Orijinalini görmek için tıklayınız : şanzuman dış kapağında kırık ne tür kaynakla kapatılır yardım
şanzumanımın dış kapağı kırıldı pampalar el kadar bi parçası düştü bana kaynatmak için 250 liralardan bahsettiler ne tür kaynak yapılır kendi çalıştığım yerde argonla gazaltı kaynağı felan var bunlarla olabilirmi malzemesini tam olarak anlayamadım alimünyim gibide döküm gibide yardım elinizi uzatıverin
aliminyum olması lazım. bence kaynak yapıp riske girme. çıkma kapak bulunur elbet. çok fazla pahalı olacağını sanmıyorum.
aliminyum kaynak diye biliyorum
aliminyum olması lazım. bence kaynak yapıp riske girme. çıkma kapak bulunur elbet. çok fazla pahalı olacağını sanmıyorum.
onuda araştırıyım bi onu düşünmemiştim.
aliminyum kaynak diye biliyorum
tamircimde öyle söyledi hocam bakcam bakalım
Sakin ust kapak sanziman kapagi asla girme o islere at cope yenisini al parana yazik
Sakin ust kapak sanziman kapagi asla girme o islere at cope yenisini al parana yazik
hacı çıkmasını felan bulabilirmiyimki
Osman Bahadır
13-04-2012, 18:35
Kaynak tavsiye etmem. Üzerinde kulak var, yük biniyor vs... İndir, bindiri, toplaması da kolay değil hani şanzımanın. Bence çıkma kapak bul. Bir kere olsun, tam olsun.
hacı çıkmasını felan bulabilirmiyimki
Çıkması bulunur tabi ki. Hatta hurdacılar dağılmış şanzımanı olanlara çıkma şanzıman verirken eski şanzımanın boş kovanını da alıp indirim yaparlar, depozito hesabı. Bulunuyor ve para ediyor yani.
elimizde sorunsuz kapakları mevcut..çatalı da üzerinde takım olarak 250 tl ye verebiliriz..
elimizde sorunsuz kapakları mevcut..çatalı da üzerinde takım olarak 250 tl ye verebiliriz..
kaynak parasına kapak. buyur hocam işte kaçırma fırsatı en azından kafan rahat olur. girm kaynak işine.