, su kapiya vuran barzo sen olsaydin haha kirip girerdin vallahi : D
edit: fermuari cekince allah belani versin o fermuar kapatilir mi diye error verdi oradan ileri gidemiyorum :D
kanka o reklmda oynayanlar ölümsüz oluyolarmışda o adam ben olamam bizim hatun beni asar :D
Fermuarı kapatasım gelmedi yaw :D
Aren çok güzel olmuş kardeşim :)
Valla abi ciddi reklam ciddi proje abim ilk izletti aptal oldum reklam bu arada çok yeni yakında heryerde izlersiniz facebook vs. tech ailesine özel
rabbim bizden aldıklarını bu danimarkalılara vermiş...
hökümet gibi garı hepsi maşallah :D
Türkiye distribitörlüğünü mü aldınız aren?
kanka zaten ONLY vardı ama abimler cesaret edemiyolardı jack & Jones u baya adam ettikten sonra şimdi bu ONLY e bakıyo yakında cevahirdeki mağazaya ONLY köşesi açılıcak bakalım ONLY kızları çok iddalı oluyo türkiyede bu kdar iddalı kız var mı görücez:D
yaaa bırak kardeşim :D. totoyu izledik o kadar. bi kot kazanamadık :D :D
Kanka ben anlamadım herkez o kadar güzel hatun içinde neden o çatala takıldı anlamadım bakmayaın arkadaşım o zaman:D
Bence müzik daha eğlenceli olabilirmiş. Ancak çekimler ve düşünce harika ellerinize sağlık. Ancak dediğim gibi insanlara alışveriş yaptırmak reklam ile zor iş. Burada müzik seçimleri çok önemli şarkıyı biraz ruh karartıcı buldum belki bu aralarda olan boktan ruh halimdendir :)
Bence müzik efsane ben çok beğendim şarkıyıdı dinliyorum beğenenler reklamdan sonra indirebilirlerde :D
gerçekten başarılı bir reklam :) sanki bütün kontrol senin elinde.. tebrikler
güzel değişik bir reklam muhtemelen daha çok görürül bu tarz reklamlar ilk defa bu reklmada denendiğini biliyorm ciddi bir maliyet ama BS ye koymaz :D
Bu arada kimse kot kazanamadımı?Bu danimarkalılara bakmaktan
volume81
06-04-2012, 14:10
müziğin adını bilen yazsın bir zahmet indirmekle olmuyor :D
Nasıl kazanıyoruz hediyeyi hiç bişe anlamadım bu işten ben :D
Kanka ben anlamadım herkez o kadar güzel hatun içinde neden o çatala takıldı anlamadım bakmayaın arkadaşım o zaman:D
hahaha :)). ben anlamam ben kotumu isterim agaaaaa :D
tek kelime harika :icon_tup:
71 Ülkede olan bi firmanın sahibi olmak biraz zor türkiye mümesilliği distiribitörlüğünü abim ve bir arkadaşı yapıyo türkiyede ürünler dahada ucuz olucak tüm bestseller gurubunun kumaş tedariğini bizzat yapıyorum :D şu an her aşamada faliyetteyim aslında firma bünyesinde 9 marka var fakat hepsi iin türkiye hazır değil :D
kanka o reklmda oynayanlar ölümsüz oluyolarmışda o adam ben olamam bizim hatun beni asar :D
Kanka bosver o isten sonra assalar canin acimaz bence hahahaha :D
çok güzel olmuş ama merso tek te çalışmıyor ya 2-3 kere izledim tek te çalıştırmak için olmadı :D
ben kol saati kazandım aren :D
Kotu kazandım adresi verdim gelir herhalde :)
Gerçekden başarılı reklam olmuş..
harbiden kopya verin biraz:D
ALPhan japan
06-04-2012, 20:32
başarılı reklam :D
huseyinturk
06-04-2012, 20:41
40 41 42 gidiyor bu yaw nasıl oluyor anlatsanıza bir bizde bilelim
sonunu beklemedim, bekleyecekmiydik reklam bitti kapattım :D
valla enteresan ve hoş olmuş kızlarda harbi iyimiş ya :D
m. ali öz
07-04-2012, 06:06
muhtemelen techturkey deki birçok erkeğe ilk kez bir bayanın fermuarını çektirtip bi erkeği dikizlettirdiniz :D
63owen63
07-04-2012, 08:16
reklam bitince bekleniyor mu napılıyor,cıkmadı bir şey bana, halbuki çok iyi çektim fermuarı :D
ben o kıza jean fabrikası açarım :D
muhtemelen techturkey deki birçok erkeğe ilk kez bir bayanın fermuarını çektirtip bi erkeği dikizlettirdiniz :D
Hahahahaa :D
Mercedes'in böyle bir reklamı vardı fakat onda sizden istenileni yapamadığınız vakit işler ters gidiyordu. Mesela arabayı çalıştıramadınız, yakalanıyordunuz, tamamen size bağlıydı.
Ayrıca seni ve abini de tebrik ederim Aren abi, başarılarınızın da devamını dilerim. : ))
erdemezc
08-04-2012, 19:41
nasıl kazandınız bizede anlatsanız ya :D
.::EmrE::.
14-04-2012, 12:09
Kız arkadasımda bugun fark ettim giydiği jean ONLY idi. Vero Moda'dan aldım dedi, Türkiye'de satılıyor görünüşe bakılırsa ;)
SULTANOGLU
14-04-2012, 14:53
abi bence reklam muhteşem yaratıcı. hakkaten süper
eraslanb
14-04-2012, 21:00
kot geldi teşekkürler yanındaki çanta defter kartpostallarda başarılıydı
guzel bir calisma olmus, pagoda da fena degil:)