Orijinalini görmek için tıklayınız : Eski TH yeni 01BOM99 turbo typer
mrrb abiler kardeşler :) muharrem kardeşimle 1 ay önce arabaları takasladık benim stge2 cuprayı aldı bende onun typerını aldm,iyikide almışım çok zevkli bi makina gerçekten alışma evresini geçiyor gibiyim ,biraz öncede ölesine bi otobana çıktım 2.ve3.viteslerde bi kadran videosu çektim sizlerlede paylaşmak istedim olduğu kadar işte beğenirsiniz inşallah,Maşallahlarıda esirgemezseniz sevinirim :)
not: Projects01 SAMİ RAMAZANOĞLU ve METİN GEZİCİ ye, teşekkür ediyorum çok ilgilendiler tam istediğimiz gibi oldu ellerine sağlık.. :icon_tup:
3.vites eski TH yeni 01BOM99 3.vites - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Z_sthmThV0g&feature=youtu.be)
eski TH yeni 01BOM99 3.vites - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Z_sthmThV0g&feature=youtu.be)
2.vites Eski TH yeni 01BOM99 2.vites - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=mX3SZT53i18&feature=youtu.be)
http://www.youtube.com/watch?v=mX3SZT53i18&feature=youtu.be
2.vites videosuda birazdan eklenecektir..
vayyyyy kankacım mükemmel olmuş. az daha basınç açılırsa çok daa mükemmel olacak. vites olayını çözmüşsün zaten :)
Maşallah çok güzel oldu sende baya alıştın :)
vayyyyy kankacım mükemmel olmuş. az daha basınç açılırsa çok daa mükemmel olacak. vites olayını çözmüşsün zaten :)
06-04-2012, 23:15
basınc acmaya pek gerek yok bence gayet içli masallah
Maşallah kanka nazar değmesin :)
basınc acmaya pek gerek yok bence gayet içli masallah
fazla bi şehir bence burdan gözüktüüğü kadar:)
allah kaza bela vermesin
güzel gidiyor maşallah :)
2.vites videosunuda ekledim ..
maşallah çok beğendığım harika bi araç gerçekten ..
yalnız adana modifiye diyarı diye değiştirmek lazım ismini stage 4 golf r ından 500 + typerlar cupralar
allah kaza bela vermesin
300hp araçları artık rollinglere almıyorlar:D gitsende yetişip izleyemiyorsun :)
Maşallah çok güzel oldu sende baya alıştın :)
maşallah kardeşim...
maşallah nazar değmesin
güzel gidiyor maşallah :)
bulursam olur bende R çalışmıyor biliyon denerim ben :D
300hp araçları artık rollinglere almıyorlar:D gitsende yetişip izleyemiyorsun :)
yalnız adana modifiye diyarı diye değiştirmek lazım ismini stage 4 golf r ından 500 + typerlar cupralar
allah kaza bela vermesin
Mkt 500+araban varmis gibi yazdin be kanka hahaha:D
lan cihan ne adamsın :hahaha: :hahaha:
Güzel shifting olmus :)
Masallah..
Maşallah aracınıza antepde görüyorum ancak bir türlü denk gelemedim ,
Denemek isterseniz aracımla deneyip görmek isterim
Drag ve Roll olarak deneriz
0.7 barda tD04 turbo aracım
Özelden numaramı gönderiyorum
Mkt 500+araban varmis gibi yazdin be kanka hahaha:D
yok zaten sorunda orda yaa olm. yaktıracaklar bana 1,6 ies i :D
Maşallah aracınıza antepde görüyorum ancak bir türlü denk gelemedim ,
Denemek isterseniz aracımla deneyip görmek isterim
Drag ve Roll olarak deneriz
0.7 barda tD04 turbo aracım
Özelden numaramı gönderiyorum
Masallah..
Maşallah Ümit :)
07-04-2012, 01:06
ümit sanki uzun yıllardır turbo typeR kullanıyormuş gibi güzel plotajı var .. Allah dert keder kaza vermesin , temiz temiz gazlayın inşallah ..
TH typeR'ı istanbulda cupralar yalnız bırakmıyordu bolca deniyordum, umarım oradada kendini turbo typeR a yakın gören stage li vag lar vardır , çekinmeden denerler zevkli videolarınızı izleriz.
allah kaza bela vermesin
adana aştı kendini :) maşallah abi 2.vites videosu daha bi ekşınlı olmuş :D
kardeşim aLLah nazarLardan sakLasın ...
gökh@n_gr
07-04-2012, 03:16
Maşallah type-r ın her türlüsünü seviyorum:)
maşallah nazar değmesin..
MR.TurboALİ
07-04-2012, 04:16
maşallah Allah kaza bela göstermesin hırçın :D
Masallah kardesim dahada iyi olacak insallah
zevkli bir takas olmuş her iki taraf içinde hayırlı olsun, maaşallah çok güzel :)
Masallah kardesim eline ayagina saglik nazar degmesin tek ses super vites atiyorsun
Artik biraz basinc acilma vakti gelmedimi ?
orhan_guney
07-04-2012, 08:44
maşallah gayet güzel bence basıncda acmana gerek yok gibi.bence.
Allah kaza bela vermesin th de lastik ne var?
typermelih
07-04-2012, 09:10
ümit sanki uzun yıllardır turbo typeR kullanıyormuş gibi güzel plotajı var .. Allah dert keder kaza vermesin , temiz temiz gazlayın inşallah ..
TH typeR'ı istanbulda cupralar yalnız bırakmıyordu bolca deniyordum, umarım oradada kendini turbo typeR a yakın gören stage li vag lar vardır , çekinmeden denerler zevkli videolarınızı izleriz.
biz çok korkuyoruz bu boooooooooooooooooooooom typerdan ama :rolleyes: stage 4 lüler olsun 3 ler olsun..............öyle bir araç gönderdinki adanaya elimiz ayamız titriyor bu aracla biryerlerde karşılaşacaz diye,evden çıkamaz olduk inan :o bu araç istanbuldan adanaya gelirken stage lere selam olsun diye yazmıştın ya......anladın sen onu muharrem. ümit efendi birine benziyor sakin zevkinde olan biri; ama senin bukadar adanadaki araclara kafayı takmana bir anlam veremiyorum nedir bu...bu typer olsun adanadaki 4 ler 3 ler olsun uçan kuşla bile kalkacaklar merak etme de neden bukadar sıkıntı yaptın bu işi anlamıyorum.iyiki adanada yaşamıyorsun muharrem bu araclarla yada araç sahipleriyle bir derdin varsa bilelim geliriz memleketine bir çayını içmeye sıkıntı değil hani...
Maşallah, Allah nazarlardan saklasın.
cagdash10
07-04-2012, 09:16
eğlenceli videolar olacak Adana'da belli etti kendini :)
Maşallah type-r ın her türlüsünü seviyorum:)
teşekkürler
maşallah nazar değmesin..
eyvallah :)
maşallah Allah kaza bela göstermesin hırçın :D
sağol :)
zevkli bir takas olmuş her iki taraf içinde hayırlı olsun, maaşallah çok güzel :)
teşekkürlerr
Masallah kardesim eline ayagina saglik nazar degmesin tek ses super vites atiyorsun
Artik biraz basinc acilma vakti gelmedimi ?
adana aştı kendini :) maşallah abi 2.vites videosu daha bi ekşınlı olmuş :D
teşekkürler :)
kardeşim aLLah nazarLardan sakLasın ...
Allah razı olsun sağol :)
kardeşim maşallah :)
teşekkürler douu :)
Allah kaza bela vermesin th de lastik ne var?
07-04-2012, 09:24
...., umarım oradada kendini turbo typeR a yakın gören stage li vag lar vardır , çekinmeden denerler zevkli videolarınızı izleriz.
konulu olmasın sonra :D
şaka bir yana
mesela bu tayyara stage kaç cupra gider yapabilir şimdi?
biz çok korkuyoruz bu boooooooooooooooooooooom typerdan ama :rolleyes: stage 4 lüler olsun 3 ler olsun..............öyle bir araç gönderdinki adanaya elimiz ayamız titriyor bu aracla biryerlerde karşılaşacaz diye,evden çıkamaz olduk inan :o bu araç istanbuldan adanaya gelirken stage lere selam olsun diye yazmıştın ya......anladın sen onu muharrem. ümit efendi birine benziyor sakin zevkinde olan biri; ama senin bukadar adanadaki araclara kafayı takmana bir anlam veremiyorum nedir bu...bu typer olsun adanadaki 4 ler 3 ler olsun uçan kuşla bile kalkacaklar merak etme de neden bukadar sıkıntı yaptın bu işi anlamıyorum.iyiki adanada yaşamıyorsun muharrem bu araclarla yada araç sahipleriyle bir derdin varsa bilelim geliriz memleketine bir çayını içmeye sıkıntı değil hani...
mrb melih abi gereksiz tartışmalara girmeyin yaw nedir bu atışmalarınız :) biz sürekli karışılaşan yüzyüze bakan insanlarız,herzaman denemeler yapılır sıkıntı yok insanlığımızdan bişe kaybetmeyelim önemli olan o :) ama keşke videoyada bi yorum yapsaydın abi :D selamlar :icon_tup:
Maşallah, Allah nazarlardan saklasın.
Allah razı olsun :)
typermelih
07-04-2012, 09:34
mrb melih abi gereksiz tartışmalara girmeyin yaw nedir bu atışmalarınız :) biz sürekli karışılaşan yüzyüze bakan insanlarız,herzaman denemeler yapılır sıkıntı yok insanlığımızdan bişe kaybetmeyelim önemli olan o :) ama keşke videoyada bi yorum yapsaydın abi :D selamlar :icon_tup:
vidyona ne yorum yapimki ümitçim köpek gibi gidiyor işte herşey ortada allahım esirgesin kaza bela sonrada arıza sıkıntı yaşatmasın.bu olan olaylarda can sıkıntısı işte şu ülkede ağız tadıyla bir gazlama yaptırmazlar adama...denicez kardeşim aracınla sıkıntı yok, aslında geçen hafta kalkalım dicektim ama aracın şuan sürekli bobin sıkıntısı çıkıyor yüksek basıncı kaldıramıyor 1.60 ı geçemiyorum 15 güne okada bobinler gelecek sonra işşallah ağıztadıyla gazlarız.hoşçakal
maşallah kardeşım kazasız belasız kullan.
vidyona ne yorum yapimki ümitçim köpek gibi gidiyor işte herşey ortada allahım esirgesin kaza bela sonrada arıza sıkıntı yaşatmasın.bu olan olaylarda can sıkıntısı işte şu ülkede ağız tadıyla bir gazlama yaptırmazlar adama...denicez kardeşim aracınla sıkıntı yok, aslında geçen hafta kalkalım dicektim ama aracın şuan sürekli bobin sıkıntısı çıkıyor yüksek basıncı kaldıramıyor 1.60 ı geçemiyorum 15 güne okada bobinler gelecek sonra işşallah ağıztadıyla gazlarız.hoşçakal
sağol kardeşim ;)
ozan cpr
07-04-2012, 09:52
maşallah kardeşim allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
ozan cpr
07-04-2012, 09:57
muharrem arkadaşın işi gücü yok herhalde ist buraya direktif veriyor merak etme
arkadaşım deneriz videoda izlersin .... yorumda yaparsın zd 9000 gectın görende seni
1. veya 2 direk attın sanıcak..
typermelih
07-04-2012, 10:05
arkadaşım deneriz videoda izlersin .... yorumda yaparsın zd 9000 gectın görende seni
2 yada 3 araba boyu attıki ogün ZD de gitmiyordu gününde değildi aslında sebebi biliniyorda neden kafa çıkaramadığı... gerek yok burda yazmaya.isterse geçsin ozan kardeşim typer,sıkıntı değil neyse izlicez görecez
ozan cpr
07-04-2012, 10:14
2 yada 3 araba boyu attıki ogün ZD de gitmiyordu gününde değildi aslında sebebi biliniyorda neden kafa çıkaramadığı... gerek yok burda yazmaya.isterse geçsin ozan kardeşim typer,sıkıntı değil neyse izlicez görecez
adam arabasının hızlanma videosunu cekmiş mılletın masallah dıyıp arabasını konuşması gerekırken konuyu saptırıolar sinir bozucu bırakın adamın arabası hakkında yorum yapın....konunun içine edıolar muharrem ben denıcem sen ozaman o videoya yorumunu yazarsın arkadaşım....;)
muharreme bu kadar yüklenmeyin ya o sadece arabasına çok güveniyor hakkıda var hani,önemli olan 1.2 direk değil yada üç beş boy geçmiş sonuçta,çok gereksiz konuşmalar oluyor,tabiki denicez belki geçerim belkide direk direk geçilirim önemli değil :) denedikten sonra yorum yaparız saygılar :)
maşallah kardeşim allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
07-04-2012, 10:22
muharreme bu kadar yüklenmeyin ya o sadece arabasına çok güveniyor hakkıda var hani,önemli olan 1.2 direk değil yada üç beş boy geçmiş sonuçta,çok gereksiz konuşmalar oluyor,tabiki denicez belki geçerim belkide direk direk geçilirim önemli değil :) denedikten sonra yorum yaparız saygılar :)
ümitçim senlik en ufak bişey yok,araç senin aracın *** attımızda yok hattimizede düşmez herşey ortada zaten ama neoluyor yani gaz vermeler değişik siniz edici şeyler yazmalar.sen ben yada oazan yada başka yüklü araçlar,biz bu araçlara sadece bakmak için yapmadık gazlamak için yaptık.
ümitçim senlik en ufak bişey yok,araç senin aracın *** attımızda yok hattimizede düşmez herşey ortada zaten ama neoluyor yani gaz vermeler değişik siniz edici şeyler yazmalar.sen ben yada oazan yada başka yüklü araçlar,biz bu araçlara sadece bakmak için yapmadık gazlamak için yaptık.
07-04-2012, 10:33
evet yazdım bol bol denersiniz diye selam olsun diye söyledim ne var bunda. neden araba yapıyorsunuz veya yapıyoruz rekabet olmasa seni stage3 cupra geçmese stage4 yapıp beyni 2500 dolar veripte yurt dışına göndermezdin. kardeşim kardeşim diyorsun sen cupralara kaldırıyorsun bana burada gaz veriosn falanda deme sen gaz görmemişsin..
Rolling yapmak istemiyorsanız DBN koyun her ne kadar sevmediğim birşeysede DBN sn lerinizle rekabet edin. Bu iki arabanın kıyaslanması motorlarının verimliliğinden kaynaklanıyor .
ben adam gibi yorum yazdım .adanada 3-5 araba var yoksunuz metin abi boşa sıkıyoo adam tek başına kadran çekmekten bi hal oldu BOM desen aldığı gün f.bookta ozan deneyecez dedi 1.5 ay oldu daha deneme yok. typeR geçse ne olacak cupra geçse ne olacak maksat gaz açmak adrenalin yaşamak değilmi..
Biri der işin yok biri der öyle , işimde gücümde var merak etmeyin, sizinle neden uğraşıymki insan rakip olarak gördüğü insanlarla uğraşır.. burada AH cupra var stage4 sahipleri yakın arkadaşım her araba uygun olduğunda çıkıp otobanda sıkıyorlar , araba yatırmıyorlar ...
melih sana söledim herşey parayla değil öyle büyük konuşma saçma sapan birşeyler olur gazlayamazsın edemezsin dedim , anlatamadım.. Senden çok para harcadım ben typeR arabasına olmadımı olmuyor tutmadımı tutmuyor.Bu kadar gerilme ya ayrıca istanbula gel bekleriz çay döner ne istersen sıkıntı yok.
Orada bazı arakdaşlar honda kırılır honda sanayiden çıkmaz dediniz , hondalar hergün gazlıyor siz nerdesiniz. Yalnız bırakmayın diyorum birşey demiyorum .
_muhaRRem
07-04-2012, 10:34
07-04-2012, 10:36
tartışma olacak rekabet olacakki arabalar gelişsin.
rekabet birbirini tanımayanlar içindir muharrem kardeş gibi olupta devamlı görüştügün ınsanla diil ...;)
ozan cpr
07-04-2012, 10:43
evet yazdım bol bol denersiniz diye selam olsun diye söyledim ne var bunda. neden araba yapıyorsunuz veya yapıyoruz rekabet olmasa seni stage3 cupra geçmese stage4 yapıp beyni 2500 dolar veripte yurt dışına göndermezdin. kardeşim kardeşim diyorsun sen cupralara kaldırıyorsun bana burada gaz veriosn falanda deme sen gaz görmemişsin..
Rolling yapmak istemiyorsanız DBN koyun her ne kadar sevmediğim birşeysede DBN sn lerinizle rekabet edin. Bu iki arabanın kıyaslanması motorlarının verimliliğinden kaynaklanıyor .
ben adam gibi yorum yazdım .adanada 3-5 araba var yoksunuz metin abi boşa sıkıyoo adam tek başına kadran çekmekten bi hal oldu BOM desen aldığı gün f.bookta ozan deneyecez dedi 1.5 ay oldu daha deneme yok. typeR geçse ne olacak cupra geçse ne olacak maksat gaz açmak adrenalin yaşamak değilmi..
Biri der işin yok biri der öyle , işimde gücümde var merak etmeyin, sizinle neden uğraşıymki insan rakip olarak gördüğü insanlarla uğraşır.. burada AH cupra var stage4 sahipleri yakın arkadaşım her araba uygun olduğunda çıkıp otobanda sıkıyorlar , araba yatırmıyorlar ...
melih sana söledim herşey parayla değil öyle büyük konuşma saçma sapan birşeyler olur gazlayamazsın edemezsin dedim , anlatamadım.. Senden çok para harcadım ben typeR arabasına olmadımı olmuyor tutmadımı tutmuyor.Bu kadar gerilme ya ayrıca istanbula gel bekleriz çay döner ne istersen sıkıntı yok.
Orada bazı arakdaşlar honda kırılır honda sanayiden çıkmaz dediniz , hondalar hergün gazlıyor siz nerdesiniz. Yalnız bırakmayın diyorum birşey demiyorum .
konuyu bılmeden 1.5 ay oldu yazmışsın benım arıcıma SAMİ RAMAZANOĞLU
olmadan benim ayarım olmaz onun içinde ben 2.0 cont yürüodum kelebek kırıldı
büyük kelebek taktım metal sadece ayar için sami abimin müsait zamanını
bekliorum .....ben her zaman burdayım muharrem arkadaş...
tartışma olacak rekabet olacakki arabalar gelişsin.
07-04-2012, 10:46
rekabet birbirini tanımayanlar içindir muharrem kardeş gibi olupta devamlı görüştügün ınsanla diil ...;)
Ben neyin ne olduğunu biliyorum , kardeşim diyebilirsin ama herkes rollinge çıktığında geçmek ister. İnsanın doğasında bu var geçmek üstün olmak. Sen bana ne kadar hayır öyle değil desende , olay bu 2+2 = 4 se insanda yenilmek istemez kardeşide olsa geçmek ister. Bazısı içinde saklar bazısıda yüzüne söyler olay bundan ibaret.
_muhaRRem
07-04-2012, 10:47
konuyu bılmeden 1.5 ay oldu yazmışsın benım arıcıma SAMİ RAMAZANOĞLU
olmadan benim ayarım olmaz onun içinde ben 2.0 cont yürüodum kelebek kırıldı
büyük kelebek taktım metal sadece ayar için sami abimin müsait zamanını
bekliorum .....ben her zaman burdayım muharrem arkadaş...
senin araban REVO değilmi sami abi ne alaka ?
_muhaRRem
07-04-2012, 10:49
2.si arabası geçildiğinde standarda çevirir ben sıkıldım bu işlerden der
3.sü geçildiği zaman arabasına yeni setup yaparak geçildiği kişiyi geçmek ister.
ozan cpr
07-04-2012, 10:49
Ben neyin ne olduğunu biliyorum , kardeşim diyebilirsin ama herkes rollinge çıktığında geçmek ister. İnsanın doğasında bu var geçmek üstün olmak. Sen bana ne kadar hayır öyle değil desende , olay bu 2+2 = 4 se insanda yenilmek istemez kardeşide olsa geçmek ister. Bazısı içinde saklar bazısıda yüzüne söyler olay bundan ibaret.
peki kardeş ozaman ümit beni geçsin umrumda olmaz sen beni tanımıosun beni sevmedıgım adam gecerse ozaman sınırlenırım hırs yaparım ...
ozan cpr
07-04-2012, 10:53
senin araban REVO değilmi sami abi ne alaka ?
ne alakamı 2.2 pick 2.0cont kendı kendıne basmadı herhalde bılgı tercübe ile bastı
bu arabada çok emek var emegede saygı duymak lazım öle kulagını kıvır basınç verle olmuo..kardeş..
burdan konuşmanın anlamı yok arabaların ayarı biter gazlanılır...kimse yanlış anlamasın ben ümite ilk arabayı aldığımızda söyledim adanada belki bi kere geçileceksin dedim(hondalar hariç) ondan sonra bi daha seni geçemezler dedim ben o 1. hakkını doldurmasını bekliyorum acelemiz yok :D
ozan cpr
07-04-2012, 10:55
burdan konuşmanın anlamı yok arabaların ayarı biter gazlanılır...kimse yanlış anlamasın ben ümite ilk arabayı aldığımızda söyledim adanada belki bi kere geçileceksin dedim ondan sonra bi daha seni geçemezler dedim ben o 1. hakkını doldurmasını bekliyorum acelemiz yok :D
agzına saglık metinim...arabalar konuşsun...
_muhaRRem
07-04-2012, 10:56
ne alakamı 2.2 pick 2.0cont kendı kendıne basmadı herhalde bılgı tercübe ile bastı
bu arabada çok emek var emegede saygı duymak lazım öle kulagını kıvır basınç verle olmuo..kardeş..
typeR 1 bar
cupra 2 bar
cupra 10.5 sıkıştırma
typeR 9cr sıkıştırma
typeR 1300 kg
cupra 1400 kg
deneyin görelim madem geçme geçilme dert değil deneyin , havalar kurudur mesela nezaman deniceksiniz ?
burdan konuşmanın anlamı yok arabaların ayarı biter gazlanılır...kimse yanlış anlamasın ben ümite ilk arabayı aldığımızda söyledim adanada belki bi kere geçileceksin dedim(hondalar hariç) ondan sonra bi daha seni geçemezler dedim ben o 1. hakkını doldurmasını bekliyorum acelemiz yok :D
adananın kralı egk20 si geldi sonunda :icon_tup: abi ben geçermiyim geçilirmiyim bilmiyorum ama tabiki herkes geçmek ister bende istiyorum :D ben o 1 geçilme hakkımı seninle fazlasıyla kullandım tabiki sınıfımız farklı ama :hahaha: birdaha kullanmak istemiyorum o hakkı anladın sen onu :D
:icon_rule:icon_rule:icon_rule:icon_rule:icon_rule :bravo:
en güzeli bu işte kimse alınganlık yapmasın yürüyen arabalar arasında illaki rekabet olacaktır.bunun ayıbı yok.Önemli olan HIRS olmasın.HIRS olursa işin içinde ozaman korkulur o adamdan işte. ne ozan abide nede ümitte hırs olmadığı için her daim gazlanır.Adana videolarında böyle tartışmalar olmasın artık.
:icon_rule:icon_rule:icon_rule:icon_rule:icon_rule :bravo:
en güzeli bu işte kimse alınganlık yapmasın yürüyen arabalar arasında illaki rekabet olacaktır.bunun ayıbı yok.Önemli olan HIRS olmasın.HIRS olursa işin içinde ozaman korkulur o adamdan işte. ne ozan abide nede ümitte hırs olmadığı için her daim gazlanır.Adana videolarında böyle tartışmalar olmasın artık.
:hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:
ozan cpr
07-04-2012, 11:03
typeR 1 bar
cupra 2 bar
cupra 10.5 sıkıştırma
typeR 9cr sıkıştırma
typeR 1300 kg
cupra 1400 kg
deneyin görelim madem geçme geçilme dert değil deneyin , havalar kurudur mesela nezaman deniceksiniz ?
SAMİ abim buğün gelicek ama ***** ekim dikim işi var ne zaman gelirse acelemiz
yok yaparsa bugün haftaya ümit geldiğinde deneriz..;)
Hayırlı olsun hem duruşu hem gidişinin maşallahı var rengine hastayım. Allah kaza bela vermesin.
Hayırlı olsun hem duruşu hem gidişinin maşallahı var rengine hastayım. Allah kaza bela vermesin.
07-04-2012, 12:19
Masallah cok istekli ceviriyor..
m-power07
07-04-2012, 12:29
olmadı bir turbo typerımız :D maşallah allah kazadan beladan korusun..
Not : Antalyada yol varda bizmi yapmadık :D
olmadı bir turbo typerımız :D maşallah allah kazadan beladan korusun..
Not : Antalyada yol varda bizmi yapmadık :D
07-04-2012, 13:13
aracın 100-200 ölçümde iyi olur sara sara herkes güzel çıkartır,4 çekerler neyapsın benim 8 in altına inebilmesi için 2 çeker olmam lazım.ayrıca ben stage 3 lü cupralara sadece yusufun aracına yenildim 280 e kadar 2 boy ondada umrumda olmaz çunku yusuf benim dostum ne can sıkıntısı yapıcam.türkiyede ilk manisa plakalı raç yani şimdiki ozanın aracı 4 lenirken ben ozamandan bayçuya derdim R ı 4 leyelım diye bayçuda şu revo 4 e bir hakim olalım ondan sonra başlarız seninkine derdi vs vs yaptık.şimdide sadece bobin bekliyorum bunu cümle alem biliyor ah cupra bile bobını bekliyor.MUHARREM samimiyetine inanmıyan biri olarak ordan gaz verme kendi şehir içi aracınla gazla yap honda orda yap ne yapıyorsan ...................hondalar hergün gazlıyor siz nerdesiniz demişsin biz böyle evden çıkmıyoruz tech deki vidyoları izleyip,rüyamızdada roling yapıyoruz :))))))
Selcuk_RoL
07-04-2012, 13:45
Massallah kazasiz belasiz plaka guzel olmus
_muhaRRem
07-04-2012, 13:55
aracın 100-200 ölçümde iyi olur sara sara herkes güzel çıkartır,4 çekerler neyapsın benim 8 in altına inebilmesi için 2 çeker olmam lazım.ayrıca ben stage 3 lü cupralara sadece yusufun aracına yenildim 280 e kadar 2 boy ondada umrumda olmaz çunku yusuf benim dostum ne can sıkıntısı yapıcam.türkiyede ilk manisa plakalı raç yani şimdiki ozanın aracı 4 lenirken ben ozamandan bayçuya derdim R ı 4 leyelım diye bayçuda şu revo 4 e bir hakim olalım ondan sonra başlarız seninkine derdi vs vs yaptık.şimdide sadece bobin bekliyorum bunu cümle alem biliyor ah cupra bile bobını bekliyor.MUHARREM samimiyetine inanmıyan biri olarak ordan gaz verme kendi şehir içi aracınla gazla yap honda orda yap ne yapıyorsan ...................hondalar hergün gazlıyor siz nerdesiniz demişsin biz böyle evden çıkmıyoruz tech deki vidyoları izleyip,rüyamızdada roling yapıyoruz :))))))
istanbulda 7sn yapan cupra var sara saramı yapıyo 200 e kadarmı sarıyo biraz söyledilerin mantıklı olsun yaa .
4 çekersin diye insanların emeklerine laf atma,bizmi dedik sana golfR al diye . Bobin mobin ben bilmem istanbula gelcem muhaRRem de sana hazır herzaman hondam var hiç sıkıntı yok o konuda . Buraya gelmenede gerek yok aslında adana o konuda sana fazlasıyla yardımcı olur.
Maşallah abi.. Sami daha ellememiş galiba ayarı, immo yanık bırakmazdı :D Şu kemeri de eksik etmesen :)
Edit: tam istediğimiz gibi oldu yazmışsın yeni gördüm gerçi ama :)
ne kadar uzatıldı adam bir araba aldı pişman ettiniz....hayırlı olsun bu kadar kötüye kullanılmaz kii..... bu kadar insanın arabası varmış dolu dolu drag pistlerinde nie yok bu arkadaşlar...şimdi duyar gibi oluyorum bizimki sarar diyenleri :))) arkadaşım giden araba her koşulda gider....çıkın piste tescilini yaptırın arabanın öyle konuşun....bir çıkardınız roll moll...herkes işine gelen koşulda video çekiyo süre tutuyor...iki araba yan yana gelmeden bu iş olmaz....100-200 ü şu saniyemiş falan filan...allah bilir kaç deneme yapmış da en ii süreyi seçmiş içinden yazmış....burda laf kalabalığına gerek yok adana dediğin bir ucundan bir ucu 30 dakika çeker, buluşun yarışın...ak kara belli olsun....sürekli bahane : ayar yapacam,boost açacam,göstergem yanlış,babam köye gitti,annem hasta,tavşan ekine girdi cart curt....
hayırlı uğurlu olsun turbo typer candır :d
Massallah kazasiz belasiz plaka guzel olmus
ne kadar uzatıldı adam bir araba aldı pişman ettiniz....hayırlı olsun bu kadar kötüye kullanılmaz kii..... bu kadar insanın arabası varmış dolu dolu drag pistlerinde nie yok bu arkadaşlar...şimdi duyar gibi oluyorum bizimki sarar diyenleri :))) arkadaşım giden araba her koşulda gider....çıkın piste tescilini yaptırın arabanın öyle konuşun....bir çıkardınız roll moll...herkes işine gelen koşulda video çekiyo süre tutuyor...iki araba yan yana gelmeden bu iş olmaz....100-200 ü şu saniyemiş falan filan...allah bilir kaç deneme yapmış da en ii süreyi seçmiş içinden yazmış....burda laf kalabalığına gerek yok adana dediğin bir ucundan bir ucu 30 dakika çeker, buluşun yarışın...ak kara belli olsun....sürekli bahane : ayar yapacam,boost açacam,göstergem yanlış,babam köye gitti,annem hasta,tavşan ekine girdi cart curt....
valla abi ben bu arabayı polemik için almadım ben zevkim için senede bir araba değiştiririm her arabayı tatmak için typerı hep merak ederdim şimdi merakımı giderdi fazlasıyla çok zevkli bir araç,arkamdan konuşmadan denemek isteyen herkesle uçak dahi olsa denerim amacım gerçekten çıkıp gazlamak tabiki geçmekde isterim istemem diyen yalan söyler saygılar :icon_tup:
hayırlı uğurlu olsun turbo typer candır :d
yahu sabırsızmısınız yoksa insanların hoşunamı gidiyo burdan atışmak.
arabalar hazırlanır roll yapılır. niye bu kadar uzatılıyor nedir yani.
melih bey bobinleriniz gelsin yarışın uzatmanın anlamı yok , muharremi herkes biliyor typer üzerinde az emeği yok mesela o beni tanımaz ama ben biliyorum :D
bu arada ümitcan yazdıklarına göre çok düzgün biri olduğu belli oluyor typer lar hep böyle insanlarda olsa keşke :) tekrardan maşallah th typer basınç açınca geçecek diye tahmin ediyorum geçilse bile typer ın zevki yeter :)
Daghan_cc
07-04-2012, 15:18
Cok ii masallah gule gule kullanin :)
bi typer alıp milletle sürekli tartışmak istiyorum :D ama tartıştıklarımla hiç roll yapmak istemiyorum boşuna benzin parası cart curt . forumdan atışayım yeter bana :)
yahu sabırsızmısınız yoksa insanların hoşunamı gidiyo burdan atışmak.
arabalar hazırlanır roll yapılır. niye bu kadar uzatılıyor nedir yani.
melih bey bobinleriniz gelsin yarışın uzatmanın anlamı yok , muharremi herkes biliyor typer üzerinde az emeği yok mesela o beni tanımaz ama ben biliyorum :D
bu arada ümitcan yazdıklarına göre çok düzgün biri olduğu belli oluyor typer lar hep böyle insanlarda olsa keşke :) tekrardan maşallah th typer basınç açınca geçecek diye tahmin ediyorum geçilse bile typer ın zevki yeter :)
çok teşekkürler güzel düşünceleriniz için,aynen öle düşünüyorum şuanki basınç bana yetiyor ama heran açabilirimde ;) dediğin gibi geçilsem bile bu araba başka bi zevkli yoksa muharreme cuprayı satmazdm ama iyikide yapmışız bu takası :)
önce maşallah diyelim adana da neler varmış...
teşekkürler :icon_tup:
Cok ii masallah gule gule kullanin :)
Allah razı olsun :)
typermelih
07-04-2012, 15:21
istanbulda 7sn yapan cupra var sara saramı yapıyo 200 e kadarmı sarıyo biraz söyledilerin mantıklı olsun yaa .
4 çekersin diye insanların emeklerine laf atma,bizmi dedik sana golfR al diye . Bobin mobin ben bilmem istanbula gelcem muhaRRem de sana hazır herzaman hondam var hiç sıkıntı yok o konuda . Buraya gelmenede gerek yok aslında adana o konuda sana fazlasıyla yardımcı olur.
buradaki eski bkr cupra 5. vitese gecerken dahi lastik sesi geliyor,ben golf r dan memnunum iyiki almışım enazından prestijli bir araca biniyorum.kendine güveniyorsan 0-310 km ye gel sana R ı yaşatim doyasıya. .senin tarzın belli muharrem farklı kulvarların adamlarıyız zihniyet farklılığı var.hondayla işim olmaz ..bırak bunları yaaa
Maşallah 41 kez.
BOM, Ottoman olmadan öne Gariban Type-R iken Custom garage'de liftte biraz incele şansım olmuştu. Bu araç performans kelimesinin 4 tekerlikli hali ama salt performansın yanında işiçilik, kalite vs gibi konularda da 10 numaraydı.
Adana'da başlayan İstanbul'da süren efsanenin tekrar Adana'da olması çok güzel bir Mersinli olarak benim adıma.
Allah ağız tadıyla sıkıntısız gazlamak nasip etsin. Adana'nın her türlü K20'sini (Metin abi, Kamer sağolsunlar. :D ) seviyoruz.
Tekrardan maşallah. :)
Selcuk_RoL
07-04-2012, 15:31
buradaki eski bkr cupra 5. vitese gecerken dahi lastik sesi geliyor,ben golf r dan memnunum iyiki almışım enazından prestijli bir araca biniyorum.kendine güveniyorsan 0-310 km ye gel sana R ı yaşatim doyasıya. .senin tarzın belli muharrem farklı kulvarların adamlarıyız zihniyet farklılığı var.hondayla işim olmaz ..bırak bunları yaaa
Hondayla isin olmaz diyosun ama nick in oyle demiyor:) neyse beni alakadar etmezde konuyuda bilmiyorumda yazdiginla gordugum pek uyusmadi belirtmek istedim sadece
ozan cpr
07-04-2012, 15:42
slm arkadaş araba benım deneyen benım sana ne oluo annem hasta falan fılan
yazmışsın gereksız konuşmalara gerek yok denenır ızlersın vıdeo yu burda bu tür konuşmalara gerek yok...
typermelih
07-04-2012, 15:45
Hondayla isin olmaz diyosun ama nick in oyle demiyor:) neyse beni alakadar etmezde konuyuda bilmiyorumda yazdiginla gordugum pek uyusmadi belirtmek istedim sadece
2 yıl önce fn2 typer ım vardı uçan uçmayan her tfsi beni geçerdi bende bu sebeple honda sayfasını kapattım ayrıca hondayla işim olmazdan kastım doğasında turbo olmayan bir araca yapım yürütmek bana yanlış geliyor.yoksa bu araç yani ümitin aldığı turbo typer maşşalahı var
Maşallah 41 kez.
BOM, Ottoman olmadan öne Gariban Type-R iken Custom garage'de liftte biraz incele şansım olmuştu. Bu araç performans kelimesinin 4 tekerlikli hali ama salt performansın yanında işiçilik, kalite vs gibi konularda da 10 numaraydı.
Adana'da başlayan İstanbul'da süren efsanenin tekrar Adana'da olması çok güzel bir Mersinli olarak benim adıma.
Allah ağız tadıyla sıkıntısız gazlamak nasip etsin. Adana'nın her türlü K20'sini (Metin abi, Kamer sağolsunlar. :D ) seviyoruz.
Tekrardan maşallah. :)
_______________-
teşekkür edeerim sağolasın :) evet işçilik ve verilen emekler gerçekten 10 numara olmuş Allah yapanlardan emek veerenlerden razı olsun :icon_tup:
Maşallah 41 kez.
Tekrardan maşallah. :)Bu dedigin arac degil tpr degil o hala istanbulda ottoman yani
_muhaRRem
07-04-2012, 15:55
çok heyecanlandım R ile 0-310 :D
sen bi 600 HP TM ye bin veya 600 hp hondaya bin ondan sonra bana tekrar yaz . hınkına hınkına 300 yapan arabanın prestijini yiyim dersin :)
emirarslan34
07-04-2012, 15:56
ümit bol bol videolarını bekliyoruz kardesim maşallah. :)
_muhaRRem
07-04-2012, 15:57
2 yıl önce fn2 typer ım vardı uçan uçmayan her tfsi beni geçerdi bende bu sebeple honda sayfasını kapattım ayrıca hondayla işim olmazdan kastım doğasında turbo olmayan bir araca yapım yürütmek bana yanlış geliyor.yoksa bu araç yani ümitin aldığı turbo typer maşşalahı var
seninkinin doğasında turbo vardıda ne oldu hiçmi uğraşmadın yani ?
emirarslan34
07-04-2012, 16:01
melih dogasında turbo olmayan dedin kardeşim bu gibi cvplar yeni konu baslıkları actırır :D
emirarslan34
07-04-2012, 16:13
birşey sorucam prestijli araba 2500 dolar verip beyni alp dağlarından isveçli birine yazılıma yollayıncamı oluyor ??
oooop güm :D
_muhaRRem
07-04-2012, 16:16
@typermelih
birşey sorucam prestijli araba 2500 dolar verip beyni alp dağlarından isveçli birine yazılıma yollayıncamı oluyor ??
beyin size ulaştığında içinde milka çikolata varmıydı :D
ümit bol bol videolarını bekliyoruz kardesim maşallah. :)
evet ben orayı kaçirmisim bi ottoman degil ottoman hala istanbulda :)
Maşallah abi.. Sami daha ellememiş galiba ayarı, immo yanık bırakmazdı :D Şu kemeri de eksik etmesen :)
Edit: tam istediğimiz gibi oldu yazmışsın yeni gördüm gerçi ama :)
ımmo kprodan sonmeyik :D
herkesın arabası guzel hızlı rahat guvenlı tartısmayın yaw:D
5 viteste sarma işi bence aktarma hatasıdır,yerler ıslaktır e-5 basıyodur.... vss...:D:D:D
böyle yazılar yazarak antipati topluyorsun sonuçta sende emek,para ve zaman harcadın,hiç ummadığın zaman o prestij arabanda motoru hasar alabilir aynı durum bizim içinde söz konusu sonuçta kırılmaz diye bişey yok ben bi rektefiyeci hatası yüzünden başıma gelmeyen kamamıştı ozanla hamza abi bilir vss....ne demek istediğimi anlamışsındır umarım.öyle yazılar yazdıkca sana hergün yarış teklif edesim geliyor ama ümite söz verdim onla denersin :D:D:D...böyle yazdıkça senin üzerine oynanır kusura bakma ;)
typermelih
07-04-2012, 16:41
@typermelih
beyin size ulaştığında içinde milka çikolata varmıydı :D
okadar para vermişimki çikolata yerine inek göndermişler bende o ineği sana göndermiştim almadınmı :D para çok neyapim nereye saçacağımı şaşırıyorum.kıskanma muharrem benim araç 1.50 basınçla 301 görüyor ama senin turbo typer kaç vuruyor 302 mi ben sigaramı yakarım 301 le giderken sen 270 lerde acaba aracın biryerleri kopacamkı diye sıkıntı içinde iki elinle dreksiyon tutarsın.çocukla çocuk olacaksın demek
okadar para vermişimki çikolata yerine inek göndermişler bende o ineği sana göndermiştim almadınmı :D para çok neyapim nereye saçacağımı şaşırıyorum.kıskanma muharrem benim araç 1.50 basınçla 301 görüyor ama senin turbo typer kaç vuruyor 302 mi ben sigaramı yakarım 301 le giderken sen 270 lerde acaba aracın biryerleri kopacamkı diye sıkıntı içinde iki elinle dreksiyon tutarsın.çocukla çocuk olacaksın demek
melih sen sigara kullanıyormusun :D:D:D:D
typermelih
07-04-2012, 16:45
5 viteste sarma işi bence aktarma hatasıdır,yerler ıslaktır e-5 basıyodur.... vss...
böyle yazılar yazarak antipati topluyorsun sonuçta sende emek,para ve zaman harcadın,hiç ummadığın zaman o prestij arabanda motoru hasar alabilir aynı durum bizim içinde söz konusu sonuçta kırılmaz diye bişey yok ben bi rektefiyeci hatası yüzünden başıma gelmeyen kamamıştı ozanla hamza abi bilir vss....ne demek istediğimi anlamışsındır umarım.öyle yazılar yazdıkca sana hergün yarış teklif edesim geliyor ama ümite söz verdim onla denersin....böyle yazdıkça senin üzerine oynanır kusura bakma
oynansın sıkıntı değil,sen neden böyle yazdın bunu anlamadım hondan olduğu içinmi yada muharrem arkadaşınlamı aran iyi.bana teklifte bulunurum falan yazmanıda anlamadım metin.neyse sana başaka bişey yazmam yüzyüze bakacağımız zamanlar olur birgün
_________
abi biraz abartiyorsun ben 280 lere kadar cok rahat ciktim bu arabayla daha gideri varda ben biraz tirstim da basmadim ki muharremin 300 gordugu videoda var hicde oyle kopacak edecek gibi degil gayet rahat ceviriyor zaten o suratlere her zaman cikmicagimiz icin ara hizlar daha onemli top speed surekli yapilmaz zaten
typermelih
07-04-2012, 16:52
uğraşırsın tabi neden uğraşmayasın.emek edersin olur yada olmaz.ayrıca neden bukadar sıkıntılısın çekememezlıkmı.madem aracına aşıktın satmasaydın.başkalarına sattığın araca ne bunlar ne yani.neden stage 2 plus cuprayla takasladın
typermelih
07-04-2012, 17:00
_________
abi biraz abartiyorsun ben 280 lere kadar cok rahat ciktim bu arabayla daha gideri varda ben biraz tirstim da basmadim ki muharremin 300 gordugu videoda var hicde oyle kopacak edecek gibi degil gayet rahat ceviriyor zaten o suratlere her zaman cikmicagimiz icin ara hizlar daha onemli top speed surekli yapilmaz zaten
ümit çocukla çocuk oluyosun işte böyle çumleler çıkıyor.ıkına ıkına 300 görmüş falan hangi zatimuhterem typer 300 ü direk yapıştırmış aracım daha ne yapsın.bunlar kıskançlıktan başka bişey değil.senden almış cuprayı nedir bu saçmalamalar.ümit kardeşim seni geçecem dedimmi demedim milletin aracına birbok dedimmi demedim eee ne bu saçma sapan yazılar...herkesin aracı kendine güzeldir sen aracını seviyorsundur bende kendi aracımı...
aracım doğasında 4 çeker dsg şanzuman yani draklık bir aracı ben rolıng aşkı için bu kulvarda koşturmaya çalışıyorum.kendine güvenen bir turbo typer yada bu stuptaki bir araç gelsin 0-100.0.200 yada 0-300 hodrimeydan bakalım neoluyor.böyle konuşmayla olmuyor
typermelih
07-04-2012, 17:02
melih sen sigara kullanıyormusun :D:D:D:D
kullanıyorum abi :D
_muhaRRem
07-04-2012, 17:04
işte senin üzerine gelinme sebebin bu hondaları teneke her an kırılır sanıyorsunuz , 300 le giderken kırılmı ne olur diyorsun. senin arban bu kafayla olmaz , kapağını sıktırırsın yarın başka bişe olur,bobin patlar,gömlek düşer,kol çıkar ,böle konuşmaya devam et sen yakında tarla toprak satıp arabayada gömersin. bi günde biri gelir kırık 50 bin tl verip alır arabanı sonra dank diye kafana vurur.
inekler daha ulaşmadı ama halis mulis türk damızlıklar var yazılımı yapılmış 1 yollarsın 2 alırsın geri :)
kıskanma mevzularını görmezlikten geliyorum maddi konularda rekabete girmenide tavsiye etmiyorum.
bizim giderken nargile içilecek arabamızda var öyle tek arabayla her işe koşturmuyoruz . her arabayı amacına uygun kullanıyoruz.
para *** diyorsun geçenlerde maddi olarak bittim yazılımıda yaptırım temiz temiz biniym 30 hp düşük olsun yeter diyordun.bize burada ağaoğlu gibi para gösterme.
herzaman derim az laf çok iş getir arabanı dene teneke hondalarla kırılmazsa honda denersiniz :)
Ümitcan Th hayırlı ugurlu olsun ALLAH cümlemize kaza bela vermesin en sevdigim Typer, lardan bir tanesidir hatta çogu fotografıda albümümde :) Kanımızın bir tarafı eskiden honda :)
Bence Muharrem kötü birşey sölememiş eksiklerinizi giderin deneyin kardeşim ne olacak.+ 3 tane daha stg3 cupra var.Th Muharremdeyken, k04 reşit abi denedi, zd hakan abi Th Jad Hulk la denedi.Eksikler giderilsin denenir zaten.Yani illa hep geçecegimiz araçlarlamı denemek lazım :)
onursumer
07-04-2012, 17:07
maşallah ya hep boyle vites atmak istemişimdir çok iyi :)
Ümitcan Th hayırlı ugurlu olsun ALLAH cümlemize kaza bela vermesin en sevdigim Typer, lardan bir tanesidir hatta çogu fotografıda albümümde :) Kanımızın bir tarafı eskiden honda :)
Bence Muharrem kötü birşey sölememiş eksiklerinizi giderin deneyin kardeşim ne olacak.+ 3 tane daha stg3 cupra var.Th Muharremdeyken, k04 reşit abi denedi, zd hakan abi Th Jad Hulk la denedi.Eksikler giderilsin denenir zaten.Yani illa hep geçecegimiz araçlarlamı denemek lazım :)
maşallah ya hep boyle vites atmak istemişimdir çok iyi :)
teşekkürler oldugu kadar iste dahada gelistirecem viteslerimi zamanla insallah :)
typermelih
07-04-2012, 17:12
işte senin üzerine gelinme sebebin bu hondaları teneke her an kırılır sanıyorsunuz , 300 le giderken kırılmı ne olur diyorsun. senin arban bu kafayla olmaz , kapağını sıktırırsın yarın başka bişe olur,bobin patlar,gömlek düşer,kol çıkar ,böle konuşmaya devam et sen yakında tarla toprak satıp arabayada gömersin. bi günde biri gelir kırık 50 bin tl verip alır arabanı sonra dank diye kafana vurur.
inekler daha ulaşmadı ama halis mulis türk damızlıklar var yazılımı yapılmış 1 yollarsın 2 alırsın geri :)
kıskanma mevzularını görmezlikten geliyorum maddi konularda rekabete girmenide tavsiye etmiyorum.
bizim giderken nargile içilecek arabamızda var öyle tek arabayla her işe koşturmuyoruz . her arabayı amacına uygun kullanıyoruz.
para *** diyorsun geçenlerde maddi olarak bittim yazılımıda yaptırım temiz temiz biniym 30 hp düşük olsun yeter diyordun.bize burada ağaoğlu gibi para gösterme.
herzaman derim az laf çok iş getir arabanı dene teneke hondalarla kırılmazsa honda denersiniz :)
bu türk ineğinden kaç hp alıyorsun sen ineklerle ilgilendiğin için soruyorum yanlış anlama lütfen.aracım şuan satılık zaten 49 bin tl istiyorum,eşe dosta bişeyler daha yaparım.arsam toprağım çok baba parası yiğorum yıllardır bitmiyor.ben bu aracı harçlığımla yaptım,ay başı gelsin alim harçlığımı yapacam bişeyler...
Kardeşim her zaman büyüdükce küçülmek lazım :icon_tup: Hiç gerek yok bu para ruhsat ev arsa tarla tapularını çıkarmaya :D
_muhaRRem
07-04-2012, 17:14
Kardeşim her zaman büyüdükce küçülmek lazım :icon_tup: Hiç gerek yok bu para ruhsat ev arsa tarla tapularını çıkarmaya :D
aynen kanka gereksiz şeyler bunlar ..
_muhaRRem
07-04-2012, 17:20
bu türk ineğinden kaç hp alıyorsun sen ineklerle ilgilendiğin için soruyorum yanlış anlama lütfen.aracım şuan satılık zaten 49 bin tl istiyorum,eşe dosta bişeyler daha yaparım.arsam toprağım çok baba parası yiğorum yıllardır bitmiyor.ben bu aracı harçlığımla yaptım,ay başı gelsin alim harçlığımı yapacam bişeyler...
iyiki varsın lise dönemlerimi hatırlattın.. benim babam seni döver gibi bişe .. neyse hadii daha fazla nostalji yapmak istemiyorum.. inşallahda araban istediğinden fazlası olur sorunsuz sıkıntısız gazlarsın. şanzımanına bişe olmaz , gaz kelebeğin kırılmaz inşallah.. hadee kal sağlıcakla elit insan :D
al sana özel bişe yaptım :D
http://f1204.hizliresim.com/w/7/45y9y.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Ortamta iki tane güzel yapılmış araç var ikisindede çok emek var Beraber otobana çıkıp gazlayıp arkasından yemek çay kahve eşliğinde muhabbet etmek varken bu gerginlik niyedir anlamam :( İki aracada Allah kaza bela vermesin ufak tefek muhabbetler içinde birbirinizi kırmayın derim...
iyiki varsın lise dönemlerimi hatırlattın.. benim babam seni döver gibi bişe .. neyse hadii daha fazla nostalji yapmak istemiyorum.. inşallahda araban istediğinden fazlası olur sorunsuz sıkıntısız gazlarsın. şanzımanına bişe olmaz , gaz kelebeğin kırılmaz inşallah.. hadee kal sağlıcakla elit insan :D
Ahahahahahha Adamsın :D:D:D Tapularıda mail at :)
_muhaRRem
07-04-2012, 17:49
Ahahahahahha Adamsın :D:D:D Tapularıda mail at :)
tapular çok karışık kanka uraşamam dosyalamalarla falan , bunlar üzerimdeydi :D
hakotech
07-04-2012, 17:51
saymam yedek anahtar gördüm bitane :D kardeşim aracını kazasız belasız kullan inşallah..çok güzel bi araba almıssın.. muharremın nasıl ugrastıgını az cok buradan bılıyorum..çok emek verildi..ve araç senınde bıldiğin gibi bir isme lakaba sahip..bu tarz araçların konuşulması tartışılması çok normaldir..keza iyi bir araç olduğu içindir bu zaten..
neyse konuyu bağlıym cenab-ı Allah c.c kaza bela dert sıkıntı vermesin inşallah..
http://f1204.hizliresim.com/w/7/45yyf.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
paralar hazır =)
_muhaRRem
07-04-2012, 17:58
hahah yeşil sermaye :)
hahah yeşil sermaye :)
gerek yok böle şeylere para var huzur var sadece aşk yok :)
gerek yok böle şeylere para var huzur var sadece aşk yok :)
Ibrahim tatlıses-aşıksın | İzlesene.com Video (http://www.izlesene.com/video/ibrahim-tatlises-asiksin/5302593)
Yavru sana gelsin :D :D :D
Ibrahim tatlıses-aşıksın | İzlesene.com Video (http://www.izlesene.com/video/ibrahim-tatlises-asiksin/5302593)
Yavru sana gelsin :D :D :D
aşk beni bitirdi kanka yakında bende turbolu cupra cekicem alayına gider =) tüm horozlar gelsin :D
saymam yedek anahtar gördüm bitane :D kardeşim aracını kazasız belasız kullan inşallah..çok güzel bi araba almıssın.. muharremın nasıl ugrastıgını az cok buradan bılıyorum..çok emek verildi..ve araç senınde bıldiğin gibi bir isme lakaba sahip..bu tarz araçların konuşulması tartışılması çok normaldir..keza iyi bir araç olduğu içindir bu zaten..
neyse konuyu bağlıym cenab-ı Allah c.c kaza bela dert sıkıntı vermesin inşallah..
07-04-2012, 18:19
ÜMİTCAN MAŞAALLAH kardeşim ,zaten burdaykende çok güzeldi th type r ,rabbim hepimizi kazadan.beladan,korusun.
ÜMİTCAN MAŞAALLAH kardeşim ,zaten burdaykende çok güzeldi th type r ,rabbim hepimizi kazadan.beladan,korusun.
_________
abicim çok teşekkür ederim :) Allah kaza bela vermesin hiçbirimize saygılar :)
slm arkadaş araba benım deneyen benım sana ne oluo annem hasta falan fılan
yazmışsın gereksız konuşmalara gerek yok denenır ızlersın vıdeo yu burda bu tür konuşmalara gerek yok...
şahsi bişey yok kardeşim dikkat ettiysen genel konuştum....ben gereksiz konuşmam gerçekleri konuşurum...rahat ol...
TYPERHAKAN
07-04-2012, 18:27
muharrem yapmayın kardeşim ,melih te senin gibi çok güzel bir kardeşimiz,araba markaları için birbirinizi incitmeyin,yüzyüze geldiğinizde eminim melih i seveceksin ,hepimizin arabası kendine güzel ,hepsinin farklı meziyetleri var...ama ilk başta hepimiz kardeşiz,klavyede farklı anlaşılıyor bazen sende biliyorsun,bence ikinizde iyi niyetlisiniz.helalliğinizi alın kırgınlık bitsin.
_muhaRRem
07-04-2012, 18:35
muharrem yapmayın kardeşim ,melih te senin gibi çok güzel bir kardeşimiz,araba markaları için birbirinizi incitmeyin,yüzyüze geldiğinizde eminim melih i seveceksin ,hepimizin arabası kendine güzel ,hepsinin farklı meziyetleri var...ama ilk başta hepimiz kardeşiz,klavyede farklı anlaşılıyor bazen sende biliyorsun,bence ikinizde iyi niyetlisiniz.helalliğinizi alın kırgınlık bitsin.
abi bugun yuz yuze konusuruz aksam atasehirdeyim b.ihtimal atasehirde olcam.
typermelih
07-04-2012, 19:13
bakıyorum bu resimleri çekerek gerçek yaşını çıkarmışsın ortaya.çalştığın yerdeki arkadaşlarındanmı rica ettin araçlarınızın anahtarlarını verin bir foto çekecem diye.bende bir arsa tapu fotokopisi vardı ama bulamıyorum bulsam resmini çekip koyacam;ama dur yaa o arsayı sattım dsg yazılım için :o.banada senin yaptıkların ilkokul yıllarını hatırlattı gerçi sen ozaman yoktun daha...
typermelih
07-04-2012, 19:17
takmış kafayı stage 2.3.4.5.6.7.8 falan saçmalıyor 33 yaşımdayım böyle zıpırları görünce bana bişeyler oluyor işte hakan abi neyapim :D dayanamıyorum.burada muharremle oyna evde çocuğumla oyna böyle zaman geçiyor işte :D
tolga900
07-04-2012, 19:43
ümitcan gece hazır ol deniyecem orjinal turbo 1550 kg kimse konuşmasın..anca sinek vızıldıyor :) konu kapandı mitinn kumpasa düşme hazır geliyorum eşşiz forge 1.5 basıyorrr:D
ümitcan gece hazır ol deniyecem orjinal turbo 1550 kg kimse konuşmasın..anca sinek vızıldıyor :) konu kapandı mitinn kumpasa düşme hazır geliyorum eşşiz forge 1.5 basıyorrr:D
07-04-2012, 21:08
takmış kafayı stage 2.3.4.5.6.7.8 falan saçmalıyor 33 yaşımdayım böyle zıpırları görünce bana bişeyler oluyor işte hakan abi neyapim :D dayanamıyorum.burada muharremle oyna evde çocuğumla oyna böyle zaman geçiyor işte :D
akilli yaz herseyin bi siniri var, bel altina kaydirma muhabbeti. zipir mipir
ne demek. hakan abiyide konuya cekme onun uzerindende yazma
B.Aktepe
07-04-2012, 21:13
Konu fazla uzamis, temizleyip acicam tekrardan.