Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : EV RC & KB RS Roll Night......

Sayfa : 1 [2]

Vlkn
09-04-2012, 19:34
MAŞALLAH arclarnıza beyler EV rc cıddı yuruyor bu ap acık ortada:)YC rs de canlı goruk maşALLAH rengı bomba olmus;)

Bizimkide bi ince yürüyor işte :) bakalım RC geçerse RS'i verir RC ile dönerim izmit'e :) ibo ona göre :D

İBRAHİM_MEY_GTİ
09-04-2012, 19:36
Bizimkide bi ince yürüyor işte :) bakalım RC geçerse RS'i verir RC ile dönerim izmit'e :) ibo ona göre :D

eyw kardeşim deneriz tabi sen gelde allhı izniyle deneriz inşallah:D

Vlkn
09-04-2012, 19:38
eyw kardeşim deneriz tabi sen gelde allhı izniyle deneriz inşallah:D

Buji Buji kablosu bekliyom kanka, ben sevmem geçildikten sonra BUJİlerim bitikti KABLOM kapouktu Yok filitrem Ayarsızdı! :) Çıkarım Geçtim Geçtim Geçildim Tebrik Ederim. Bahane Üretmem. :icon_tup:

Birde Ben bi EMG'nin gidişini beşendim birde EV RC'nin gidişini ikisininde gidişi çok güzeldi.

SNOPYY
09-04-2012, 19:39

tekerlrınıze tas degmesın maşALLAH:icon_tup:

mustafa_yaman
09-04-2012, 19:41
kb rs i yeni aldm ben 20 gun oldu sadece araci grmek icin dnedik zten bi iddaam yoktu dnedik grduk bi zaman snra yine dnerz gecerz gecilirz maksat eglence sıkıntı yapmaya gerek varmi?

Vlkn
09-04-2012, 19:42
kb rs i yeni aldm ben 20 gun oldu sadece araci grmek icin dnedik zten bi iddaam yoktu dnedik grduk bi zaman snra yine dnerz gecerz gecilirz maksat eglence sıkıntı yapmaya gerek varmi?

aynen öyle hocam. '' SIKINTI YOK '' bu işin maksatı araçları görmektir. Yapılan işlermlerde değişim varmı onları görmektedir. '' SAVAŞ '' etmek değildir bencede.

EREN34
09-04-2012, 19:43
Buji Buji kablosu bekliyom kanka, ben sevmem geçildikten sonra BUJİlerim bitikti KABLOM kapouktu Yok filitrem Ayarsızdı! :) Çıkarım Geçtim Geçtim Geçildim Tebrik Ederim. Bahane Üretmem. :icon_tup:

Birde Ben bi EMG'nin gidişini beşendim birde EV RC'nin gidişini ikisininde gidişi çok güzeldi.

Emre'nin arabasi sapik gidiyor moruk:) Hele 5i masallah

Vlkn
09-04-2012, 19:43

Eywallah kardeşim sağolasın :)

Vlkn
09-04-2012, 19:44

:) benlede gazladın ama 5 leyemekedik kanka :D

EMG
09-04-2012, 19:46
İbo bastan korkutunca rs ler yanasmiyor genelde :D sorsan hepsi hizli

Vlkn
09-04-2012, 19:48

Maşallahı var aracanın :) Temizlik + Gidiş .

EREN34
09-04-2012, 19:48
:) benlede gazladın ama 5 leyemekedik kanka :D

Oda olur ins haci abi:)

Vlkn
09-04-2012, 19:49
Oda olur ins haci abi:)

Olur Olur Şu filitreye bi kazan yapamadık Seni bekliyorum :D

EMG
09-04-2012, 19:49

Seninkide cok can yakar cikarda izleyelim artik :)

EMG
09-04-2012, 19:55
Maşallahı var aracanın :) Temizlik + Gidiş .

Allah razi olsun saolasin :)

Schumi
09-04-2012, 19:56
İbrahim denemelerde kaça kadar çıkıyorsun sen. Bence bir kısa şanzıman yap 220'de bitecek şekilde.

cffsymbol
09-04-2012, 20:08

aynen dedğin gbi :D fl yle senle denerken rs ciler yine rs i savunuyodu şimdi rc yle denendi yine rc rs le gidemez oldu ama senle olmadığı gbi iboylada deniycek bi rs çıkmaz :D

derece43
09-04-2012, 20:10
İbrahim denemelerde kaça kadar çıkıyorsun sen. Bence bir kısa şanzıman yap 220'de bitecek şekilde.
Aynen şuayp doğru diyor yaptığın zaten 220 civarı kısa şart dostum..

Vlkn
09-04-2012, 20:12
aynen dedğin gbi :D fl yle senle denerken rs ciler yine rs i savunuyodu şimdi rc yle denendi yine rc rs le gidemez oldu ama senle olmadığı gbi iboylada deniycek bi rs çıkmaz :D

:) orda bir değişiklik var CVK okandaydı deniycekti o zaman EMG şanzıman kırmıştı :icon_tup:

EMG
09-04-2012, 20:23
:) orda bir değişiklik var CVK okandaydı deniycekti o zaman EMG şanzıman kırmıştı :icon_tup:

Evet o zamanlar kismet olmamisti simdi egzantrik takiyorum cvk ile specler ayni olcak yeni sahibiyle deneriz artik :)

cffsymbol
09-04-2012, 20:25

:) onları bilmiyodum kanka inş enkısa zamanda izleriz videoları ozmn :)

BoraRS
09-04-2012, 20:28
EV RC benimle denesin eger arada 220 ye kadar 15 boy fark olmazsa EV RC SS RS i rahat gecer demektir :D

İBRAHİM_MEY_GTİ
09-04-2012, 20:28

EYW Kdeşim saolsın allah razı olsun :D

İBRAHİM_MEY_GTİ
09-04-2012, 20:29
eyw abim SAOLASIN:D

İBRAHİM_MEY_GTİ
09-04-2012, 20:30

Kardeşim helal olsun sana işte bu kb nin sahibinden böle sölzer beklenirdi eyw kardeşim egsoz yapınca hbr ver tekrar deiyelim:D

İBRAHİM_MEY_GTİ
09-04-2012, 20:31

bikere sen yapmıştın şindide ben atar yapıyom kimseden cıt yok yattım pusuya bekliyom:D:D

İBRAHİM_MEY_GTİ
09-04-2012, 20:33

abi maksımum 200 210 kadr basabildik;)kısa işine aklım ermiyo bana artıları ne olucak bilmiyorum...

İBRAHİM_MEY_GTİ
09-04-2012, 20:34

bulcaz inş kanka denicek cesur yürek bi RS çi:D:D
tahminim bu YC rs olucak ahehaehaehahe

İBRAHİM_MEY_GTİ
09-04-2012, 20:35
Aynen şuayp doğru diyor yaptığın zaten 220 civarı kısa şart dostum..

orhan abi bilmiyorum kafam acayip karıısık ne olucak ne biticek bilmiyorum:D

Vlkn
09-04-2012, 20:35

:D hahahaha kanka her zaman istanbula geliyim söz hemen ufuk'a dicem hade ara iboyu bu akşam çıkalım bi görelim araçları :D

GökhanK
09-04-2012, 20:37
araçlara maşallah :) 206 iiimiş

cffsymbol
09-04-2012, 20:38

kanka volkan gelir hertürlü sabaha kdar bile basar senle onu unutmuşum :D:D

FL yi istiyosun biliorum ama araba bnm olmadğndan sorumluluğu almak istem,orum kanka nolur nolmaz alışamadım bi türlü :D

İBRAHİM_MEY_GTİ
09-04-2012, 20:39
EV RC benimle denesin eger arada 220 ye kadar 15 boy fark olmazsa EV RC SS RS i rahat gecer demektir :D

ahahaha ayakta alkışlıyorum abi:D:D

Vlkn
09-04-2012, 20:40
kanka volkan gelir hertürlü sabaha kdar bile basar senle onu unutmuşum :D:D

:icon_tup: Sabaha Kadar. :)

İBRAHİM_MEY_GTİ
09-04-2012, 20:41
:D hahahaha kanka her zaman istanbula geliyim söz hemen ufuk'a dicem hade ara iboyu bu akşam çıkalım bi görelim araçları :D

listeye ekledim kanka atarlarıma cvp eliyo yavas yavas:D:D

İBRAHİM_MEY_GTİ
09-04-2012, 20:42
:icon_tup: Sabaha Kadar. :)

adamın dibisin:icon_tup:

mustafa_yaman
09-04-2012, 20:43
Kardeşim helal olsun sana işte bu kb nin sahibinden böle sölzer beklenirdi eyw kardeşim egsoz yapınca hbr ver tekrar deiyelim:D

eksoz olck zten bidahakine ama süprizlerde olabilir kardesm:D

Vlkn
09-04-2012, 20:46
listeye ekledim kanka atarlarıma cvp eliyo yavas yavas:D:D

yok kanka atarla işimiz yok denicez görcez :D

Ben atarı S2000'lerin sadece '' KIRMIZISI ''na edicem :D

BoraRS
09-04-2012, 20:47
Pisman etmeyin olm s2000 aldigimiza :D

EREN34
09-04-2012, 20:49
Pisman etmeyin olm s2000 aldigimiza :D

Ozune don abi ozune:D

Vlkn
09-04-2012, 20:50
Ozune don abi ozune:D

Yakışır v6 Clio ikinizede :D

SONE-R
09-04-2012, 20:50
EMG - VE- EV triple rolling yapın king belli olsun artık :D

EREN34
09-04-2012, 20:52
Yakışır v6 Clio ikinizede :D

Bir tane olsunda ortak ta kullaniriz:D

Sen birde ER ekle abi araya:D

BthnKrkt
09-04-2012, 20:52
17 77 ile rc halil abinin lastik ebatı ile reelde bu hızları yapıodu hesaplamıstık
1 65 km/h 8000 rpm
2 102 km/h 8000 prm
3 141 km/h 8000 rpm
4 182 km/h 8000 rpm
5 223 km/h 8000 rpm

BoraRS
09-04-2012, 20:53
Bir tane olsunda ortak ta kullaniriz:D

Sen birde ER ekle abi araya:D

Kolay satilacagini bir de benim EZN den hizli olacagini bilsem bir saniye dusunmem alirim o griyi. Ama kafamda ciddi soru isaretleri var o arabayla ilgili.

EREN34
09-04-2012, 20:59
Kolay satilacagini bir de benim EZN den hizli olacagini bilsem bir saniye dusunmem alirim o griyi. Ama kafamda ciddi soru isaretleri var o arabayla ilgili.

Bende nahos hikayeler duydum. Fakat araclar karisiyor sanirim. İlk sahibi Acun İlicali nin oldugu bir ara caddede galeride olan arac iyi durumdaydi en son.

Gerci dedigin gibi kime satacan:D

güneşbalkan
09-04-2012, 21:02

EMG ile EV merak edenlerden biride benim.yanına birde CVK eklense o videonun tadına değmeyin :rolleyes:

SEÇKİN172
09-04-2012, 21:14
ibo kanka karıştırdın gene ula ortalıgı haaa :) ah ah kardeşim benim be :)

İBRAHİM_MEY_GTİ
09-04-2012, 21:20
ibo kanka karıştırdın gene ula ortalıgı haaa :) ah ah kardeşim benim be :)

Kanka karıstırmadım atarlarına cvp verdim ama ses yok napalım inş benle denicek bi rs cıkar beklliyom :D:D

SEÇKİN172
09-04-2012, 21:22
Kanka karıstırmadım atarlarına cvp verdim ama ses yok napalım inş benle denicek bi rs cıkar beklliyom :D:D

kanka biraz beklede çıkacak inşallah ya şuan LOADING hehe :icon_tup:

aLperTunga
09-04-2012, 22:06
maşallah aracınız çok çok ıyı yuruyor maşallah..allah nazarlardan saklasın

Juggernaut
09-04-2012, 22:21
Ev rc ile zamanında ve rs denemiş iyi güzel..şimdi niye tekrar denemiyor ve rs in sahibi gerek çesini merak ettim geçilirim diye mi?

Cliosportve
09-04-2012, 22:31
Açıkcası bakıyorum herkez kafasınca makara kukara yapmaya çalışmış
RS ler çıkmıyor denilmiş sürekli bir yüklenme söz konusu olmuş
Burda 10-15 adam istiyor diye kimse alınmasın ama ben çıkmam yarışmam
İş inada biner öylede gider
Yapım gereği bu işlere zevk için yapıyorum hırs için değil
O makara geçen çıkmıyorlar zor çıkıyorlar diyen arkadaşlar biliyorum yarın öbür gün sohbetlerde şöyle denilcek
''Ulan adam o kadar gider yaptı bir allahın kuluda çıkıp adama birşey söyleyemedi ...''
Yani sırf bu konuşma geçicek kaygısı ve sizler istiyorsunuz diye açıkcası keyfimi bozamam
Tekrar söylüyorum millet için yaşamıyor kimse kendi için yaşıyoruz
Hırsıma yenik düşmem 2-3 kişinin lafına gaza gelmem
Ben zaten şu aşama İbrahimi geçer giderim diye bir laf kullanmadım
İbrahim beni geçer hatta dedim gelip geçsin dedim
Nedense ara ara sürekli RS çiler çıkmıyor denmesi illa göze sokulcak ya makaraya alıncak ya EGO tatmin olduysa maşallah sizlere
Burası sanal bir ortam ...Asla bu tip olaylar gerçek hayata yansıtılmamalı
Lütfen dahada gözümüze sokmayın
Sizlerin zoruylan kimse çıkıp denemiycek RS çilerden
Anlayın artık
Burda kuralları araç sahipleri koyar sizler asla koyamazsınız
Doğal olanda budur

ahm_52
09-04-2012, 22:31

ibo bu ne atar yaf okuya okuya yoruldum seni kim kızdırdı :D cvk rs geliyo yakında eksikleri vardı halledelim yeni sahibi eyer denemek isterse denersiniz :)

Alicanrs
09-04-2012, 22:52
denemek isteyincede kimse bulunmuyordu yok öle yok böle tırsan tırsana çıksın denesin herkez işte .. cvk hazır olunca ztn dener herkezle .. yok geçersin diyip sora ben geçerdim denerim demek yanlış ..

Cliosportve
09-04-2012, 22:56
denemek isteyincede kimse bulunmuyordu yok öle yok böle tırsan tırsana çıksın denesin herkez işte .. cvk hazır olunca ztn dener herkezle .. yok geçersin diyip sora ben geçerdim denerim demek yanlış ..

Yanlış olan burdaki insanların hakim olmadığı konularda sana hükmetmek istemesi
Ben konuya arabamın mevzusu geçince dahil edildim
Kimsenin isteği üzerine hırsımla rollinge çıkmam adaş
Kimsenin isteğiylen hareket edemem oyuncak alet olmam
İsteyen varsa çıkar dener
Ben İboya telefonda zaten geçersin beni diyordum hep
Ben geçerim diye iddada bulunmadım
Zaten neden bu kadar hırs yapıldı anlamadım
Sırf şu mu yani
Adamlara gider yaptık kimse çıkmadı ne korkaklarmış denmesi mi ?
Çok basitleşiyor ortam çok
O lafı yiycez diye çıkıcaz yarışa pes artık
Siz CVK yı çıkartın bakalım kimler ile nasıl yürüycek
Güzel araç içi videolarda çekinsin ağızmızın gönlümüzün tadı gelsin

Alicanrs
09-04-2012, 22:58
Sırf şu mu yani

kanka yc hazırkende öle diodumda yok o bu şu hep bahaneler gerek yok deneyin görün denemeden bi b.k bleli olmaz misal .. ama denemeyincede yok denemedi yok geçerim sanki lafla rolling yapılıo ulan deneyn görün işte geçilince ölümmü var ucunda geçilince noluo sanki ? rs böle şöle .. hazır olnca herkezle dener görülür inş bahane uydurulmaz yine

Cliosportve
09-04-2012, 23:01
kanka yc hazırkende öle diodumda yok o bu şu hep bahaneler gerek yok deneyin görün denemeden bi b.k bleli olmaz misal .. ama denemeyincede yok denemedi yok geçerim sanki lafla rolling yapılıo ulan deneyn görün işte geçilince ölümmü var ucunda geçilince noluo sanki ? rs böle şöle .. hazır olnca herkezle dener görülür inş bahane uydurulmaz yine

Şu an denemeye gerek yok
Yaklaşım çok art niyetli ve ortam pusuda
Pusuya gerek yok geçer gider İbo diyorum
Mesele kapanamadı bi anasını satıyım

Vlkn
09-04-2012, 23:01
Korku Morku yok, Ahm usta en son bakımını ayarlarını yaptı benim rs'in. Desinki volkancım bujinde buji kablonda bi *** yok. yarın gelmessem adam değilim :)

Cliosportve
09-04-2012, 23:06
Korku Morku yok, Ahm usta en son bakımını ayarlarını yaptı benim rs'in. Desinki volkancım bujinde buji kablonda bi *** yok. yarın gelmessem adam değilim :)

Volkan boşver dostum
Milletin lafıylan yemedik aklımızı
Cebimize para koyuyorlar gibi birde yönlendiriliyoruz olaylara baksana
Haddini aşan cümleler geliyor hep
Kendi aramızda sıkarız
Sende benim kafadansın
Mangal yakalım diyince çaktım mevzuyu :)

Okan D.
09-04-2012, 23:07
neyın pesındesınız beyler sız anlamadım deneme yapılcaksa herkez arkadas telefonu var arar yaparlar sıtede hıt olma cabaları mı var nedır sohbet muhabbet benım bıle adım gecmıs burda bırakın o bunu gecmıs bu sunu gecememıs lerı ınsanlar sırf bu yuzden araba satıyo beyler...

chiefkadir
09-04-2012, 23:08
ahahaha rs cileri pek ezmisiniz :) Boluya kadar gelipte 4 boy bana yaklasan rc,gsi,gti a donus benzini ve yemekler benden:D

Vlkn
09-04-2012, 23:09
ahahaha rs cileri pek ezmisiniz :) Boluya kadar gelipte 4 boy bana yaklasan rc,gsi,gti a donus benzini ve yemekler benden:D

bizde seni bekliyorduk kadir abi :D

ahm_52
09-04-2012, 23:09
volkan senin bujiler kablolar gelmedimi ebaydan daha eyer gelmediyse brodvay buji kablosula o araba gitmez gelme:D:D

Vlkn
09-04-2012, 23:11
volkan senin bujiler kablolar gelmedimi ebaydan daha eyer gelmediyse brodvay buji kablosula o araba gitmez gelme:D:D

:D :D Beklemedeyiz gelmedi daha, onları alıp takıp gelicem zaten kanka

Cliosportve
09-04-2012, 23:16
neyın pesındesınız beyler sız anlamadım deneme yapılcaksa herkez arkadas telefonu var arar yaparlar sıtede hıt olma cabaları mı var nedır sohbet muhabbet benım bıle adım gecmıs burda bırakın o bunu gecmıs bu sunu gecememıs lerı ınsanlar sırf bu yuzden araba satıyo beyler...

Çok iyi özetlemişsin durumu
Ellerine sağlık kardeş

SONE-R
09-04-2012, 23:16

senin Rs sayılmaz.. ciğer kazanına düşmüş güççükkene.. bknz: hopdediks :D :D

kelalper
09-04-2012, 23:21
yaw sanane zaten benim iboyla muhabetimi biliomusun ki ?
Burda makara yapıoruz SS zaten şuanda yok bunu herkes biliyor
CVK rs ile Rc denemesindede ibo ile belki 20 defa telefonda konuştuk bisürü bilgi verdim sen neyin kafasındasın kimi birbirine düşürme amacındasın gerginlik yaratma burda insan taklidi yap 2 dakka

okan benimle dogru konus senin gelmisini gecmisini gelecegini trene koyar tek vagonda sakirdatirim. kimsin lan sen 35 lik raki kadar boyunla ettigin laflara bak. boyunu bilde konus.

chiefkadir
09-04-2012, 23:22
senin Rs sayılmaz.. ciğer kazanına düşmüş güççükkene.. bknz: hopdediks :D :Dkanka su sira pek formda namussuz:D

EMG
09-04-2012, 23:24

Kadir abi biraz fazla iddiali olmamis mi :D

chiefkadir
09-04-2012, 23:28
Kadir abi biraz fazla iddiali olmamis mi :Delimi cebime attirmayacak kadar mantikli :) denemek isteyen kgs yi doldursun :D

EMG
09-04-2012, 23:30
elimi cebime attirmayacak kadar mantikli :) denemek isteyen kgs yi doldursun :D

Hayirlisi o zaman :)

ahm_52
09-04-2012, 23:30
kanka su sira pek formda namussuz:D

kadir abi kızmassan bi devir saati vdeosu varmı paylaşırmısın :)

Juggernaut
09-04-2012, 23:33
Sırf şu mu yani

Ne yapcağımı kimse hayal edemez
Yeterki üzerime gelinmesin
Boş adam olmadığımı sende iyi biliyorsun Alican
Nakit sıkıntısını aştım
Stock olarak gelip geçerim birşekilde
O zaman bu laflar ne olcak ?
RS ler at arabası değil ki
Heleki bizim elimizdeyse

Bişey anladıysam arap bacı olayım.
http://1.bp.blogspot.com/_b7E4zU2lLog/Sy1oVa74TQI/AAAAAAAAAAM/KYhZizRlWsU/s400/arab+bac%C4%B1.jpg

ceco
09-04-2012, 23:33

elimi cebime attirmayacak kadar mantikli :) denemek isteyen kgs yi doldursun :D

hehhhh buyurun cenaze namazına :hahaha:

ben sıze demedım mı kadır abı duymasın görmesın diye hehh alınn işte uyuyan devı uyandırdınız :D

chiefkadir
09-04-2012, 23:36
kadir abi kızmassan bi devir saati vdeosu varmı paylaşırmısın :)Yok Ahmet niye kizayim , ben kadran videosu cekmedim cekmiyorumda,beyin baglandiktan sonra aracimdan memnunum , denemek isteyen herkesle denerim gecilebilirizde, ama bolu olayinda ciddiyim :)

mami_makinen
09-04-2012, 23:38
Yok Ahmet niye kizayim , ben kadran videosu cekmedim cekmiyorumda,beyin baglandiktan sonra aracimdan memnunum , denemek isteyen herkesle denerim gecilebilirizde, ama bolu olayinda ciddiyim :)

bende benım 1.8 106 yı hangı rs le denıyım dıye dusunuyordum :)boluda ne zaman denıyoruz benzın onemlı degıl benım araba lpg lı :)

chiefkadir
09-04-2012, 23:41
bende benım 1.8 106 yı hangı rs le denıyım dıye dusunuyordum :)boluda ne zaman denıyoruz benzın onemlı degıl benım araba lpg lı :)pazar uygun bro:)

mmustu
09-04-2012, 23:41
okan benimle dogru konus senin gelmisini gecmisini gelecegini trene koyar tek vagonda sakirdatirim. kimsin lan sen 35 lik raki kadar boyunla ettigin laflara bak. boyunu bilde konus.

adamın hammaddesi yaaa :D

ahm_52
09-04-2012, 23:42
bende benım 1.8 106 yı hangı rs le denıyım dıye dusunuyordum :)boluda ne zaman denıyoruz benzın onemlı degıl benım araba lpg lı :)

abi lovato beyin var bende istersen artı 10 hp:D:D

Cliosportve
09-04-2012, 23:43
Bişey anladıysam arap bacı olayım.
http://1.bp.blogspot.com/_b7E4zU2lLog/Sy1oVa74TQI/AAAAAAAAAAM/KYhZizRlWsU/s400/arab+bac%C4%B1.jpg

Orda anlatılmak istenen şey zaten paralel olan şey
Maddi duruma bakar bu yükleme işleri
Ben hırs yapıp yüklerim aracı imkanım var demişim
Yeterki üzerime damarıma basmasınlar demişim
Sonrada sizler istiyorsunuz diye basmam o masrafı ve kafa ütüsünü yapmam demişim insanların art niyetini görünce
Stock olarak dediğim ise işin makarası
Herkez göya stockum diyor son yılların modası bilirsin
Bende onu yaptım
Dikkatli davranışın için tebrikler

mami_makinen
09-04-2012, 23:43
pazar uygun bro:)

haftaya pazar olsunda egzantrıklerıde takayım tamtakım geleyım su an egzantrık yok beyınde bugun geldı zaten yanı haftaya hepsı hallolur kısmetse dnerız yuksek rakımda :D

mami_makinen
09-04-2012, 23:44
abi lovato beyin var bende istersen artı 10 hp:D:D

beyının yay sapkasının tansıyonunu olctunmu :D ahahah sen anladın bu lafı :D

ceco
pazar uygun bro:)

haftaya pazar olsunda egzantrıklerıde takayım tamtakım geleyım su an egzantrık yok beyınde bugun geldı zaten yanı haftaya hepsı hallolur kısmetse dnerız yuksek rakımda :D

hımm cok keyıflı olcak sankii :soru:

Juggernaut
Orda anlatılmak istenen şey zaten paralel olan şey
Maddi duruma bakar bu yükleme işleri
Ben hırs yapıp yüklerim aracı imkanım var demişim
Yeterki üzerime damarıma basmasınlar demişim
Sonrada sizler istiyorsunuz diye basmam o masrafı ve kafa ütüsünü yapmam demişim insanların art niyetini görünce
Stock olarak dediğim ise işin makarası
Herkez göya stockum diyor son yılların modası bilirsin
Bende onu yaptım
Dikkatli davranışın için tebrikler

eyw:icon_tup:

Cliosportve
09-04-2012, 23:46
hımm cok keyıflı olcak sankii :soru:

Ceco ve selçuk bunu beğendi desek
Pazar günü bizde mi gitsek desek
İhtimaller ne dogrultuda olur :)

ceco
09-04-2012, 23:47
Ceco ve selçuk bunu beğendi desek
Pazar günü bizde mi gitsek desek
İhtimaller ne dogrultuda olur :)

ben buyuk bı keyıfle gelırım atarlı demelerı ızlemeye hastayım :)

chiefkadir
09-04-2012, 23:48
haftaya pazar olsunda egzantrıklerıde takayım tamtakım geleyım su an egzantrık yok beyınde bugun geldı zaten yanı haftaya hepsı hallolur kısmetse dnerız yuksek rakımda :Dtamam mami bitince haber ver,bikac hafta sonra drag var gecikirsen gelemem,anca orda kapisiriz:) mamiden baska bu pazara denerim diyen varmi :)

ahm_52
09-04-2012, 23:48
atar var dediler geldik bende geliyom yakında ıtb li:)

Cliosportve
09-04-2012, 23:49
ben buyuk bı keyıfle gelırım atarlı demelerı ızlemeye hastayım :)

Ben bu yaşlı kurtların basıslarına hayranım
Onların rollingleri bir başka oluyor :icon_tup:

Vlkn
09-04-2012, 23:52
Ben bu yaşlı kurtların basıslarına hayranım
Onların rollingleri bir başka oluyor :icon_tup:

ne varsa 30+'larda diyon yane :D

EREN34
10-04-2012, 05:27
20 sayfada bir rs ile rc deneyemedi ama Kendi aralarinda deneyecek adamlar cikti. Hemde 2 3 post yazarak:)

TYPERHAKAN
10-04-2012, 06:27
20 sayfada bir rs ile rc deneyemedi ama Kendi aralarinda deneyecek adamlar cikti. Hemde 2 3 post yazarak:)

eren erkencisin kardeşim

İBRAHİM_MEY_GTİ
10-04-2012, 08:23
Açıkcası bakıyorum herkez kafasınca makara kukara yapmaya çalışmış
RS ler çıkmıyor denilmiş sürekli bir yüklenme söz konusu olmuş
Burda 10-15 adam istiyor diye kimse alınmasın ama ben çıkmam yarışmam
İş inada biner öylede gider
Yapım gereği bu işlere zevk için yapıyorum hırs için değil
O makara geçen çıkmıyorlar zor çıkıyorlar diyen arkadaşlar biliyorum yarın öbür gün sohbetlerde şöyle denilcek
''Ulan adam o kadar gider yaptı bir allahın kuluda çıkıp adama birşey söyleyemedi ...''
Yani sırf bu konuşma geçicek kaygısı ve sizler istiyorsunuz diye açıkcası keyfimi bozamam
Tekrar söylüyorum millet için yaşamıyor kimse kendi için yaşıyoruz
Hırsıma yenik düşmem 2-3 kişinin lafına gaza gelmem
Ben zaten şu aşama İbrahimi geçer giderim diye bir laf kullanmadım
İbrahim beni geçer hatta dedim gelip geçsin dedim
Nedense ara ara sürekli RS çiler çıkmıyor denmesi illa göze sokulcak ya makaraya alıncak ya EGO tatmin olduysa maşallah sizlere
Burası sanal bir ortam ...Asla bu tip olaylar gerçek hayata yansıtılmamalı
Lütfen dahada gözümüze sokmayın
Sizlerin zoruylan kimse çıkıp denemiycek RS çilerden
Anlayın artık
Burda kuralları araç sahipleri koyar sizler asla koyamazsınız
Doğal olanda budur

ya selçuk bu nasıl bi konusma kardeşim ben yaptım atarımı vede sana karsı hiç bi cümle kullanmadım KB RS ile olan videou koyana kadar videoları koyduk sanki VE RS i gectik yanlış yoldasın yok kara düzen videolar cekilyo felan filan videoda hersey acık ve net kardeşim ben atarımı yaptım bekliyorum hala heee ben gelmem denemem diyosan onu bilemem ben diyeceğimi dedim.herseyi geçtim bnm aracımın eski halini sen çok iyi bilyodun zaten ulan KB RS i gectim bi MAŞŞALAH bile demeden yok kara düzen yok stock gecerim ben EV RC yi YANLIŞ konustun ilk ATARI sen yaptın ben yapmadım selçuk bende adam akıllı cvp verdim VE RS denerim diye burda yanlış olan ne kardeşim .gine sölüyorum VE RS beni geçsin benzin döküp yakmassam bu aracı;)

söle selçuk başka nediyim benim aracımda hiç bişey yokken ben senle çıktım denedim sonra ne konustuk aracı bitir onda sonra tekrar deneriz aradaki ölüçüyü alırız demedinmi yanlışsam düzelt.bende diyorumki selçuk verilen sözler her söz bnm içiçn önemlidir.yani ortada başka bişey yok her zaman için kendi aracını arkasında ol başka aracların değil selçuk;)

mtcvtc
10-04-2012, 15:13

kadir abi ay sonuna benim araçta bitiyo eksikleri tamamlıyoruz bitmese bile butaraflara gelirseniz bizde düzceden katılırız size tanışımış oluruz mertcanıda al gel adaşımlada tanışalım;)

chiefkadir
10-04-2012, 18:36
kadir abi ay sonuna benim araçta bitiyo eksikleri tamamlıyoruz bitmese bile butaraflara gelirseniz bizde düzceden katılırız size tanışımış oluruz mertcanıda al gel adaşımlada tanışalım;)Tamam abicim gelince arariz senide, Araban bitsin rodajin tamamlansin olmassa sen atlar gelirsin sana ankara yakin misafir ederiz seni mertcanla tanisirsin :)

EREN34
10-04-2012, 18:46
eren erkencisin kardeşim

Yok abi. Gencleri sicak kizgin tutuyorum:)

Cayinida muhabbetinide ozledim abi goruselim

mtcvtc
10-04-2012, 21:30
Tamam abicim gelince arariz senide, Araban bitsin rodajin tamamlansin olmassa sen atlar gelirsin sana ankara yakin misafir ederiz seni mertcanla tanisirsin :)

bende gelirim abim tabikide maksat muhabbet keyifli bigün geçiririz sizin misafirperverliğinizi tahmin ediyorum allah razı olsun abi...