PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sonax

güneşbalkan
08-04-2012, 21:54
Merhabalar bugün sonax marka pasta ve sprey cila aldım.marka ve ürünlerle ilgili deneyimi olan kimse var mı? Sonax hakkında düşünceler nelerdir?

cembozbey
08-04-2012, 21:57
pasta cok ceşitli hangisini aldın bilmiyorum
hızlı cila yı gölgede guzel mikrofiber bezle atarsan temiz araca memnun kalırsın

berkay_aydin
08-04-2012, 21:57
Sprey dediğiniz hızlı cila ise ben memnundum..

güneşbalkan
08-04-2012, 22:23
pasta cok ceşitli hangisini aldın bilmiyorum
hızlı cila yı gölgede guzel mikrofiber bezle atarsan temiz araca memnun kalırsın

Ürün şu anda aşağıda araçta.Ama fişine baktım şimdi "Sonax Çizik Gider" yazıyor pasta için.Diğer üründe "Hızlı Cila" diye geçiyor

bora1311
08-04-2012, 22:53
hızlı cila dan bende memnunum...

Kutluhan
08-04-2012, 23:22
hızlı cilayı bizde kullanıyoruz çok memnunuz.

fatihcakin
09-04-2012, 08:19
Carnauba cilası nasıldır kullanan varmıydı ne kadar ücreti bulamadım ben nette

Onu-R
11-04-2012, 12:24
Ben de meguiars ultimate quick wax kullandım biraz, beğenmedim, sonax hızlı cila aldım daha sonra, gayet memnun kaldım.

Bundan sonra sonax alırım hızlı cila olarak

emre_277
11-04-2012, 12:46
yeri gelmişken sorayım bende hızlı cilayı nasıl uyguluyoruz araca.bilgisi olan yazabilirmi ?

Onu-R
12-04-2012, 11:45
"Nemli bir yüzeye" yazıyor arkasında. Yıkadıktan sonra güderi bez ile siliyorum ben normalde, şimdi silmeden önce sonax sıkıyorum, öyle siliyorum..
Ama ürünü aldığım gün arabayı yıkamamıştım, deneme amaçlı kuru yüzeye sıkıp silmiştim, yine gayet başarılıydı yani.

Ürün nemli yüzeyde kullanım için üretilmiştir, orasına bişey demiyorum ama kuru yüzeyde kullanıldığında herhangi bir sıkıntı yaratabileceğini de düşünmüyorum. En fazla cilanın ömrü bakımından belki negatif etki yaratıyor olabilir.

Zaten benim Sonax hızlı cilayı tercih etmemdeki sebep araç ıslakken, kurulama+cilalamayı tek seferde halletmek içindi.
Meguiars ultimate quick wax vardı, aracı yıka, sil, sonra spreyi sık, bir daha sil falan iki kere kurulama yapmak gerekiyordu. Sonax ile yıkadıktan sonra cilayı sıkıp tek sefer siliyorum aracı..

emre_277
12-04-2012, 13:12
"Nemli bir yüzeye" yazıyor arkasında. Yıkadıktan sonra güderi bez ile siliyorum ben normalde, şimdi silmeden önce sonax sıkıyorum, öyle siliyorum..
Ama ürünü aldığım gün arabayı yıkamamıştım, deneme amaçlı kuru yüzeye sıkıp silmiştim, yine gayet başarılıydı yani.

Ürün nemli yüzeyde kullanım için üretilmiştir, orasına bişey demiyorum ama kuru yüzeyde kullanıldığında herhangi bir sıkıntı yaratabileceğini de düşünmüyorum. En fazla cilanın ömrü bakımından belki negatif etki yaratıyor olabilir.

Zaten benim Sonax hızlı cilayı tercih etmemdeki sebep araç ıslakken, kurulama+cilalamayı tek seferde halletmek içindi.
Meguiars ultimate quick wax vardı, aracı yıka, sil, sonra spreyi sık, bir daha sil falan iki kere kurulama yapmak gerekiyordu. Sonax ile yıkadıktan sonra cilayı sıkıp tek sefer siliyorum aracı..

görmedim ama üstüne basa basa nemli bir yüzeye yazıyorsa kuru yüzeyde boyaya zarar verir mi acaba :soru:

levent
12-04-2012, 13:54
sac jantları da çok güzel temizliyor o kırmızı dışlı sonax hızlı cila :)

Onu-R
12-04-2012, 14:27
görmedim ama üstüne basa basa nemli bir yüzeye yazıyorsa kuru yüzeyde boyaya zarar verir mi acaba :soru:

Aksam yazanı koyarım buraya.

Ama evet "....nemli bir yüzeye..." falan diye yazıyor.

Aldığım bauhaus'ta elemanın Arexons satması gerekiyordu heralde, o da dedi arexons hem ıslak hem kuru, sonax sadece ıslak uygulanıyor falan dedi yarım saat, ben de ıslak uygulamak için alıyorum zaten dedim

berkay_aydin
12-04-2012, 14:38
Ben özellikle araç kuruduktan sonra sıkıp bekleyip siliyordum, sadece tozlu veya kirli yüzey silinirse hare oluşturabilir..

bora1311
13-04-2012, 00:43
sonax hizli cilayi araci duruladiktan sonra, az bekleyip uyguluyorum ben... hem cilalanmis oluyor hemde arabayi kurulamis oluyorum...