Orijinalini görmek için tıklayınız : Jinekolog Dr.dan 2004 Boyasız Stock Type-R ımız
-HAKTAN-
12-04-2012, 19:53
ARACIMIZ;
2003 8.ay Mutluhan Honda trafiğe çıkışlı 2004 model Civic Type-R... 97.000 km de,
Tamamen yetkili servis bakımlı, tüm seceresi servis kayıtlarında detaylı olarak mevcuttur. En ufak bir kaza değişen boyayı bırakın tamponlarında dahi boya yada lokal boya yoktur. Bugune kadar tamamen stock bınılmıs, en ufak ekstra modıfıye parcası takılmamıs hıc bırsekılde kurcalanmamıs gazlanmamıs KOLEKSIYON nıtelıgınde nadıde bır safkan EP3 Type-R dır...
Aracımız; MB plaka olarak kıbrıs vatandası bır doktor tarafından ankarada kullanılmaktaydı,zamanının cogunu gazı unıversıtesı hastanesı kapalı otoparkında gecırmıstır.MB plakayı nasıl satın aldınızkı dıye bır soru gelecektır kesın onun cevabıda doktor bey aracı alırken vergılerı odeyerek aldıgından dolayı aracın satısını bıze yapabıldı.
Tum kıtapcıkları, orjınal rotus boyası, servıs faturaları yedek anahtarı dahı mevcuttur.
Lutfen masallahlarınızı esırgemeyın arkadaslar :) Baska typerlara benzemez o yuzden soylemıydı boylemıydı dıye dusunmeyın ;)
http://e1204.hizliresim.com/w/d/4cqd8.jpg
http://e1204.hizliresim.com/w/d/4cqfw.jpg
http://e1204.hizliresim.com/w/d/4cqgc.jpg
http://e1204.hizliresim.com/w/d/4cqgx.jpg
http://e1204.hizliresim.com/w/d/4cqhg.jpg
http://e1204.hizliresim.com/w/d/4cql6.jpg
http://e1204.hizliresim.com/w/d/4cqj3.jpg
http://e1204.hizliresim.com/w/d/4cqjs.jpg
http://e1204.hizliresim.com/w/d/4cqk9.jpg
aldığımız gün :)
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/581073_378913612140187_100000646548005_1160668_210 7291742_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/398320_379082052123343_100000646548005_1161072_794 370113_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/578987_379082518789963_100000646548005_1161073_378 308189_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/548479_379413775423504_100000646548005_1161987_154 8826735_n.jpg
Araç Ankara da buludugu zaman Honda bora da yetkılı servıste bır bakımını ben yapmıstım :)
Maşallah Tr deki en temiz Type R :)
Shadow_Dancer
12-04-2012, 19:55
masallah çok güzelmiş..
masallah allah kaza bela vermesin. iyi denk delmis bu arada :) ama valla noter fotolu teyzeli type-r lar gorduguk insallah ole bisey olmaz. 5 sayfa sonra hersey beli olacaktir.
PPR engineering
12-04-2012, 19:59
Kanka masALLAH..
1-1.5 sene önce acıbadem burger king'de görmüştüm hatta sahibinin telefon numarasını typer mb805 olarak kaydetmişim :)
Gerçekten çok temiz yıpranmamış bir typer, nazar değmesin maşallah.
SerhatA.
12-04-2012, 20:02
jilet...............
masallah allah kaza bela vermesin. iyi denk delmis bu arada :) ama valla noter fotolu teyzeli type-r lar gorduguk insallah ole bisey olmaz. 5 sayfa sonra hersey beli olacaktir.
Tekin
Bu araba ne teyze ne de amcanın type rına benzer:hahaha:
Kesinlikle TR de bir tane daha eşi benzeri yok
Araç servıse geldıgınde en ufak vıdasına kadar ınceledım :)
Tekin
o zaman tek kelime ile cok sanslisin masallah tr nin en temiz type-r ina sahip oldugun icin :)
-HAKTAN-
12-04-2012, 20:06
Tekin
Doğru söze ne hacet arabayi taniyan birinin bunu soylemesi sanirim yeterlidir suphesi olan buyursun gelsin tedavi olsun :D
o zaman tek kelime ile cok sanslisin masallah tr nin en temiz type-r ina sahip oldugun icin :)
Keşke benim olsaydı kendımı şanslı hıssederdım ama
aracı sahıbı bızden daha şanslı :)
Masallah guzel bulmussun kaptan :)
-HAKTAN-
12-04-2012, 20:08
Umarim birgun sende boyle bir araca sahip olursun:)
-HAKTAN-
12-04-2012, 20:09
Masallah guzel bulmussun kaptan :)
Eyvallah kanka saolasin ne yalan soyliyim kendimi cok sansli hissediyorum:)
ondertopcu
12-04-2012, 20:10
Maşallah inş böyle temiz kalır hep :D
peki bole biseyin olsaydi nasil hisederdin kendini :)
Honda Integra Type-R limited edition 1998, 79 990 km, kr 157 985,- (http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=33316995)
peki bole biseyin olsaydi nasil hisederdin kendini :)
Honda Integra Type-R limited edition 1998, 79*990 km, kr 157*985,- (http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=33316995)
Çok apaci :)
1 ay sonra kendı EK mın resımlerı koyarım
sanırım Tr de tek :)
abi neresi apaci ya millet integra tıpır diye oluyooo :)
41 Kere maşallah koleksiyonluk saklanmalı bence
maşallah abi allah kaza bela vermesin kız oğlan kız typer bulmaz çok zor ve zor olanı becerdin...
Hakan abey masallahhh :) hayırlı uğurlu olsun..
ensoztrk
12-04-2012, 20:39
Maşallahhh kan akıtın abi buna daha da bulunmaz böyle bişey:)
40 bin kere maşallah:)
-HAKTAN-
12-04-2012, 20:45
İyi dilekleriniz icin tesekkur ederim arkadaslar birazda sans kismet meselesi Yüce ALLAH'ım yuzumuze bakti :D
Jinekologsa, tamamdır.
Tabii, eksoz borusundan girip buji değiştirmiştir o.
Eli daha nelere değmiştir onun.
Type-R'ın direksiyonu kokuyor mudur ki :soru:
Haddi canımmm...
-HAKTAN-
12-04-2012, 20:58
Adam uzman ya eksoz borusundan giripbujiyi sende degistirebilirsin adam cakmakliga parmagini sokup sibop ayarini yapip teslim etti saolsun :D
BurakCengizhanoğlu
12-04-2012, 21:00
O koku?Ims :(
bu araba sahibindene çıktı 1 saat içinde yok oldu demekki siz indirdiniz ilanı :D
direk kaptılar diye yorum yapmıştım o gün, maaşallah :)
Adam uzman ya eksoz borusundan giripbujiyi sende degistirebilirsin adam cakmakliga parmagini sokup sibop ayarini yapip teslim etti saolsun :D
Güle güle kullan, böyle bir araç aradığına göre sende herşey oem, stock bineceksin sanırım?
-HAKTAN-
12-04-2012, 21:05
Arabaya oturur oturmaz zaten anlamadigim olaylar oluyo direksiyona el degmeden istedigim yere tam sag tam sol cevirip gidebiliyorum;)
Maşallah aracınıza çok sade ve hoş:)
-HAKTAN-
12-04-2012, 21:07
Güle güle kullan, böyle bir araç aradığına göre sende herşey oem, stock bineceksin sanırım?
Valla acikcasi bunu hic kullanmiycam dukkanin icine cektim bakip bakip tedavi oluyorum ep3 sevdami BK Type-R'imla gideriyorum:)
Maşaallah. Hayırlı uğurlu olsun:)
sen hep teksın zaten:D neyse ekide yollamadın
aLperTunga
12-04-2012, 21:37
kardeşim allah nazarlardan kem gözlerden korusun valla..çok çok iyii yaa..
masallah pek guzelmıs arac satılık mı
Alllah kaza bela vermesin 10 ustunden 10 luk arac super otesi zaten detaylarini biliyorum konusmaya gerek yok arac hakkinda TR De otesi yok suanda ;)
MR.TurboALİ
12-04-2012, 22:12
maşallah ok gibi Allah kaza bela göstermesin. bizde askerden bmw almıştık inanılmaz temizdi. adam şimdi bunu siz aldınız ben yine sıfır alıcam demişti hiç unutmuyorum :D
D16inside
12-04-2012, 22:14
maaşallah nadide bir parça.
mustafa_yaman
12-04-2012, 22:18
görünce birden heyecan yaptm:)maşallah çok güzel çok istediğm nitelikte bir araç inş. bizede kısmet olur..
Emre İlbi
12-04-2012, 22:23
abi maşallah, çok güzel duruyor :)
JosephuS
12-04-2012, 22:26
Maşallah...
Trance-R
12-04-2012, 22:32
maşallah suphanallah ;)
allah kaza bela göstermesin.
maşallah demekki gizli kalmış typerlar bulunabılıyor.ALLAH kaza bbela vermesin.
-HAKTAN-
12-04-2012, 22:39
Arkadaslar cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz saolun eksik olmayin :D
Ankara da bı tane daha var Orjinal TypeR bakalım onu kım alacak :)
-HAKTAN-
12-04-2012, 22:44
masallah pek guzelmıs arac satılık mı
İsim geregince iyi bir teklife hayir diyemem:)
Masallah Allah kaza bela vermesin ins..
mustafa_yaman
12-04-2012, 22:46
açık adres varmı abicm:D
Maşallah cidden typer ;) çok özeniyorum şöyle typerları görünce istiyorum ki ilk tecavüzü ben edeyim içine gireyim benim olsun hahahahahahah :D
-HAKTAN-
12-04-2012, 22:47
Mertcan bi bağlantın varsa hemen onuda alalim ;) İstanbul'dada var bi arkadasimda 6 aydir ugrasiyorum ama satmio bi turlu ama sozunu aldim benden baskasina satmayacagina dair soz verdi:D
YunusAydn
12-04-2012, 22:48
maşallah çok kişinin canı yanıcak baktıkca :)
Mertcan bi bağlantın varsa hemen onuda alalim ;) İstanbul'dada var bi arkadasimda 6 aydir ugrasiyorum ama satmio bi turlu ama sozunu aldim benden baskasina satmayacagina dair soz verdi:D
Yok satmaz sımdılık :)
bu arabada servıse geldıgınde sormustum satarmısınız dıye satmam demıstı :D
mertcan kendıne saklıyor bence oniii :D :D
ozaslanf
12-04-2012, 22:59
maşallah Allah nazarlardan saklasın..
http://c1204.hizliresim.com/w/d/4czc1.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
allahım nazarlardan saklasın allah kaza bela vermesin maşallah
-HAKTAN-
12-04-2012, 23:02
mertcan kendıne saklıyor bence oniii :D :D
Pek zannetmiyorum AL'den vazgecmiycek gibi gorunuyor:)
merak ediyorum acaba kactane daha var gizli kalmis.... :)
Kazasız belasız kullanın inş , konuyu görünce bir zamanların efsane typer konusu aklıma geldi.
-HAKTAN-
12-04-2012, 23:14
Kazasız belasız kullanın inş , konuyu görünce bir zamanların efsane typer konusu aklıma geldi.
İnanki bende cok seyler duyuyorum hakli olarak insanlar once hep on yargiyla yaklasiyor ama bizimki kiz oglan kiz :D
masaallah cok temız gercekten ALLAH kaza bela vermesın...
Kısmet işleri bu işler :) Cahit beyle görüştüğümüzde ters zamanımıza denk geldi yoksa alıyorduk bizde, kısmet sizeymiş güle güle kullanın değerini bilen birine satılmasını istemiştim :)
-HAKTAN-
12-04-2012, 23:37
Kısmet işleri bu işler :) Cahit beyle görüştüğümüzde ters zamanımıza denk geldi yoksa alıyorduk bizde, kısmet sizeymiş güle güle kullanın değerini bilen birine satılmasını istemiştim :)
Bugün stp'ye kulağını cinlattik valla ne yalan söyliyim kısmet dediğin gibi :D
GökhanAk
12-04-2012, 23:52
imrendim, maaşallah hayırlı olsun :)
masallah 41 kere guzelmıs cıdden
edo typer
13-04-2012, 00:06
masallah kardeslerım:) sunu azcık yere basıp,cam fılmı bıde mugen on lıp takar mısınız gozum alısmadı:D
yoshimura
13-04-2012, 00:06
Maşallah orjinallik en güzel modifiye :) aklıma teyzeden tayyar geldi direk antipati oluştu valla :) kazasız belasız..
bora1311
13-04-2012, 01:03
hayirli olsun...
gule gule kullanin, kazasiz belasiz...
Maşallah cidden typer ;) çok özeniyorum şöyle typerları görünce istiyorum ki ilk tecavüzü ben edeyim içine gireyim benim olsun hahahahahahah :D
:D aaheuahe la olm ne adamsın :p
fatihtemizer
13-04-2012, 08:24
maşallah Allah kaza bela vermesin kardeşim..güle güle tertemiz kullanın inş..
maşallah ibretlik paylaşım :D Allah kaza bela vermesin, hep böyle kalsın..
Istilldo
13-04-2012, 08:36
arabaya bişey demiyorum eyvallah çok güzel ..
jinekolog olayına takıldım yalnız , bu noktada tünayk'yı göreve davet ediyorum
lucky Jackal
13-04-2012, 08:55
http://c1111.hizliresim.com/r/f/hwcf.jpg
erdinc06
13-04-2012, 09:07
güle güle kullanın kazasız belasız
Maşallah, birde makyajlı kasa olsaymış tadından yenmezmiş.
34tb9544
13-04-2012, 09:12
Muzelik tayyar bu olsa gerek
hayırlı olsun..kazasız belasız
Selcuk_RoL
13-04-2012, 09:21
Hayirli olsun abi allah kazadan beladan korusun
gurlekyasin
13-04-2012, 09:31
maşallah lamba..
34tb9544
13-04-2012, 09:32
Bu typer'sa digerleri ne :):):):)
Typer gören masum köylü :)
maşallah güzel denk gelmiş
dragon07
13-04-2012, 09:41
antalyada bi jinekolog doktorda daha 2002 typer var :D acura motorlu gri
orhan_guney
13-04-2012, 09:51
maşallah allah kaza bela vermesin.
maşallah çok iyiymiş yaa :) aracı almışsınız ama resimlerden sizde satacak gibi duruyorsunuz var mı öle bişi :D
-HAKTAN-
13-04-2012, 10:24
İlgilenenler için :D:D
Honda Civic 2.0 Type-R 2004 Model 55.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 82085028 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-haktan-auto-koleksiyonluk-2004-civic-type-r-boyasiz-82085028/detay/)
satışlardayız gene abey :D
Ben ilk gördüğümde oha dedim böyle bişey yok gerçekten
Güzelliğe bak hey maşallah ya Allah kaza bela göstermesin :)
_muhaRRem
13-04-2012, 11:55
ben buna binmeye kıyamam ya :) maşallahh
-HAKTAN-
13-04-2012, 12:06
ben buna binmeye kıyamam ya :) maşallahh
Valla bende dün vitrinden çıkarıp fotoğraf çekmeye çıktım gidip gelene kadar çektiğimi bi ben bilirim :D
bu jinekolog bunun kızlığını bozup, sonrada dikmiştir kesin :D
-HAKTAN-
13-04-2012, 12:07
Hayirli olsun abi allah kazadan beladan korusun
Saol Selçuğum bu güzelliği canlı görmeni isterim :)
bu jinekolog bunun kızlığını bozup, sonrada dikmiştir kesin :Do değilde konunun başlıgına neden sadece doktordan yazılmamışta jinekolog doktordan yazılmış ben buna anlam veremedım , özel bi sebebi varmı :D :D
-HAKTAN-
13-04-2012, 12:13
o değilde konunun başlıgına neden sadece doktordan yazılmamışta jinekolog doktordan yazılmış ben buna anlam veremedım , özel bi sebebi varmı :D :D
Ya bu tip bikaç araç daha var ne hikmetse onlarda jinekolog doktorlarda olduğundan bu tip bi başlık açtım aklıma kazınmış heralde jinekolog dr.diye :D:D:D
GokhanRS
13-04-2012, 12:15
zaten alıp binicek saklıcak adama böyle temizi denk gelmez. hep ticaretini yapanlara denk geliyor.
hayırlı kazançlar.
AHMET1907
13-04-2012, 12:16
Kanka yapmışsın yine olayını, helal olsun
SekoLive
13-04-2012, 12:24
masaalah:) baslıga doktordan sonrasına kız gıbı yazaydınz tam olurmus:D
masaalah:) baslıga doktordan sonrasına kız gıbı yazaydınz tam olurmus:D
kızın jinekologta ne işi var seko :D
-HAKTAN-
13-04-2012, 12:31
kızın jinekologta ne işi var seko :D
hahhhahahaha :hahaha:
-HAKTAN-
13-04-2012, 12:32
Kanka yapmışsın yine olayını, helal olsun
To be continued...:D:D:D
CeM öZeR
13-04-2012, 12:34
Araç satılık mı? Maşallah temiz. Allah kaza bela vermesin...
Arabaya maşallah öncelikle gerçekten temizmiş lafım yok..öncelikle bunu söleyim..Ön yargılı okunmasın :)
Jinekolog olayı sanırım reklam için yazılmış ona da lafım yok :)
Ama bazı yorumlara takıldım, 2004 - 100 bin k'da bi typer için ( örnek : miami , lucky jackal gibi..) inanılmaz şok geçirmeleri anlayamadım..
Tamam araba cok guzel , bizde hondacıyız ama anormal derecede abartmayı çözemedim..Sanırım bu olay ülkemizdeki boya takıntısı için buralara gelmiş.Aynı görseldeki 140bin kmlerdeki typer sahibindende 28 milyara satıldı.çamurluk tampon boyalıydı.Yani madem bu kadar degerli araba niye bu fiyatlara gidiyor anlamıyorum..
Bu orjinal bulma yarışınıda anlamıyorum , şu araçta 2 parça boya olsa direk 10 milyar rahat farkeder o zaman..Çünkü bu kasa bu renk typerda en istenmeyen model şuanda..Millette garip bi yarış var gibi sanki..Çözemedim..
Allah'a emanet sonucta arabalar yolda, park halinde birisi vursa bitmiştir olay o zaman..
Özet olarak , Bence kondisyon onemli hepsinden...
Allah agız tadıyla binmeyi nasip etsin.
Arabaya maşallah öncelikle gerçekten temizmiş lafım yok..öncelikle bunu söleyim..Ön yargılı okunmasın :)
Ama bazı yorumlara takıldım, 2003 - 100 bin k'da bi typer için ( örnek : miami , lucky jackal gibi..) inanılmaz şok geçirmeleri anlayamadım..
Tamam araba cok guzel , bizde hondacıyız ama anormal derecede abartmayı çözemedim..Sanırım bu olay ülkemizdeki boya takıntısı için buralara gelmiş.Aynı görseldeki 140bin kmlerdeki typer sahibindende 28 milyara satıldı.çamurluk tampon boyalıydı.Yani madem bu kadar degerli araba niye bu fiyatlara gidiyor anlamıyorum..
Bu orjinal bulma yarışınıda anlamıyorum , şu araçta 2 parça boya olsa direk 10 milyar rahat farkeder o zaman..Çünkü bu kasa bu renk typerda en istenmeyen model şuanda..Millette garip bi yarış var gibi sanki..Çözemedim..
Allah'a emanet sonucta arabalar yolda, park halinde birisi vursa bitmiştir olay o zaman..
teyzeden type r konusunda bende böyle bir çıkış yapmıştım...gebzeden kalkıp kapımda oturma eylemi yapmışlardı...allah yardımcın olsun kardeşim..yanındayız...
Ama bazı yorumlara takıldım, 2004 - 100 bin k'da bi typer için ( örnek : miami , lucky jackal gibi..) inanılmaz şok geçirmeleri anlayamadım..
Allah agız tadıyla binmeyi nasip etsin.haklısını köküne kadar, araba düz gitsin motoru saglıklı olsun yeter
teyzeden type r konusunda bende böyle bir çıkış yapmıştım...gebzeden kalkıp kapımda oturma eylemi yapmışlardı...allah yardımcın olsun kardeşim..yanındayız...
Eyvallah İçimden geçeni yazdım kanka valla , art niyetim yok , ama inan şu renk şu model typer 2 parça boyalı diye koy ilana 20 milyar teklif ederler.. Bize ettiler çünkü..
Alıcıya satıcıya lafım yok, garip bi kesim yuzunden buralara geldi bu olay zaten..
SekoLive
13-04-2012, 12:51
denon abi sızn zamanınzda oyleyms ***** yıl olmus 2012 bı skntı varmı dye gdenler varms duyuyoruz :D
bu arabanın içinin kokusunu merak ettim şimdi :D
hey maşallah. gerçekten jilet gibi. Honda sevmem ama bu kasa type-r bir başka.
bu arabanın içinin kokusunu merak ettim şimdi :D
jinekolog kokuyodur işte beaa neyi merak edıyon :soru:
jinekolog kokuyodur işte beaa neyi merak edıyon :soru:
kaçkere jinekolog kokladın la :hehe:
koklamaya ne gerek var laa araba va jinakologtanmış yaa ne kokcak başka
jineko kokuyo olabilir :D
Yok be cem şahsen düşünüyorsun spor bir araba canı alınmamış geçmişi sakin adam gibi hangi zırtonun elinde acaba düzgünmü kullanıldı kaç defa senkron değişti aklına bile gelmiyor yok vs.vs. o yüzden oha dedim ben.
-HAKTAN-
13-04-2012, 13:01
Ama bazı yorumlara takıldım, 2003 - 100 bin k'da bi typer için ( örnek : miami , lucky jackal gibi..) inanılmaz şok geçirmeleri anlayamadım..
Ön yargılı bir insan değilim iyi dileklerin için teşekkür ederim.
Jinekolog lafı tamamen espiri amaçlı aslında kimden olduğu benim için çok mühim değil :D
Bu boyasız muhabbeti bu tip özel araçlarda yaklaşık 1 yıldır talep görür hale geldi.Geçen sene boyasız 2005 s2000 aracımı 52.000 TL zar zor satmıştım bu sene olsa net 65.000 TL'ye satabilirdim.28.000 TL'ye evet dediğin gibi 1-2 sene öncesinde araçlardı ama maalesef şu an pertini bile 35.000 TL'nin altına veren duymadım.
Renk tamamen zevk işidir tabikide benim içinde Type-R'ın rengi Kırmızıdır :D
Açıkcası araç bana aitken sadece iş yerimin içinde durup kullanılmayacağı için öyle bir sıkıntım yok :D
http://f1204.hizliresim.com/w/f/4dc6h.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Düşüncelerin için çok teşekkür ederim
şaka maka cidden iyi duruyor, maşallah.
şaka maka cidden iyi duruyor, maşallah.
jınekologtan ya ondan
-HAKTAN-
13-04-2012, 13:08
Ürolog olmasından iyidir ;)
http://www.youtube.com/watch?v=VLanTwBz2WQ
Ürolog olmasından iyidir ;)
o nerelerle ilgilenıyodu yaa :soru:
o nerelerle ilgilenıyodu yaa :soru:
http://malatyatb.tobb.org.tr/owh/wp-content/gallery/foto-galeri/kuru-kayisi%20(2).jpg
Maşallah hayırlı olsun :)
Masallah..
Kazasız belasız...
-HAKTAN-
13-04-2012, 13:50
Maşallah hayırlı olsun :)
Eyvallah bitik İlke-RRR :D
jineko kokuyo olabilir :D
hangi tuşa basınca beğeniliyordu:D:D:D
maşallah hakan ım herkese nasip olmaz böylesi
Ön yargılı bir insan değilim iyi dileklerin için teşekkür ederim.
Jinekolog lafı tamamen espiri amaçlı aslında kimden olduğu benim için çok mühim değil :D
Bu boyasız muhabbeti bu tip özel araçlarda yaklaşık 1 yıldır talep görür hale geldi.Geçen sene boyasız 2005 s2000 aracımı 52.000 TL zar zor satmıştım bu sene olsa net 65.000 TL'ye satabilirdim.28.000 TL'ye evet dediğin gibi 1-2 sene öncesinde araçlardı ama maalesef şu an pertini bile 35.000 TL'nin altına veren duymadım.
Renk tamamen zevk işidir tabikide benim içinde Type-R'ın rengi Kırmızıdır :D
Açıkcası araç bana aitken sadece iş yerimin içinde durup kullanılmayacağı için öyle bir sıkıntım yok :D
http://f1204.hizliresim.com/w/f/4dc6h.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Düşüncelerin için çok teşekkür ederim
Masallah cidden cok guzel ins hep boyle kalir ve 2005 s2000 abime almistik sizden ki bizde 54 e sattik boyasiz sekilde su an olsa 65-70 civarlarinda
tuner faruk
13-04-2012, 13:58
Maşallah Hayırlı olsun :)
-HAKTAN-
13-04-2012, 14:31
zaten alıp binicek saklıcak adama böyle temizi denk gelmez. hep ticaretini yapanlara denk geliyor.
hayırlı kazançlar.
bızden alarak saklayıp bınebılırler ;)
tesekkurler
Hayırlı olsun. Yalnız "MB" plakanın özelliği ne? Alsak alamayız öyle bir plaka demişsiniz de?
EmrahERKAN
13-04-2012, 16:19
Bildiğim kadarıyla memleketimize yurt dışından giriş yapmış kişilere mb plaka veriliyor.
QuiksilveR
13-04-2012, 16:35
sen de orijinalliğini bozma bari de tek tük de olsa stok type-r kalsın piyasada :)
ohaa yaa bu ne ya bu kadar da stock olmazkine :D 41 tane maşallah hayalimde ep3 ve s2000
maşallah Allah kaza bela göstermesin...
-HAKTAN-
13-04-2012, 17:06
Hayırlı olsun. Yalnız "MB" plakanın özelliği ne? Alsak alamayız öyle bir plaka demişsiniz de?
MB(misafir binici) plaka sadece TR'de yabanci uyruklu arac kullanan kisilere veriliyor.
maşallah tertemiz :) acaba kaç tane daha var böyle
Gökhan Bilgin
13-04-2012, 17:46
hey maşallah :)
ALPER-VNS
13-04-2012, 17:47
http://malatyatb.tobb.org.tr/owh/wp-content/gallery/foto-galeri/kuru-kayisi%20(2).jpg
pencereden düşüyodum gülmekten :D:D:D:D
hay MasAllah. Koleksiyonluk bir typer. TRdeki en temizi cidden anlatilanlara gore.
Allah kaza bela vermesin, kem gozlere sis.
by serçe
13-04-2012, 18:02
41 kere maşallah
Jinekolog kadın ve erkek kardeşinin bir çocugu var mı? :D
kazasız belasız..
Maşallah maşallah kazasız belasız.
Masallah cok hos bir typer :)
Aracın masallahi var kazarız belasiz kullanmak dileğiyle ama ön tampon sport tamponu sanirim...
masallah
bende hayirli kazanclar dileyeyim
-HAKTAN-
13-04-2012, 18:58
Aracın masallahi var kazarız belasiz kullanmak dileğiyle ama ön tampon sport tamponu sanirim...
Kendi orjinal tamponu bu sekildedir :)
MB, misafir araçtan gelir MA serisi bitince MA MB MC olarak devam eder.
furkancicek
13-04-2012, 20:44
Allah nazarlardan saklasın canlı canlı cok daha iyi :)
ChtArdARSL
13-04-2012, 20:59
Hakan abı hayırlısı olsun masallah
-HAKTAN-
13-04-2012, 21:19
Allah nazarlardan saklasın canlı canlı cok daha iyi :)
Eyvallah furkan saolasin senin auriste bi baska duruyo :)
Hakan abı hayırlısı olsun masallah
Saol Cahit'cigim eksik olma
Hayırlı olsun Maşallah allah kaza bela vermesin..
onursoytam
13-04-2012, 22:31
maşallah aracınıza harika duruyor..
2003 çıkışlı olduğu içinmi mkyajlı değil
hayırlı olsun, çok şanslısınız:)) maşallah, en temiz typer.
Maşallah ''0'' gibi :)
http://f1204.hizliresim.com/w/g/4fc48.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Hakan cidden iyi yakalamışsın typeR'ı :)
Hiç dokunma böyle bin satacaksanda bu şekilde sat daha sexi olur :D
hakanım masallahh makına çok çok güzel tertemiz miss. sahibinden de görmüştüm satma da çoluğa çocuga mıras kalsın :)
-HAKTAN-
14-04-2012, 09:51
maşallah aracınıza harika duruyor..
2003 çıkışlı olduğu içinmi mkyajlı değil
evet o yuzden bu sekılde, boyle bırkac typer daha var cevrede
-HAKTAN-
14-04-2012, 09:52
hakanım masallahh makına çok çok güzel tertemiz miss. sahibinden de görmüştüm satma da çoluğa çocuga mıras kalsın :)
ılla satılsın dıye bı acele yok cengızım :) duruyo ıcerde kuzu
Maşallah kazasız belasız... çok iyi
-HAKTAN-
14-04-2012, 12:31
Hakan cidden iyi yakalamışsın typeR'ı :)
Hiç dokunma böyle bin satacaksanda bu şekilde sat daha sexi olur :D
Yok abi aynen bu şekilde stock kalıcak kıyamıyorum valla
Abi satıcak mısın arabayı?
-HAKTAN-
14-04-2012, 13:30
Abi satıcak mısın arabayı?
Sahibinden.coma ilana koydum abi :) boylesini bidaha bulmam zor biliyorum ama meslekten dolayi baglanamiyorum
Erdem K.
14-04-2012, 14:09
böyle orjinaller de varmış demek, mükemmel...
aliaslanim
16-04-2012, 00:42
kazasız belasız insallah.
-HAKTAN-
16-04-2012, 09:56
tesekkurler arkadaslar :)
Resimlere bakmiyorum resimlere bakmiyorum benim arabam var hayir resimlere bakmicam...
Offf mal cok iyi :D
-HAKTAN-
16-04-2012, 10:10
ahahaha :D abı dedıgım hala gecerlı :D
ahahaha :D abı dedıgım hala gecerlı :D
Antalyadayim. Donunce bulusalim. Senin yerin nerdeydi? Istoc oto center mi?
Bu arada su ezn nin tadini biraz cikarayim haci :D beni taciz etme ayran gonulluyumdur ben bilirsin :D
yilmazcatalbas
16-04-2012, 10:13
maşallah................
-HAKTAN-
16-04-2012, 10:17
Antalyadayim. Donunce bulusalim. Senin yerin nerdeydi? Istoc oto center mi?
Bu arada su ezn nin tadini biraz cikarayim haci :D beni taciz etme ayran gonulluyumdur ben bilirsin :D
abı oto centerın yanında AUTOMALL dayız :)
çıkar abi sen tadını :D taciz iyidir:hahaha:
cRc Ramo
16-04-2012, 10:18
maşallah :icon_tup:
-HAKTAN-
16-04-2012, 10:19
saolun kardeşler :)
-HAKTAN-
16-04-2012, 23:57
Maşallah çok güzel ;)
tesekkurler yavuz daha ıyısı ınsallah senın olur ;)
Gerçekten çok temiz ve güzel bir araç almışsınız.
Hayırlı olsun
Siz almadan önce cahit beyle ankarada görüşüp anlaşamamıştık.İnşallah değerini bilecek biri alır ve saklar.
-HAKTAN-
17-04-2012, 16:33
Gerçekten çok temiz ve güzel bir araç almışsınız.
Hayırlı olsun
Siz almadan önce cahit beyle ankarada görüşüp anlaşamamıştık.İnşallah değerini bilecek biri alır ve saklar.
tesekkurler can :)