Orijinalini görmek için tıklayınız : sti mi ep3 mu?
Aradim taradim sonunda 2 secenk buldum ve ikisi arasinda kaldim
2004 sti 85000km 18g ve bolt onlar
2002 ep3 kpro ve bolt on makyajli
aradaki fiyat olarak 12000tl dusunduruyor
ne dersiniz?
Metin Bilen
10-04-2012, 21:08
ep3 kullanıcısı olarak tabıkı ep3..
ep3 derım stı gunluk kullanım cok zor cok sert yakıt olarak mınumum 70 kurus :)
benim hep subaru hayalim olduğu için sti tercih ederdim hayırlısı olsun.
nakayama
10-04-2012, 21:10
ep3 almak daha mantıklı bu konuda bence sti yakıt ve parça konusunda biraz üzebilir.
batuozcile
10-04-2012, 21:14
maddiatına bakılmıyacaksa tabiki sti
hondaaaaaaaaaaaaaaa:)
senin zaten turbo rc yokmu musti daha ne ugraşıyorusun..:)
ikincin araban yoksa ep3 ,
varsa sti...
o düşündüren 12000 tl varda düşünüosan kesinlikle sti,
12000 tlyi ödeme gücü varsa (kredi mredi) gene sti,
12000 tl çıkmıosa zaten sti'a bakmanın anlamı yok :) oyumu sti'a kullanıyorum
Alakasız kategoride 2 araç,
Zevk için tabikide sti...
ProdriveSTI
10-04-2012, 21:18
varsa sti...
+ 555 :icon_tup:
Yahu Mustafa. Tabiki STI. Bolt on bile binsen STI'dan aldığın zevki önden çekişli bir araçtan alamazsın.
ygtkrmdnz
10-04-2012, 21:20
sti gerçekten çok yakıyor :D 2 araç arasında karar vermek zorunda kalsam hiç düşünmeden sti alırdım karakter olarak birbirinden çok farklılar
ep2 al az yakar cok kacar
3. araba olcak 206 ve civicten sonra
sti cok farkli ep3 hep hayalimdi
STİ bence ep3 ile alakası yok,yakıtıda 9 lt bu arada
Sti bence,Ep3 ses falan ok'de subaru başka bişey..
M_PROJECT
10-04-2012, 21:28
ya zaten fwd guclu aracin var , ha pug ha honda ne farkedicek ? zaten hayvani gucler cikariyor duzde bastigin surece bi farklari yok , ne virajda tadini alirsin ne baska sekilde , al bi sti kisin bile ayri zevki var , ki bolt on en zevkli hali
batuozcile
10-04-2012, 21:31
50kr civarı yakıyor 2.0 olan aracına göre değişir tabi
VtecDream
10-04-2012, 21:36
subaru sti :) çok farklı bir araç
Ikiside cok guzel araclar biri kullandigim biride istedgim araclardan bitanesi :) Ama ep3 diorum yinede :)
dragon07
10-04-2012, 21:41
ep3 olan herkes sattıktan snra evo yada sti almak ister, antalyada böyle en azından :)
Mustafa bence Ankara'da geçirdiğiniz bu kışı düşün. 4 çeker her işe yarar. :D
maddiyat önemli değilse sti ama ep3 vazgeçilemeycek bir araba seçim yapmak biraz zor
Sti kalkista iyi arac ama roll de o kadar iyi diyemem Typer al keyfine bak Sti guzel arac yedek parca para su bu yakit yanida bak ama 4 cekerin zevkide ayridir Bence arkadan itiste alabilirsin gayet zevkli o da
ondertopcu
10-04-2012, 21:57
Sti tabikide
Sti kalkista iyi arac ama roll de o kadar iyi diyemem Typer al keyfine bak Sti guzel arac yedek parca para su bu yakit yanida bak ama 4 cekerin zevkide ayridir Bence arkadan itiste alabilirsin gayet zevkli o da
ne alaka ?
mustafa_yaman
10-04-2012, 22:02
bnce ep3
her araba tutkununun ölmeden yapacağı şeyler arasında olmalı ep3 sahibi olmak:D
Hangisini alırsan aklın diğerinde kalacak :) Hayırlısını al inşallah. Bende kırpmaz STI alırdım.
Emre Akçay
10-04-2012, 22:16
STI derim geçerim.
once ep3 sonra sti olabılır alıpta evladıyelık kullanmıyacaksanız tabı :)
en mantıklısı kısa bi süre ep3ün tadına bakıp sti ile devam etmek bence
ne alaka ?
Stok olarak gordugum sti lar var 18g ile giden de roll amacli degil pek benim gordugum bu :)
Subaru :) işin sonlarından bir tanesi :D
İbrahim Erdem
10-04-2012, 22:37
ep3 güzeldir iyidir hoştur ama hızlı bir fw sahibisiniz. Farklı tatlar farklı dünyalar sti diyorum.
abi RC'yi sat bi ep2 bide sti al uğraşma anket falan :D
Splendour
10-04-2012, 23:27
Bencede STI
bende sti diyorum zaten turbo rc var önden çekiş yeter bence subaru tadılması gereken bi duygu :)
STI derim bende, hızlı FWD var zaten, STI'ın sürüş olarak 1/3'ü kadar keyif vermez EP3 bence :)
BüLenT GöReN
10-04-2012, 23:37
lastiklerin 4ününde asvaltı parçaladığını hissetmek güzel şey :)
kickboxer
10-04-2012, 23:39
sti tabikide :D vraj kasarsın kışın zevkını alırsın helede bolt on acayip zevk verir sana
2004 lerin hiç bi yerinide kıramazsın en sağlam sti lardır
rolling de pek iyi değil diyenlere fln bakma az cok subaruların neler yaptığı belli
70 kuruş yakan subaruyuda hayatımda ilk defa duyuyorum 650cc enjektorlerle ben okadar yakamıyorm nasıl iş anlamadım
sti tabikide :D vraj kasarsın kışın zevkını alırsın helede bolt on acayip zevk verir sana
rolling de pek iyi değil diyenlere fln bakma az cok subaruların neler yaptığı belli
70 kuruş yakan subaruyuda hayatımda ilk defa duyuyorum 650cc enjektorlerle ben okadar yakamıyorm nasıl iş anlamadım
70 kr benide şaşırttı ama 650cc bile o kadar yakmıyosa bahsi geçen sti seninkinin yanında tüplü gibi kalır :D
_muhaRRem
10-04-2012, 23:43
atmosferik ep3 alırım herzaman egt bakmadan top speed yaparsın , rolling yaparsın.. en fazla çıkaracağı masraf devir döner sert vites atarsan 600 tl senkromeç maşon takımı birde debriyajın biterse orjinal 900 tl servisten debriyaj alırsın.. haricinde masrafsızca binersin.
sti dan anlamıcağım için yorum yapmıcam.
Ankarada yaşıyosun ve kışın ep3'mü kullanmayı düşünüyosun :)
ondertopcu
11-04-2012, 00:09
Subaruların çoğu 70 kuruştan çok daha fazl yakmıyomu:beuj:
kickboxer
11-04-2012, 00:13
Subaruların çoğu 70 kuruştan çok daha fazl yakmıyomu:beuj:
ya ben çok sakin kullanıyorum yada millet sürekli agresif kullanıyor.Çok yada az yaktığını yalan söğliycek halim yok bazı inanmayan arkadaşlarımla kurtköye gittim geldim ne kadar yaktığını gösterdim 50 krş fln yakıyorum
ProdriveSTI
11-04-2012, 00:15
Bir şey sorucam yanlış anlama.
Neden 2005 değil de 2004 STI ?
Alacaksan 2005 al,dccd'nin keyfini sür :)
ondertopcu
11-04-2012, 00:15
ya ben çok sakin kullanıyorum yada millet sürekli agresif kullanıyor.Çok yada az yaktığını yalan söğliycek halim yok bazı inanmayan arkadaşlarımla kurtköye gittim geldim ne kadar yaktığını gösterdim 50 krş fln yakıyorum
senin araç 50 kuruşsa çok iyi maşallah benim genelde duyduğum 1 civarı yakıyolar :D
bolt on stı a tak bi varex gunluk haftalık aylık gecelık gunduzluk ıstedıgın gıbı bınersın ep3 le kıyaslanmaz bıle yakıtıda ıyı bı ayrla 10 - 11 lt maks.
aynen oyledır cunku ben sadece gazlamak ıcın bı kac kere cıkabıldım zaten toplam da arabama ne kadar bınebılmıştım kı neyse 100 tl 220 km işte
Ep3 ler biraz abartıldı :D
Sti tabiki imkan varsa.
Yiğit Ş.
11-04-2012, 08:51
Sti al. bin hevesini al. snra ep3 e dönersin :D üstüne paranda kalır.
mustafa illa atmo olsun devir çevirsin istiyorsan S2000 al bence.. ;)
muhammerin dediği gibi; ep3 de çıkaracağın masraf sekromençler ve debriyaj olur. Onun dışında masrafsızdır, eşşek niyetine kullan gündüz işe git, akşam rollinge git. bende ikinci araba olarak 1,4 lacetti var. ep3 le aynı yakıyor. Yani diyeceğim o yakıtıda üzmez. Satmak istesen rahat satılır. Modifiye parçalarını heryerden ve kısa zamanda bula bilirsin. Orjinal parçası zaten zibil gibi.
STi gelince; ben 4,5 - 5 yıldır ep3 biniyorum , bir gün mutlaka STİ almak istiyorum.
SULTANOGLU
12-04-2012, 09:32
ep3 nedir ya ?
tabikide sti
metinalan
12-04-2012, 09:33
sti panpa :)
hani bakuıyorumda birbirinden çok farklı otomobiller karakter olarak bakım masrafları stiın biraz fazla olabilir ama bazı yönlerden avantajı var ep3e, aynı şekilde ep3ünde avantajları var stiya göre biri 4 çeker biri değil atmosferik vs senin seçimin önemli aslında rcye bindin yerinde olsam sti alırdım :)
ykavcioglu
12-04-2012, 09:34
imkanlarım el verirse kesinlikle STI......
kar yağar yarğmur yağar honda garajda kalır.. yaz olur bahar olur honda dısarı cıkar..
kar yağar yağmur yağar yollar kapanır.. sti hep dışarda durur..tayyara ince conta takarsın emmemanıfoldu yok headersıti yok filtre setıydı götu cıkar 250 anca olur..
stiye tek program atarsın net 300 oLur..
ailenli alırsın tatile cıkarsın incen onden biri iner ..tatıle cıkarsın bagaj kocaman arkası kocaman.. araba dar gelmez yollar dar gelir :D
bence de sti... zaten 3. araba olacak birde ankarada oturuyorsunuz bakımı parçası sıkıntı olmayacaktır...
kışında ayrı bi zevk...
garip olmuş tabiki STİ :)
imkan ve şartlar el verirken STI mutlaka hayatta alınması gereken araçlar listesinde kafaya oynar..
Burda birçok kişinin isteğidir hayalidir garajda mutlaka bir STI bulunması..
yanında ne olursa olsun tadı başka mübarek aletin..
Günlük binmeye başka bi araç varsa 4çeker turbo
ProdriveSTI
13-04-2012, 03:20
kar yağar yarğmur yağar honda garajda kalır.. yaz olur bahar olur honda dısarı cıkar..
kar yağar yağmur yağar yollar kapanır.. sti hep dışarda durur..tayyara ince conta takarsın emmemanıfoldu yok headersıti yok filtre setıydı götu cıkar 250 anca olur..
stiye tek program atarsın net 300 oLur..
ailenli alırsın tatile cıkarsın incen onden biri iner ..tatıle cıkarsın bagaj kocaman arkası kocaman.. araba dar gelmez yollar dar gelir :D
ne güzel açıklamışın abi :)
imkan ve şartlar el verirken STI mutlaka hayatta alınması gereken araçlar listesinde kafaya oynar..
Burda birçok kişinin isteğidir hayalidir garajda mutlaka bir STI bulunması..
yanında ne olursa olsun tadı başka mübarek aletin..
bu iki yorumun üzerine vallahi de billahi de STI alınır.:(
Shadow_Dancer
13-04-2012, 05:38
Heybeti yeter diyeyim gerisini sen anla...
AhmetKadir
13-04-2012, 06:47
tech de kan cıkartır honda subaru baslıgı :D
vaktınız olursa bıgun tork a gıdıp Orhan ustaya sormanızı ıstıyorum STI mı CTR mı dıye :D
sti 1tl yakar deniyor. kim yakiyor nasıl yakıyor anlamıyorum. 1tl yaktıracam diye uğraşırsan herhalde yakar, ama
şehir içi tüketimim 9 ile 10 lt arası değişiyor sakin kullanımda. basınca 12lere çıkıyor. gerci benzin bu hızla artarsa km de değil 1, 2 tl de yakar.
Bence sti harseyiyle daha onde olucaktir freninden motoruna 4 tekerden cekisinden kasasina vs vs ama yakit konusunda bisey diyemem bir arkadasimiz 9 litre yazmis eger sti 9 litre yakiyosa hic kacirma derim dayimda otomatik ies var o sehir ici 9-10 litre ortalama yakiyo :)
Sti ve ep3'u kendimce kiyaslayayim :
Ep3 : yandan baktin mi utu gibi araba , tipi mipi yok
Sti : yandan , onden sagdan soldan baktigin zaman, en fanatik hondaci bile arabaya bak be! Nidasi atar
Ep3 : suspansiyonu son derece yumusak, normal gunluk kullanim icin zevkli
Sti : bobrek tasi dusurmek icin ideal. Suspansiyonu cok sert. Araba icinde su kafasini yukari asagi sallayan oyuncak kopek gibi gezersin.
Bu arada parcasi pahali diyenlere de lafim var, nesi pahali yahu? Alfa romeo da pahaliydi tabi...
Mitsubishi ile kiyaslamayin su subaruyu yahu.
Sti debriyaji set olarak : 1000 tl
Maf : 400 tl
Bujileri : bildigin bkr7eix tak gec
Honda ile sti i kiyaslama mustafa. Evo vs sti desen anlarim , ama ep3 ile sti , elma ile armut kadar birbirine benzer...
Mustafa piyasada bek duzgun sti yok
kımıne 5 kere motor yapılmıs
kımının hararet sorunu var
acıkcası turbo olunca problemlı araba
Ote yandan pıyasada duzgun ep3 de yok cogu patlak :)
ama motor uzun omurlulugu bakımından ep3 derım
zaten hızlı turbo araban var
bence bırazda atmosferıgın tadına bak
ama tabıkıde sti apayrı bırarabadır her gencın bınıp kullanması gereken bı arac
3. araba olcak 206 ve civicten sonra
sti cok farkli ep3 hep hayalimdi
sene 2012 hala mı önden çeker???
Kutluhan
13-04-2012, 09:38
ep3 diyorum kafa rahat
tech de kan cıkartır honda subaru baslıgı :D
vaktınız olursa bıgun tork a gıdıp Orhan ustaya sormanızı ıstıyorum STI mı CTR mı dıye :D
sümüğünü atar adamın suratına:D
İmkanın el veriyorsa kullanan biri olarak STI derim ben.Yakıtıda öyle 1 lira filan değil.Benim aracım 2.5 WRX STI sakin kullanımda 50 kuruş civarı yakıyorum.Dersenki yok ben her dakika ralli modunda kullanacağım , asfalt kazıyacağım o zaman tabiki her araç gibi çok yakar ve ister istemez masraflarında artar.BU yazdığım her araç için geçerlidir.Ben her dakika sport modda gezeyim , sürekli rollerde koşturayım , orasını burasını kurcalayım dersen işin sonunu getiremezsin.
Birde şu gerçek varki , yolda çok ilgi çekiyor , çünkü çok fazla trafikte görülebilen bir araç değil STI.
orhan_guney
13-04-2012, 10:02
sti kaliteli
Yaşanmış bir hikayedir :D
Kulüpten çıkılır kızlar yolludur, delikanlının ep3'ü vardır hadi kızlar bırakayım sizi der. Kız arkadaşına seslnir biz şurdaki Jazz'la gelicez :hehe:
Subaru bindiğim için değil Ankarada yaşadığın için Sti diyorum :) yahu hiçmi izlemedin burdaki videoları hatta haberlere çıkan videoları nassı eğlendi Subaru sahipleri bu kış Ankarada :) Hangi ep3'ün bu kış böyle bir videosu oldu :)
sene 2012 hala mı önden çeker???
sti dan inip s2000 e binen bir abımızın sozu hala kulaklarımda Tunay :)
Mertcan'ım , nur tanem , ay parçam yahu yapma etme be...
Bir kere 2004-2005 stiların motor içi forged. Adam gibi kıran yok.
ej207 motor 92.00 mm piston ile gelir, ilk kırarsın 92.50 ye honlarsın, onu da kırarsan 93.00 yaparsın, ondan sonra patlar kalırsın.
Honda değil ki bu , ipini koparıp gömlek çakasın.
Hani tamam Honda'cısın ama bu kadar da yapma be kardeş.
:)
iş maddiyata bakar gucun varsa stı a bınersın yoksa ep3 e.
paran varken ep3 e bınersen stı ıcınde kalır ama paran yoksa stı ya bınersen baya bısıler ıcınde kalabılır :D cıkaracagı masraf acıısndna:) arada sınıf farkı var barız
3. araba olucak madem STİ derim ... ep3 çok zevkli bi makine .. orası kesin ama sende sanırım zaten 2 tane önder çeker var .. al bi 4 çeker bak keyfine bence ..
kullanım amacı?düşünülen güç?üstüne harcamaya ayırdığınız miktar?...
gibi bir sürü soru işareti var... ben olsam sti alırdım derim ama herkesin düşüncesi farklı olur...
Onurkk06
13-04-2012, 14:09
ben sti tercih ederdim
sti tercih ederim. yakıt ve parça pahalılığı dert değilse. ki oyumu sti'ye verdim.
Maxiboost
13-04-2012, 15:24
Hic birini tercih etmem. Gc8 sti en iyi secim olur bence :) is gene projeye geliyor ama olsun :D
Bulut Y.
13-04-2012, 15:34
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/429994_149563065162433_100003262222476_186687_4850 03003_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/429994_149563065162433_100003262222476_186687_4850 03003_n.jpg
50bin eder.
--- STI --- olsun çamurdan olsun. her eve lazım :)
Bayrampaşalı
13-04-2012, 16:06
--- STI --- olsun çamurdan olsun. her eve lazım :)
kesınlıkle :)
ProdriveSTI
13-04-2012, 16:25
ne GTI,ne VTI tek gerçek var o da STI... yehuuuuuuu :D
ne GTI,ne VTI tek gerçek var o da STI... yehuuuuuuu :D
çağırıyorum cem'i...
ProdriveSTI
13-04-2012, 16:41
çağırıyorum cem'i...
özledim valla çağır cemimi :D
sti daha bi araba daha rahat geliyor içinde yolcu falan varken 4 kapı olması sebebiyle.
sti evet yol tutar daha bi araba havası var.ama sti çok yakıyor arkadaş.yakıyo yani minimum 65 krş yakıyorsun.typer çok daha egresif çok dha yırtık serseri bi arabaçok daha az ykıyor ve parçası ucuz..gazlama keyfi stres alması falan çok farklı.yani ne m3 ne sti evo falan ben typerdaki keyfi almadım.etrafımdaki yakın arkadaşlarımda hep aynını söylerler.typer çok ayrı araba be.turbosu ayrı bela atmosu ayrı.al bi typer hiç olmadı emme kpro falan yaparsın o bile keser.yani bence şu dünyada gazlama arabası demek ep3 demek.hangini seçersen seç kazasız belasız binersin inşallah.bide bence önce typer al piyasada satılırı çok daha hızlı sti den evodan.sıkılınca 1 lira aşagısına ver o anda satılır.hadi kolay gelsin.
bende ep3 dedim
ep3 e yandan utu gibi diyen arkadas :) ben ona yandan bakarken eriyorum
hos bana ferrari bile desen ep3 derim ya :D
ProdriveSTI
14-04-2012, 03:40
STI aşktır hacılar...
Yemek sepeti müşteri notum,altta :D askjfghkja :hahaha:
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/535982_10150725409853236_757798235_9248951_1839974 007_n.jpg
Mustafa piyasada bek duzgun sti yok
kımıne 5 kere motor yapılmıs
kımının hararet sorunu var
acıkcası turbo olunca problemlı araba
Ote yandan pıyasada duzgun ep3 de yok cogu patlak :)
ama motor uzun omurlulugu bakımından ep3 derım
zaten hızlı turbo araban var
bence bırazda atmosferıgın tadına bak
ama tabıkıde sti apayrı bırarabadır her gencın bınıp kullanması gereken bı arac
Bir de şöyle bir şey var dikkatimi çeken
ep3 ün motoru değişmiş - motor içi yapılı olana daha temkinli yaklaşılırken
sti da sandık motorlu olanlar daha çok rağbet görüyor
sti daha bi araba daha rahat geliyor içinde yolcu falan varken 4 kapı olması sebebiyle.
sti evet yol tutar daha bi araba havası var.ama sti çok yakıyor arkadaş.yakıyo yani minimum 65 krş yakıyorsun.typer çok daha egresif çok dha yırtık serseri bi arabaçok daha az ykıyor ve parçası ucuz..gazlama keyfi stres alması falan çok farklı.yani ne m3 ne sti evo falan ben typerdaki keyfi almadım.etrafımdaki yakın arkadaşlarımda hep aynını söylerler.typer çok ayrı araba be.turbosu ayrı bela atmosu ayrı.al bi typer hiç olmadı emme kpro falan yaparsın o bile keser.yani bence şu dünyada gazlama arabası demek ep3 demek.hangini seçersen seç kazasız belasız binersin inşallah.bide bence önce typer al piyasada satılırı çok daha hızlı sti den evodan.sıkılınca 1 lira aşagısına ver o anda satılır.hadi kolay gelsin.
ağzına sağlık
na ep3 farklı bir dünya
Mertcan'ım , nur tanem , ay parçam yahu yapma etme be...
Bir kere 2004-2005 stiların motor içi forged. Adam gibi kıran yok.
ej207 motor 92.00 mm piston ile gelir, ilk kırarsın 92.50 ye honlarsın, onu da kırarsan 93.00 yaparsın, ondan sonra patlar kalırsın.
Honda değil ki bu , ipini koparıp gömlek çakasın.
Hani tamam Honda'cısın ama bu kadar da yapma be kardeş.
Abı dogru dıyorsunda
Erkal Motorda
25 tane subaru blogu var
5 tane Honda blogu
hepsımı parça beklıyor abı :D
neyse fanatıklık yapmayım
Acıkcası subaruyu cok severım ama yakıt sarfıyatı parca fıyatları bakımından ep3 bence daha agır basar
tabı gerısı Mustı ye kalmıs :)
İmkan varsa STİ daha iyi olur..
Emir_b16a
14-04-2012, 22:46
ep3 nere sti nere :) sti tabiki
M_PROJECT
14-04-2012, 22:47
Abı dogru dıyorsunda
Erkal Motorda
25 tane subaru blogu var
5 tane Honda blogu
Acıkcası subaruyu cok severım ama yakıt sarfıyatı parca fıyatları bakımından ep3 bence daha agır basar
bilincsiz subaru kullanicisi diyelim onlara Mertcan :D
kickboxer
14-04-2012, 23:05
sti dan inip s2000 e binen bir abımızın sozu hala kulaklarımda Tunay :)
yazmıyım dedim ama yazıyım bende subarudan yada bi sti sürdükten sorna type r sürünce bi hoş olup çok şey söğlemiştim söğliyen çok arkaşlarım oldu
subaruyu bilinçli adam sürmeli bilinçsiz adam sürünce ortada rezillikten başka birşey olmuyo:D azcıkda fanatiklik yapıyım
http://www.techturkey.com/forum/60-130-mph-100-200-km-h/31259-100-200-km-h-zamanlari.html
birazda fanatiklik yapıyım koca 6 silindirli canavarların arasında 4 silindirli pırpır ucak motorlu araba göggggsümü kabartıyor:cool:
AhmetKadir
16-04-2012, 06:22
Abı dogru dıyorsunda
Erkal Motorda
25 tane subaru blogu var
5 tane Honda blogu
Tork ta yenı setup ıcın sıra bekleyen kac tane subaru var bi gidip baksana abi :D
ben gecen ay gıttıgım de garaja sıgmamıs yan sokaga tasmıstı arabalar :D
kelalper
16-04-2012, 08:45
STI ya da evonun fazla yakmasının nedeni aktarma sistemlerinin verdiği yük. Motorlarında ki bir sorun falan değil. Kırılmasının nedeni de 2 ltden turbo ile maksimum gücü çıkarmaya çalışmak. Proje yapan herkes en hızlısı olmak için koşuyor. Avans sonuna kadar açılıyor boost sonuna kadar açılıyor sonu *****. İnsan gibi kullanılsa 400 hp civarlarında bırakılsa eminim kimse ne motor kırar ne bişey olur yapılıların hepsi sorunsuz binerler düzgün yakıtla.
kelalper
16-04-2012, 08:49
Bir de şöyle bir şey var dikkatimi çeken
ep3 ün motoru değişmiş - motor içi yapılı olana daha temkinli yaklaşılırken
sti da sandık motorlu olanlar daha çok rağbet görüyor
Doğu sebebi de şu adam direk içi yapılı motor ve düzgün turbo ile 450 hp leri kovalayacak. Onu geçebilecek ep3 de yok. Ep3 turboladığı zamanda yine denediğinde sarmaktan gidemiyor bir anda fark açılıyor sonra yakalayana kadar zaten trafik kapanıyor.
Erdem K.
17-04-2012, 07:34
3. araç olacaksa kesinlikle sti...
bir akşam aracımı almak isteyen bir tayparcı geldi, neyse bakdı etti abi takas düşünürmüsün dedi neyle tayparla, olmazya dedim bir kullanayım beğenirsem neden olmasın çıkdık yola bas bas gitmiyor dedim biladerim sağol sen aracını sat getir paranı anlaşırız bir şekilde...
benim 6. subarum sende bin bir tanesine ;)
ep3 ıle stı cok farklı
tayparım vardı 2ay gıbı bır sure kullandım onunda yerı cok farklı yalnızzzz :) STİ bambaska bır dunya kalkısı koltuga yapıstırması konforsuzlugu sertlıgı koltukları ıc taban halısı o boxer sesı bambaska bence aradakı fark butcene uyuyorsa STI derım NA ya para harcayıp 3-5 hp kovalama bosst varsa hayat var :D
AhmetDncr
17-04-2012, 09:07
Aradim taradim sonunda 2 secenk buldum ve ikisi arasinda kaldim
2004 sti 85000km 18g ve bolt onlar
2002 ep3 kpro ve bolt on makyajli
aradaki fiyat olarak 12000tl dusunduruyor
ne dersiniz?
bulduğunuz subaru zaf10 sanırım :) hiç düşünmeden alabilirsiniz, ep3 çok farklı bir araçtır candır, ancak ne kadar hondaları sevsemde 4 çekerin zevki bambaşka :)
birde amcamın aracıda aynı söylediğiniz özellikleri barındırıyor, o yüzden bulduğunuz araç hakkında tahmin yürüttüm :)
bir insan 91 model n/a subaruya binip başka arabaya bakmıyorsa sti'a binen ömür boyu vazgeçemez herhalde.kıyaslamaya gelirsek.ep3 ile sti kıyaslanamaz bile :D
Mustafa sti'a gt30 turbo takıp çok rahat 12 saniyeleri kovalarsın. Type-R için yorum yapmıyorum.
Hadi FN2 desen anlarım, güzel bir görüntüsü var. Fakat EP3 ütü gibi be. Valla evdeki Arzum ütüye benziyor, üşenmesem resmini çekip koyardım...
Mustafa sti'a gt30 turbo takıp çok rahat 12 saniyeleri kovalarsın. Type-R için yorum yapmıyorum.
Hadi FN2 desen anlarım, güzel bir görüntüsü var. Fakat EP3 ütü gibi be. Valla evdeki Arzum ütüye benziyor, üşenmesem resmini çekip koyardım...
Electric Blue Ep3 Iron :D
http://www.heraradigim.com/Data/EditorFiles/Arzum_Utu.jpg
Ulen Koray.... :)
Bakınız benim GC8 Sti. Gt30 , kapak ve forged motor. Üzerinden bir vida sökülmeden, 50 litre yakıt ve 130 kiloluk sürücü (bendeniz) ile 11.89 :)
DoDo_hamann
17-04-2012, 10:09
Sti'ı uzaklarda aramaya gerek yoktu ama kısmet :)
VTec_king
17-04-2012, 10:11
kıyaslama saçma bence..
rahatlık sıkıntısızlık bakımından ep3
ama viraj kasarım boxerın sesine hastayım diyorsan sti
ben açıkcası sti almak istiyorum
vtec in hertürlüsüne doydum..
her video koyduğunda geçsende geçilsende; Helal olsun iyi yürümüş, daha ne yapsın sesine kurban gibi yorumlar görmek istiyorsan EP3. Bir arabaya yaz kış binip ırzına geçmeden periyodik bakımla binmek istiyorsan STI al derim. En azından viraj alabilir, Time attack dönebilir, araba geliştirmekten çok pilotaj geliştirebilirsin sti ile... ;)
her video koyduğunda geçsende geçilsende; Helal olsun iyi yürümüş, daha ne yapsın sesine kurban gibi yorumlar görmek istiyorsan EP3. Bir arabaya yaz kış binip ırzına geçmeden periyodik bakımla binmek istiyorsan STI al derim. En azından viraj alabilir, Time attack dönebilir, araba geliştirmekten çok pilotaj geliştirebilirsin sti ile... ;)
araba neden gelistirilmiyor sti da onu anlamadim??
M_PROJECT
17-04-2012, 19:48
araba neden gelistirilmiyor sti da onu anlamadim??
sti pilotajini gelistirir, ep3 le arabayi yaparak gelistirirsin o manada demek istemis arkadas
sti pilotajini gelistirir, ep3 le arabayi yaparak gelistirirsin o manada demek istemis arkadas
Guzel konusmus o zaman :)
varsa sti...
:icon_tup: Ozan abi noktayi koymus :)
bir hondacı olarak tabiki STİ :D
life is life
20-04-2012, 08:38
varsa sti...
katılıyorum..:icon_tup:
2 litre turbo awd
2 litre na ff
Seçim yapmak zor olmasa gerek :D
He gazlarken kafa bir anda öne düştüğünde subarudaysan sanayide 3.5 liraya yiyeceğin nohut pilav, ebayde sabahlamalar ,gümrükte vergi savaşı ,ustan ile eşinden sevgilinden daha samimi olacağın anlar film şeridi gibi geçer gözünün önünden typerdaysan sadece benzin göstergesine bakarsın bitti mi diye :D
Şaka bir yana subaru kesinlikle daha çok keyif verir bence.Typer sıkıcı bir araba mı tabiki değil ama hiç bir zaman subarunun yaşattığı hazzı yaşatamaz..
Ikisini karsilastirdim ama sartlara en uygun gozuken fn2 gibi sanki:)
yarin kismetse bakicam birine
Ikisini karsilastirdim ama sartlara en uygun gozuken fn2 gibi sanki:)
yarin kismetse bakicam birine
vay arkadaş tüm forum sti dedik adam fn2 dedi...kukla mı arıyon la kendine?:)
Haci baskan maddi olarak kesemize uygun icime de sinen sti yok gibi:)
mecbur fn2 oluyo yani
mecbur fn2 oluyo yani
tamam bi tur verirsen affedebilirim seni:)
Iki tur veriyim yemege de cikalim
Iki tur veriyim yemege de cikalim
iki tur kaldıramayabilirim:) ***** heyecanlı araba:D
ep3 ıle stı cok farklı
tayparım vardı 2ay gıbı bır sure kullandım onunda yerı cok farklı yalnızzzz :) STİ bambaska bır dunya kalkısı koltuga yapıstırması konforsuzlugu sertlıgı koltukları ıc taban halısı o boxer sesı bambaska bence aradakı fark butcene uyuyorsa STI derım NA ya para harcayıp 3-5 hp kovalama bosst varsa hayat var :D
kanka aklında olsun yine STI arayışındayım :)
Maxiboost
20-04-2012, 11:42
kanka aklında olsun yine STI arayışındayım :)
Yanibasinda haziri var la
Yanibasinda haziri var la
2 hafta daha istanbuldayım kanka bursaya gelene kadar bulamazsam seni asanı bi araya getirip içirip içirip pazarlık yapıcam :D
STI aracımı satıyorum ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/118869-25-wrx-sti.html
HondatugraL
20-04-2012, 17:33
Allah ınsanı boyle 2 araç arasına düşürerek sınamasın ne ep3 derim ne sti ikiside ayrı tat ama elden daha hızlı çıkarabıleceğin araç ep3 gıbı, satarkende kolay, parçasıda bol honda az daha avantajlı
mecbur fn2 oluyo yani
Atmosferik FWD kesmiyecek seni bak görürsün.
Serhat Y.
20-04-2012, 19:23
fn2 güzel seçim olmuş bian önce turbo setup ını araştırmaya başlamalısın bence.
AhmetDncr
21-04-2012, 07:52
Satılık 2004 Sti'ımız var araç amcamın, Fotoğrafları aşağıdaki konuda var. Araç hakkında bilgiyi Arıcan Subaru'dan alabilirsiniz ya da pm atın telefon numarasını veriyim amcamın.
http://www.techturkey.com/forum/fotograflariniz/112575-konyadan-kucuk-pazar-toplantisi-siimprezapanamera308.html
Ep3 ideal abi sana yakışırda bence Honda ruhu :)
fn2de de problem çıktı, hevesim kaçtı 2.ellerden
arayıştan vazgeçtim gibi RC gayet tatminkar olunca
DS4 1.6 thp alıcam sıfır, 2.eller bir türlü içime sinmedi:)