Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Alüminyum kaynak tavsiyesi lütfen...

Hakan Girginer
09-04-2012, 00:55
Emme manifoldu üzerinde kaynak işlemi yapılması gerekiyor.

İstanbul içinde tavsiye edeceğiniz kim var?

Teşekkürler

McS_R53
09-04-2012, 00:56
biz yaparız :) Custom Garage Maslak

0532 773 33 38 arıyabilirisniz yarın sabah 10-11 gibi

Hakan Girginer
09-04-2012, 01:01
Teşekkürler.

Kaynak benim hatamdan dolayı gerekiyor.

Manifold üzerine açıp diş çektiğim deliklerden biri yalama oldu, berbat oldu, mahvoldu. Kabahat bende. Gece geç saatte, yetersiz ışıkta sabırsızlık ettim.

Delik çapı yaklaşık 9mm. Bu deliği kapatıp, biraz da et kalınlığını arttırmak mümkün olur mu?
Ha, sonra tekrar delip, tekrar diş çekmem de şart. Yapılan kaynak buna da izin verebilir mi?

Çok soru sordum, ama gece gece canım çok sıkkın bu işe.

Hakan Girginer
09-04-2012, 01:03
Bu arada, memleket OH galiba.. ;)

(benim ehliyette de AK yazıyor da)

crused
09-04-2012, 01:04
abi kacak tespitinden sonrami oldu :) gecmis olsun

Hakan Girginer
09-04-2012, 01:07
abi kacak tespitinden sonrami oldu :) gecmis olsun

Hayır, yeni DO nozüller aldım, bir acele onları takayım dedim gece vakti. Olan oldu.

Bir de arabasız kaldım..
Neyse, motor var.

McS_R53
09-04-2012, 01:09
bununla ilgili sebo usta bilgi verebilir benim pek bilgim yok ama sanırım mümkün. yılın 5 ayı orda olduğumdan dolayı memleket ohio sayılır artık :)

ruudvan
09-04-2012, 01:11
Teşekkürler.

Kaynak benim hatamdan dolayı gerekiyor.

Manifold üzerine açıp diş çektiğim deliklerden biri yalama oldu, berbat oldu, mahvoldu. Kabahat bende. Gece geç saatte, yetersiz ışıkta sabırsızlık ettim.

Delik çapı yaklaşık 9mm. Bu deliği kapatıp, biraz da et kalınlığını arttırmak mümkün olur mu?
Ha, sonra tekrar delip, tekrar diş çekmem de şart. Yapılan kaynak buna da izin verebilir mi?

Çok soru sordum, ama gece gece canım çok sıkkın bu işe.

kaynak uzerıne delik açmaktansa delik çapı genişletilip misal 2 cm çap kadar genişletilip aliminyum plaka koyulup etrafı kaynaklanır ortadan tekrar delik açmak daha mantıklı geldi kaynak delinirken kırılabilir die düşündüm.

crused
09-04-2012, 01:13
Hayır, yeni DO nozüller aldım, bir acele onları takayım dedim gece vakti. Olan oldu.

Bir de arabasız kaldım..
Neyse, motor var.

o zaman water Methanol Injection sistemini revize ediyorsunuz sanirim:) abi sizin hiziniza yetismek mumkun degil tebrik ediyorum valla :)

levent
09-04-2012, 02:17
kaynak uzerıne delik açmaktansa delik çapı genişletilip misal 2 cm çap kadar genişletilip aliminyum plaka koyulup etrafı kaynaklanır ortadan tekrar delik açmak daha mantıklı geldi kaynak delinirken kırılabilir die düşündüm.

Manifoldun et kalınlığıyla eşit kalınlıkta plaka işi zor olur diye düşünüyorum ben Rıdvan.. Hakan abi daha net yazar, detaylı düşünemedim kafa durdu ders çalışmaktan :D