PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Benim zeki elemanım

egeturbo
30-01-2008, 19:00
Geçenlerde bi müşterim için polyester bagaj dizaynı yaptırmıştık bugun de geldi taktırmaya.Aynı zamanda bugun çok sevdiğim siteden abilerim gledi muhabbet ediyoruz bende işi elemana verdim takıor bagajon gerekli şeylerini tabi biz daldık dükkanda muhabbete bizim biler gitti falan bende mal siparimi veriorum aynen konuşmalar sunlar
Ben - anne seko nerde bitmedimi bagaj
Annem bitmiştir serkan en son takıyordu
Ben-tamam ineyim bi bakayım sunlara
bi indim ne araba ne serkan yok tabi o sinirle açtım teli arıyorum serkanı
Ben-Seko olum nerdesın arabada yok len
Seko-ya arda biz taktık müzik sistemini denemeye cıktık
Ben - sen dükkana gel ben seni deniyecem bakalım nasıl bağırıon dedim kapadım teli
Serkan geledi tabi nerdesiniz olum siz dedim
Seko-ya müzik sistemini denemeye cıktık otobana dedi
Tabi ben buarada küfürleri yapıştırıom buna dedim be ne olum müzik sisteminden anlamam ama otobanda denendiğini ilk defa duydum
seko- sorma valla süepr çalıormuş
sonra dükkana bi tanıdığım geldi sölüor
senin serkan arabada açmış müziği son ses yanında arkadaşı (aracın saihbi) kavşaklarda arabanın kıçını attırıorlar sağa sola dedi
sonra serkanı aldık karşımza diorum serkana ne o arabayla yan veriormuşsunuz bu dedi sorma abi otobana cıktık müziği denemye orası boş alan ya ses orda daha tatlı cıkıor
düşünün benim ki gibi bi elemanınız varsa hemen işten çıkarın müzik sistemini otobana gidiyor denemeye

AvcI
30-01-2008, 19:27
benimde var senin elamanın gibi, anlıyorum seni :)

bladerk
30-01-2008, 19:40
puhaha bi araba daha bulup 3 kornada yanyana denesinler hangisi iyi çıkıyo

meta-R
31-01-2008, 08:47
ayın elemanı seçiyoruz kendisini :)

Tugral
31-01-2008, 08:53
yeniliklere açık olmak lazım. Bende arabanın egzozunu iki taraftan binalr yükselen dar sokaklarda yapmayı sewiyorum :D Yankı süper hele bide geceyse :D

MiaMi
31-01-2008, 08:55
Daha biraz önce Zarf bölümü yazılı talep yapmış 200 mm Silikon bant (Bazı Zarfları Kapatırken Silikon Bandı Çıkartıp Yapıştırız.)

Sen git 20 mm silikon bant ver. Abi yanlış okumuşum diyor bide. Kontrol etmediğinemi yanarsın.Adama güvendiğinemi, Tekrar eğitmek icap edecek herhalde.

Tugral
31-01-2008, 09:12
Bence "aza kanaat getirmeyen coğu bulamaz" felsefesini ilke edinmiş elemanınız Kesinlikle eleman haklı. "Damlaya damlaya göl olur" diyip elemanları korumaya devam ediyorum

edaA3
31-01-2008, 09:23
cam filmlerini denemek için de ankara'ya gelsinler, görüşelim onlarla biraz. yardımcı olurum ben. :)

sülüman
31-01-2008, 09:47
hor görmeyin çıraklara:D bizde ozamnlardan geçtik ama kimse brnim kadar olamaz dı
bigün usta sanzuman indirid yagını tavaya bsaolmıştı sonradan arabın içinde vitesi boşaltıyodu ben de yagı aldım kapının eşigine koydum kapıyı actı yere bakmadan direk yaga bastı :D

akünün asitini sırıngaya cekip ustanın pantoluna sıkaardım uyuz oldugumda :D

AyB_Tv
31-01-2008, 10:08
yalnız ben müsşteri olsam ve rabamı o halde yanlarken görsem vah o çırağın haline :)

TT_BOY
31-01-2008, 11:38
akünün asitini sırıngaya cekip ustanın pantoluna sıkaardım uyuz oldugumda :D[/QUOTE]

piskopatmısın olm sen :D

MiaMi
31-01-2008, 12:20
Ahahhah ben ortaokulda çalışmaya başladım.

İlk işim otomobil muzik sistemleri yapan bir firma. O zamanların tesisatcı sı pioneer in k5 seri teypler falan meşhur.

Neyse bi kalfa vardı beni uyuz etti.

Bende ayranına biraz tiner döktüm gittim yanına usta dedim bunu bitirmeyecekmisin. Adam aldı dikti kafaya sonrası ***** yedik dayağı.

NOSman
31-01-2008, 12:38
:D:D:D:D yuhhhh diyorum

TAfyun abi neyapmışssın öyle:D tiner+ayran hmm :D

MiaMi
31-01-2008, 12:42
bi daha yapmadım ama çok zevkliydi

CeSaNCeEm
31-01-2008, 13:02
Bu türün aynısından bi tanede bizde çalışıyo :D

O yüzden bilirim ne olduğunu Allah sabır versin size :)

Eriador
31-01-2008, 14:08
puhaha bi araba daha bulup 3 kornada yanyana denesinler hangisi iyi çıkıyo

ayın elemanı seçiyoruz kendisini :)

ahuahuauh süpersiniz ya :)

ReFiK
31-01-2008, 14:13
puhahah allah sabır versin:D işten çıkarttınmı:?

emreekin
31-01-2008, 16:44
Mauheuaheuaheuaheua:d :d

Dragger
31-01-2008, 16:59
Hor görme garibi bir derdi vardır :D

Yekta
31-01-2008, 18:54
ahahah sıkılmıştır dükkanda ne olucak kimseye bi zarar gelmemiş işte :)
benimde böyle salak bi anım var.. sanayide çalışıyodum 2-3 sene önce.. bi tane integra geldi ama sahibi uyuzun önde koşanı tersledi filan beni uyuz oldum tabi.. :D usta zımpara vermişti kapaktan contayı temizlemem için.. e bende hazır girişmişken pistonları da temizliyim dedim bi.. :D sonra zımpara kağıdını da orda pistonun üstünde unutuvermişim :p arabanın akıbeti ne oldu hiç bilmiyorum ertesi günün sabahı işten ayrıldım :D

Mr.K
31-01-2008, 18:58
ahahah sıkılmıştır dükkanda ne olucak kimseye bi zarar gelmemiş işte :)
benimde böyle salak bi anım var.. sanayide çalışıyodum 2-3 sene önce.. bi tane integra geldi ama sahibi uyuzun önde koşanı tersledi filan beni uyuz oldum tabi.. :D usta zımpara vermişti kapaktan contayı temizlemem için.. e bende hazır girişmişken pistonları da temizliyim dedim bi.. :D sonra zımpara kağıdını da orda pistonun üstünde unutuvermişim :p arabanın akıbeti ne oldu hiç bilmiyorum ertesi günün sabahı işten ayrıldım :D

yuhuahuahuahuahu yekta dagildim:D zauhahuauhauhauhauha:hahaha::hahaha::hahaha:

Göki,ZD
31-01-2008, 19:00
ahaha anılar dökülmeye başladı arabamızı kimlere teslim ediomuş meğer :D

sülüman
31-01-2008, 22:52
akünün asitini sırıngaya cekip ustanın pantoluna sıkaardım uyuz oldugumda :D

piskopatmısın olm sen :D[/QUOTE]

dükkan babamın oldugu için sorun yok :D ama bikersinde takviye kabloları ile dövmüştü hiç unutmam bi tane doganın tesisatını yakmıştım itfaiye gelip söndürmüş:D

orc
01-02-2008, 08:36
bizim müsterinin 22-23 yaslarında bir elemanı war.. daha dogrusu sag kolu oluyor kendisi..
bir gün bizim ortaklar ona para verip nescafe almasını soyluyor.. eleman gidiyor ve bizden 10 adım ilerdeki bakkalı bulamayıp yarım saat sonra geliyor bakkalı soruyor.. tarifi aldıktan sonra tekrar gidiyor 10 dk sonra geliyor elinde 3 çeşit kek ve bisküvi..
bizimkiler dior nescafe nerde? nescafemi istemiştiniz diye soruyor tekrar =)
yine gidiyor bakkala bu sefer süt tozu alıp geliyor... cevabıda nescafe kalmamıs =))

güzel anılar bunlar =)

Low-Rider
01-02-2008, 15:44
fordda aktif satışta çalışırken güzel anılarım aoldu,sabah 9.30-10 arası şirketten çıkıp mesai bitimine doğru geri gelirdik,tabi butün gün araba altımızda devamlı dışarda olduğumuz için büyük rahatlıktı,her öğlen yemekten sonra 2saat uyurduk arabada:D