Orijinalini görmek için tıklayınız : sparco vites topuzu sorunsalı -YARDIM-
matthardy
09-04-2012, 22:43
Herkese merhaba
sıkıntım çok büyük :)
Vites topuzu takıp çıkarırken içindeki bir vida çapraz çakılmış ve yenmiş,çıkmıyor.
standartı 3 vida biri yalama olunca 2 vida stabil tutmuyor.2-3 atıştan sonra başlıyor oynamaya.
elimde ona ait 2 alyan vidası daha var.
ama bu vites topuzuna kim nerede nasıl şekilde vida deliği açabilir ? :beuj:
istanbulda bildiğiniz bir yer yada başka bir çözüm öneriniz varsa lutfen paylaşın benle.
şimdiden teşekkürler
http://img850.imageshack.us/img850/3702/pomellocambiosparcopium.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/850/pomellocambiosparcopium.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
al matkabı kendın ac , bı tane 3.2mm matkap al bır tane de M4 kılavuz , 3 tane vıdanın orta kısımlarına gelecek şekilde del sonrada kılavuz cek, al sana yep yenı 3 adet delik , hem böylece 3 vıda ıle değil 5 vıda ıle tutturmuş olursun, tornacı bu işlem için 20 tl gıbı bır para alır , matkap ucu ve kılavuz 15 tl tutar hemde başka işler için kullanırsın
herhangibir tornaci halleder ...
matthardy
09-04-2012, 23:10
al matkabı kendın ac , bı tane 3.2mm matkap al bır tane de M4 kılavuz , 3 tane vıdanın orta kısımlarına gelecek şekilde del sonrada kılavuz cek, al sana yep yenı 3 adet delik , hem böylece 3 vıda ıle değil 5 vıda ıle tutturmuş olursun, tornacı bu işlem için 20 tl gıbı bır para alır , matkap ucu ve kılavuz 15 tl tutar hemde başka işler için kullanırsın
abi o kadar beceremem parçalarım sağı solu ben en temizi verim tornacıa 20yi kafa rahat olsun :)
herhangibir tornaci halleder ...
teşekkürler
bana kalırsa aracınında vıtes kolu musaitse ona pafta ıle dıs actır vitesede kılavuz ıle belkı ılk soylenenden bıraz daha pahalıya patlar ama hıc degılse vites zamanla tekrar oynamaz ben 4 tane topuz aldım ve hepsı sınır ettı en son skunk2 alınca mecburen oyle yaptık ve suan araba parcalanır topuz cıkmaz :)
matthardy
09-04-2012, 23:12
bana kalırsa aracınında vıtes kolu musaitse ona pafta ıle dıs actır vitesede kılavuz ıle belkı ılk soylenenden bıraz daha pahalıya patlar ama hıc degılse vites zamanla tekrar oynamaz ben 4 tane topuz aldım ve hepsı sınır ettı en son skunk2 alınca mecburen oyle yaptık ve suan araba parcalanır topuz cıkmaz :)
bizde sıkıntı bunu arabaya takmıyoruz :D logitech g27 üstünde :) onunda vites demiri biraz zayıf kalıyor
eger demır cıkıyosa yerınden tornacıda cok rahat yaptırabılırsın daha saglıklı olur bana kalırsa hem demırı goturdugun zaman senden oyle ahım sahım bı ucret ıstemez en azından benım tornacım oyle :)
matthardy
09-04-2012, 23:21
eger demır cıkıyosa yerınden tornacıda cok rahat yaptırabılırsın daha saglıklı olur bana kalırsa hem demırı goturdugun zaman senden oyle ahım sahım bı ucret ıstemez en azından benım tornacım oyle :)
tesekkur ediyorum yardımlarım için fakat sanırım demirin yerinden almak sansım cok yok.sökersem geri takamam.
en iyi yolda demire guzel bantla kalınlastırırım.
sonra yeni delikler ile çakarım aklıma 1 tek bu geliyor
tesekkur ediyorum yardımlarım için fakat sanırım demirin yerinden almak sansım cok yok.sökersem geri takamam.
en iyi yolda demire guzel bantla kalınlastırırım.
sonra yeni delikler ile çakarım aklıma 1 tek bu geliyor
cıkarmam dersen cekomastık sıkabilirsin :)ama sokucen zaman kırıp dokmeden bıraz zor cıkar soylıyımde benden cıksın :)
matthardy
09-04-2012, 23:28
cıkarmam dersen cekomastık sıkabilirsin :)ama sokucen zaman kırıp dokmeden bıraz zor cıkar soylıyımde benden cıksın :)
ahahah :D aslında bi vites topuzu gorupte asık olsam aha bu desen girerim cekomastik işine ama :D daha öyle 1 üretime rastlamadım:D
E olm dun bn sana anlattim nasil olucagini :D farkli bisey bklme yani
matthardy
09-04-2012, 23:31
E olm dun bn sana anlattim nasil olucagini :D farkli bisey bklme yani
arkadasım pembe 6yı ayırdın dimi :D
eğer yuva baya genişlediyse bir boy büyüğü civatayla sorunu halledebilirsin zaten muhtemelen aliminyum parça zor olmaz
alyan :D kardesim bnce bunu Fuku halleder onu bekle derim ;)
matthardy
11-04-2012, 09:31
alyan :D kardesim bnce bunu Fuku halleder onu bekle derim ;)
sende iş yaparsın hea robocop gibi adamsın allahıma :D