PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : sparco vites topuzu sorunsalı -YARDIM-

matthardy
09-04-2012, 22:43
Herkese merhaba
sıkıntım çok büyük :)
Vites topuzu takıp çıkarırken içindeki bir vida çapraz çakılmış ve yenmiş,çıkmıyor.
standartı 3 vida biri yalama olunca 2 vida stabil tutmuyor.2-3 atıştan sonra başlıyor oynamaya.
elimde ona ait 2 alyan vidası daha var.
ama bu vites topuzuna kim nerede nasıl şekilde vida deliği açabilir ? :beuj:
istanbulda bildiğiniz bir yer yada başka bir çözüm öneriniz varsa lutfen paylaşın benle.
şimdiden teşekkürler

http://img850.imageshack.us/img850/3702/pomellocambiosparcopium.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/850/pomellocambiosparcopium.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

DENON
09-04-2012, 23:01
al matkabı kendın ac , bı tane 3.2mm matkap al bır tane de M4 kılavuz , 3 tane vıdanın orta kısımlarına gelecek şekilde del sonrada kılavuz cek, al sana yep yenı 3 adet delik , hem böylece 3 vıda ıle değil 5 vıda ıle tutturmuş olursun, tornacı bu işlem için 20 tl gıbı bır para alır , matkap ucu ve kılavuz 15 tl tutar hemde başka işler için kullanırsın

ef186
09-04-2012, 23:03
herhangibir tornaci halleder ...

matthardy
09-04-2012, 23:10
al matkabı kendın ac , bı tane 3.2mm matkap al bır tane de M4 kılavuz , 3 tane vıdanın orta kısımlarına gelecek şekilde del sonrada kılavuz cek, al sana yep yenı 3 adet delik , hem böylece 3 vıda ıle değil 5 vıda ıle tutturmuş olursun, tornacı bu işlem için 20 tl gıbı bır para alır , matkap ucu ve kılavuz 15 tl tutar hemde başka işler için kullanırsın

abi o kadar beceremem parçalarım sağı solu ben en temizi verim tornacıa 20yi kafa rahat olsun :)

herhangibir tornaci halleder ...

teşekkürler

Drft
09-04-2012, 23:10
bana kalırsa aracınında vıtes kolu musaitse ona pafta ıle dıs actır vitesede kılavuz ıle belkı ılk soylenenden bıraz daha pahalıya patlar ama hıc degılse vites zamanla tekrar oynamaz ben 4 tane topuz aldım ve hepsı sınır ettı en son skunk2 alınca mecburen oyle yaptık ve suan araba parcalanır topuz cıkmaz :)

matthardy
09-04-2012, 23:12
bana kalırsa aracınında vıtes kolu musaitse ona pafta ıle dıs actır vitesede kılavuz ıle belkı ılk soylenenden bıraz daha pahalıya patlar ama hıc degılse vites zamanla tekrar oynamaz ben 4 tane topuz aldım ve hepsı sınır ettı en son skunk2 alınca mecburen oyle yaptık ve suan araba parcalanır topuz cıkmaz :)

bizde sıkıntı bunu arabaya takmıyoruz :D logitech g27 üstünde :) onunda vites demiri biraz zayıf kalıyor

Drft
09-04-2012, 23:14
eger demır cıkıyosa yerınden tornacıda cok rahat yaptırabılırsın daha saglıklı olur bana kalırsa hem demırı goturdugun zaman senden oyle ahım sahım bı ucret ıstemez en azından benım tornacım oyle :)

matthardy
09-04-2012, 23:21
eger demır cıkıyosa yerınden tornacıda cok rahat yaptırabılırsın daha saglıklı olur bana kalırsa hem demırı goturdugun zaman senden oyle ahım sahım bı ucret ıstemez en azından benım tornacım oyle :)

tesekkur ediyorum yardımlarım için fakat sanırım demirin yerinden almak sansım cok yok.sökersem geri takamam.

en iyi yolda demire guzel bantla kalınlastırırım.
sonra yeni delikler ile çakarım aklıma 1 tek bu geliyor

Drft
09-04-2012, 23:26
tesekkur ediyorum yardımlarım için fakat sanırım demirin yerinden almak sansım cok yok.sökersem geri takamam.

en iyi yolda demire guzel bantla kalınlastırırım.
sonra yeni delikler ile çakarım aklıma 1 tek bu geliyor

cıkarmam dersen cekomastık sıkabilirsin :)ama sokucen zaman kırıp dokmeden bıraz zor cıkar soylıyımde benden cıksın :)

matthardy
09-04-2012, 23:28
cıkarmam dersen cekomastık sıkabilirsin :)ama sokucen zaman kırıp dokmeden bıraz zor cıkar soylıyımde benden cıksın :)

ahahah :D aslında bi vites topuzu gorupte asık olsam aha bu desen girerim cekomastik işine ama :D daha öyle 1 üretime rastlamadım:D

Arenimo
09-04-2012, 23:29
E olm dun bn sana anlattim nasil olucagini :D farkli bisey bklme yani

matthardy
09-04-2012, 23:31
E olm dun bn sana anlattim nasil olucagini :D farkli bisey bklme yani

arkadasım pembe 6yı ayırdın dimi :D

SK79
11-04-2012, 02:26
eğer yuva baya genişlediyse bir boy büyüğü civatayla sorunu halledebilirsin zaten muhtemelen aliminyum parça zor olmaz

Kekuti*
11-04-2012, 08:19
alyan :D kardesim bnce bunu Fuku halleder onu bekle derim ;)

matthardy
11-04-2012, 09:31
alyan :D kardesim bnce bunu Fuku halleder onu bekle derim ;)

sende iş yaparsın hea robocop gibi adamsın allahıma :D