Orijinalini görmek için tıklayınız : DB polo pd130 vs KZU İbiza pd130 rolling
percussionali
13-04-2012, 05:40
DB polo CUP pd130 mamimakinen
ECUfast yazılım-kutu içi Flitre-Egzoz
TAKILI SÖKÜK DEĞİL
2 KİŞİ (150 kg)
KZU İbiza'04 Pd130 cahitarsal
60" Egzos
70" Downpipe
MeGaChips Yazılım
Seat Sport İntercooler
Seat Sport Son Susturucu
ARKA' SIRTLIK VE KOLTUKLAR SÖKÜK +STEPNE
2 kişi (130 kg)
s-ySsZAywLw&feature=youtu.be
LİNK= http://www.youtube.com/watch?v=s-ySsZAywLw&feature=youtu.be
schizophrenic
13-04-2012, 05:51
maşallah araçlara kazasız belasız
BthnKrkt
13-04-2012, 07:38
Maşallah araçlara:) Muhabbet süper:D Ali abi videonun sonunda yapacağını yapmıssın:D:D
serkanokan
13-04-2012, 07:39
Masallah araclara.. Video eglenceli olmus :)
Maşallah araçlara. Son denemelerde ibiza geliyor gibi polo intercooler olmadığından şişiyormu ?
Hahha çok iyi ya maşallah polo giderinde :) muhabbet şahane.
Bayrampaşalı
13-04-2012, 08:39
masallah mami abi eline saglık gene vermıssın hakkını aracın
mami_makinen
13-04-2012, 08:45
Lan ali sabah sabah kopardin beni ..:)))))
life is life
13-04-2012, 08:52
maşallah iki aracada.. polo güzel yürüyor...
34tb9544
13-04-2012, 08:52
Mamimakinen adama arabayi sattirtirsin Valla
Abi o nasıl bir videodur mami abiyle hangi rollinge çıksam altıma isemisimdir gülmekten :):):):)
Cem Yılmaz gibi adam ya
Polo bahane mamimakinen şahane :)
ben demiştim sıkıntı olur diye :D
Ali yine yaptın şovunu hade bakalım..:) polo güzel hızlanıyor maşallah..ama uzunda ibiza geliyor galiba...
güzel deneme olmuş ama sanki polo eksiye göre dahamı hızlı onu çözemedim ?bu arada maşallah 2 aracada
yanlız muhammer abi sona kadar gidilse sonuç biraz farklı olucak gibi benim düşüncem ....
Selcuk_RoL
13-04-2012, 09:15
:):):):) ulan ali benim cekme videomuda koy bari:):):)
onursoytam
13-04-2012, 09:30
araçalar çok güzeller ..
araçların basınçları hakkın da bilgi alabilirmiyiz ?
maşallah poloya net belli daha hızlı olduğu allah nazarlardan korusun...ali kardeş senin videolarda olmasa bu sitedeki roll videolarında renk kalmıycak:)
ChtArdARSL
13-04-2012, 10:22
Mami abı oncelikle tebrıkler tsk ederım denedıgın ıcın 2.de basınca ztn fark 2-3 boy oluyor ama ılerde kapatıyorum 3 te basınca fark 2 boyu asmıyor.. 180 km gıbı yanına gelıyorum 4 sonu 5 viteste.200 gıbı bırakıyoruz ztn belli oluyor videolarda.Intercoler ve downpıpe oldugu ıcın ustlerde benım arabamın masallahı var.Ztn tekrar kadran bıtıne kadar dıycez kısmetse soz verdı kardesıne..:D trafık bıraz yogundu erken bıraktı mamı abı haliyle ztn aracı sısıyor..
Kıloya gelınce ben 78 kg yım yanımdakı arkadasta 57-58 fılandır sormadım :D benım aracım komple sokuk degıl arka koltuk yaslama ve stepnem yok. Ali abıye duzeltmesi ıcın pm attım.
2 kişi kilo 135
arka koltuk sırtlıları ve stepne sokuk.
Senle denıycegımı bıldıgım ıcın ısten cıktım arabayı aldım koltuk yaslamayı ve stepneyı soktum oyle geldım yurtta dosemıcyıce bıraktım yok yanı:D:D:D
mechanic
13-04-2012, 10:38
maşallah. araçlar normalde kaç kilo?
ChtArdARSL
13-04-2012, 10:40
maşallah. araçlar normalde kaç kilo?
ben bilimiyorum abı net olarak Kurtbill abı goruse yazıcaktır o detaylı bılıyor.
Masallah araclara kazasiz belasiz.
Aykut106
13-04-2012, 10:41
Maşallah..Denemeler güzel olmuş:)
Maşallah iki aracada..ali bende böyle video istiyorum :D
mami abi yandan yandan :D
mami_makinen
13-04-2012, 11:02
Mami abı oncelikle tebrıkler tsk ederım denedıgın ıcın 2.de basınca ztn fark 2-3 boy oluyor ama ılerde kapatıyorum 3 te basınca fark 2 boyu asmıyor.. 180 km gıbı yanına gelıyorum 4 sonu 5 viteste.200 gıbı bırakıyoruz ztn belli oluyor videolarda.Intercoler ve downpıpe oldugu ıcın ustlerde benım arabamın masallahı var.Ztn tekrar kadran bıtıne kadar dıycez kısmetse soz verdı kardesıne..:D trafık bıraz yogundu erken bıraktı mamı abı haliyle ztn aracı sısıyor..
Kıloya gelınce ben 78 kg yım yanımdakı arkadasta 57-58 fılandır sormadım :D benım aracım komple sokuk degıl arka koltuk yaslama ve stepnem yok. Ali abıye duzeltmesi ıcın pm attım.
2 kişi kilo 135
Senle denıycegımı bıldıgım ıcın ısten cıktım arabayı aldım koltuk yaslamayı ve stepneyı soktum oyle geldım yurtta dosemıcyıce bıraktım yok yanı:D:D:D
kardesım oncelıkle dun bana gece unıversıtede oldugunu hemen cıkıp gelecegını soyledın daha sonra yolda polıs cevırdıgını soyledın 10 dk sonrada atasehıre geldın geldıgınde koltukların sokuk ve yanında bayan arkadasın vardı sen bu kadar kısıtlı bı zamanın varken hangı arada arabanı soktunde yanına arkadasını aldın anlamadım ..daha sonra yanında bayan arkadasın oldugu ıcın daha sonra deneyelım dedım ama senın ısrarına denedım ve ılk denemede yanındakı arkadas vıdeo cekımıne basladı ama daha sonra gecımıyecegını hıssettıgın ıcın vıdeo cekmeyı bıraktınız ..yanı oraya benı gecmeye gelmıssın arabanıda sokmussun ama soylemıyosun ben bu ısten art nıyet hısssetıyorum ..arabam kısık dedın arkası soba bacası gıbı dumanlı bı dahakıne acabıldıgın kadar ac arabanı sok yıne gel dneyelım ..ha bıde 180 gıbı gelıyorum demıssın sen 180 de ıken benım aracım 220 falan ayıktırım :)
-HAKTAN-
13-04-2012, 11:02
Maasallah pd130'lara yanliz dun poloyu biraz kullandim eskisiyle alakasi yok deli fisek gibi downpipe ve cooler ile cok daha ii olucaktir
BthnKrkt
13-04-2012, 11:06
Cahit maşallah sende ne göz var:D sormadan 57-58 kg dir yanımdaki demişsin:D
Cliosportve
13-04-2012, 11:08
Perküsyonali yapıtlı videolar bu son senenin modası oldu
Tabi işin içinde mami abinin makara kurgusuda eklenince Silkme ve Kopartmada şampiyon oluyor videolar:D
Poloyu zaten biliyoruz
KZU plakalı aracada tebrikler
ChtArdARSL
13-04-2012, 11:17
kardesım oncelıkle dun bana gece unıversıtede oldugunu hemen cıkıp gelecegını soyledın daha sonra yolda polıs cevırdıgını soyledın 10 dk sonrada atasehıre geldın geldıgınde koltukların sokuk ve yanında bayan arkadasın vardı sen bu kadar kısıtlı bı zamanın varken hangı arada arabanı soktunde yanına arkadasını aldın anlamadım ..daha sonra yanında bayan arkadasın oldugu ıcın daha sonra deneyelım dedım ama senın ısrarına denedım ve ılk denemede yanındakı arkadas vıdeo cekımıne basladı ama daha sonra gecımıyecegını hıssettıgın ıcın vıdeo cekmeyı bıraktınız ..yanı oraya benı gecmeye gelmıssın arabanıda sokmussun ama soylemıyosun ben bu ısten art nıyet hısssetıyorum ..arabam kısık dedın arkası soba bacası gıbı dumanlı bı dahakıne acabıldıgın kadar ac arabanı sok yıne gel dneyelım ..ha bıde 180 gıbı gelıyorum demıssın sen 180 de ıken benım aracım 220 falan ayıktırım :)
Sen sunu anlamıyorsun abı ben dun senle denıycem dıye koltuklarımı stepnemı soktum cıktım normal hayatıma devam ettım gec kaldıgım ıcınde kız arkadsımla gelmek zorunda kaldım. Uniden ınerken sagda iett orda uygulama wardı gec kaldıgım ıcın aradım soyledım. Okdr geldın ta nerden benı bekledın yok denememı dıycem abı sana.. Ben de herturlu denerım denedım benım ıcın sıkıntı degıl sen vıdeo cekegını bıldıgım ıcın bende actım ama snr cekmedım benım ben her denemede hemen hemen hep koltugumun arkadsını ve stepnemı sokuyorum. ztn videolarda hersey mevcut gozukuyor abıcım :D
serqan23
13-04-2012, 11:17
maşallah araçlara. ali ile rollingler stand up a dönşüyor resmen :)
mami_makinen
13-04-2012, 11:25
Sen sunu anlamıyorsun abı ben dun senle denıycem dıye koltuklarımı stepnemı soktum cıktım normal hayatıma devam ettım gec kaldıgım ıcınde kız arkadsımla gelmek zorunda kaldım. Uniden ınerken sagda iett orda uygulama wardı gec kaldıgım ıcın aradım soyledım. Okdr geldın ta nerden benı bekledın yok denememı dıycem abı sana.. Ben de herturlu denerım denedım benım ıcın sıkıntı degıl sen vıdeo cekegını bıldıgım ıcın bende actım ama snr cekmedım benım ben her denemede hemen hemen hep koltugumun arkadsını ve stepnemı sokuyorum. ztn videolarda hersey mevcut gozukuyor abıcım :D
ya sıkıntı degıl bana her turlu uyar ...ali cengiz yapmaya calısmana gerek yok ben bu işlerde biraz eskiyim senin bu tavrını tazeligine verıyorum fazla heyecanlı olma ..denemelerde rampada denemem benım sanzımanım uzun dıyosun arabanı bana haber vermeden sokuyosun ama farketmez bı dahakıne dersıne bıraz fazla calıs yıne gel akıl hocan kımse belkı bu sefer rampa assa denettırır :) ha bıde standart cooler la ust uste 6 7 kere deneme yaptım bunuda unutma :)
ChtArdARSL
13-04-2012, 11:28
Cahit maşallah sende ne göz var:D sormadan 57-58 kg dir yanımdaki demişsin:D
Oturuken oyle bır muhabet gectı hatta 53 kg dedım :) snr alı abı yazınca az yazınca duzelmemesı ıcın pm atıım.. Kımsenın sormasında gerek yok ztn yazılanı duzeltıyrum
ChtArdARSL
13-04-2012, 11:46
ya sıkıntı degıl bana her turlu uyar ...ali cengiz yapmaya calısmana gerek yok ben bu işlerde biraz eskiyim senin bu tavrını tazeligine verıyorum fazla heyecanlı olma ..denemelerde rampada denemem benım sanzımanım uzun dıyosun arabanı bana haber vermeden sokuyosun ama farketmez bı dahakıne dersıne bıraz fazla calıs yıne gel akıl hocan kımse belkı bu sefer rampa assa denettırır :) ha bıde standart cooler la ust uste 6 7 kere deneme yaptım bunuda unutma :)
Akkıl hocalık bır durum yok abıcım senınde eskı oldugunu nerler yapabılcegını yaptıgını bılıyorum ondan sıkıntı yok benımn adıma.. :) dıger taraf cok bayır ve yokus oyle benım hosuma gıtmedıgı ıcın onu soyledım.. Merak etme unutmuyorumm ama senın sanzıman oranların ıle benımkıler farklı sonra aynı olsada sadece fark bu golfte ve borada farklı oldugu gıbı.. Ben aradakı farkları belırtıım koz olarak soylemedım..
Herneyse uzatmanın anlamı oldugunu dusunmuyorum ztn gececgın ve byle bır vıdeonun olucagından emındım oyuzden tekrar tebrık ederım..
Akkıl hocalık bır durum yok abıcım senınde eskı oldugunu nerler yapabılcegını yaptıgını bılıyorum ondan sıkıntı yok benımn adıma.. :) dıger taraf cok bayır ve yokus oyle benım hosuma gıtmedıgı ıcın onu soyledım.. Merak etme unutmuyorumm ama senın sanzıman oranların ıle benımkıler farklı sonra aynı olsada sadece fark bu golfte ve borada farklı oldugu gıbı.. Ben aradakı farkları belırtıım koz olarak soylemedım..
Herneyse uzatmanın anlamı oldugunu dusunmuyorum ztn gececgın ve byle bır vıdeonun olucagından emındım oyuzden tekrar tebrık ederım..
senin ekzoz kaçlık sıkıyomu bide ıntercoolller var daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum maşşallah araçlara ali kırdın beni :D
Selcuk_RoL
13-04-2012, 11:52
Kurban mevsimi basladi kuzular kalmasin:):)
ChtArdARSL
13-04-2012, 11:56
senin ekzoz kaçlık sıkıyomu bide ıntercoolller var daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum maşşallah araçlara ali kırdın beni :D
Dgrdur herkezın kendı dusunces. Ustlerde benım aracımın sıkmmadı bellı vıdeolardan anlıyorsundur dıye dusnuyorum..
muammer abı masallah aracın hoş olmuş :)
mami_makinen
13-04-2012, 11:58
herneyse uztmayayaım standart cooler standart turbo ve down pıpe sız bu kadar bıde onları yapsam ne olacak bakalım ...
ChtArdARSL
13-04-2012, 12:01
herneyse uztmayayaım standart cooler standart turbo ve down pıpe sız bu kadar bıde onları yapsam ne olacak bakalım ...
Oznm daha bomba olur abı ınsallah yaparsın..
Dgrdur herkezın kendı dusunces. Ustlerde benım aracımın sıkmmadı bellı vıdeolardan anlıyorsundur dıye dusnuyorum..
yok ben fazla anlamam vdeolar anlatıyo herşeyi bide senin araban söküktü dimi
ChtArdARSL
13-04-2012, 12:11
yok ben fazla anlamam vdeolar anlatıyo herşeyi bide senin araban söküktü dimi
Aynen bende anlatını dusunuyorum konunun basında ve vıdeoda sokuk oldgu yazıyor ve soylenıyor..
34tb9544
13-04-2012, 12:16
Mamimakinen farkı bence araç ne olursa olsun :) msg sanziman almanları kıskandıran teknoloji :):):)
Aynen bende anlatını dusunuyorum konunun basında ve vıdeoda sokuk oldgu yazıyor ve soylenıyor..
bak orayı kaçırmışım muammer abi arabayı bana getir abi kapagı bi elime bi alim ama sölim bak elimin ayarı yok fazladan delik açabilirim :D:D
mami_makinen
13-04-2012, 12:24
bak orayı kaçırmışım muammer abi arabayı bana getir abi kapagı bi elime bi alim ama sölim bak elimin ayarı yok fazladan delik açabilirim :D:D
yakıt hattı acıcanmı bıde yayların tansıyonunu olcmeyı unutma :D:D
Cliosportve
13-04-2012, 12:25
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Mami abiden inceden inceden
murat çelik
13-04-2012, 12:30
mami bey istanbul a gelirsem bu ara senin poloyla benim cordobayı denemek isterim cok güzel gideri var bende merak etdim bana kaç boy koyarsın saygılar.
mami_makinen
13-04-2012, 12:30
Mami abiden inceden inceden
lafın yerı yordamı farklı:D
guzel denemeler olmus iki aracada masallah kazasiz belasiz
mami_makinen
13-04-2012, 12:32
mami bey istanbul a gelirsem bu ara senin poloyla benim cordobayı denemek isterim cok güzel gideri var bende merak etdim bana kaç boy koyarsın saygılar.
denemek ısteyenle denerızde koyma falan ıslerı bıraz ters olmus ...murat bey..
Bayrampaşalı
13-04-2012, 12:32
Abi senle rolıng yapalım ama sen benım arabayı kullan olmamı öle :)
murat çelik
13-04-2012, 12:33
oo işin espiri türkçe böyle bir sey nereye calarsan oraya gidiyor acarsın mı deseydimmm
mami_makinen
13-04-2012, 12:34
Abi senle rolıng yapalım ama sen benım arabayı kullan olmamı öle :)
olur kardesım farkedermı senın araban benım sayılır nasıl ıstersen
mami_makinen
13-04-2012, 12:35
oo işin espiri türkçe böyle bir sey nereye calarsan oraya gidiyor acarsın mı deseydimmm
basımın ustunde yerınız var ..buyur gel..
Bayrampaşalı
13-04-2012, 12:35
olur kardesım farkedermı senın araban benım sayılır nasıl ıstersen
eywallah abı bıtanesın
crm ye gelırsen bı ugra cay yemek ısmarlıyım gecıyosun buralardan gormuyosunda bızı köşede bıraz tiyo alalım
Cliosportve
13-04-2012, 12:36
lafın yerı yordamı farklı:D
Kapağımı açarsam kararımı verdim abi sana teslim edicem
Telefonda izlettiğin 16 lokma ile test yapışın ve yakıt hattıylan ilgili söylemlerin beni mest etmişti...
Karar kesin :D
murat çelik
13-04-2012, 12:36
saol kardeş inşallah gelcem dizel leri toplarız tanışma faslı olur
abi yakıt hattııını öle bi geliştirdimki hava filtresinden başlıyo emme manifoltunun içinden yanma odasına ve hatta pistonun üzerine kadar iniyo :D yayların tansiyonunuda elektronik tansiyon ölçme aletiyle kalp atım ritmine göre aşşagıya dogru bisefer bastırıp bırakınca eyer yay kımıldamassa ölçüm başarı ile sonuçlanmış oluyo gülme bak ben bunu japonyada ögrendim :D:D
Cliosportve
13-04-2012, 13:04
abi yakıt hattııını öle bi geliştirdimki hava filtresinden başlıyo emme manifoltunun içinden yanma odasına ve hatta pistonun üzerine kadar iniyo :D yayların tansiyonunuda elektronik tansiyon ölçme aletiyle kalp atım ritmine göre aşşagıya dogru bisefer bastırıp bırakınca eyer yay kımıldamassa ölçüm başarı ile sonuçlanmış oluyo gülme bak ben bunu japonyada ögrendim :D:D
Pohahahahahahaha :hahaha:
Koltuktan düşüyordum panpa yeter dur yazma :hehe:
Maşallah abi otomatik vites arabanla iyi gitmişsin :):)
BMK TypeR
13-04-2012, 13:09
Maşallah mami:) güzel gidiyo polo
maaşşllah abi senin dumanlı biraz fazla dumanlı:)
TDİ-R esef
13-04-2012, 14:21
araçlara maaşallah nazar değmesin
eğlenceli denemeler olmuş
Selcuk_RoL
13-04-2012, 14:56
Ali videolari ile heyecan olmasada katiyor zaten:)
aLperTunga
13-04-2012, 15:14
cahit bizim deneme videomuz varmı sende..biz cekmemiştik gerçi siz cektinizmi? varsa göndersene bana :)
ChtArdARSL
13-04-2012, 15:33
cahit bizim deneme videomuz varmı sende..biz cekmemiştik gerçi siz cektinizmi? varsa göndersene bana :)
yok alper abı bende video cekmıyorum genenlikle
mami 2-3 boy geçtiği adama sonra tekrar deneriz diyosa bidahaki denemeler 5-6 boy civarında olur deneyecek arkadaşı uyandıriyim :) heleki sökük falan gelmişin plaka bile okutmaz Allah muhafaza...
2ci vites 3 korna yaparsınız sonra polisi ararsın mami makinen kayboldu diye :D
percussionali
13-04-2012, 16:19
:):):):) ulan ali benim cekme videomuda koy bari:):):)
moruk valla aklıma geldi dedim REG in tünel videosu içler acısı diye video yaptım ama hani bana video yapıcan ya şimdilik REG in videolarını biriktiriyom ne olur ne olmaz elimde kozun kalsın :D
maşallah poloya net belli daha hızlı olduğu allah nazarlardan korusun...ali kardeş senin videolarda olmasa bu sitedeki roll videolarında renk kalmıycak:)
ee percussionali nin biraz farkı olsun ;)
2 kişi kilo 135
Senle denıycegımı bıldıgım ıcın ısten cıktım arabayı aldım koltuk yaslamayı semıcyıce bıraktım yok yanı:D:D:D
doru diyosun stepne yi yazmamışım.
artı zaten arka'koltuk ve sırtlık yazmışım zaten komple sökük dememişim kardeşim;)arka koltuk sırtlıları ve stepne sokuk.
Maşallah iki aracada..ali bende böyle video istiyorum :D
ayıpsın kanka video bizim işimiz :D
mami abi yandan yandan :D
Maasallah pd130'lara yanliz dun poloyu biraz kullandim eskisiyle alakasi yok deli fisek gibi downpipe ve cooler ile cok daha ii olucaktir
kesinlikle cooler ve downpipe olsa daha farklı olur turbo çok ısınıyo nefes almamıyo;)
Perküsyonali yapıtlı videolar bu son senenin modası oldu
Tabi işin içinde mami abinin makara kurgusuda eklenince Silkme ve Kopartmada şampiyon oluyor videolar:D
Poloyu zaten biliyoruz
KZU plakalı aracada tebrikler
Video farkımız olsun kardşim önemli olan videonun içeriği nasıl msj gönderdiği gerisi bilindik rolling videosu :D
maşallah araçlara. ali ile rollingler stand up a dönşüyor resmen :)
eheheh aynen kardeşim
farklı olacak ben şimdiden sözlüyim;)
Ali videolari ile heyecan olmasada katiyor zaten:)
eyvallah kanka video projen elimde rahat ol şajörü çektim bekliyom senden bi atak olursa basıcam tetiğe:D
yok alper abı bende video cekmıyorum genenlikle
:beuj::D
kelalper
13-04-2012, 16:24
Bugün mami ile beraberdik valla farklı düşünceleri var beni tırstırdı. :D O zaman zaten dizellerle işi olmaz :D
rüzgarından faydalanma durumu var burda
:D:D:D:D:D
percussionali
13-04-2012, 16:35
rüzgarından faydalanma durumu var burda
rodajın bitsin bi hele sanada tünel yapan çok olacak :D
rodajı bitti sayıyoruz abi 600-700arası bişey olduk hafta sonu bi uzun yol yapıyoruz dönüşte sıka sıka geliyoruz camerayı hazırla :P
rodın bitsin bi hele sanada tünel yapan çok olacak :D
yaw olum sen hangı dılde yazıyon a.q ya :D
percussionali
13-04-2012, 16:39
yaw olum sen hangı dılde yazıyon a.q ya :D
seninle konuştuğumuz dilde cırmance ;) percofmance gibi :D
L6JVyeygB14
yaaa dayı allah belanı vermesın sıctım altıma yaa hala guluyorum:):):)
ali kameranı al da yanıma gelsene bi kapak işledimde flow testi yapalım beraber :D:D
percussionali
13-04-2012, 16:41
L6JVyeygB14
yaaa dayı allah belanı vermesın sıctım altıma yaa hala guluyorum:):):)
puhahahaha p............:D
percussionali
13-04-2012, 16:43
ali kameranı al da yanıma gelsenen bi bi kapak işledimde flow testi yapalım beraber :D:D
al aynı dile konuşan bir arkadaşımız daha :D
al aynı dile konuşan bir arkadaşımız daha :D
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: ne adamsınız yaa...yakaladın
percussionali
13-04-2012, 16:45
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: ne adamsınız yaa...yakaladın
'M' olmasın o :Dhadi konuş benim le ahmet :D dinliyom!
Bayrampaşalı
13-04-2012, 16:45
bu konunun ömrü fazla uzun degil :D :D
sti noldu STİ STİ STİ :D
'M' olmasın o :Dhadi konuş benim le ahmet :D dinliyom!
tlf yokmu ara konuşalım percüü kardeşim bi vdeo hazırlamak istiyorumda konulu olacak ama ne zaman müsaitsiniz:D
bu konunun ömrü fazla uzun degil :D :D
sti noldu STİ STİ STİ :D
bugun bi STI baktım mesut sorma kardeşim 2+1 90 m2 güney cephe.
hks banyo dolapları - defi elektirik saatleri.- apexi tuvalet - hydıra avizeler war. 3 oda boyalı değişen yok.
Bayrampaşalı
13-04-2012, 16:49
bugun bi STI baktım mesut sorma kardeşim 2+1 90 m2 güney cephe.
hks banyo dolapları - defi elektirik saatleri.- apexi tuvalet - hydıra avizeler war. 3 oda boyalı değişen yok.
sen şimdi evlenıyosun diye sti dan vazgectım de başının etini yerim söliyim :D :D :D
percussionali
13-04-2012, 16:50
tlf yokmu ara konuşalım percüü kardeşim bi vdeo hazırlamak istiyorumda konulu olacak ama ne zaman müsaitsiniz:D
akşama telefonlarışız büyük ihtimal bendesiniz ceco sende gel crmance:D
sen şimdi evlenıyosun diye sti dan vazgectım de başının etini yerim söliyim :D :D :D
canımdan gecerım senden vazgecmemm diye bı sarkısı war müslümün aynen o mısal mesutum :) allah buyuktur hepsını halledıcem :)
akşama telefonlarışız büyük ihtimal bendesiniz ceco sende gel crmance:D
ya olum hanı ben carsamba sana gelıcektım pittbul dövüşlerıyle ılgılı belgeselı ızlıyecektık :(
Bayrampaşalı
13-04-2012, 16:54
insallah insallah yenge korkusundan degıldır :D
ali bey dedıgınız a3 musaıtse bu akşam bı sıkalım yaw :)
gc8 i sattıgımda söylemedıgı kelıme kalmadı bana :( helekı gc8 den sonra cvk yı alınca nişanı attı :D
Bayrampaşalı
13-04-2012, 16:57
gc8 i sattıgımda söylemedıgı kelıme kalmadı bana :( helekı gc8 den sonra cvk yı alınca nişanı attı :D
bak yengeye helal o zaman kesin evlen abi subaru candır yaaa heleki sti :D
percussionali
13-04-2012, 16:59
canımdan gecerım senden vazgecmemm diye bı sarkısı war müslümün aynen o mısal mesutum :) allah buyuktur hepsını halledıcem :)
ya olum hanı ben carsamba sana gelıcektım pittbul dövüşlerıyle ılgılı belgeselı ızlıyecektık :(
he yaa unuttuk bak :D
kanka akşam yağmur var yaa ne denemesi başka güne ayarlarız ;)
maşallah mami :)percussionali yakında kılıpte cekmeye başlıcan:D
peugeotefe
13-04-2012, 19:06
İki aracada maşallah güzel yürümüşler ama mami makinen farkı yine gözle görülüyor.Pilot +10 hp
BthnKrkt
13-04-2012, 19:46
Benim yayların tansiyonu ne durumdaydı :D BU teknikle mi ölçüldü:D Yakıt yattımla ilgili bi harita alabilirmiyim mümkünse:D
percussionali
13-04-2012, 19:53
suat emmi sen geçmişten bugüne olan video ve resimleri ver bana sana iyi bi video clip hazırlıyım ;) By CRM suki başlık adı altında :D nasıl fikir nerden neye;)
Benim yayların tansiyonu ne durumdaydı :D BU teknikle mi ölçüldü:D Yakıt yattımla ilgili bi harita alabilirmiyim mümkünse:D
haritaa hmm dükkanda var bi türkiye haritası özelden yollim sana :D
percussionali
13-04-2012, 19:55
percussionali yolcusu kalmasın :D
mami_makinen
13-04-2012, 20:02
percussionali yolcusu kalmasın :D
Ali yarin uc sti videosu yapcaz hazirlan .. Ha bide unutmadan soylim tanidik medikalci varsa kendine bi boyunluk al:)
mami_makinen
13-04-2012, 20:04
Abi sayende gazliyoz eline saglik elini surdugun araba yuruyo. Bide ayagini sursen dusunemiyorum:)
percussionali
13-04-2012, 20:04
Ali yarin uc sti videosu yapcaz hazirlan .. Ha bide unutmadan soylim tanidik medikalci varsa kendine bi boyunluk al:)
hehehe :D boynumu sen kıramadıysan UC bana bişy yapamaz korkmuyorum:soru:
percussionali
13-04-2012, 20:07
okeye son 3 kişi aranıyo :D
mami_makinen
13-04-2012, 20:08
hehehe :D boynumu sen kıramadıysan UC bana bişy yapamaz korkmuyorum:soru:
İsmail abi diyoki ona soyle simdi ayar oldum onun o gozlukleri cerceveleriyle birlikte lens niyetine gozune yapistiricam :)
percussionali
13-04-2012, 20:10
İsmail abi diyoki ona soyle simdi ayar oldum onun o gozlukleri cerceveleriyle birlikte lens niyetine gozune yapistiricam :)
o beni bi geçsin önce ona öyle söyle :D tr nin en hızlı kanatlısı ama daha beni geçmişliği yok :D
mami_makinen
13-04-2012, 20:12
o beni bi geçsin önce ona öyle söyle :D tr nin en hızlı kanatlısı ama daha beni geçmişliği yok :D
Bilardoda ne olmus bi dusun bakim :)
percussionali
13-04-2012, 20:13
Bilardoda ne olmus bi dusun bakim :)
mekanikten bahsediyoz pratikte benden iyi :hahaha:
ali kameranı al da yanıma gelsene bi kapak işledimde flow testi yapalım beraber :D:D
ahmet hayırlı olsun flow makinen:D 2 tane kapagım var gönderiyimde flow testtlerine bak sana:D:D
SEÇKİN172
13-04-2012, 21:45
maşşalah araçlara yanlız uzunda ibıza geçecek gibi ama pilotajda var tabi..
ahmet hayırlı olsun flow makinen:D 2 tane kapagım var gönderiyimde flow testtlerine bak sana:D:D
teşekürler abi japonyadan gettirdim makinayı resimlerini eklicem yakında makinaya tam olarak alışamadım alışınca kapakları gönderirsin abi :D:D
teknik detayları da ben verim eksik kalmış :)
ibiza : 1190 kg
polo : 1100 kg
şanzıman farkı da var. polonun şanzıman %12 daha kısa. bunlar polonun avantajları. öte yandan intercooler ve egzoz aracın yazılımı degiştirilmeden 4-5 boy hızlandırıyor. yani mami abi bunları yaparsa aradaki fark boyla degil direkle sayılacak. pilotaj farkı da etkiliyor tabi bunu mami abi her arabayı aynı kullanıyor elleri dert görmesin :) yalnız abi pd grubu dizellerde vites konusunda sana rakip olurum onu da söyleyim arada :D gelecem o taraflara bi rolle beraber cıkarız inşallah :)
bu arada can sıkmak istemem ama denemelerde yanyana oldugunuz anda ciddi bir turbo ötme sesi geliyor. cam kapanınca ses kesiliyor hangi araçtan geldigini kestiremedim ama.
araçlara kocaman maşallah :)
percussionali
15-04-2012, 01:52
teknik detayları da ben verim eksik kalmış :)
ibiza : 1190 kg
polo : 1100 kg
şanzıman farkı da var. polonun şanzıman %12 daha kısa. bunlar polonun avantajları. öte yandan intercooler ve egzoz aracın yazılımı degiştirilmeden 4-5 boy hızlandırıyor. yani mami abi bunları yaparsa aradaki fark boyla degil direkle sayılacak. pilotaj farkı da etkiliyor tabi bunu mami abi her arabayı aynı kullanıyor elleri dert görmesin :) yalnız abi pd grubu dizellerde vites konusunda sana rakip olurum onu da söyleyim arada :D gelecem o taraflara bi rolle beraber cıkarız inşallah :)
bu arada can sıkmak istemem ama denemelerde yanyana oldugunuz anda ciddi bir turbo ötme sesi geliyor. cam kapanınca ses kesiliyor hangi araçtan geldigini kestiremedim ama.
araçlara kocaman maşallah :)
ikiside dizel olunca hangisinden geliyo kestiremiyo insan ;)
Güzel denemeler olmuş ama oranlar tutmamış yada kzu da gerçekten plotaj eksiği var 1 videoda denk olmuş ondada sanırım vites atamamış Poloya maşallah ibizaya göre eksiklerine göre çok iyi gidiyor :)