Orijinalini görmek için tıklayınız : Çıkmacı tanıdığı olan
Arkadaşlar vw çıkmacı tanıyan var mıdır? 2005-2008 golf/scirocco altı düz direksiyon simidi arıyorum. Ankarada bakınım bir tek yerde bulabildim onlarla da uzun zamandır fiyat konusunda anlaşamıyoruz. gören duyan olursa bi fiyat sorabilir mi benim için :D
kulakçklı olmasına gerek yok araç düz vites
http://i409.photobucket.com/albums/pp174/pauleagles/cockpitJPG.jpg
gambit49
12-04-2012, 19:37
bulman cok zor kolay gelsin
valla bulunmuyo yurtdışından getirme işine de girmek istemiyorum açıkçası,bakalım..
63owen63
12-04-2012, 19:43
ümraniye oto2000.
çok zor bi ihtimal hatta :) kolay gelsin şimdiden
ümraniye oto2000.
duydum buranın adını gidicem istanbula gittiğimde,ordan çıkıcak gibi bi his var içimde :D
Arkadaşlar vw çıkmacı tanıyan var mıdır? 2005-2008 golf/scirocco altı düz direksiyon simidi arıyorum. Ankarada bakınım bir tek yerde bulabildim onlarla da uzun zamandır fiyat konusunda anlaşamıyoruz. gören duyan olursa bi fiyat sorabilir mi benim için :D
kulakçklı olmasına gerek yok araç düz vites
http://i409.photobucket.com/albums/pp174/pauleagles/cockpitJPG.jpg
eger elvan oto ise fiyat konusunu cozerim :)
daha 4.2 fsi motor piyasada yeni yeni yer buldugunda oto2000 e gitmiştim skoda parçası için , çıkarkan gözüme yerde hayvanı boyutta birşey ilişti bide ne göreyim kapagın üstünde kocaman 4.2 fsi yazısı :D hemde motor daha yeni yeni piyasada , hay işe bak dedim yürüdüm :) kesin bulursun oto2000de :D
eger elvan oto ise fiyat konusunu cozerim :)
elvan oto sanırım adını sürekli unutuyorum en büyük vw parçacısı komple sırayı kapatan yer :D valla fiyatı biraz daha inerlerse alıcam ama biraz inatlaşıyoruz karşılıklı yaklaşık 6 aydır :D
Air bag kısmı sizin aracınızdaki oluyor dimi direksiyona? eğer öyleyse sadece simite istediği ve sizin vermediğiniz rakam nedir :)
benim adimi ver tekinin kuzeniyim ben de kadirbeyden yada abimin sana telini veriyim o arasin :) kiminle gorustun ordan. emin mi ? ben norvecte oldugum icin su an anca bole yardimci olabilirim.
abi o zaman ben tel numarasını bi pm alabilir miyim :D bugün yarın bi daha gidiyim de o zaman ben :D
elvanın nere olduğunu şuan çıkardım tamam elit olan yer ora çok şık servis gibi çıkmacıdan çok ama ellerin de yoktu yine bu direksiyondan :(
abi o zaman ben tel numarasını bi pm alabilir miyim :D bugün yarın bi daha gidiyim de o zaman ben :D
bekle ben sana abimin telini veriyi. onu ara derdini anlat o da bizimkileri arassi. halletsin :) ne fiyat verdiler sana ?
şuan tüm hayallerim suya düştü valla abi ya :( elvan ın nere olduğunu yeni çözdüm foto bulunca :(
:(
şuan tüm hayallerim suya düştü valla abi ya :( elvan ın nere olduğunu yeni çözdüm foto bulunca :(
elvan degilmiymis....
sıkınti yapma butun hurdacilari a dan z ye taniyorummmm:) hayalin suya dusmus degil.
valla abi tanıyosan nası makbule geçer anlatamam,adını bi öğreniyim ben oranın en iyisi..
valla abi tanıyosan nası makbule geçer anlatamam,adını bi öğreniyim ben oranın en iyisi..
ogren bana pm at seni yolladigim zman git. isin hal olur ;)
tamamdır abi yarın öğrenip pm atıyorum valla çok teşekkür ederim :)
ümraniye oto2000.
Varsa burda vardir.
CasabLanca
13-04-2012, 00:52
ankarada varsa aksam otoda vardır bu ya da oto audi izzetde
Mert_ZZM
07-07-2012, 01:01
Slm Arkadaşlar Noldu Direksiyondan Bir Haber Varmı ?
yeni modeli gtı olanından Vopar otoda vardı
bugramutlu
07-07-2012, 02:46
konuya biraz bodoslama gibi olacak ama bu oto2000 nin yeri ne tarafta kalıyo. çıkma şanzıman arıyorum da bende.
ben direksiyonu aldım aracı sattım sonra direksiyonu da sattım hatta konusu da vardı forumda :)
yeni modeli gtı olanından Vopar otoda vardı
yeni modeli eski araçlara takmak için modül değişimi de gerekli ek olarak bu arada..
konuya biraz bodoslama gibi olacak ama bu oto2000 nin yeri ne tarafta kalıyo. çıkma şanzıman arıyorum da bende.
Oto 2000 (http://www.oto2000.com/)