Orijinalini görmek için tıklayınız : Ipad 3 mu? Android Tab mı?
Thracian
09-04-2012, 10:09
Arkadaslar tablet alcam, ipad3 mu alsam, android tablet mi karar veremedim, Galaksy S tab veya note olabilir. acaba ne alsam.
bu arada LG E730, Android kullanıyorum, ne alsam
darkmoon
09-04-2012, 10:13
apple ı tekelleşme politikası ve bencil tutumu yüzünden sevmesemde tablet olayında yiğidi öldür hakkını ver misali çok iyiler.. çinli tabletlerde aldım kullandım galaxypad de kullandım ama en iyisi içlerinde ipad dir.. ipad3 kullanmadım ama 2 ye bakarak 3 alınır diyebilirim..
onursumer
09-04-2012, 10:20
4 çekirdekli asus tf201 veya uygun fiyatlı birşey arıyorsan kesinlikle acer a200 çok çok başarılı
Day Walker
09-04-2012, 10:33
ipad 2s şuan tabletler arasında kullanıcı yorumlarına göre en iyisi.
Ahmet Saraçoğlu
09-04-2012, 10:39
androidde kullandım çinde ipad de ,, gerçekten tablet konusunda başarılı apple
Thracian
09-04-2012, 11:31
kesinlikle apple ın bu tutumu cok uyuz geliyor, ama bir yandanda bu piyasada da ayakta ve zirvede duruyorsa, yapabildeigi dogru demekki,
aslında ipad android karsılastırmasıda mantıklı olabilir, bir kac gun icinde beyaz 1.350 e alamayı dusunuyorum
Uzun zamandir apple kullanicisiyim simdi samsung kullanyorum.Apple in üstüne taniniyorum
Kutluhan
09-04-2012, 14:11
bende yazın almak istiyorum öbürlerine işin içine bile katmam bu işin piri apple gözüm kapalı ipad alıcam :icon_tup:
Ipad 1,2 kullandim abimde de asus tf201 var.asus performans olarak ipadden cok daha iyi ancak stabil değil abim çok yoğun kullanıyor reset artma olayı çok oluyor.ayrıca gps arka kapak yüzünden düzgün çalışmıyor.ipad e göre kamerası çok daha kaliteli tabletler arasında da en iyi kameraya sahip.kullanım rahatlığı olarak ipad en önde olanı ancak tf201 de hd video izlerken internetten download yapabiliyorsunuz yanında arka planda başka programlar çalıştırabiliyorsunuz.acayip performanslı çalışıyor.
Thracian
09-04-2012, 14:43
peki ipad3 te 16 gb alan var. harici hard disk veya sd kartlarla alan arttırma varmı.
onursumer
09-04-2012, 14:54
Ipad 1,2 kullandim abimde de asus tf201 var.asus performans olarak ipadden cok daha iyi ancak stabil değil abim çok yoğun kullanıyor reset artma olayı çok oluyor.ayrıca gps arka kapak yüzünden düzgün çalışmıyor.ipad e göre kamerası çok daha kaliteli tabletler arasında da en iyi kameraya sahip.kullanım rahatlığı olarak ipad en önde olanı ancak tf201 de hd video izlerken internetten download yapabiliyorsunuz yanında arka planda başka programlar çalıştırabiliyorsunuz.acayip performanslı çalışıyor.
bu restart olayı yanılmıyorsam güncelleme ile giderilicekti yayınlanmış olabilir yakın zamanda
ayrıca gps sorunu dediğiniz gibi metal olduğu için sorun hatta yurt dışında
bu urunun ozelliklerinden gps yazısını çıkardılar diye biliyorum davalarla uğraşmamak için :D
ama performans olarak çok başarılı torrentten download yaparken birsuru işi aynı anda yapabiliyorsunz
Evet şu anda gps özelliklerden çıkarıldı(tamamen çalışmıyor değil ancak bir problem olduğunu hissediyorsunuz). Reset atma sorununu çözmediler ancak cihazdan cihaza farklı sıklıklarda oluyor.
Arka kasasının metali ipad e gore kalın hatta o kadar kalın ki duvara çarptığınızda cihaz hasar almadan once duvar hasar alıyor(dikkatsizlik sonucu) abim çok sorumsuz kullanır buna ragmen daha hasar vermeyi başaramadı.
onursumer
09-04-2012, 19:09
arka kapak yüzünden wifi şikayetide duydum ama benim gozlemlediğim oyle bir sorunu yok
sadece gps yokmuş gibi düşünebilirsiniz cihazı :D
Wifi alıcıları cihazın ön tarafında kameranın etrafında, arka kapaktan kaynaklanmıyor.
Bazı modeler fabrikadan boşluklu çıkıyor ve wifi alıcılarının ayakları tam temas etmediği için çekiş düşüklüğü yaşanıyor. Her cihazda aynı problem yok.
ugurtiftik
09-04-2012, 22:31
ipad 2 almanı tavsiye ederim "yeni ipad" adı altında sunulan ipad'in 2'den hiçbir farkı yok. bence 2nci el temiz garantili bişiy bul ve al. (maddi açıdan yaklaştım.)
Steve jobs'tan sonra apple da işler çok yawaş ilerlemeye başladı. yawaş derken ürünleri geç çıkarıyorlar anlamında değil. yenilikler yawaş geliyor. "yeni ipad" bir hayal kırıklığıdır. BENCE
ugurtiftik
09-04-2012, 22:37
Birde; cihazları donanım özelliklerine göre çok kıyalamayın. 1 ghz 250 mb ram olan cihazdaki IOS 1.5 ghz 512 mb ram olan cihazdaki androidden çok çok daha kaliteli hizmet veriyor. iş tamamen yazılımda. windows bu yüzden bu tablet ve mobile piyasasında tutunamıyor. IOS en kullanışlı, kullanımı en kolay, ve en hızlı ve stabil hizmeti veren yazılım.
Thracian
09-04-2012, 23:19
sd kart girisi yok ipadlerde, harici hard disk taka biliyormuyuz,
birde flash destegi yok, nasıl kullanıyorlar? yani online film izlenmez, youtube acılmaz!!!!!
kıyas.la dan baktıgım kadarıyla, ekran cozunurlugu, ram, islemci, kamera cok farklı 2-3 arasında
Thracian
09-04-2012, 23:35
Ucuzu Burada | Online Alveri, Ucuz Notebook, Ucuz Bilgisayar, Ucuz Elektronik, Cep Telefonu, En Ucuz PC | APPLE PAD 3 16GB WF (A1416) A5X LEMCI 9.7 PHONE OS THALAT FIRMA BEYAZ (http://www.ucuzuburada.com/Products-15979-apple-ipad-3-16gb-wifi-a1416-a5x-islemci-97-iphone-os-ithalatci-firma-beyaz.html?ref=akakce)
burası satıyor, ipad 2 yle arasında az fark var, sahte olma ihtimali varmı
suleymangunes
09-04-2012, 23:40
ipad'lere harici hard disk takilamiyor yalniz 64gb a kadar hafizasi olanlari mevcut..
flash destegi yok ama youtube ve belli film ve dizi sitelerinin videolarini izleyebiliyorsunuz hatta youtube icin kendi app'i var.
ayni zamanda foruma da uye olan bir arkadasim amerikadan getiriyo ipad 3leri istersen pm le haberlesebiliriz
Thracian
09-04-2012, 23:46
arkadasın nicki alabilirmiyim, garabti de sorun oluyormu
Android 4 yüklü olan yada yakın zamanda güncellemesi çıkacak bir tablet.
Thracian
17-04-2012, 20:03
yarın siparisi pinti.com.tr den verecegim. pinti hakkında yorumu olan var mı yada new ipad
sweatcaptain
17-04-2012, 20:21
samsung galaxy note kesınlıkle muhtesem bır cıhaz...
ıpod touch 4
ıpad 1
ıpad 2
samsung tab hepsını kullandım kullanmaktayım...
samsung note :D gerısı yalan... benım ıcın
Daha önce android tablet kullanmış biri olarak ve şu anda Ipad 3 kullanıyo olan biri olarak açık ara Ipad 3.
Flash olayını kafaya takıcak bir şey yok.
Zaten artık çıkan siteler flash destekli değil flash olayı bitti ama benim kullandığım siteler var diyorsanız puffin web browser 2 dolara satın alırsınız bütün problem çözülür..
SifirinciMurat
17-04-2012, 21:31
Android 4 yüklü olan yada yakın zamanda güncellemesi çıkacak bir tablet.
Herhalde 18. tabletim olarak Acer A100 aldım.
4.0.x ile çok acayip bir şey oldu, bu paraya uu beybi yani.
Thracian
17-04-2012, 22:28
Daha önce android tablet kullanmýþ biri olarak ve þu anda Ipad 3 kullanýyo olan biri olarak açýk ara Ipad 3.
Flash olayýný kafaya takýcak bir þey yok.
Zaten artýk çýkan siteler flash destekli deðil flash olayý bitti ama benim kullandýðým siteler var diyorsanýz puffin web browser 2 dolara satýn alýrsýnýz bütün problem çözülür..
Herhalde 18. tabletim olarak Acer A100 aldým.
4.0.x ile çok acayip bir þey oldu, bu paraya uu beybi yani.
simdi bu iki yorum arasýnda kaldým, fakat bana 10 inc lik lazım
note icin sunu diyebilirim, ben pc amaclý tablet almak istiyorum, ufak boyutlu tel mevcut
Herhalde 18. tabletim olarak Acer A100 aldım.
4.0.x ile çok acayip bir şey oldu, bu paraya uu beybi yani.
Hocam tabletleri sen 10lu paket hap tableti olarak alıp yutuyormusun napıyorsun. :) Ama Android 4 bambaşka bişi. :)
Tam olarak pc görevi görsün diyorsanız Ipad kesinlikle tam olarak bir bilgisayarın işlevlerini görmez.
Ama kullanması aşırı zevkli bir alet.Ayrıca ısınıyor gibi sağda solda saçma sapan şeyler var.Tabiki biraz daha fazla ısınacak çünkü pili daha büyük ama zaten mesela ben case ile kullandıgım için o sıcaklıgı hiç hissetmiyorum kimsede hissedemez zaten.
Şu an Ipad 3 resmi olarak Türkiye'de satılmıyor.Satılan malların paralel ithalat ile geldiğini unutmayın ama hızlı al,hepsiburada gibi sitelerde sorun çıkacagını zannetmiyorum.
ALPER-VNS
18-04-2012, 03:53
ipad 1 almayı düşündüm ben 500lira civarına düşmüş.. ama apple ın eski versiyonlarına güncelleme getirmeme olayı çok soğuttu beni markadan.. 3g iphone var validede yeni uygulamalar açılamıyo bi süre sonra.. e yeni güncelleme ver madem o da yok.. illa yenisini alcaksın diyo adamlar..