Orijinalini görmek için tıklayınız : Ogs'e dikkatttt
us.mustafa
10-04-2012, 23:15
Arkadaslar evim bahcesehir ispartakulede biraz once evime gelirken surekli yeni yapilan ispartakule giselerini tercih ediyorum ara zamanlarda cevirme oluyor bu gecenbir tanesine daha denk geldim giseden cikar cikmaz cevirdi sislerim yaniyordu ondan diye dusundum ancak oyle degil alkol ve asayis kontrolmus ancak soyle bir durum oldu. Ehliyetimin kaydini ve aracin kaydini alicaz kayit tutuyoruz cevirdigimiz araclari dedi ve daha sonrasinda su bilgiyi aldim memurlardan ogs kgs kameralari artik emniyet kemeri takili olmayanlari tespit ediyorlar ve ceza yaziyorlarmis benim iki adet cezam cikti kemerden dolayi ve bugun itibari ile giselerden geciste hiz kontrolu varmis yani 30 km azami nin tabelasi artik uygulanmaya baslanmis bu bilgiyi sizde bilin istedim
ömer aydin
11-04-2012, 01:36
Sürekli geçtiğim yer.Çoğunlukla cuma gecesi çevirmeler oluyor.
kaan_cupra
11-04-2012, 01:46
bende bahçeşehirde oturyorum hatta eve giderken karakolun önünden geçmek zorundayım her defasında.ıspartakule gişelerini kullanıyorum..cuma ve cumartesi geceleri çevirme oluyor..akbatı gişelerini kullanmanızı tavsiye ederim
Skyhawk34
11-04-2012, 06:51
geçen bizde kocaeliden dönüşte tam giriyorduk cıkısında cevırmeye bizden once bi nissan juke mu ne vardı onu aldı devam et yaptı bize :)
fatihtemizer
11-04-2012, 07:45
akbatı gişesini kullanıyorum bende sorun yok orda bomboş..
bende akbatı gişeleri kullanıyorum problem yok. ıspartakulede öyle bir durum varsa artık zorunda olmadıkça girmemek lazım :D
orhanerdogan
11-04-2012, 07:55
Umarım 30 km/h kültürü çabuk oturur, yoksa mevcut durumda 30 km/h ile geçmeye çalıştığında bazıları üstünden geçmeye çalışıyor.
OGS kameraları araçları arkadan çeker, önden çekmez. Emniyet kemerine OGS kamerasının dikkat edeceğini sanmıyorum. Mahmutbey gişelerde bir memur oturmuş bilgisayar başına, cezalı geçiş yapan araçları inceliyor, normal geçiş yapanlara genelde bakılmaz. Böyle bir uygulama biraz zor gibi göründü bana. Birazdan mahmutbey gişelere gideceğim zaten şirket OGS'lerini test için götürmeye. Oradaki memurlara sorup detaylı bilgi alır aktarırım size.
Benım camlar filmli göremezler ahahha
Benım camlar filmli göremezler ahahha
hahaha :D
Bende ıspartakule girişini kullanıyorumda ilk sizden duydum emniyet kemerinden cezayı ..
SOMEONESPECIAL
11-04-2012, 09:59
OGS gişelerden geçen filmli araçları trafikten men edip,
muayeneye sevkediyorlar diye duydum. Ceza da cabası.
Ömer Musaoğlu
11-04-2012, 10:01
Geçen Pazar günü OGS 30 km/h hız sınırı yüzünden arkamdan gelen araçla kavga ettim. Resmi gazetede filan duyurulması lazım kimsenin bilgisi yok
vtec powe®
11-04-2012, 10:18
akbatı gişeler çıkışı, opet kıvrımında çevirme yapılırsa kaçmak imkansız olur.inşallah böyle bir şey yapmazlar.
biraz yolu uzatır ama cevirmeye yakalanmamak için en sağlamı bahçeşehir gişelerden cıkmak, en sol ogs den çıkış yapanı çevirmeleri zor.
volkan_gs
11-04-2012, 10:22
Bu 30km hız sınırının resmi bir kaynağı var mı?
bizim bu ısparta gişelerde zaten her an bişey oluyor hafta sonu gece yarısı zaten direk alkol kontrol..bu 30 kmde başladıysa vay halimize :)
SekoLive
11-04-2012, 10:54
kerem abı cıddımısın ya
GokhanRS
11-04-2012, 10:56
daha geçen haberlerde yalanlandı bu 30kmh
onursumer
11-04-2012, 11:03
hiç dikkatimi çekmedi ayrıca ogs de 30 muhabbeti yalan daha dun defalarca otobana girdim çıktım
normal 60-70le akan yolda herkes gibi geçtim
30km hız sınırı resmileştirilise şüphesiz kaza sayısı artacaktır :)
bugra_0101
11-04-2012, 11:47
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
ilave olarak trafik de artacaktır.
bence OGS kapılarını bir tane azaltıp diğerlerini genişletmeleri gerekiyor. ve hız sınırı vs de olmaması lazım ki araçlar transit geçip arkadaki trafiği yormasın..
Trafiğe çözüm bulmak istiyorlarsa tabi..
Sığ bir düşünce ile akaryakıt fiyatlarını arttırıp binmesinler trafik azalsın demekle olmaz bu işler..
Bilgilendirme için teşekkürler, iyice sardılar bu ara.
kgs ııcnde gecerlımı bu durum ? kemersız zor uzatıyoruz kartı kemerle bıraz trafık olusturur artık
us.mustafa
11-04-2012, 12:37
Valla arkadaslar kamera onde de bar diye biliyorum memurun soyledigine gore iki kemer cezamin biri bogaz koprusu digeri ise ispartakule giseleri en yakkin zamanda gidip kontrol edicem cezami
vay arkadaş bunamı sardılar şimdi ??
SOMEONESPECIAL
11-04-2012, 16:19
kerem abı cıddımısın ya
Valla ya... Muayeneden sonra film çektirecektim TEG e....
Beykent Sanayide. O söyledi başın ağrır diye. Yoksa adam para kazanacak
sonuçta... Her gün 4 5 arabaya film çeken yer, günde 7-8 arabanın filmlerini
söküyorlar.
Su hiz siniri cok kotu oldu acikcasi, giselerden gecenleri direk cevirebilirler artik..
bahadı-R
11-04-2012, 16:32
Ben bugun camlica giselerden 130 ile gectim okumadi halbuki hep okurdu :) nolcak simdi ?
Ben bugun camlica giselerden 130 ile gectim okumadi halbuki hep okurdu :) nolcak simdi ?
Bir bardak soğuk su :)
Geçen mahmutbeyden cıkınca sağ ogsden geçtim polis yavaşla tarzı bişeyler yaptı sonra arkasını döndü bende bastım gittim heralde durdurmak istemiyo diye şimdilik bi sıkıntı yok :D
ertan333
11-04-2012, 20:32
Bende ispartakule de oturuyorum bilmiyorum neden kemersiz 1 kere çevrildim ama kemer bağlı iken sisler camlarda film olmasına rağmen hiç cevrilmedim direk geec :)