Orijinalini görmek için tıklayınız : JSV pasta cikarmis?
Arkadaslar turk aksesuar firmasi jsv cesit cesit pastalar, cilalar cikarmis.
kullanan var mi? ne alak pasta yapiyorlar ki? acabankime yaptiriyorlar
JSV Racing (http://www.jsvracing.com/alt_kategori.asp?ktgr=18)
Ambalajın tasarımı gercekten kötüymüş.Duş jeline benziyor:)
Bunları süreceğime gider bebe yağı sürerim arabaya daha iyi.
bizim aksesuarcıda 1 senedir falan vitrinde duruyodu bu ürün. sordum nasıl diye. 1-2 uygulama yapmıslar. kaliteli alman pasta cilaları gibi değil ama yinede güzel olduğunu söylemişti.
fatihcakin
08-04-2012, 18:28
3M ve Meguiarsın önüne geçebilecek mi acaba :)
alfonso4474
08-04-2012, 20:17
bizde bugun kipada gördük ince çizik kalın çzk modeli var işe yararmı acaba nasıl bizde merak ettik
pasta yapmak buyuk teknoloji degil, ise yarar tabi, deneyin
imprezaWRC
09-04-2012, 08:59
Bunları süreceğime gider bebe yağı sürerim arabaya daha iyi.
Aynen, hiç işim olmaz.
AhmetYılmaz
11-04-2012, 07:50
Denemek lazım süper parlaklık ürününü. :)
pasta yapmak buyuk teknoloji degil, ise yarar tabi, deneyin
şu forumda türlü türlü pasta cila glze vs satan uygulayan var buldun buldun bunumu buldun dicem olmıcak:D al güzel bi marka ben chemical guys kullanıyorum memnunum jsvyi nereden buldun iki dakikada:)
jsv aldık dün denedik...parlak arabayı matlaştırdı :D:D şaka tabii elimi sürmem :p
34tb9544
11-04-2012, 09:30
Abi siteden edindiğim bilgilerle gittim bir sürü para verdim blackhole colonite ve nxt aldim ama hic birini cbs yeşile değişmem :):):)
şu forumda türlü türlü pasta cila glze vs satan uygulayan var buldun buldun bunumu buldun dicem olmıcak:D al güzel bi marka ben chemical guys kullanıyorum memnunum jsvyi nereden buldun iki dakikada:)
hain:)
Bende hepsi var zaten, hatta nanolar bile var. Ama adamlarin pasta cila cikarmasi acaip tuhafima gitti. Filtre, hava girisi filan yapiyorlardi daha onceden.
Abi siteden edindiğim bilgilerle gittim bir sürü para verdim blackhole colonite ve nxt aldim ama hic birini cbs yeşile değişmem :):):)
cbs cilk silikon:) ilk hafta araba cincik gibi, silikon bir ucsun, tum cizikler geri geliyor, koruma zaten allah getire...
34tb9544
11-04-2012, 09:54
cbs cilk silikon:) ilk hafta araba cincik gibi, silikon bir ucsun, tum cizikler geri geliyor, koruma zaten allah getire...
Bize anlık parlaklık lazım araba siyah otoparka bı cekiyom haftaya alınca yine toz icinde branda çizer diyorlar kullanmiyoz sonra yine yıka yine nxt:):)
imprezaWRC
11-04-2012, 10:07
Filtre yaparken pasta üreten adamdan en fazla filtre alınır pasta masta alınmaz. Tıpkı HKS'nin halojen ampul üretmesi gibi bir durum. Evc, egzoz, filtre..vs yapan adamdan ampul alırmısın, ben almam.
hakan kendileri yapmiyorlardir ya, eminim cbs ye filan yaptiriyorlardir
Ambalajlar Adidas Duş Jeli terk :D
Bunların filtresinide almam ben şahsen :)
Ben yed filtre kullandim zamaninda, degisik bir sempatim var YED e karsi:)
Ambalajlar cidden cok kotu ama, ahah:)
filtre hadi neysede , bu ürünü kullanmak istemem doğrusu
JSV, filtreden önce (biliyorsunuzdur eminim) neon, koltuk, vites topuzu, paspas falan yapıyordu. Sonra direksiyon, hava filtresi, blowoff falan devam ettiler... Yakında ic, turbo kiti falan çıkartırlar diye korkuyorum. : ))
imprezaWRC
11-04-2012, 17:03
hakan kendileri yapmiyorlardir ya, eminim cbs ye filan yaptiriyorlardir
Ozan, elbet birine yaptırıyordur ama şahsen Çbs'de jvs'de (kafiyeli oldu :D ) almam, hatta aldırtmam, hüleeeeynnnn. :D:D:D
JSV Chemical Guys'ı satın almak için girişimlerde bulunuyormuş.
Kaynak: AnadoluNanoAjansı