Orijinalini görmek için tıklayınız : çelik d1 spec nut (cnc machine works)
benım gibi bazı arkadaşlarda bu d1 spec nut denen alımınyum bijonlara güvenemiyor , bende en azından kendi aracıma bır takım çelik bijon yapayım dedim :D henüz işin yarısı bitti tamamlandıgında yeni resimleri paylaşacağım
http://g1204.hizliresim.com/w/6/44u63.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://g1204.hizliresim.com/w/6/44u6s.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
ysuf abi bu cncden bende eve almca böyle olmuyor hahaha :D
::ZaFeR::
06-04-2012, 17:14
farklı renk seçeneklerini ne zaman görebiliriz :) Yoksa tek renk mi kalacak..
farklı renk seçeneklerini ne zaman görebiliriz :) Yoksa tek renk mi kalacak..renk olarak cinko kaplama olacak . Zaten baska uretmeyi dusunmuyorum islerin yogunlugundan terminlerde gecikmeler oluyor sozumuzu tutamiyoruz
spacer lazım yapabiliyomuyuz :D
4x114.3 ü 4x100 e çevirmem lazım.
yada tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa bursada :)
erhanarici18
06-04-2012, 19:20
abicim sadece honda için yapma bunlardan
diğer civata şeklinde olanlardan da yapsana leon için
acayip hevesliyim buna ama bizim araçlara göre bulunmuyo piyasada vede alüminyum dandik şeyler var
aracın resmi bu yaptığın gün alabilirim
http://img406.imageshack.us/img406/8459/grnt0360.jpg
By erhanarici18 (http://profile.imageshack.us/user/erhanarici18)
spacer lazım yapabiliyomuyuz :D
4x114.3 ü 4x100 e çevirmem lazım.
yada tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa bursada :)yapariz sikinti degil
Skyhawk34
06-04-2012, 20:05
seri üretim olacakmı abi ? :)
poseidon
06-04-2012, 20:18
Yakında Cnc den bir doch Motor çıkartacaksın sen :)
valla bunun ilk müşterisi ben olurum renk olmasada olur ham hali yeter ilgiyle takip ediyorum :)
kickboxer
06-04-2012, 22:10
bu yüzden wolkrays ın kını alıcaktım çok pahalıydı kıyamıyordum :D ben eğer yaparsan hemen talibim :D statik attıkmı ona:D jilet
ysuf abi bu cncden bende eve almca böyle olmuyor hahaha :D
çok yavaş geziyorsun, bi gazlamanı bekledim bu akşam 9 gibi :D
seri üretim olacakmı abi ? :)
en azından şu an için düşünmüyorum, elımde yapmam gereken 4 adet kalıp var ve terminli işler , ileriye dönük yapabılırım ama kimseye söz vermek istemıyorum
fıyat endır abı uygun yap alalım yav:D
fiyat falan yok , sadece kendime müslümanım ben :D
bunlara elektro statik boya atsak ne olur abi :D
sana çok pis rakip olucam abi :D
sana çok pis rakip olucam abi :Ddesteğe ihtiyacın olduğu anda telefonun diğer ucundayım orçunum :icon_tup:
tezgahlar ayarlıyken bır takım fazladan yaptım (16 adet) isteyen varsa pm atsın
dartonda yaparsın sen yakında :) ama bijonlar guzel olmus begendım :)
resımlere bak bakalım arka kısımda ne görüyosun :D :D
evet fırından cıktı , şimdi sadece kaplaması kaldı
http://hizliresimyukle.com/thumb-224844.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-224844/09042012102.jpg)
http://hizliresimyukle.com/thumb-224845.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-224845/09042012103.jpg)
http://hizliresimyukle.com/thumb-224847.jpg (http://hizliresimyukle.com/showpic-224847/09042012104.jpg)
abı fıyat ver yav hemen kızıyrsun :D
abı fıyat ver yav hemen kızıyrsun :Dfıyat veremem çünkü yapamam :D bı takım fazladan yaptım o da az önce satıldı :D
işlerim yogun be abıcım , keşke zamanım olsa da yapsam, hem ben para kazanırım hem sız alımınyum saglıksız bijon kullanmazsınız
gokselaltinok
09-04-2012, 16:20
kullandığınız malzeme nedir? Bide 6 köşeyi neyle açtınız?
4340 ıslahlı çelik 38hrc
altıköşeyi dikey işleme merkezinde açtım
gokselaltinok
09-04-2012, 16:26
Biraz sipariş olsa şöyle tek ölçü 3000-4000 tane yapılabilir. Tahminen 5-6 saniyede 1 adet alınabilir otomat tezgahından.
5-6 sanıyede mı ?, kayar otomattan bahsedıyorsan bıle mümkün değil o süre , tek operasyonda cıkaramazsın bu parcayı , koniğin iç kısmında işlenmesi gereken fatra var :icon_tup:
38 hrc malzemeyı 55mm boyunda kaç sanıyede delebilir bırde ona diş çekebilir bırde altı köşe açabılırsın ?? bır ıkı tane tezgah görüp lütfen 5-6 sanıyelerden bahsetmeyelım
yapıversen neolur abı beklerız:D fıyatta at bıze:D
aha atıyom 180tl bı takımı (16 tane) alcan mı :D
gokselaltinok
09-04-2012, 16:50
Hocam çok milli otomatlar çalıştırıyoruz 38 rockwell sertlik için bişi diyemem ama tahmini bi süre söyledim. Eğer merak eden olursa teknik resmi atın bana ben bi baktırıyım 8 milli otomatta kaç saniyede alına bilir yada 6 millide. 1-2 tane tezgah görüp yazdığım bişi değil. Sadece tahmin. Sağlıklı kesme takımları ve yüksek devirle cnc multi spindle bi tezgahta dahada kısa süreleri elde etmek mümkündür diye tahmin ediyorum(bakın tahmin dedim zaten o tezgahın fiyatı 1.000.000 euro yani kimse bijon için çalıştırmaz o tezgahı) neyse teknik resim olursa 1 seferde çıkıp çıkamıcağını söylerim bizdeki tezgahtan. Saygılar abi.
Hocam çok milli otomatlar çalıştırıyoruz 38 rockwell sertlik için bişi diyemem ama tahmini bi süre söyledim. Eğer merak eden olursa teknik resmi atın bana ben bi baktırıyım 8 milli otomatta kaç saniyede alına bilir yada 6 millide. 1-2 tane tezgah görüp yazdığım bişi değil. Sadece tahmin. Sağlıklı kesme takımları ve yüksek devirle cnc multi spindle bi tezgahta dahada kısa süreleri elde etmek mümkündür diye tahmin ediyorum(bakın tahmin dedim zaten o tezgahın fiyatı 1.000.000 euro yani kimse bijon için çalıştırmaz o tezgahı) neyse teknik resim olursa 1 seferde çıkıp çıkamıcağını söylerim bizdeki tezgahtan. Saygılar abi.teknık resme gerek olmadan ben sana 17 yıldır cnc denen tezgahların otomatında , dikey işlemesinde, dik tornasında , c eksenınde çalışmış biri olarak söylüyorum bunu , 6 mill de olsa 8 mil de olsa aynı anda hem deliği delip hem dişi çekebilen bır sistem fizik kurallarına aykırı , 6-8 sanıyelerde bu parçayı otomattan düşürecek adamın ben elini öperim ciddi ciddi :icon_tup:
hah bu arada hazır müşteri potansiyeli de var sen daha ucuza mal edersen yap arkadaşlar faydalansın hemde sen kazan
gokselaltinok
09-04-2012, 17:06
abi niye bi agresiflik var anlamadım cnc başka bişi otomat başka bişi ve bi işin ucuz ve adetli olması için bi otomat daha mantıklı. Tabi cnc nin toleranslarını yakalıyamayız. Ben normal bi somun şeklinde bi bijon gibi biliyorum o resimdekileri he ben 1 tezgahta delik delindiğni diş çekildiğini ve ek olarak yuvarlak malzemeye 6 köşe açıldığını gördüm. sen neden yapılamıcağını bana anlat bende tecrübe kazanıyım. benim yaşım 24 benim işim cnc veya talaşlı imalat deil benimkisi baba mesleğine biraz merak,teknik resim olursa babam bu 1 kerede çıkar veya çıkmaz der bide ortalama şu saniyemizi alır der. Ne yazıkki ben tahminen konusuyorum.
agresiflik yok kardeşim estagfurullah ama demek ıstediğim şu eger max . hızda bu bijon cıkacaksa ööle index otomatta falan cıkartamazsın , max. hızlı şekilde şu videodaki kayar otomat dediğimiz tezgah cıkartır kii o da 38hrc bır çelikten bu bijonu minimum 1.5 dakıkada falan düşürür :icon_tup:
QBauRPiQ8vM
Elinize sağlık. Bu ürünler daha sonra hangi işlemleri görüyor talaşlı üretim bittikten sonra. Isıl işlem vs.vs. Ayrıca kaplama seçenekleri neler olabiliyor. Meraktan soruyorum.
gokselaltinok
09-04-2012, 20:33
Abi senin gösterdiğin kayar otomat daha incik boncuk hassas ve fazla işlem görmesi gereken parça için. Benim dediğim makina bu,
Wickman 8-44 CNC 11-Axis Multi Spindle Lathe - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=97JZX1JkYQk)
silent furious
09-04-2012, 21:31
ciddin anlamda güzel bi çalışma olmuş üretime geçseniz bende düşünürdüm
Elinize sağlık. Bu ürünler daha sonra hangi işlemleri görüyor talaşlı üretim bittikten sonra. Isıl işlem vs.vs. Ayrıca kaplama seçenekleri neler olabiliyor. Meraktan soruyorum.talaşlı ımalatı yapmadan evvel ısıl işlem görüyor kullandıgım malzeme , yanı ben işlerken ışıl işlemli halde şekillendiriyorum
kaplama secenekleri olarak ben çinko kaplamayı tercih edicem
ciddin anlamda güzel bi çalışma olmuş üretime geçseniz bende düşünürdüm
teşekkür ederim hocam, uzun vade de olabılır
coolvtec
10-04-2012, 10:44
ellerine sağlık, bende alırım 1 takım.
emın ol eger yaparsam alırım dıyenlerın %80 i almaz :D
kickboxer
10-04-2012, 11:19
emın ol eger yaparsam alırım dıyenlerın %80 i almaz :D
ben kesin alırım de şimdi çıkarıyım:D parayı yaparsan tabi
karar verdim ve kendim üretemesemde ürettireceğim , kayar otomat sahıbı bır abımle az önce görüştüm, teknık resmını mail attım ve fiyat beklıyorum arkadaşlar , etliye sütlüye karışmadan para kazanayım :D
aliminyum yeni bi maden mi abi :D
aliminyum yeni bi maden mi abi :Devet titanyum alaşımlı olunca içinde ki (İ) harfi çok olur :D :D
evet titanyum alaşımlı olunca içinde ki (İ) harfi çok olur :D :D
niuahsd :D alüminyum üzerine bi sıkıntın olursa yardımcı olurum her türlü abi :cool:
+ eloktrostatik toz boya vs. :)
niuahsd :D alüminyum üzerine bi sıkıntın olursa yardımcı olurum her türlü abi :cool:
+ eloktrostatik toz boya vs. :)kaplama konusunda yardımcı olabılırsen bı arayıver semii , 0532 721 65 72 /imam :D
kaplama konusunda yardımcı olabılırsen bı arayıver semii , 0532 721 65 72 /imam :D
arayım abi hertürlü gece gündüz de kaplama konusu sıkıntı :D
amma elektrostatik istersen araba dahil boyarım affetmem
ben sormadım ama bunları kaplama yapmadan kullanmanın bir sakıncası olur mu?
ben sormadım ama bunları kaplama yapmadan kullanmanın bir sakıncası olur mu?
zaman içinde kararma vs. yapar
peki istanbulda kim kaplama yapar ve nasıl kaplama yaptırmak gerekir ?
arayım abi hertürlü gece gündüz de kaplama konusu sıkıntı :D
amma elektrostatik istersen araba dahil boyarım affetmemelektrostatik anahtarla sıkıldıgında çatlama yapar diye düşünüyorum , yanlışmıyım?
elektrostatik anahtarla sıkıldıgında çatlama yapar diye düşünüyorum , yanlışmıyım?
yapıyo abi.bijon anahtarı patlatıyo boyayı zaman içinde
onun için kaplama olacak mecburen
180TL bedava valla :D stock arabam olmasa 1tk alırdım hem türk üreticiye para geçsin hemde nasıl ki arac speclerini yazanlar otu boku 1vidayı bile yazıyo DENON Project Bijon yazılsın isterdim yalan yok :) Bence seri üretime geç patent al(alınabılıyosa) vur piyasayı.Millet gene gitcek belki ebay'den salak saçma ürünlere 15-30-50€ vericek ama bilen adam işi bilen adam senden alıcak..
ben kendi aracıma takmadığım , kendi ürettiğim parçayı ne bu sitede nede başka bir yerde satmadım , ürettiğim parçadan biri ölecekse ilk ben öleyim dedım, ilk ürettiğim speacer ı kendi aracıma taktım arabanın canını cıkarırcasına drag tan rollıng e her şekilde denedim sonra başkalarına yapıp sattım , bijonlarda öyle , haa mıllet dersekı kardeşim bu işi senelerdir yurtdışında profosyönelce yapıyolar ben ordan alırım parasına puluna bakmam evet haklılar , kendini kanıtlamış marka almaları kişinin içinde acaba bişey olurmu şüphesine yer vermez
gokselaltinok
10-04-2012, 15:03
Abi bi fikir daha kayar otomatta açılan 6 köse hafif sırtlı olur 6 köşeyi ya sen aç yada poligon tezgahında açsınlar.
Abi bi fikir daha kayar otomatta açılan 6 köse hafif sırtlı olur 6 köşeyi ya sen aç yada poligon tezgahında açsınlar.yok zaten altıköşeyı yıne ben acacam , dedıgın gıbı konık cıkıyor kayarda altıköşe :icon_tup:
gokselaltinok
10-04-2012, 15:11
Bide kaç saniyede alabilirlermiş kayarda kaç d/d dönüyo tezgah bunlarda benim merak ettiklerim.
evet çelik bijonlarımız kaplandı ve araca takıldı , kaplama konusunda yardımlarını esirgemeyen turbocu cem 'e sonsuz teşekkürler
http://g1204.hizliresim.com/w/f/4d7zm.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
çok güzel olmuş yusuf eline sağlık
eyvallah ahmet , kerim le nuri güle güle kullansınlar
Bulut Y.
13-04-2012, 11:20
ben kırmızı kaplı istiyorum 25 adet satıs yapıomusunuz nedir ne değildir o dandirik aliminyumlardan takmak istemiyorum.
tesekkürler.
satış yapmıyorum kardeşim , kıramayacagım iki arkadaşım için yaptım bunları onlarda alımınyum takmak ıstemıyolardı
sadece bır takım daha var (16 adet)
Bulut Y.
13-04-2012, 12:56
anladım tesekkür ederim
ilkercom
13-04-2012, 13:32
tebrik ederim yusuf çok sağlam işçilik olmuş.
Bence bu malzemelerden üret veya ürettir sat. millet gavura bayılacağına sana bayılsın paracıkları. hem daha sağlam. bijon bu neticede 180 200 le giderken biri kırılsa diğerleri kraker gibi çatlar patlar.
haklısın ılker güvenemıyor mıllet alımınyum bıjona , aslında üretmek lazım ve yarın fıyat çalışması yapan abımın işletmesine gidecegım eğer kafamdakı fıyatı verırse herkes yurtdışı fiyatlarının altında çelik bijon sahibi olacak
fatihtemizer
13-04-2012, 14:01
haklısın ılker güvenemıyor mıllet alımınyum bıjona , aslında üretmek lazım ve yarın fıyat çalışması yapan abımın işletmesine gidecegım eğer kafamdakı fıyatı verırse herkes yurtdışı fiyatlarının altında çelik bijon sahibi olacak
yusuf ilk müsterilerinden biri ben olucam.haber bekliyorum..
ben herzamanki gibi ölüden sahip olacağım bir takım çelik bijona :D
ilkercom
13-04-2012, 14:08
walla alu bijon konusunda çok bi deneyimim yok. belki çok iyi alaşımlar vardır. yırtılmaz etmez vs.
yinede ben de güvenmem.
Ben geçen sene bijonun tekini kaybettim. serviste direk 18 lira peşin para yamulduk. heryerde bulunan bi modelde değil. diğer araçlarınkiler uymadı filan. 20 tane lazım olsa hesap et artık. standar bijonlar anamızı ağlatacak :D
neticede 150 200 lira bile özel üretim için pahalı değil. tabii ucuza yaparsan çok satarsın.
ben herzamanki gibi ölüden sahip olacağım bir takım çelik bijona :D
evet evet..........
walla alu bijon konusunda çok bi deneyimim yok. belki çok iyi alaşımlar vardır. yırtılmaz etmez vs.
yinede ben de güvenmem.
Ben geçen sene bijonun tekini kaybettim. serviste direk 18 lira peşin para yamulduk. heryerde bulunan bi modelde değil. diğer araçlarınkiler uymadı filan. 20 tane lazım olsa hesap et artık. standar bijonlar anamızı ağlatacak :D
neticede 150 200 lira bile özel üretim için pahalı değil. tabii ucuza yaparsan çok satarsın.butun derdım o zaten ucuza mal edersem isteyen arakadaşlara fazla yara açmaz , hem güvenli hem şekilli olur :icon_tup:
walla hocam çok hayra geçersin ya ;) konuyu dikkatle takip ediyorum.
ProdriveSTI
14-04-2012, 00:43
abi olurda üretim yapıp satılığa çıkarırsan bir takım sarı renk istiyorum 4 x 100.
ismimi yaz şimdiden listeye :)
olursa 1 kırmızı takım da bana iyi gelir :)
koray ozan
14-04-2012, 02:14
görünüşü bu şekilde olup bijon şeklinde olanı yapılabilir mi?
***** arabamızda japonların ki gibi saplama yok :D
bugün itibari ile resmen serii imalatına başlamış bulunuyorum , talep edenler irtibata geçsin , ilk etapta 50 takımlık bır ımalat yapıyorum (takım=20 adet)
ve fiyat 150tl olacak
imparatoR
20-04-2012, 14:21
renk konusunda bi yardımın olabilirmi ?yoksa çelikten üretirim yollarım alan kaplatsın boyatsın vs halindemi olucak..
kaplamasınıda yaptıracagım, iki secenek olacak, çinko kaplama ve bakır alaşım sarı kaplama
bir ara sitede paylaşılmıştı yunanistanda bir evoya cnc de blok piston vs birsürü parca yapılmıştı yakında sendende öyle bir iş bekliyorum :D bizim onlardan ne eksiğimiz var
bijonlar şahane düşünülmüş alüminyuma bende güvenmiyordum bikaçkere sök tak yaptım sıyırmaya başlamıştı bunlar super olucak kaplamalı hallerini bekliyoruz
bır öncekı sayfada çinko kaplanıp arac üzerine takılmış resmi mevcut
imparatoR
20-04-2012, 15:02
kırmızı ya fena talep var bu konularda kırmızı neden düşünmüyorsun,yada olmuyormu?
şimdi şöyle anlatayım ;
kırmızı olmaz mı? evet olur , fakat ben bunları kırmızı yapmak için renklı vernık kullanacagım ve adama yollayacagım , adamın eline geçince ooo süper olmuş diyecek emınım ancak araca takarken bijon anahtarı bu boyayı yada verniği kaldıracak ve kötü bir görüntü olacak bu sefer bıjonları alan adam memnun kalmayacak
sonuç olarak bılıdık markalarda da dikkat edersenız alımınyum dışında çelik bijonlar kaplamalıdır boyalı değil
yilmazcatalbas
20-04-2012, 15:30
şimdi şöyle anlatayım ;
kırmızı olmaz mı? evet olur , fakat ben bunları kırmızı yapmak için renklı vernık kullanacagım ve adama yollayacagım , adamın eline geçince ooo süper olmuş diyecek emınım ancak araca takarken bijon anahtarı bu boyayı yada verniği kaldıracak ve kötü bir görüntü olacak bu sefer bıjonları alan adam memnun kalmayacak
sonuç olarak bılıdık markalarda da dikkat edersenız alımınyum dışında çelik bijonlar kaplamalıdır boyalı değil
abi satış yapıyormusun yada satarsan fiyat nedir ö.m atarmısın ? şimdiden teşekkür ederim
ıkı hafta sonra satış yapılacak üretim aşamasında şu anda
yilmazcatalbas
20-04-2012, 15:42
ıkı hafta sonra satış yapılacak üretim aşamasında şu anda
peki fiyat belli mi? birde farklı renkler olacak mı?
bugün itibari ile resmen serii imalatına başlamış bulunuyorum , talep edenler irtibata geçsin , ilk etapta 50 takımlık bır ımalat yapıyorum (takım=20 adet)
ve fiyat 120tl olacak
renk olarak çinko kaplama ve bakır alaşım sarı kaplama
ssdriver
20-04-2012, 16:35
elinize sağlık. diş olarak 1.25 1.50 ikisini de yapacakmısınız ?
teşekkür ederim, sadece 1.5 yapılacak hocam
abi elektro statik boya olursa yardımcı olurum yuklu olarak fason yaptırdıgım yer var verebilirim oraya :)
dragon07
20-04-2012, 16:55
typer jantında nasıl durur çok mrk ediyorum usta yardımcı olabilirmisin :)
ssdriver
20-04-2012, 16:58
teşekkür ederim, sadece 1.5 yapılacak hocam
inşallah işi büyütürsünüz de tez zamanda 1.25 de yaparsınız o zaman :) çin mallarına göre bu fiyata çok iyi bir seçenek çünkü.
inşallah işi büyütürsünüz de tez zamanda 1.25 de yaparsınız o zaman :) çin mallarına göre bu fiyata çok iyi bir seçenek çünkü.ilk maksatım tabiiki para kazanmak :D ancak kımsenın o dandık çin malı nasıl bır malzemeden yapıldıgı bellı olmayan bijonları kullanmasınıda istemem , kendım kesınlıkle hiç takmadım , o sebeple bu işe giriştim zaten baktım kı malıyetler hem benı kar ettırıyor hemde çin malı bıjon fıyatına ımal edebılıyorum , herkes faydalansın en azından
haa bu arada renk olayını çözdüm
3 renk yapabılecegız ve dayanıklı olacak
kırmızı-mavi- sarı
koray ozan
21-04-2012, 14:14
görünüşü bu şekilde olup bijon şeklinde olanı yapılabilir mi?
***** arabamızda japonların ki gibi saplama yok :D
hocam bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
Tayfun-E30
21-04-2012, 14:23
bunun erkek olanınıda yapsanız keşkeee...
erhanarici18
21-04-2012, 16:23
bunun erkek olanınıda yapsanız keşkeee...
bende bekliyorum bunlardan
bu ılk partı içinde yok ama eger daha sonra ımal edecek kadar gıderse 10 takım kadar da erkek olanından yaparım zaten onu yapması daha basit
fatihtemizer
25-04-2012, 13:00
mavi renk hakkında haberini bekliyorum elim enter da eft hazır:DD
2 hafta kadar parmagın orda kalırsa kötü fatih :D
fatihtemizer
25-04-2012, 13:46
2 hafta kadar parmagın orda kalırsa kötü fatih :D
tamam 2 hafta sonra bitirelim şu işi:Dparmağıma yazık..çektim..
Şuanlık siyah yapmayı düşünmüyorsunuz sanırım demi :)
hocam şu bijonları yapmak inanın hiç zor değil ama arkadaşların hepsinin farklı farklı renkler talep etmesi beni zorluyor , pembe isteyen yok çok şükür :D
ilkercom
25-04-2012, 14:20
Wholesale New Hello Kitty Rose Red Car Brake Cover Decoration CS46 (http://www.aliexpress.com/product-fm/462903740-New-Hello-Kitty-Rose-Red-Car-Brake-Cover-Decoration-CS46-wholesalers.html)
http://thresholdculture.com/wp-content/uploads/2011/11/hello-kitty.jpg
benim için bunlardan imal edermisin :D
aliburma
25-04-2012, 14:22
abi fosfor pembesi yapabilir miyiz ?
EDIT: Yusuf abi senin şu avatar resmini çok aradım ama, hiçbir yerde bulamadım. bana bi tane gönderir misin?
hocam şu bijonları yapmak inanın hiç zor değil ama arkadaşların hepsinin farklı farklı renkler talep etmesi beni zorluyor , pembe isteyen yok çok şükür :D
Haklısınız sordum sadece ileride filan siyah yapma düşünceniz olursa ve evoya da uyuyorsa 1 takım alırım :)
ımalat gerçekleştiğinde bır takım özel olarak boyatmaya çalışırım
koray ozan
25-04-2012, 14:36
erkek bijon icin ilginize tesekkur ederim ins. yapilirda aliriz :D
Üretim olursa bende alabilirim.
fatihtemizer
02-05-2012, 14:30
güncel haber bekleniyor acil:D
sabrın sonu selamettir :D
fatihtemizer
02-05-2012, 14:33
eyvallah bu arada senin mugen knob çok yakıştı.resmini bir ara konusuda paylaşırım:)
alan aldıgınla kalıo , ben iyi yorum yapılsın istemıyorum ürettiğim malzemelerde eger satın alan kişinin hoşuna gıtmeyen bır durum varsa olumsuz yorum yapılsın kı geliştirebileyim :icon_tup:
fatihtemizer
02-05-2012, 14:39
olumsuz bir yanı yok kardeşim.başarılarının,lazım olan seyleri üretmenin devamını dilerim..:)
eyvallah kardeşim , memnun edebılıyosam ne mutlu bana
ilkercom
02-05-2012, 14:51
6 vites civicler için olanı var mı :D
müşteri hep olmayan malı sorar misali :D
ılkercım istersen scanıa tırda 24 viteste bıle kullanabılırsın üzerinde yazı vs.. yok nasılsa :D
ssdriver
02-05-2012, 15:38
1.25mm bekliyoruz hocam :) inşallah çok talep olur da yakın zamanda kavuşuruz :icon_tup:
cembasmaci
10-05-2012, 11:20
Yusuf selam, stok durumunda son durum nedir ? renkliler geldi mi ?
Yusuf selam, stok durumunda son durum nedir ? renkliler geldi mi ?
abı henüz üretim aşamasında , renklendırme sonraki iş :icon_tup:
cembasmaci
10-05-2012, 11:26
Renksiz olsun dersek hemen gonderebiliyor musun ? İlk takım bitti mi ?
abi şu an 50 takımlık bır seri yapıyorum , 50 takım 1000 adet demek ve 1000 adet tek operasyonlu bir işlemle cıkmıyor o sebeple şu anda bitmiş olarak mevcut değil
cembasmaci
10-05-2012, 11:34
Tamam bu konudan takip edelim. Hazır olunca burada paylasırsın. Bir de bu bijonları ufaktan zımparalasak önce sprey boya sonra sprey vernik atsak saglam olur mu ? İleride araba yıkanırken felan atma yapar mı ?
overblack
10-05-2012, 11:35
son fiyat pm alabilirmiyim :D
Tamam bu konudan takip edelim. Hazır olunca burada paylasırsın. Bir de bu bijonları ufaktan zımparalasak önce sprey boya sonra sprey vernik atsak saglam olur mu ? İleride araba yıkanırken felan atma yapar mı ?
cem abı atma yapmaz laakın bijon anahtarı ıle sıkacagından boya zarar görebılır , onun için farklı bir boyama sistemı ıle boyatacam ben bunları , renklı kaplama tarzı bişey , alumınyum bijonlardakı gibi
son fiyat pm alabilirmiyim :Dtabıı hemen verelım
herkese 120 sana 180 :D
overblack
10-05-2012, 11:38
cem abı atma yapmaz laakın bijon anahtarı ıle sıkacagından boya zarar görebılır , onun için farklı bir boyama sistemı ıle boyatacam ben bunları , renklı kaplama tarzı bişey , alumınyum bijonlardakı gibi
renkli kaplama yaptırırım ben ama sadece altın renginde
overblack
10-05-2012, 11:39
tabıı hemen verelım
herkese 120 sana 180 :D
alcan kaplamayı o vakit :D
onu bende yaptırdım zaten kerem abı ama arkadaşların kimisi pembe istiyo kimisi kırmızı :D
overblack
10-05-2012, 11:43
pembe isteyenleri kontrol et bakalım top filan olmasınlar :D
cembasmaci
10-05-2012, 11:47
Bijon icin ekstra bir anahtar (aparat) olacak ve bijonun icine girecek onun üzerine bijon anahtarı takılıp sıkılacak değil mi ? yoksa normal bijon anahtarı ile dıstan mi sıkılacak ? Şayet dedigim gibi bir aparat olmazsa güç verince tabi sprey boya atma yapar...
PaSHa-brk
10-05-2012, 11:52
abicim sadece honda için yapma bunlardan
diğer civata şeklinde olanlardan da yapsana leon için
acayip hevesliyim buna ama bizim araçlara göre bulunmuyo piyasada vede alüminyum dandik şeyler var
aracın resmi bu yaptığın gün alabilirim
http://img406.imageshack.us/img406/8459/grnt0360.jpg
By erhanarici18 (http://profile.imageshack.us/user/erhanarici18)
aynen civata şeklinde bijona sahip olan araçlar içinde bi çalışma yapılsa :)
Bijon icin ekstra bir anahtar (aparat) olacak ve bijonun icine girecek onun üzerine bijon anahtarı takılıp sıkılacak değil mi ? yoksa normal bijon anahtarı ile dıstan mi sıkılacak ? Şayet dedigim gibi bir aparat olmazsa güç verince tabi sprey boya atma yapar...
normal bijon anahtarı ıle sıkılabılır abı 19mm altıköşe yapıyorum :icon_tup:
erhanarici18
10-05-2012, 19:04
aynen civata şeklinde bijona sahip olan araçlar içinde bi çalışma yapılsa :)
kaç kişi tetikte bekliyo bunlar için
:D :D :D
normal bijon anahtarı ıle sıkılabılır abı 19mm altıköşe yapıyorum :icon_tup:
hocam selam
Pm yollamıştım sana, ulaşmadımı acaba ?
hocam selam
Pm yollamıştım sana, ulaşmadımı acaba ?abı cok pardon okudumda bi tel geldi geri pm atamadım hemen ulaşıyorum sana :o
Yusuf abini ilk yaptığı 2 setten birini ben aldım ama buraya yazmayı unutmuşum:)
bijonlar söylediğinden daha iyi daha kaliteli takıp sökmek için normal bijon anahtarı yeterli
miras niyetine torunlarınıza bırakabilirsiniz :D
beğenmene sevındım kardeşim güle güle kazasız belasız kullan
http://img707.imageshack.us/img707/5024/20120501120722.jpg
http://img823.imageshack.us/img823/6453/20120501145052.jpg
http://img543.imageshack.us/img543/6431/20120501145045.jpg
fatihtemizer
28-05-2012, 15:28
Yusuf :)bekliyorum usta hala..15 gün dedin 45 gün oldi..daha beklermiyiz..:)
Yusuf :)bekliyorum usta hala..15 gün dedin 45 gün oldi..daha beklermiyiz..:)az işi kaldı fatihim ama elim deymıyo şu an için
fatihtemizer
28-05-2012, 15:31
peki ben bekliyorum Yusufçum.sen ne dersen o..:)
güncel olsun'sunda inş kısa zamanda biterde cebimizde parada kalırsa :D çin malı alıcagımıza TÜRK malı alır takarız aracımıza ALLAH kolaylık versin.
fatihtemizer
15-06-2012, 08:11
son durum nedir Yusuf..var mı bir gelişme..
az kaldı fırından çıkıyolar :)
dikey işlem merkezinde altıköşeleri kaldı onlarıda yaptıgımda tamamdır
fatihtemizer
15-06-2012, 08:21
dikey işlem merkezinde altıköşeleri kaldı onlarıda yaptıgımda tamamdır
eyvallah ustad bekliyorum (hala):):icon_tup:
eyvallah ustad bekliyorum (hala):):icon_tup:yok yaanı bu ara o kadar yogun kı kalıp ımalatı fırmalar yaz sezonuna gırıp senelık izinler tam anlamıyla başlamadan mallarını üretip stocklamak adına kalıpların termınınde benı sıkıştırıyo vallaha bunaldım bende ama elımdekı kalıpları bitirmeden dokunamıyorum maalesef bijonlara falan :icon_tup:
abi valla bekleye bekleye bir hal olduk :) son durum nedir?
tuningcan
01-07-2012, 01:24
abi süper bir girişim allah utandırmasın.Hayırlı Müsteriler Diliyorum ve Son durumu soruyorum nedir ne degildir. ? Sabırsızlıkla bekliyorum
Kafami kasimaya vaktim yok bir firmayla buyuk olcekli bir kalip imalat anlasmasi yaptik onlari gece gunduz bitirmeye ugrasiyorum makinalar bosalinca olacak insallah
Kafami kasimaya vaktim yok bir firmayla buyuk olcekli bir kalip imalat anlasmasi yaptik onlari gece gunduz bitirmeye ugrasiyorum makinalar bosalinca olacak insallah
yusuf aga sen darton gomlekte yaparsın :)
http://www.techturkey.com/forum/modifiye-parcalari/129252-celik-bijon-bekleyenler.html