Orijinalini görmek için tıklayınız : Piston GARAGE si-R :D
arkadaşlar uzun zamandır swap planımız vardı ama bazı aksiliklerden dolayı başlayamıstık en sonunda dün start verdik ve saolsun bladerk erkut abicim 1 günde motoru yerleştirdi ve marşa bastı
daha önceki motorda krank kırdıgım için yaptırıp satmak gibi bi düşüncem vardı sonrasında swap yapmak istedim b18c olarak konusmustuk ama sonrasında erkut abinin beni ikna etmesi sonucu B16B motoru takmaya karar verdik ve taktık cok detaylı fotolar yok elimde olanları ekliyorum fotolar geldikçe ekleyecem
su anda B16B motor takıldı p28+neptune hytech headers - 60lık boru ve hks hi power var filtre sistemini daha belirlemedik kısmetse onuda 1 -2 gün içinde çözecez apexi egt ve oil temp aem wideband ve voltaj düzenleyicide var
gerekli yapılanlrı erkut abi detaylı yazacaktır zaten
şimdiden teşekkür ederim iyi kötü yorumlarınız için :D
http://g1204.hizliresim.com/w/c/4bhu6.jpg (http://bit.ly/c25MCx)http://g1204.hizliresim.com/w/c/4bhuz.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://g1204.hizliresim.com/w/c/4bhw2.jpg (http://bit.ly/c25MCx)http://g1204.hizliresim.com/w/c/4bhxc.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://g1204.hizliresim.com/w/c/4bhxz.jpg (http://bit.ly/c25MCx)http://g1204.hizliresim.com/w/c/4bhz2.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Hayırlu ugurlu olsun Sevki..
Hedeflenen güç nedir ?
çok iyi proje :) başarılar :)
Hayırlu ugurlu olsun Sevki..
Hedeflenen güç nedir ?
eywallah abi valla ne yalan söyleyim benim pek bi bilgim yok ilk başta eksantirik yakıt falan olmadan bi süre böle kullanacam mayısta dragdan sonra eksantirik falan girip 240 250 bg almayı istiyorum bakalım kısmet bu arada abi geçmiş olsun sizinde motor kırılmış :(
çok iyi proje :) başarılar :)
teşekkür ederim cok saolsınn
Dün canlı canlı toplama anına şahit olan biri olarak tek kelime ile ''harika'' oldu :) Allah kazasız belasız güle güle binmeyi nasip etsin...
Dün canlı canlı toplama anına şahit olan biri olarak tek kelime ile ''harika'' oldu :) Allah kazasız belasız güle güle binmeyi nasip etsin...
heheh abi keşke gitmeseydinde sonrada calıstırmamıza sahit olaydın :D cok teşekkür ederim amin cümlemiz için allah kaza bela vermesin.. :D
eywallah abi valla ne yalan söyleyim benim pek bi bilgim yok ilk başta eksantirik yakıt falan olmadan bi süre böle kullanacam mayısta dragdan sonra eksantirik falan girip 240 250 bg almayı istiyorum bakalım kısmet bu arada abi geçmiş olsun sizinde motor kırılmış :(
bizim motor kırılmasaydı ıvır zıvır parcaları toplamak bıraz zaman alırdı senın ıcın ıyı oldu :)
hadı bakalım zamanla olur
kazasız belasız sımdıden :)
heheh abi keşke gitmeseydinde sonrada calıstırmamıza sahit olaydın :D cok teşekkür ederim amin cümlemiz için allah kaza bela vermesin.. :D
Valla acil işim çıktı birden yoksa en zevkli yeri kaçırmak istemezdim :icon_tup: Ama şunu tahmin ediyorum hatta eminim ''Tek marş da çalışmıştır!!!'' :D Tanıştığıma tekram memnun oldum Şevki :)
bizim motor kırılmasaydı ıvır zıvır parcaları toplamak bıraz zaman alırdı senın ıcın ıyı oldu :)
hadı bakalım zamanla olur
kazasız belasız sımdıden :)
herşeyde bi hayır vardır be abi saolsın teşekkür ederim cümlemize .. :D
Masallah sevki hayirli olsun kardesim sonunda oldu :)
AhmetDncr
11-04-2012, 19:23
Maşallah hayırlı olsun :)
dragon07
11-04-2012, 19:32
dostum hayırlı olsun aracın. egzantrikle 240-250hp olurmu dersin ? :)
SerhatA.
11-04-2012, 19:32
Hayırları olsun.
Masallah sevki hayirli olsun kardesim sonunda oldu :)
aynen oldu be samet saolsın kardeşim teşekkür ederimm
Maşallah...
teşekkürler.. :D
Maşallah hayırlı olsun :)
teşekkür ederim saolsın.. :D
maşallah güzel proje ;)
eywallah devamı gelecek inşallah
dostum hayırlı olsun aracın. egzantrikle 240-250hp olurmu dersin ? :)
valla egzantrik falan alırız herhalde yani kasnak falan filanda girilcek bakalım şu anlık net bişey yok kafamızda olan bişeyler varda zamanla cıkar saolsın genede görüşün için.
Hayırları olsun.
teşekkür ederim saolsın..
JosephuS
11-04-2012, 19:40
Hayırlısı olsun..istediğin gibi olur inşallah.
Hayırlısı olsun..istediğin gibi olur inşallah.
amin abi saolsınn inşallh bakalım hayırlısı sorunsuz olması temennimiz
güle güle kullan
1.6 motordan mı 240-250 bg ?
zile daha ıyı bassaydınız bende orda olucaktım.:) b16b zaten 182 hp beyın headers eksoz sıstemı ve fıltreyle 200 lere yakın bı rakam cıkıcaktır dıye tahmın edıyorum eee arkadasım egzantırıkle desteklerse 230ları görucektır dıye dusunyuorum ama hıc o işlere bulaşmamasını tavsıye edıyorum ç.r.k.n :)
Hayırlı olsun, Maşallah :)
güle güle kullan
1.6 motordan mı 240-250 bg ?
teşekkür ederim öncelikle 1.6 motordanmı diyincede zaten 185 bg lik bi motor beyin eksoz filtre ile 200 210 bg olabiliyo egzantrik falan girildiğinde 230 240 bg leri elde etmek cok zor olmaz die düşünüyorum
zile daha ıyı bassaydınız bende orda olucaktım.:) b16b zaten 182 hp beyın headers eksoz sıstemı ve fıltreyle 200 lere yakın bı rakam cıkıcaktır dıye tahmın edıyorum eee arkadasım egzantırıkle desteklerse 230ları görucektır dıye dusunyuorum ama hıc o işlere bulaşmamasını tavsıye edıyorum ç.r.k.n :)
ya pampaa :D biz zile bastık sende sorun nie sen kurmadın saatini :D nyse senle canlı cnalı bi görüşelimm :D bu arada kankacım o işlerede bulaşcam su 13 mayıs bi geçsinde: D: D çirkinim kabul ediyorum B.h.l.l :D
ykavcioglu
11-04-2012, 20:02
maşallah çoookk güzel olmuş..
ALLAH kazasız belasız binmeyi nasip etsin.....
Ayhan gör lan göörr:)
Hayırlı olsun, Maşallah :)
teşekkür ederim eywallah .. :D
maşallah çoookk güzel olmuş..
ALLAH kazasız belasız binmeyi nasip etsin.....
Ayhan gör lan göörr:)
heheh cok saolsın allah razı olsun :D ayhana dedim ben ama bu arabayı swaplarım die :D :D gördüğünde kesin küfür yiyecem ama :D
bLackModeL
11-04-2012, 20:04
Massallah bu sene ortalik cok canli olacak can yakici olmusss kardesimm basarilarr
Massallah bu sene ortalik cok canli olacak can yakici olmusss kardesimm basarilarr
cok saolsın valla bu sene hondacılar baya bi hızlı olacak gibi :D :D heheh kazasız belasız olsunda nasıl olursa olsun :D :D
emregockan
11-04-2012, 20:11
kardeşim Allah utandırmasın, kazasız belasız bin be yaw
kardeşim Allah utandırmasın, kazasız belasız bin be yaw
teşekkür ederim başkan beaa :D arab tamamen bitsinde geleyim bi deneyelim be yyaww :D
masallah,bu b16b motorlar ankarada tarladamı yetısıyor kacıncı bu:D
emregockan
11-04-2012, 21:29
olm bi buluşma yapalım en kısa zamanda yiyelim inci böreklerini
araban çıksın kanırtalım be ya
masallah,bu b16b motorlar ankarada tarladamı yetısıyor kacıncı bu:D
ahahhah :D bu iiydi cidden :D
olm bi buluşma yapalım en kısa zamanda yiyelim inci böreklerini
araban çıksın kanırtalım be ya
sende su eksozu bi tak falan yaniii :D :D sonra cıkalım kütahya yoluna verilim coskuyu :D
::ZaFeR::
11-04-2012, 21:33
Bir Si sahibi olarak B16 swap ağzımın sularını akıtıyor açıkcası şuan için.Aşağı yukarı motoru işletme ile beraber maaliyeti ne kadar denk geliyor ?
emregockan
11-04-2012, 21:33
egzoz kolay müdür sen börekten haber ver
Bir Si sahibi olarak B16 swap ağzımın sularını akıtıyor açıkcası şuan için.Aşağı yukarı motoru işletme ile beraber maaliyeti ne kadar denk geliyor ?
vallaha hiç hesaplamadım ya ama 11 12 olmustur :D
egzoz kolay müdür sen börekten haber ver
börek senin için kendim bile açarım be :D :D
Maşallah...
saolsın eywallah ..
1998corsa
11-04-2012, 21:46
[QUOTE=seWki26;5769519]vallaha hiç hesaplamadım ya ama 11 12 olmustur :D
motor ruhsata işletildimi ki ?
Maşallah ALLAH utandırmasın
emregockan
11-04-2012, 21:49
cuma işin var mı gelsekmiki;?
inventor
11-04-2012, 21:50
bir si sahibi olarak tebrik ederim güzel bir proje olmuş emeğinize sağlık inşallah istediğiniz gibi olur
CasabLanca
11-04-2012, 21:50
maşallah araç çok güzel bugün canlı canlı gördüm
serkanokan
11-04-2012, 22:02
Hayırlı olsun Şevki ;)
İki kırmızı eg bugün yanyanaydı ankaraya geldiğinde haber ver bi photoday yapalım ;)
Maşallah, umarım istediklerinize ulaşırsınız :)
Araç hazırlanırken yanındaydık işçilik vs herşey çok güzel oldu kazasız belasız kullanın tekrardan ;)
[QUOTE=seWki26;5769519]vallaha hiç hesaplamadım ya ama 11 12 olmustur :D
motor ruhsata işletildimi ki ?
daha değil cuma günü kısmetse oda olacak ..
Maşallah ALLAH utandırmasın
teşekkür ederim eywallah..
cuma işin var mı gelsekmiki;?
cuma değil pazar gelin :D
bir si sahibi olarak tebrik ederim güzel bir proje olmuş emeğinize sağlık inşallah istediğiniz gibi olur
cok teşekkür ederim amin cümlemizin gönllüne göre versin
maşallah araç çok güzel bugün canlı canlı gördüm
eywallah coksaolsın teşekkür ederimmm..
Hayırlı olsun Şevki ;)
İki kırmızı eg bugün yanyanaydı ankaraya geldiğinde haber ver bi photoday yapalım ;)
saolsın serkan eywallah arabanın diğer parçalrıda getircem zaten geldiğimde haberleşelim güzel bişeyler yaparız hatta sarıyıda alırız :D beyaz cıkaydı ii olurdu :D
1998corsa
11-04-2012, 22:17
işletilmesi güzel olmuş sevindim bunu duyduguma... hayırlı gunlerde ıstedıgın sekılde gazlaman dılegıyle....
Maşallah, umarım istediklerinize ulaşırsınız :)
amin inşallah teşekkürler..
Araç hazırlanırken yanındaydık işçilik vs herşey çok güzel oldu kazasız belasız kullanın tekrardan ;)
amin saolsınn bi boy alalım :D cuprayada maşallah diyorum cidden cok hoşumagitti orda demek nasip olmadı ama maşallah ..
maşallah hayırlı olsun güzel proje
kadir jdm civic
11-04-2012, 22:40
gercekten türkiyedeki sayılı hb Sİ lerin içerisinde bir Sİ var kardeşim allah kaza bela vermesin. bu B16b ilede son nokta oldu kasa ve motor çok guzel oturdu.
maddi olarak motor kaça geldi hacım. D den B ye geçme zamanım geldi ama eg yi bırakamıyorum.
sedat2626
11-04-2012, 22:41
Hayırlı oLsun abi allah kazasız Belasiz binmeyi nasip etsin Çok fena oldu :)
Kanka hadi hayırlı olsun sonunda kavuşucaksın arabana çok sıkıntı çektin çok özledin arabanı ama inşallah son ayrılığın olur bu ağızının tadıyla sorunsuzca sıkıntısızca binersin inşallah :)
Beni gezdirecekmisin araba geldiğinde ? :D :D :D
KeremDOGAN
11-04-2012, 22:53
Hayırlısı olsun abi merakla bekleniyor. Sıkıntısız yürür inşallah.
@Serkanokan bizi çek deme bana. :)
@emregockan abi zincir ihtiyacın olursa ararsın beni. :)
EMRE KAAN
11-04-2012, 23:07
bende aracı bügün gördüm maşallah on numara olmuş güle güle kullan şimdiden
Talih.b16
11-04-2012, 23:14
maşallah allah utandırmasın..yannız biraz daha özenli kaliteli fotolu detaylı olsa cok daha güzel olur.sanki araba bu buda motor koyduk üstüne bitti gibi olmuş:)tekrar maşallah
serkanokan
12-04-2012, 06:31
Kanka cok mu sey istedim :)
Trance-R
12-04-2012, 06:36
maşallah , hayırlısı ile marş basmak nasip etsin ...
sorunsuzca binmeniz dileklerim ile :)
güzel olucağı kesin ;)
Güzel bir proje ve yerinde bir karar olmuş kazasız belasız gazlaman dileğiyle hayırlı olsun maşallah.
işletilmesi güzel olmuş sevindim bunu duyduguma... hayırlı gunlerde ıstedıgın sekılde gazlaman dılegıyle....
saolsın cok teşekkür ederimm..
maşallah hayırlı olsun güzel proje
eywallah saolsınn...
gercekten türkiyedeki sayılı hb Sİ lerin içerisinde bir Sİ var kardeşim allah kaza bela vermesin. bu B16b ilede son nokta oldu kasa ve motor çok guzel oturdu.maddi olarak motor kaça geldi hacım. D den B ye geçme zamanım geldi ama eg yi bırakamıyorum.
eywallah kadir cok saolsın valla bundna sonra k20 düşünüyomda bakalım oda olacak bigün :D maddiyat olarak 12 falan oldu tam bi rakam tutmadım ama 12 kesin var :D
Hayırlı oLsun abi allah kazasız Belasiz binmeyi nasip etsin Çok fena oldu :)
saolsın kardeşim teşekkürler..
Kanka hadi hayırlı olsun sonunda kavuşucaksın arabana çok sıkıntı çektin çok özledin arabanı ama inşallah son ayrılığın olur bu ağızının tadıyla sorunsuzca sıkıntısızca binersin inşallah :)
Beni gezdirecekmisin araba geldiğinde ? :D :D :D
amin kankacım valla cok bekledik cefasını cok cektim birazda sefasını süreyim :D :D gezdircem tabi olumm :D
ketocannn saolsın kardeşim benimm :D
bende aracı bügün gördüm maşallah on numara olmuş güle güle kullan şimdiden
saolsınnn kardeşim cok saol allah razı olsun..
maşallah allah utandırmasın..yannız biraz daha özenli kaliteli fotolu detaylı olsa cok daha güzel olur.sanki araba bu buda motor koyduk üstüne bitti gibi olmuş:)tekrar maşallah
ya diğer fotoları cekemedim biraz böle oldu artık araba komple bittiğinde güzel bi foto ceker koyarım :D
maşallah , hayırlısı ile marş basmak nasip etsin ...
sorunsuzca binmeniz dileklerim ile :)
güzel olucağı kesin ;)
aminnn saolsın teşekkür ederimmm
Güzel bir proje ve yerinde bir karar olmuş kazasız belasız gazlaman dileğiyle hayırlı olsun maşallah.
saolsın teşekkür ederim eywallah...
Tebrikler allah kaza bela sikinti vermeden binmek nasip etsin darisi bizim basimiza
Tebrikler allah kaza bela sikinti vermeden binmek nasip etsin darisi bizim basimiza
saolsın teşekkür ederim allah gönlüne göre versin inşallah sizede nasip olur böle bişey :D
http://d1204.hizliresim.com/w/d/4c5km.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://d1204.hizliresim.com/w/d/4c5l8.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
buda bonus olsun ... :D
http://d1204.hizliresim.com/w/d/4c5lv.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
hayırlı olsun güzel bir proje
KeremDOGAN
12-04-2012, 12:39
ya pampaa :D biz zile bastık sende sorun nie sen kurmadın saatini :D nyse senle canlı cnalı bi görüşelimm :D bu arada kankacım o işlerede bulaşcam su 13 mayıs bi geçsinde: D: D çirkinim kabul ediyorum B.h.l.l :D
Ben daha sana birşey demiyorum AHMET ŞEVKİ ERDOĞAN.... Zilime basan da olmadı :D :D Ama sana basan da olacak gelsin bir araban hayırlısıyla kazasız belasız bir şekilde... Bak gör o zaman neler yapacam sana APACHİ:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Eren Raşit DOĞAN
hayırlı olsun güzel bir proje
teşekkürler eywallah :D
Ben daha sana birşey demiyorum AHMET ŞEVKİ ERDOĞAN.... Zilime basan da olmadı :D :D Ama sana basan da olacak gelsin bir araban hayırlısıyla kazasız belasız bir şekilde... Bak gör o zaman neler yapacam sana APACHİ:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Eren Raşit DOĞAN
ahahah erencim kardeşim herkesde biraz apaçhilik vardı be :D nyse konu o değil ne hediye alacan bana :D :D
GökhanAk
12-04-2012, 12:46
maşallah hayırlı olsun :)
maşallah hayırlı olsun :)
teşekkür ederim saolsınn...
vay be sonunda oldu he :) çok bekledin,çok sabrettin kanka ama beklediğine değdi gibi duruyor ne dersin :) Allah kaza bela vermesin şimdiden gelince 1 tur binerim :D
KeremDOGAN
12-04-2012, 13:12
Kanka cok mu sey istedim :)
Çok değil uzak :D Sen buraya geleceksin nasıl olsa. Gelince haberleşelim. :)
Hayirli ugurlu olsun kardesim b si c si muhim degil icine sindikten sonra o kadar bekledin doya doya gazlarsin artik :) kazasiz belasiz masallah.
KeremDOGAN
12-04-2012, 13:23
teşekkürler eywallah :D
ahahah Eren Raşitcim kardeşim herkesde biraz apaçhilik vardı be :D nyse konu o değil ne hediye alacan bana :D :D
Kalkmış birde utanmadan hediye diyor bana... :cool: Sana birşey diyemiyorum ziline basacam senin bir hafta kaldı :hahaha: :hahaha: Unutmadan 2 hafta sonra Eskişehir Rallisi var o zaman dağda kalda göreyim seni :D:D:D
Eren Raşit DOĞAN
Unutmadan 2 hafta sonra Eskişehir Rallisi var o zaman dağda kalda göreyim seni :D:D:D
Eren Raşit DOĞAN
Ahahh şevki dağ ve ralli diyince aklıma gelen ilk şey :D :D
http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/_Cover/atetieseketi1.widec.jpg
halilkarakas
12-04-2012, 13:33
allah kaza bela vermesin panpiş
vay be sonunda oldu he :) çok bekledin,çok sabrettin kanka ama beklediğine değdi gibi duruyor ne dersin :) Allah kaza bela vermesin şimdiden gelince 1 tur binerim :D
ahaha vallaha kanka ya cok bekledik cok sabrettik ama allahın izniyle bitti ya ufak tefek şeyler kaldı sonrasında daha güzel olacak inşallah sen iste araba senin olsun be bende dizele binerim az yakar :D :D hahsahsa
Hayirli ugurlu olsun kardesim b si c si muhim degil icine sindikten sonra o kadar bekledin doya doya gazlarsin artik :) kazasiz belasiz masallah.
saolsın kanka be allah razı olsun inşallah getirelimde bi arabayı gazlamsı kolay :D
Kalkmış birde utanmadan hediye diyor bana... :cool: Sana birşey diyemiyorum ziline basacam senin bir hafta kaldı :hahaha: :hahaha: Unutmadan 2 hafta sonra Eskişehir Rallisi var o zaman dağda kalda göreyim seni :D:D:D
Eren Raşit DOĞAN
beni rallide genel izleyici olarak görürsünüz kardeşim bi dahamı töbe yüzbinkere töbe milyonkere töbe :D :D
Ahahh şevki dağ ve ralli diyince aklıma gelen ilk şey :D :D
http://media4.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/SectionsThumbnails-TSM-Colorbox/_Cover/atetieseketi1.widec.jpg
ahsahsah :D hass :D kanka bunu nerden buldun len bu o dagdaki eşşek :D :D
allah kaza bela vermesin panpiş
teşekkür ederim pampişcimm :D :D
Gokhan43
12-04-2012, 18:46
Sabrın sonu selamettir :) Bekledin o kadar şimdi Allah ağız tadıyla binip keyif almanı nasip etsin yavrum :)
icomvtec
12-04-2012, 18:57
ateslemede ne kullandınız
Sabrın sonu selamettir :) Bekledin o kadar şimdi Allah ağız tadıyla binip keyif almanı nasip etsin yavrum :)
aynen kankacımmm saolsın teşekkür ederim yavrummm :D
ateslemede ne kullandınız
valla hocam arabanın üzerinde gelen ateşleme sistemi extradan bi malzeme almadık motor için sadece headers taktık o kadar.
ilerleyen zamanlarda video ve yeni fotolarıda ekleyecem :D
Hayırlı olsun karam Allah utandırmasın. Şöyle hızlı bir hondamız olsun artık.
hayırlı olsun canım keyifle gazlarsın artık
Cok hızlısın Erkut elin alıştı artık tık tık yapıosun :)
Guzel işçiliği her zaman sevmısımdır :)
Ne zaman teslim ediyorsun arabayı ?
sağol kardeşim pazar eskişehirdeyim gibi görünüyo şu an bakalım ama belli olmaz
Hayırlı olsun karam Allah utandırmasın. Şöyle hızlı bir hondamız olsun artık.
saolsın bilalcim artık senle başa cıkacak bi hondamız var aynı klasmanız bak kankaa :D :D
abicim emeklerin için sana cok teşekkür ediyorum allah razı olsun senden kendi araban gibi ugrastın ettin tekrardan teşekkür ediyorum sana gazlarız demek istedin herhalde :D :D :D
sağol kardeşim pazar eskişehirdeyim gibi görünüyo şu an bakalım ama belli olmaz
aman geç kalma erken gelll :D :D
RaiTheRe
13-04-2012, 11:23
Maşallah nokta olmuş gerçekten.B16B uykusunu kaçırır insanın, Allah nazarlardan saklasın :D
Hayırlı olsun şevki güle güle gazla:) Dragda görüşürüz inşallah:)
Maşallah nokta olmuş gerçekten.B16B uykusunu kaçırır insanın, Allah nazarlardan saklasın :D
aynen nokta oldu gibi bakalım ciddi si-r yaptık herhalde :D: D amin allah kimseye nazar kaza bela vermesinn :D :D
Hayırlı olsun şevki güle güle gazla:) Dragda görüşürüz inşallah:)
selmancım saolsın kankacım teşekkür ederim dragta yanındayız zaten haberleşelim orda :D
Gözün aydın kanka cok bekledin beklediğine değer umarım:) o değilde hondacı hondacıya bunu yapar mı be (TG):D:D
teşekkür ederim öncelikle 1.6 motordanmı diyincede zaten 185 bg lik bi motor beyin eksoz filtre ile 200 210 bg olabiliyo egzantrik falan girildiğinde 230 240 bg leri elde etmek cok zor olmaz die düşünüyorum
maşallah allah herşeyi gönlünüzce versin
fakat eklemek istedeğim birşey var öyle beyin egsoz hıdır filtre 200-210 oluyo diye düşünmeyin 185 hp yi fabrika zaten egsozdan filtresinden kapağındaki polishinden destekle bu beygiri alıyor filtre hıdır egsozla en az güç alınacak motorlardan birisidir b16b düzgün bi stage 2 egzantirik piston yazılımla 200-220 güç alın sonrada keyfini sürün
tekrardan maşallah swaplar çoğalsın :)
KingoAtmo
13-04-2012, 14:01
Güle güle, kazasız belasız kullan :)
beyin eksoz headers ve filtreye boşun a para verme şevkı arkafasımız guc alamassın demış parana yazık:)
aodabasi
13-04-2012, 16:00
hayırlı olsun allah utandırmasın bu senenin başındaydı galiba havelkanın önünden uzamasına şahit oldum fenaydı :D
maşallah araca
bu arada flash takılı olan jantların markasını bilen varmı? :)
Gözün aydın kanka cok bekledin beklediğine değer umarım:) o değilde hondacı hondacıya bunu yapar mı be (TG):D:D
teşekkür ederim kankalrn kralı bidenem :D :D kanka ben onu denk getircem valla isterse öz kardeşim olsun mahetcem :D :D
Güle güle, kazasız belasız kullan :)
saolsın abi teşekkür ederim allah razı olsun...
beyin eksoz headers ve filtreye boşun a para verme şevkı arkafasımız guc alamassın demış parana yazık:)
kanka yorum yok error veriyorum su anda :D :D
hayırlı olsun allah utandırmasın bu senenin başındaydı galiba havelkanın önünden uzamasına şahit oldum fenaydı :D
saolsın teşekkür ederimm o havelkanın önünden sıkan bizim bi arkadaşdı oda si :D
maşallah araca
bu arada flash takılı olan jantların markasını bilen varmı? :)
teşekkür ederimm saolsın jantların marka modelini öğrenip pm atarım sana ;)
maşallah allah herşeyi gönlünüzce versin
fakat eklemek istedeğim birşey var öyle beyin egsoz hıdır filtre 200-210 oluyo diye düşünmeyin 185 hp yi fabrika zaten egsozdan filtresinden kapağındaki polishinden destekle bu beygiri alıyor filtre hıdır egsozla en az güç alınacak motorlardan birisidir b16b düzgün bi stage 2 egzantirik piston yazılımla 200-220 güç alın sonrada keyfini sürün
tekrardan maşallah swaplar çoğalsın :)
teşekkür ederim öncelikle saolsın ama şöle bişey var sonuçta honda motorlarından her türlü verim alabiliyosunki bu motorlarda headers yok biliyosundur? + zaten dediğin gibi olsaydı araçlar kat iptalsiz komple eksozlu headerslı beyinli filtreli cıkardı nyse biz yapalım olursa olur olmazsa olmaz
nasrettin hocanın dediği gibi ya tutarsa ;) :D :D
ilkeeldeniz
13-04-2012, 19:16
Şevko hayırlısı olsun sonunda yani sonunda :P bitsin işleri haber ver geliyom anladın sen :)
Şevko hayırlısı olsun sonunda yani sonunda :P bitsin işleri haber ver geliyom anladın sen :)
tamamdır pampaa teşekkür ediyorum aklımdasın merak etme ;)) :D
saolsın bilalcim artık senle başa cıkacak bi hondamız var aynı klasmanız bak kankaa :D :D
abicim emeklerin için sana cok teşekkür ediyorum allah razı olsun senden kendi araban gibi ugrastın ettin tekrardan teşekkür ediyorum sana gazlarız demek istedin herhalde :D :D :D
aman geç kalma erken gelll :D :D
Oha lan 200lü atlardan bahsediyonuz ne klasmanı :D. Ama senin gibi aslanlarla yarişmak eşşeklerle muhabbetten 10 kat iyidir:icon_tup:
CinAli_06
14-04-2012, 01:05
Maşallah Maşallah, Allah kaza bela vermesin kardeşim keyifle güzel günlerde gazlamalar dilerim.
Erkut Abi bakıyorumda iyice fabrikasyona bağladın sen bu işi =)
Oha lan 200lü atlardan bahsediyonuz ne klasmanı :D. Ama senin gibi aslanlarla yarişmak eşşeklerle muhabbetten 10 kat iyidir:icon_tup:
hehehe adamsın kankaaa biliyon biz sadece deneme yapıyoz bide beeeenzin kesmesin arabalar :D :D
Maşallah Maşallah, Allah kaza bela vermesin kardeşim keyifle güzel günlerde gazlamalar dilerim.
Erkut Abi bakıyorumda iyice fabrikasyona bağladın sen bu işi =)
teşekkürlerr allah razı olsun aminn
Maşallahh...
teşekkürler...
Eskiden olduğu gibi , ekin ekmek'den redline da geçmessen , dönüşünde kafana saksıyı yersin haberin olsun ;)
Şaka bi yana hayırlı ugurlu olsun, erkutunda elıne saglık ;)
Eskiden olduğu gibi , ekin ekmek'den redline da geçmessen , dönüşünde kafana saksıyı yersin haberin olsun ;)
:D :D eheheh abi yok öle redline falan :D efendi usul usul :D saolsın abi allah razı olsun teşekkür ederim :D
:D :D eheheh abi yok öle redline falan :D efendi usul usul :D
Tabi tabi bilirim ,evin içindemi yoldamı gidiyosun belli olmuyor :) Balkonda saksılar hazır haberın olsun :)
Ekin ekmek kalmadi artik abicim namussuzlar shele dugun salonu acmislar araba koyacak yer yok yazda gelen kendimize yeni bi yer bulmak lazim. (Bknz: Şevkinin dükkan :D)
Burak-Akın
14-04-2012, 15:10
maşallah güzel proje olmuş.
maşallah güzel proje olmuş.
teşekkür ederim allah razı olsnnn.. :D
civicsi_r
14-04-2012, 16:32
eg kasada b16 görmek güzel..allah utandırmasın..kocaman maşallah..bol bol resim isteriz..
eg kasada b16 görmek güzel..allah utandırmasın..kocaman maşallah..bol bol resim isteriz..
teşekkür ederim abi allah razı olsun allah daha iisini sizlere nasip etsin araba allahın izniyle cıksın düzgünce herşeyini bitirip foto cekicem herşeyiyle
teşekkür ederim abi allah razı olsun allah daha iisini sizlere nasip etsin araba allahın izniyle cıksın düzgünce herşeyini bitirip foto cekicem herşeyiyle
şevkı yorumunu bıdaha seslı okusana kendı kendıne :Ddılencıye para verırsın başlar ya saydırmaya aynen öyle :D
şevkı yorumunu bıdaha seslı okusana kendı kendıne :Ddılencıye para verırsın başlar ya saydırmaya aynen öyle :D
arkadaşım :D sen ne kadar çingensin ya şükrediyorum yani durumuma senin durumu napcaz hacı araba aldın garajdan dışarıya cıkartmıyon cıkartta sana bi şaka yapayım :D :D
Ekin ekmek kalmadi artik abicim namussuzlar shele dugun salonu acmislar araba koyacak yer yok yazda gelen kendimize yeni bi yer bulmak lazim. (Bknz: Şevkinin dükkan :D)
yaza orası canlanır olmadı gelin damat söyleriz onlarda gelir roll yaparız D: :D sahsahsah
Tabi tabi bilirim ,evin içindemi yoldamı gidiyosun belli olmuyor :) Balkonda saksılar hazır haberın olsun :)
tamam abi saksıları hazırlada ben milleti gaz getirirm ordan sıkarlar sende indirirsin :D :D ortak calısalım :D
Fırtına_siR
14-04-2012, 21:21
Abi Hayırlı uğurlu Olsun Allah Kaza Bela Ceza Vermesin İnşallah Yarın b16lı siR yıkamakta ayrı bi zevkli Olcak :D :D
Abi Hayırlı uğurlu Olsun Allah Kaza Bela Ceza Vermesin İnşallah Yarın b16lı siR yıkamakta ayrı bi zevkli Olcak :D :D
saol kardeşim allah razı olsun güzel yka döverim ;)
dün canlı gördüm arabayı , maaşalalhı var süper duruyor.
dün canlı gördüm arabayı , maaşalalhı var süper duruyor.
teşekkür ederim allah razı olsun elime bi geçsin bi kaç değikilik daha yapacam bakalım :D :D
maşallah güzel bir proje olmuş, senin kesene bereket erkutunda ellerine sağlık.
e0041 nickli arkadaş aslında doğru söylemiş, siz b16 dan alınacak güç kadar alacağınızı düşünüyorsunuz, oda zaten fabrika kapak işleyerek egzantrikle vs falan almış diyor gücü.
eğer hedefiniz 240-250 hp ler ise egzantrik headersla o güçlere ulaşamazsınız, hacim arttırmanız gerekir.
tekrardan maşallah.
teşekkür ederim öncelikle saolsın ama şöle bişey var sonuçta honda motorlarından her türlü verim alabiliyosunki bu motorlarda headers yok biliyosundur? + zaten dediğin gibi olsaydı araçlar kat iptalsiz komple eksozlu headerslı beyinli filtreli cıkardı nyse biz yapalım olursa olur olmazsa olmaz
nasrettin hocanın dediği gibi ya tutarsa ;) :D :D
kocaman maşallah :)
eywallah hacım cok saol teşekkür ederimmm :d
bırde sesını duysak:D
yakındır abi sesi canlıda duyarsın D: :D
maşallah güzel bir proje olmuş, senin kesene bereket erkutunda ellerine sağlık.
e0041 nickli arkadaş aslında doğru söylemiş, siz b16 dan alınacak güç kadar alacağınızı düşünüyorsunuz, oda zaten fabrika kapak işleyerek egzantrikle vs falan almış diyor gücü.
eğer hedefiniz 240-250 hp ler ise egzantrik headersla o güçlere ulaşamazsınız, hacim arttırmanız gerekir.
tekrardan maşallah.
abi öncelikle teşekkür ederim hedefimizde 230 240 bg gibi bişeyler var tabiki doğru diyosun hacim arttırmadan almak zor ama ben aslında mümkün oldugu kadar yakıt takviyesi stage 3 egzant. skunk pro emme manifoltu gibi şeylerle yapmayı düşünüyorum tabiki erkut abi daha ii bilir sonuçta DOKTOR o :D :D teşekkür ederim tekrardan abi :D
10 gun ıcınde ankarada ısım var,bu sure ıcınde sesını duymazsam gelınce kendım gazlarım:D:D
knka yalan rüzgarına dönen projeni sonunda görmüş olduk şükür :D en azından beklediğine fazlasıyla degmiş diyebilirim.... eskişehire gelince ilk beni gezdircen ona göre haaa... :D:D:D
10 gun ıcınde ankarada ısım var,bu sure ıcınde sesını duymazsam gelınce kendım gazlarım:D:D
heheheh :D :D görürsün abi ya sıkıntı değil artık bursaya geldiğimde duyarsınsesi D: :D
knka yalan rüzgarına dönen projeni sonunda görmüş olduk şükür :D en azından beklediğine fazlasıyla degmiş diyebilirim.... eskişehire gelince ilk beni gezdircen ona göre haaa... :D:D:D
valla aksilikler falan cok oldu ama allahın izniyle bitti hacım araba bi gelsinde tam anlamıyla bitirelim gezdiririm sıkıntı değil ;)
nissansunnygti
16-04-2012, 13:47
güzel proje allah utandırmasın bursada görüşmek üzere...
güzel proje allah utandırmasın bursada görüşmek üzere...
teşekkürler allah razı olsun gelicem görüşelim tabikide bursada tanısalım sohbet muhabbet iidir :D
ALLAH utandırmasın kolay gelsin
ALLAH utandırmasın kolay gelsin
amin teşekkürler... :D
Burak SARIKAYA
17-04-2012, 23:31
:d :d :d :d :d :d
Burak SARIKAYA
17-04-2012, 23:32
Birtek seni takip ediyorum allah yolunu açık etsin,başarılar kardeşim,kazasız inş.
tdipower
17-04-2012, 23:33
akşam ufak ayar yaptık birazdan video gelir 1-2-3 tey teyy :)
Evett eve geç geldiğimden video da ne çıktıysa aynen aktarıyorum :D Ayar işi tam bitmedi Erkut abi sende bir bak burak nasıl olmuş dedi aklımızda video yoktu hadi bi çıkıp sıkalım o aradada çekelim dedik öylesine :D Kırbacı TDI Power (namı diğer dsg power :hehe: ) vurdu bende tüm ayağımın altındaki kalabalık ve koltuğun pozisyonuna rağmen ufakda olsa çekebildim. Çok iyi olmasada ses çok net çok açık :icon_tup: 12. sn de önümüze kamyon fırladı yoksa devamı pis gelicekti :D Kendimce özetleyim vtec açışına hassssta oldum kendi arabamdan soğudum :hahaha:
xTPAI2UjZMk
Link:
B16B @ PISTON GARAGE - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=xTPAI2UjZMk)
Ahauh şevkiye bu gece uyku haram olur :D
Merakla bekliyoruz özledik Sİ ımızı gelsin artık :)
tdipower
18-04-2012, 00:55
çok fena kırbaçladım :D
Evett eve geç geldiğimden video da ne çıktıysa aynen aktarıyorum :D Ayar işi tam bitmedi Erkut abi sende bir bak burak nasıl olmuş dedi aklımızda video yoktu hadi bi çıkıp sıkalım o aradada çekelim dedik öylesine :D Kırbacı TDI Power (namı diğer dsg power :hehe: ) vurdu bende tüm ayağımın altındaki kalabalık ve koltuğun pozisyonuna rağmen ufakda olsa çekebildim. Çok iyi olmasada ses çok net çok açık :icon_tup: 12. sn de önümüze kamyon fırladı yoksa devamı pis gelicekti :D Kendimce özetleyim vtec açışına hassssta oldum kendi arabamdan soğudum :hahaha:
xTPAI2UjZMk
Link:
B16B @ PISTON GARAGE - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=xTPAI2UjZMk)
allaım sana geliyorum yüksek dozda terbiyesizliktir bu yapılırmı bu bana be intikamım acı olacak :D :D yanlız güzel olmus be özledim ya ne diyimki ayıp ayıp ayıpp :D
thanks abi :D :D
Ahauh şevkiye bu gece uyku haram olur :D
Merakla bekliyoruz özledik Sİ ımızı gelsin artık :)
uykular haram oldu zaten yoktu ben sabaha kadar bunu izlerim artıkın :D :D
çok fena kırbaçladım :D
hacım sana bişey demiyorum ben küstüm falan :D ya insna hber ederdi telefonla canlı baglanırdım ya :D yanlız güzel gitmişin vermişin coskuyu :D :D eline ayagına saglık kankacımm
Birtek seni takip ediyorum allah yolunu açık etsin,başarılar kardeşim,kazasız inş.
saol kankacım allah sanada kolaylık versin umarım rallyde daimi olursun istediğin gibi olur herşey cok ugrastın herşey için
oyyy oyyy oyy sese bak,masallah..
heheh saolsın abi teşekkür ettim :D
Maşallah , hayırlı olsun
kazasız belasız gazlamalar :)
Maşallah , hayırlı olsun
kazasız belasız gazlamalar :)
teşekkür ederim allah razı olsun.. :d