Orijinalini görmek için tıklayınız : Lau 85 cupra r vs ygz typer 2 ci yarı :)
osman 1.8t
14-04-2012, 04:34
arkadaşlar aracımdaki sorunu çözdüm ufak bir iki problem kaldı onlarıda hallettimmi biraz daha hızlanacağımı tahmin ediyorum yasin dostumu tebrik ediyorum aradaki 5-6 boy farkını 1 boya indirdim yüksek süratlerde 2 boyada çıktığı oluyor bizde yalan yok ibiza cupra aziz abiyide tebrik ediyorum 200 e kadar bizden kopmuyor yüksek süratlere çıkamadık yol müsait değildi aracı revo stage 2 dir NOT : çekim yapan araç 400 hp murat abinin eski s3 ü şuan aziz abidededir arkadaşlar yorumlarda olumlu olalım biz eğlencesine yapıyoruz bu işi kimsede hırs yoktur maksat dostluk muhabbet gerisi boş
lau cupra r vs ygz typer vs ibiza cupra rolling - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=dj2QctHd9pE)
cupra r,ibiza cupra,typer ..deneme 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=FZWj9Yb87lY)
cupra r ,ibiza cupra,typer deneme 3 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=xQLUEIHe_j4)
cupra r ,ibiza cupra,typer deneme 4 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=AR7epgQyHtg)
araçlara maşallah, s3 de süper. allah kazabela vermesin.
mad_max1978
14-04-2012, 07:33
maşallah araçlara.özellikle cam car sürücüsünü çok takdir ettim.çünkü çoğu videolarda görüyorum camcar araçları nedense sanki kendileri yarış içinde gibi deneyen araçları geçmeye çalışıyor..
kelalper
14-04-2012, 07:34
Osman şu arka sis farlarını söndürsen daha güzel olacak. Havada sis yok bişey yok arka sislerin açık.
mechanic
14-04-2012, 07:35
maşallah yağmurlu havada mı denediniz_?
maşallah bütün araçlara + s3'ü kullanan arkadaş sıkıldı gaza basıp çekmekten sanki son 2 videoda :D
maşallah tüm araçlara ygz yine formunda.camcar böyle güçlü araçlar olunca çekimler daha güzel oluyor:)
BMK TypeR
14-04-2012, 10:02
Maşallah büyün araçlara, Aziz abim çıkmış pıyasaya:)
umut onatoglu
14-04-2012, 10:07
Osman şu arka sis farlarını söndürsen daha güzel olacak. Havada sis yok bişey yok arka sislerin açık.
Ledli stoptan kaynakli oyle gorunuyor
osman 1.8t
14-04-2012, 10:47
güzel yorumlar için teşekkürler arkadaşlar ledli stoplar kamerada problem oluyor yapacak birşey yok
Selcuk_RoL
14-04-2012, 11:00
Massallah araclara ygz yine onde:)
life is life
14-04-2012, 11:15
deneyen bütün araçlara maşallah.. s3 specler nedir acep ?
maşallah araçlara osman aga araban hızlanmış eskiye göre:)
ayhan306gti
14-04-2012, 11:45
tüm araçlara maşallah güzel denemeler olmuş osman adım adım hızlanıyosun emeğine sağlık.
brs_odbs
14-04-2012, 11:54
maşallah hepsine s3 de süpermiş :) :)
nakayama
14-04-2012, 11:55
,typer kpro motor dolu
biraz iddalı olmamışmı ?
Maşallah araçlara..
osmanım maaşşallah araban bence net 4-5 boy hızlanmış ama benim arabamda net 2 boy gerilemiş tahminen kendi fikrim...
denemeler yoldan dolayı cok yuksek süratları göremedik, 200 den sonra 240-260 ları görsek fark daha acılacaktır diye düşünüyorum,
osmanla önceki denemelerde fark 200 lere kadar ciddi oluyordu simdi olmuyor,
ibiza curaya diyecek laf zaten yok:) şaşırtıcı gidiyor
biraz iddalı olmamışmı ?
Maşallah araçlara..
hakikaten typer motor dolu filan:):)
osman 1.8t
14-04-2012, 12:42
biraz iddalı olmamışmı ?
Maşallah araçlara..
aracı bilen biliyor adamın aracı benim bildiğim en hızlı atmosverik 2 typer dan birisi daha nasıl diyebiliriz araçda bir egzantirik yok oda takanlar memnun kalmıyorlar şuan en dolu atmosveriklerden biri diyebiliriz
osman 1.8t
14-04-2012, 12:49
osmanım maaşşallah araban bence net 4-5 boy hızlanmış ama benim arabamda net 2 boy gerilemiş tahminen kendi fikrim...
denemeler yoldan dolayı cok yuksek süratları göremedik, 200 den sonra 240-260 ları görsek fark daha acılacaktır diye düşünüyorum,
osmanla önceki denemelerde fark 200 lere kadar ciddi oluyordu simdi olmuyor,
ibiza curaya diyecek laf zaten yok:) şaşırtıcı gidiyor
kardeşim aracım daha hızlanacak ufak eksiklerim var lastiklerim 245 yanak direnç ağırlığı yapıyor onları değişicem ve dün manifolt ısı sensörü fişi çıkmış yolda biliyosun arıza tespit çihazıyla onu kapatarak yürüdüm sensör tamam küçük eksikleride hallettimmi benim araçta 2 boy hızlanır diye düşünüyorum nasıl olsa beraberiz ben seni geçene kadar benden kurtuluşun yok :D:D:D ama herzaman söylüyorum en sağlam typer ygz ALLAH nazardan saklasın :)
osman 1.8t
14-04-2012, 12:55
deneyen bütün araçlara maşallah.. s3 specler nedir acep ?
stage 4 3071 1.55 basıyormuş 500+
kardeşim aracım daha hızlanacak ufak eksiklerim var lastiklerim 245 yanak direnç ağırlığı yapıyor onları değişicem ve dün manifolt ısı sensörü fişi çıkmış yolda biliyosun arıza tespit çihazıyla onu kapatarak yürüdüm sensör tamam küçük eksikleride hallettimmi benim araçta 2 boy hızlanır diye düşünüyorum nasıl olsa beraberiz ben seni geçene kadar benden kurtuluşun yok :D:D:D ama herzaman söylüyorum en sağlam typer ygz ALLAH nazardan saklasın :)
osman bıktım senden:):)
ulan az tutundun bana 32 dişini ayna anda gördüm ha ehuehueheu :)
ama hakikaten su bi gercekki eksikler bitmiyor gazladıkca eksik artıyor aha tamam bu hafta arabam cok iyi dedikten sonraki hafta mutlaka bişileri cıkıyor, şu alemi cihana bak eksiğim yok diyen sadece nadir parmakla sayılabilecek kadar az...
eksik gedik deniyoruz işte:):)
bende 2 haftadır arabamı begenmiyorum gidişini mesela...
aracı bilen biliyor adamın aracı benim bildiğim en hızlı atmosverik 2 typer dan birisi daha nasıl diyebiliriz araçda bir egzantirik yok oda takanlar memnun kalmıyorlar şuan en dolu atmosveriklerden biri diyebiliriz
osman arabayı bilen biliyorda geriden cok iddealı atmo typer lar geliyo, atmo benim arabam tam dolu asla dıyemem
conta yı degiştirirsin daha ince koyarsın subapları değiştirirsin high power bişiler koyarsın piston kol koyar yay sapka egzantrik koyar şahlanırsın ince ince detaylara girer onuda eksikten sayarsın.... sürer gider..
benim arabaya çok dolu demek bence doğru değil.
allaha şükür olsun gidiyor,
cümlemizi rabbim nazardan kazadan beladan korusun
osman 1.8t
14-04-2012, 13:21
ALLAH hepimizi nazarlardan korusun kardeşim öpüyorum yanaklarından :)
Maşallah cupra kendine gelmiş osman.Yalnız 245 taban lastik nedir :) Orjinal ebatlara geri dön bence 225 tabana yani.Ara ara log alıp değerleri de kontrol et durum nedir diye.Vag.com sagolsun araba olması gerektıgı gıbı gıdıyormu gıtmıyor mu anlayabılıyoruz en azından :)
BreatHTaKinG
14-04-2012, 13:50
Cupra hakkını vermiş bu sefer tebrikler :) Hafifletme konusunuda göz önünde bulundurmak gerek. Aynı hafifletmeler cupra için yapılsa geride kalıcağını sanmıyorum. Maşallah 2 aracada
percussionali
14-04-2012, 15:06
öncelikle maşşallh araçların tümüne osman aracın iyileşme göstermiş bikaç kurcalama ile daha da iyi olucaktır eminim cam car ada ayrı maşşallh hangi S3 BZ mi?
öncelikle maşşallh araçların tümüne osman aracın iyileşme göstermiş bikaç kurcalama ile daha da iyi olucaktır eminim cam car ada ayrı maşşallh hangi S3 BZ mi?
Yok murat abinin eski arabası kırmızı :)
masallah guzel denemeler olmus kazasız belasız
maşallah araçlara guzel denemeler olmuş..
osman 1.8t
14-04-2012, 19:53
sağolun arkadaşlar rollinge devam :)
Masallah araclara ..yanlis bilmiyorsam s3 revo stage 3 yani gt30 spec
ecz_murat
15-04-2012, 09:10
s3, 3071 stage 4, 1,55 bar basıyordu
bır kac videoda fark 2 boydan fazla gibi
osman 1.8t
15-04-2012, 10:40
bir kaç videodada yarım boy olan var ne yapalım şimdi intaharmı edelim ben adaletli olsun diye en uzun açtıkllarını koydum elimde yarım boy olan videoda var :) o yüzden ortalığı karıştırmaya gerek yok
Masallah deneyen tum araclara ygz ve cupra cok iyiler :)
İbiza cuprada ne var iyi tutunmus gordugum kadariyla ? Hangi ibizadir bu plakada yok :D
bir kaç videodada yarım boy olan var ne yapalım şimdi intaharmı edelim ben adaletli olsun diye en uzun açtıkllarını koydum elimde yarım boy olan videoda var :) o yüzden ortalığı karıştırmaya gerek yok
onu koysaydın bende yarım boy derdım nıye nem kaptın ?
Bebeğim ne bu şiddet bu Celal. :) 150 km hızlarda bıraktığımız videolar mı kankacim
Adam bisi dememiş len,
Sen beni gecene kadar tolga abi arabamı eski haline getirmiycekmis:):)
Masallah deneyen tum araclara ygz ve cupra cok iyiler :)
İbiza cuprada ne var iyi tutunmus gordugum kadariyla ? Hangi ibizadir bu plakada yok :D
Ibizaaa stagee2 revo
osman 1.8t
15-04-2012, 15:05
Bebeğim ne bu şiddet bu Celal. :) 150 km hızlarda bıraktığımız videolar mı kankacim
Adam bisi dememiş len,
Sen beni gecene kadar tolga abi arabamı eski haline getirmiycekmis:):)
len hırs yapsam arkadaki iki anfimi sökerim :) koltukları sökerim konuşturma beni :) eski hali yeni hali farketmez geçiçem üstünden vurucam kırbacı vurucam kırbacı :p:D:D:D
len hırs yapsam arkadaki iki anfimi sökerim :) koltukları sökerim konuşturma beni :) eski hali yeni hali farketmez geçiçem üstünden vurucam kırbacı vurucam kırbacı :p:D:D:D
sen sök amfini bende bazamın altınaki 5 kanal amfimi koyacam:):)
Cupra hakkını vermiş bu sefer tebrikler :) Hafifletme konusunuda göz önünde bulundurmak gerek. Aynı hafifletmeler cupra için yapılsa geride kalıcağını sanmıyorum. Maşallah 2 aracada
turbo arabalardaki tork da hondada olsa durum cok daha farklı olur du bence;)
Leonun arka koltuklarının 2 li sırtlık kısmı deri olanlarda 18 kilo :) Cuprada kumaş olduğundan o kadar çıkmaz ama arka koltuklar komple sökülse güzel ağırlık atılır :D
Bayrampaşalı
15-04-2012, 19:29
Leonun arka koltuklarının 2 li sırtlık kısmı deri olanlarda 18 kilo :) Cuprada kumaş olduğundan o kadar çıkmaz ama arka koltuklar komple sökülse güzel ağırlık atılır :D
can bu cupra lar bızım araclara göre agır dımı ? kac kg bunlar
can bu cupra lar bızım araclara göre agır dımı ? kac kg bunlar
1320 kilo cupranın ağırlığı.O da cupra olduğundan sunroof,deri koltuk seçeneği falan yok.Onlar da olsa topsport gibi daha ağır olacak.Koltuklar recaro falan ama öyle hafifinden falan değil :)
Bayrampaşalı
15-04-2012, 19:35
1320 kilo cupranın ağırlığı.O da cupra olduğundan sunroof,deri koltuk seçeneği falan yok.Onlar da olsa topsport gibi daha ağır olacak.Koltuklar recaro falan ama öyle hafifinden falan değil :)
hımm anladım bende kendı kendıme dıyodum cupranın gecmesı lazım işi bılmedıgımızden :)
ama ygz ye masallah cok fena yürüyo rabbım kaza bela vermesın
hımm anladım bende kendı kendıme dıyodum cupranın gecmesı lazım işi bılmedıgımızden :)
ama ygz ye masallah cok fena yürüyo rabbım kaza bela vermesın
cupranın gecmesi için arabamın baskısının balatasının biraz daha bitmesi gerekiyo:)
şuan kaçırdığı tespitini yaptım zamanla gerilicem:)
Bayrampaşalı
15-04-2012, 19:41
cupranın gecmesi için arabamın baskısının balatasının biraz daha bitmesi gerekiyo:)
şuan kaçırdığı tespitini yaptım zamanla gerilicem:)
1.8t ci olarak gecmesı lazım
fanatıklık yapıyım biraz :D :D
makarası bı yana ygz cıdden cok guzel gıdıyo egzantrik pistonda olsa nolur kım bılır :)
1.8t ci olarak gecmesı lazım
fanatıklık yapıyım biraz :D :D
makarası bı yana ygz cıdden cok guzel gıdıyo egzantrik pistonda olsa nolur kım bılır :)
0 blok motor olduğu için pistona girmem motoru açmam ama egzantrik yakında gelecek...
eğer bloğu birgün açarsam tekrar turbo yapmak için acarım. oda biraz uzak.
böyle zevkli. osmanla filan deniyroum:):):):):) ehuehu
Bayrampaşalı
15-04-2012, 19:46
0 blok motor olduğu için pistona girmem motoru açmam ama egzantrik yakında gelecek...
eğer bloğu birgün açarsam tekrar turbo yapmak için acarım. oda biraz uzak.
böyle zevkli. osmanla filan deniyroum:):):):):) ehuehu
cok fena taş geldı herhalde :D :D
bencede cok guzel böle elleme hıc dolu degıl ama canavar gıbı gıdıyo :)
cok fena taş geldı herhalde :D :D
bencede cok guzel böle elleme hıc dolu degıl ama canavar gıbı gıdıyo :)
osmanı sevdiğimden takılıyorum:)
aynen pistonlulardan cokda büyük bi farkım yok gibi
iyi dileklerin için sağolasın bu arada
kelalper
15-04-2012, 22:22
Yasin cupranın ya da benim arabada da ağırlık çok fark ediyor. Sadece sizde fark etmiyor yani. Siz 1100 kg ile uğraşıosunuz bizler 1350-1400 kg (cam tavan farkı) ile yürümeye çalışıyoruz. Yani turbodan kazandığımız torku ağırlıkta kaybediyoruz. Tork avantajını ağırlık götürüyor. O nedenle o şekilde düşünme.
osman 1.8t
16-04-2012, 00:04
aaah ah yasinim :) sen kaşın kaşın birdahaki sefere sana süpriz yapıcam bir anlık hırsa bakar herşey :) benim aracın turbo olduğunu unutuyosun bazen en kötü ihtimal turbomu gözden çıkarırım üstünden atlarım :) :) dikkat et kendine turbo araç kullandın anlamışsındır ne demek istediğimi :) şu son ayarlarıda yapıyım ondan sonra sen arıycaksın osman deneyelim yeni birşeyler yaptım diye 1200 kg luk araçla at bakalım havanı :) :) senin iyi niyetin olmasa içinde kötülük olduğunu bilsem ygz çoktan yalan olmuştu :) ben kıramam yasinimi :)
BreatHTaKinG
16-04-2012, 01:25
Bende diyorum ki o sökülenler cupradada sökülse durum çok farklı olurdu bence ;) Aynı şeyi konuşuyoruz.
Bende diyorum ki o sökülenler cupradada sökülse durum çok farklı olurdu bence ;) Aynı şeyi konuşuyoruz.
o sökülenlerden kastın ney anlamadım, arka koltuk mu_? arka koltuklarım herkeze konu oldu ya.
benim birtek arka koltuğum sökük fırsatım olduğu ilk an takıcam tekrar... (10 12 kg maksımum)
Yasin cupranın ya da benim arabada da ağırlık çok fark ediyor. Sadece sizde fark etmiyor yani. Siz 1100 kg ile uğraşıosunuz bizler 1350-1400 kg (cam tavan farkı) ile yürümeye çalışıyoruz. Yani turbodan kazandığımız torku ağırlıkta kaybediyoruz. Tork avantajını ağırlık götürüyor. O nedenle o şekilde düşünme.
sizde kilo torku götürüyor bende zaten tork yok:) hp side fazla cupranın benden
aaah ah yasinim :) sen kaşın kaşın birdahaki sefere sana süpriz yapıcam bir anlık hırsa bakar herşey :) benim aracın turbo olduğunu unutuyosun bazen en kötü ihtimal turbomu gözden çıkarırım üstünden atlarım :) :) dikkat et kendine turbo araç kullandın anlamışsındır ne demek istediğimi :) şu son ayarlarıda yapıyım ondan sonra sen arıycaksın osman deneyelim yeni birşeyler yaptım diye 1200 kg luk araçla at bakalım havanı :) :) senin iyi niyetin olmasa içinde kötülük olduğunu bilsem ygz çoktan yalan olmuştu :) ben kıramam yasinimi :)
vallaha hırsa gerek yok ciger parem, arabam 1200 kilodan fazladır. sen turbonu büyültürsün bende ecz muratın dedii gibi bomba gibi bir setupla motor içine girerim kollar pistonlar gtx turbolar filan sana benzin bilene yakmam hıh:)
art niyetim yok biliyorsun olamazda zaten kimselere karsı. azcık takılıyorum sana;) sevdigimizden
araçlara maşşallah cupra güzel gidiyor.
stage 4 3071 1.55 basıyormuş 500+
500+ derken hp mi kastettiniz?
osman 1.8t
16-04-2012, 12:36
araçlara maşşallah cupra güzel gidiyor.
500+ derken hp mi kastettiniz?
sağol dostum dahada gidecek ufak eksiklerim var s3 500 hp + stage 4 demek 500 üstü demek
sağol dostum dahada gidecek ufak eksiklerim var s3 500 hp + stage 4 demek 500 üstü demek
valla stage kavramlarından pek anlamamda gt30 1.55 basıncta 500+ vermez onu biliyorum.belki bi yanlış anlaşılma vardır aranızda basınç olarak yada hp olarak.
osman 1.8t
16-04-2012, 12:39
yasin bende sana takılıyorum sana takılmıycamda kime takılıcam bebeyimsin :) :) bir yanlış anlamayıda düzeltiyim ben turbomu değişirim seni geçerim anlamında söylemedim şuan 1.4 basıyorum basıncı peak 2 yaparım cont 1.7 de yürütürüm birşeyler katar diye düşünüyorum bebeyim
osman 1.8t
16-04-2012, 12:41
valla stage kavramlarından pek anlamamda gt30 1.55 basıncta 500+ vermez onu biliyorum.belki bi yanlış anlaşılma vardır aranızda basınç olarak yada hp olarak.
ben 1.55 de 500 üstü veriyor demedim araç istenildiği zaman 500 üstü olabiloyor anlamında söyledim heralde yanlış anlaşıldım :)
ben 1.55 de 500 üstü veriyor demedim araç istenildiği zaman 500 üstü olabiloyor anlamında söyledim heralde yanlış anlaşıldım :)
direk 1.55 basınc 500+ diyince bende öyle anlamışım :)
B.Aktepe
16-04-2012, 12:47
satılık billet egzantik,yay,şapka :D
maşallah bütün araçlara :) ygz yine formunda :D akşam dbn bakmak istiyorsan haberleşelim, debriyaj problemini de görmüş olursun.
_muhaRRem
16-04-2012, 13:04
maşallah bütün araçlara :) ygz yine formunda :D akşam dbn bakmak istiyorsan haberleşelim, debriyaj problemini de görmüş olursun.
o egzantrklerin hastasıyım zaten cupraya olsa alırım direk 25 whp :D
olmadı alıym odama koyim varlığı yeter
BreatHTaKinG
16-04-2012, 14:09
o sökülenlerden kastın ney anlamadım, arka koltuk mu_? arka koltuklarım herkeze konu oldu ya.
benim birtek arka koltuğum sökük fırsatım olduğu ilk an takıcam tekrar... (10 12 kg maksımum)
Buraya yazıyorsan koltuk söktüm diye herkese konu olucak tabi rahatsızlık verdiyse herkese konu yapmazsın. Onu söktüm bunu söktüm bunu taktım bunu çıkardım diye yazmazsın bu kadar basit.
osman 1.8t
16-04-2012, 15:06
arkadaşlar tartışmaya gerek yok yasin koltuk sökükmü sökük tak koltuğunu öyle gel dermişim :) :) :) şaka tabi bukadar uzatmayın ufak şeyler bunlar bu arada arkadaki kilo 10 kilo bile olsa arkayı bastığı için ivmelenmeyi düşürür kilo olarakta bakmamak lazım arkadaki kilo düştükçe aracın arkası havaya kalkar ön yerde olduğu için rüzgarın aracın altından çıkması daha kolay olur ve avantaj sağlar buda benden ufak bir bilgi olsun yasinim :) bana kızma diyosun sen kızıyosun :)
_muhaRRem
16-04-2012, 15:18
arkadaşlar tartışmaya gerek yok yasin koltuk sökükmü sökük tak koltuğunu öyle gel dermişim :) :) :) şaka tabi bukadar uzatmayın ufak şeyler bunlar bu arada arkadaki kilo 10 kilo bile olsa arkayı bastığı için ivmelenmeyi düşürür kilo olarakta bakmamak lazım arkadaki kilo düştükçe aracın arkası havaya kalkar ön yerde olduğu için rüzgarın aracın altından çıkması daha kolay olur ve avantaj sağlar buda benden ufak bir bilgi olsun yasinim :) bana kızma diyosun sen kızıyosun :)
yasinin arabasında coilover var zaten bildiğim kadarıyla ..
yani kıçı kalksın kafa bassın diye arkayı sökmemiştir.. sökük dedimiz olay toplamda 15 kg
koltuk yerine klima komp- ön arka tampon demirlerini sökse yine 15-20 kg toplar kimsenin gıkı duymaz :)
ayrıca yarış bu isteyen istediği kadar sökebilir , biri 2bar basar diğeri 3 bar biri söker biri sökmez. 10-20 kg nin lafını yapmamk lazım.
Buraya yazıyorsan koltuk söktüm diye herkese konu olucak tabi rahatsızlık verdiyse herkese konu yapmazsın. Onu söktüm bunu söktüm bunu taktım bunu çıkardım diye yazmazsın bu kadar basit.
gns typer dou yla denediğim konuda söylemiştim, o zaman dan bu zamana ben değil herkez dillendiriyo sen dahil;)
neyi yazıp yazmadığım osmanı bağlar, neyse onu yazıyorum.
polemiğe girme benle boşyere.
yasin bende sana takılıyorum sana takılmıycamda kime takılıcam bebeyimsin :) :) bir yanlış anlamayıda düzeltiyim ben turbomu değişirim seni geçerim anlamında söylemedim şuan 1.4 basıyorum basıncı peak 2 yaparım cont 1.7 de yürütürüm birşeyler katar diye düşünüyorum bebeyim
muharremin dedii gibi bu bi keyif yarışı dostane sen 2 bar bassan ben sana neden 2 bar bastın 1.7 con yurudun demem;)
biz yakınız her daim dener kıstas alırız birbirimizle;) bunda ayıp gocuncak bişi yok.
kimsenin muhalefet olmasına da...
arabayı detay temizliğe bıraktım, boya koruma vs...
yarın akşam olabilir:)
koltuklarımı takıcam birde öyle deneyek osman bakalım ne kadar daha yaklaştırıcak seni bana 10 kg:)
BreatHTaKinG
16-04-2012, 15:59
gns typer dou yla denediğim konuda söylemiştim, o zaman dan bu zamana ben değil herkez dillendiriyo sen dahil;)
neyi yazıp yazmadığım osmanı bağlar, neyse onu yazıyorum.
polemiğe girme benle boşyere.
Bilinen birşeyi yazmak dillendirmek mi oluyor ? Ben yapılan hafifletme cuprada yapılsa durum farkı olur dedim Torkları morkları araya sokup polemiğe giren sensin. Aracına yaptığın uygulamarı foruma yazdıktan sonra. Birisi yorum yaptığında , herkese konu oldu diyemezsin. Nice denemelere kolay gelsin.
Bilinen birşeyi yazmak dillendirmek mi oluyor ? Ben yapılan hafifletme cuprada yapılsa durum farkı olur dedim Torkları morkları araya sokup polemiğe giren sensin. Aracına yaptığın uygulamarı foruma yazdıktan sonra. Birisi yorum yaptığında , herkese konu oldu diyemezsin. Nice denemelere kolay gelsin.
typerın 1.8 t li yada turbolu arabalarla denediği her konuda senin söylediğin söyleniyor...
yapılan hafifletmede hafifletme dersin belki komle arabayı soyup soğana cevirmişim altı üstü arka koltuğumuzu söktük.
sen hafiflikten bahsedersen bende senin torkundan bahsedeceğim tabiki...
sanada kolay gelsin...
B.Battal
16-04-2012, 16:24
Maşallah tüm araçlara ibiza Cupra Maşallah ne güzel tutunuyor öyle stage2 kaç hp oluyor acaba?
Maşallah tüm araçlara ibiza Cupra Maşallah ne güzel tutunuyor öyle stage2 kaç hp oluyor acaba?
kardeşim tahmini 230-240 hp lerde. yanlışım varsa düzeltsinler.
kelalper
16-04-2012, 16:29
yaw beyler sakin. adam arka koltuklari soktugunde karsi taraf sokmuyorsa bunda Yasinin sucu ne. bende sokmuyordum ilk aldigimda arabayi. type R arkasi toplam 23 kg diye. sonra arka koltuklarin bizde toplam 70 kg oldugunu ogrenince sokmeye basladim.
osman 1.8t
16-04-2012, 19:32
yasin önce beni kızdırıyolar sonra seni :) :) olur böyle yorumlar kızmamak lazım herkez sevdiği markanın eksiklerini yazıyor arkadaşlara hak vermek lazım sen takıl bana hayatını yaşa öpüyorum yanaklarından aracın sağlıklı maşallah gerisini boş koy :)
egzantrikleri bana opsiyonlarmısınnnnnnnnnnnnnnnn:):):)
osman 1.8t
16-04-2012, 21:45
bende bir 3070 turbo alıyııııııııııııııııııım :) :) :)
araçlara maşallah özelliklede ibizaya. osman aracın tam performansında gitmiyo hala onu söyliyim . bu arada videoları el kamerasından değilde ecz. murat abimin camda sabit camcar ın dakileri koysaydınız daha güzel ve net seyrederdik örnek benim 30 lu wag larla olan videom..
hee bu arada eğer sorunu bulamazsan yasinin typer ı geçmek için baya bi benzin yakıcaksın galiba osman bu gidişle :) hakkınızda hayırlısı olsun.
dikkat edin sizi kumburgaz semalarında görmiyim otobanda sağınıza solunuza bakıp öyle gazlayın
not: (HAYALETSÜRÜCÜ) :D
araçlara maşallah özelliklede ibizaya. osman aracın tam performansında gitmiyo hala onu söyliyim . bu arada videoları el kamerasından değilde ecz. murat abimin camda sabit camcar ın dakileri koysaydınız daha güzel ve net seyrederdik örnek benim 30 lu wag larla olan videom..
hee bu arada eğer sorunu bulamazsan yasinin typer ı geçmek için baya bi benzin yakıcaksın galiba osman bu gidişle :) hakkınızda hayırlısı olsun.
dikkat edin sizi kumburgaz semalarında görmiyim otobanda sağınıza solunuza bakıp öyle gazlayın
hayaletlerin korkusundan o yola çıkmamaya ant içtik filan yani:)
osmanın tek sorunu kendisiyle arabası taş gibi ehuehueheu:):) daha nasıl gitsin:)
kader arkadasım osman gelmiyo ki bi tedavi edeyim onu hafta içi:)
sende birdahakine hayalet değil de geldiğini bilelim yeter:) gel cam carımız ol
ecz_murat
17-04-2012, 10:19
ahahauha:D dikkat ettiysen o taraflara gelmeden geri döndük zaten!!
osman 1.8t
17-04-2012, 14:42
aracımda problem kalmadı varsa ygz den başka denemek isteyen typer denerim geçen adamın elini öperim e46 m3 e 5 boy atıyorum varsa daha iyi cupra r k04 le yürüyecek onlada denerim sıkıntı yok ama ygz nin hakkını kimse yemesim eskiden yürüdüğünüz typer lar ayarsız olabilir ama şimdi bence ygz nin ayarları yerinde ygz ye göre bütün typer ları değerlendirmek yanlış olurartı ozman denediğiniz typer larında bilgisini aldım ygz den boş araçlarla kafa kafaya yürüyormuşsunuz şuan ben ygz ile bir boy farkla yürüyorum 100.200 12.9 saniye bence güzel bir değer buradan dbs,bs ve ygz hariç bütün atmosverik typerları rollinge çağırıyorum varsa denemek isteyen saat ve gün önemli değil herzaman denerim bu plakalarını yazdığım araçlarlada aramızda olacağı 1 ila 3 boy arasındadır NOT: ARACIMDA HİÇ BİR ŞEYİ SÖKMEDEN YÜRÜYORUM EĞER SÖKERSEM OZAMAN DURUM DEĞİŞEBİLİR
kelalper
17-04-2012, 15:09
Osman e46 m3 lere 5 boy nasil atiosun merak ettim m3 e 5 kisi mi bindiriosunuz.
osman 1.8t
17-04-2012, 16:12
Osman e46 m3 lere 5 boy nasil atiosun merak ettim m3 e 5 kisi mi bindiriosunuz.
dostum arabamı kendi aracınla kıyaslıyorsun heralde :) istersen senle bir rol yapalım aracının nasıl gittiğini gör
typermelih
17-04-2012, 16:27
osman yanlış anlama ama sunu öğrenmek istiyorum senin araç 275 hp civarındaysa yüklü bir atmosferik bir araca 1 boyda olsa yenilmesi normalmi,senin aracında revo yazılım vardı yanlış hatırlamıyorsam enazından adanadayken öyleydi çatır çatır yürürdü,bu ygz typer da hondata yani yazılım varmı varsa 260 hp olmuş olsun tork yok ama typer hafif bir araç onunda avantajı o devir çeviriyor,nebilim....
osman 1.8t
17-04-2012, 16:40
osman yanlış anlama ama sunu öğrenmek istiyorum senin araç 275 hp civarındaysa yüklü bir atmosferik bir araca 1 boyda olsa yenilmesi normalmi,senin aracında revo yazılım vardı yanlış hatırlamıyorsam enazından adanadayken öyleydi çatır çatır yürürdü,bu ygz typer da hondata yani yazılım varmı varsa 260 hp olmuş olsun tork yok ama typer hafif bir araç onunda avantajı o devir çeviriyor,nebilim....
dostum benim araç 280 hp civarında normal bir s3 ü boy boy uzatıp geçiyorum normal bir typerı boy hesabı yapmadan geçiyorum sende haklısın herkez torku söylüyor ama şuna kimse dikkat etmiyor ben typerla düz yolda rolling yapıyorum yokuş yukarı yapsam veya 2 kişiye 2 kişi yapsam dediğin doğru bak mesela ygz yanına 1 kişi alsın bende 2 kişi deniyim beni geçemez ama düz yolda araçlar boşken hp konuşuyor aradaki 150 kg düz yolda aradaki 20 hp yi götürüyor benim aracım 1320 kg 280 hp m3 1600 kg 350 hp temiz bir e46 m3 le kafa burun gidiyorum oda çok temiz olması lazım az bir sorunu varsa 5 boy açıyorum nerde kaldı m3 çün 350 hp si aradaki 70 hp kilodan gitti onu anlatmaya çalışıyorum ben yine söylüyorum şuan aracım sorunsuz yukarda yazdığım pilakalar harici beni geçebilecek typer varsa gelsin deniyelim not : ygz istanbulun en hızlı yürüyen 3 typerından birisi sadece beyin yok sıfır sandık motor ,kpro,egzoz,hava filitresi vs saymadığım bir çok şey var araçta
osman 1.8t
17-04-2012, 16:44
M3 var m3 var......
kardeşim dediğin gibi m3 var m3 var ben normal yazılım olmayanından bahsediyorum ben denemek istiyorum diyen m3 çüne güvenen arkadaşlarlada roll yaparız sıkıntı yok çok temizi ile denedim yazılım varmış aracında kafa burun gittik 240 dan sonra geçti beni ;)
kelalper
17-04-2012, 16:52
dostum arabamı kendi aracınla kıyaslıyorsun heralde :) istersen senle bir rol yapalım aracının nasıl gittiğini gör
ben aracimin nasil gittigini biliyorum merak etme. Yasin e sor o sana anlatir 1 barda nasil gittigini. R26 volan ve debriyajim gelsin deneriz sikinti olmaz.
typermelih
17-04-2012, 16:53
dostum benim araç 280 hp civarında normal bir s3 ü boy boy uzatıp geçiyorum normal bir typerı boy hesabı yapmadan geçiyorum sende haklısın herkez torku söylüyor ama şuna kimse dikkat etmiyor ben typerla düz yolda rolling yapıyorum yokuş yukarı yapsam veya 2 kişiye 2 kişi yapsam dediğin doğru bak mesela ygz yanına 1 kişi alsın bende 2 kişi deniyim beni geçemez ama düz yolda araçlar boşken hp konuşuyor aradaki 150 kg düz yolda aradaki 20 hp yi götürüyor benim aracım 1320 kg 280 hp m3 1600 kg 350 hp temiz bir e46 m3 le kafa burun gidiyorum oda çok temiz olması lazım az bir sorunu varsa 5 boy açıyorum nerde kaldı m3 çün 350 hp si aradaki 70 hp kilodan gitti onu anlatmaya çalışıyorum ben yine söylüyorum şuan aracım sorunsuz yukarda yazdığım pilakalar harici beni geçebilecek typer varsa gelsin deniyelim not : ygz istanbulun en hızlı yürüyen 3 typerından birisi sadece beyin yok sıfır sandık motor ,kpro,egzoz,hava filitresi vs saymadığım bir çok şey var araçta
kpro ne oluyor yazılım değilmi,beyin ne ozaman,ben bişeylerimi bilmiyorum
kelalper
17-04-2012, 16:54
kardeşim dediğin gibi m3 var m3 var ben normal yazılım olmayanından bahsediyorum ben denemek istiyorum diyen m3 çüne güvenen arkadaşlarlada roll yaparız sıkıntı yok çok temizi ile denedim yazılım varmış aracında kafa burun gittik 240 dan sonra geçti beni ;)
kime yaptirmis e46 m3 yazilimini merak ettim. sen bilalin denedigi e36 larla bir dene bakalim ne oluyor.
osman 1.8t
17-04-2012, 16:58
niye benim araç stok debriyajıyla stok turbosuyla deniyorum herkezle denerim diyosan orjinal turbonla deniyceksin yok ben turbo büyütücem deniyicem dersen yapılmışı var adanada 1.8t 500 hp + onu getirelim istersen marifet orjinal turbosuyla en iyi şekilde yürütmek ;)
Kap m3 fena üzer kankaa(e36)
osman 1.8t
17-04-2012, 17:01
kpro ne oluyor yazılım değilmi,beyin ne ozaman,ben bişeylerimi bilmiyorum
kpro sonradan yazılıma uygun beyin takıyolar araca 2000 tl civarı oda normal yapılı orjinal beyne yazılımlı typer larla 30 hp civarı farkediyor diye biliyorum kpronun açıklamasını arkadaşlar daha iyi yapabilirler
ben aracimin nasil gittigini biliyorum merak etme. Yasin e sor o sana anlatir 1 barda nasil gittigini. R26 volan ve debriyajim gelsin deneriz sikinti olmaz.
1 barda bora nin kullandığı gece çok tatminkar gidişi vardı
niye benim araç stok debriyajıyla stok turbosuyla deniyorum herkezle denerim diyosan orjinal turbonla deniyceksin yok ben turbo büyütücem deniyicem dersen yapılmışı var adanada 1.8t 500 hp + onu getirelim istersen marifet orjinal turbosuyla en iyi şekilde yürütmek ;)
Adam volan & debriyaj değiştiricem demiş beyni nerden çıkarttın Osman :)
Arabayı normal insan ebatlarında birisi kullanırsa :D Rs geçer :)
osman 1.8t
17-04-2012, 17:03
kime yaptirmis e46 m3 yazilimini merak ettim. sen bilalin denedigi e36 larla bir dene bakalim ne oluyor.
her m3 bir olacak diye bir kaide yok yapılı m3 gelir deler geçer ben stok m3 lerden bahsediyorum m3 lere saygım sonsuz m3 hastasıyımdır oda ayrı
osman 1.8t
17-04-2012, 17:05
Adam volan & debriyaj değiştiricem demiş beyni nerden çıkarttın Osman :)
Arabayı normal insan ebatlarında birisi kullanırsa :D Rs geçer :)
ben beyin demedim :) turbo büyütülürse dedim aracında ne var bilmiyorum sadece volan devriyaj değişirse sıkıntı yok denerim tabi ama iş turboya girerse farklı :)
Osmanım Benım arabam sanziman oranlarından dolayı topspeedd im çok iyi 200lere kadar olan fark ile 260 lardaki olacak fark daha değişik olacaktır, aracın suan zamanında ayhandayken ki gibi gidiyor belki biraz daha iyi gidiyor,
ben beyin demedim :) turbo büyütülürse dedim aracında ne var bilmiyorum sadece volan devriyaj değişirse sıkıntı yok denerim tabi ama iş turboya girerse farklı :)
Yahu beyin demedin Turbo dedin zaten :D Offffff beyin turbo debriyaj volan ahçı uşak karıştı ortalık :hehe:
osman 1.8t
17-04-2012, 17:08
Yahu beyin demedin Turbo dedin zaten :D Offffff beyin turbo debriyaj volan ahçı uşak karıştı ortalık :hehe:
beyni araya sokarsan karışır tabi ortalık yazdıklarını bir oku :D:D:D
osman 1.8t
17-04-2012, 17:10
Osmanım Benım arabam sanziman oranlarından dolayı topspeedd im çok iyi 200lere kadar olan fark ile 260 lardaki olacak fark daha değişik olacaktır, aracın suan zamanında ayhandayken ki gibi gidiyor belki biraz daha iyi gidiyor,
hay senin azını öpiyim bunu gelde anlat :D:D:D
beyni araya sokarsan karışır tabi ortalık yazdıklarını bir oku :D:D:D
Turboyu nerden çıkarttın yazıcaktım yanlış olmuş :) akşam üstü biraları bana yaramıyo :D
osman 1.8t
17-04-2012, 17:11
Turboyu nerden çıkarttın yazıcaktım yanlış olmuş :) akşam üstü biraları bana yaramıyo :D
tek başına içersen yaramaz :D:D:D
typermelih
17-04-2012, 17:12
kpro sonradan yazılıma uygun beyin takıyolar araca 2000 tl civarı oda normal yapılı orjinal beyne yazılımlı typer larla 30 hp civarı farkediyor diye biliyorum kpronun açıklamasını arkadaşlar daha iyi yapabilirler
tamamda kpro olmadan beyne müdahale edilebiliyormu ep3 lere
tek başına içersen yaramaz :D:D:D
K gündüzleri Merter'de duruyo mok vardı sattın güzelim arabayı :) ben bulacaktım snaa Dog :)
kelalper
17-04-2012, 17:14
yaw turbo yazdigimi nerede gordunuz. r26r volan ve debriyaji dedim. ne turbosu nereden cikariosunuz. volan su an icin dagilmis durumda son gunlerini yasio. ingiltereden alicam ama gidecek birini ariyorum. burada stock volan ve debriyaj 4000 tl serviste. ben oradan aliyorum 600 pound a hafif volan ve gelistirilmis debriyaj. bekleyin hele gelince alicam gazinizi.
osman 1.8t
17-04-2012, 17:15
K gündüzleri Merter'de duruyo mok vardı sattın güzelim arabayı :) ben bulacaktım snaa Dog :)
döndü dolaştı bakırköye geldi araç ben uygun fiyata 2 tane şanzıman bulmuştum biri sti biri dog ama aklımda başka şeyler vardı o yüzden sattım kısmetse önümüzdeki sene yeni bir sti alabilirim :D
typermelih
17-04-2012, 17:18
adanadaki top sport un turbosu büyük olduğu için değil o turboyu kaldıracak enjektorlerın olması ve orjınal beyinle yürümemesinden dolayı böyle yürüyor
osman 1.8t
17-04-2012, 17:18
yaw turbo yazdigimi nerede gordunuz. r26r volan ve debriyaji dedim. ne turbosu nereden cikariosunuz. volan su an icin dagilmis durumda son gunlerini yasio. ingiltereden alicam ama gidecek birini ariyorum. burada stock volan ve debriyaj 4000 tl serviste. ben oradan aliyorum 600 pound a hafif volan ve gelistirilmis debriyaj. bekleyin hele gelince alicam gazinizi.
eyvallah sıkıntı yok ozaman ben aracında büyük turbo var sandım özür, tamam gelsin mazemelerin sıkıntı yok lau 85 var:D:D:D
osman 1.8t
17-04-2012, 17:20
adanadaki top sport un turbosu büyük olduğu için değil o turboyu kaldıracak enjektorlerın olması ve orjınal beyinle yürümemesinden dolayı böyle yürüyor
tamam ben aksini söylemedim zaten birisi uyumsuz olsa yürümez adamlar yaptı bize saygı duymak düşer
kazasız surusler dılerım herkese 18t cupraların cok ıyı yurudugunu bılırım typer da MAASALLAH
bu arada azız abı hangı ara cıktın sen yav ACK grubunu ne zaman bıraktın :))))))eczacı murat hıc haber vermıyoısunuz :)
osman 1.8t
17-04-2012, 17:42
sağol dostum
TYPERHAKAN
17-04-2012, 19:55
ibiza ya şaşırdım maşaallah aziz, 1.4 motor yürüdüğün arabalara bak helal olsun ibiza ya,osman senin de maşaallah ın var her geçen gün hızlanıyorsun kazasız belasız inşaallah.senin reçete belli ama sen aracını kendin yapmaktan hoşlanıyorsun pek yardım sevmiyorsun ayhan dan öyle duydum.
osman 1.8t
17-04-2012, 20:25
ibiza ya şaşırdım maşaallah aziz, 1.4 motor yürüdüğün arabalara bak helal olsun ibiza ya,osman senin de maşaallah ın var her geçen gün hızlanıyorsun kazasız belasız inşaallah.senin reçete belli ama sen aracını kendin yapmaktan hoşlanıyorsun pek yardım sevmiyorsun ayhan dan öyle duydum.
bu işi bilen kişilerden yardım almayı severim neden olmasın hakan abi sen kendini kanıtlamışsın senden gelecek yardımlara açığım önerilerini özelden beklerim hatta müsait olursan telden görüşmek isterim genelde almanya da cupra r la oğraşanlara danışarak yapıyorum daha az yanılma payı oluyor ve daha az paraya daha çok iş yapmış oluyorum
BthnKrkt
17-04-2012, 22:11
''ARACIM BU İŞLEMLERLE 300 HP GÜÇ ÜRETMEKTE BANA YETİYOR :) '' LAU 300 hp miydiki?
osman 1.8t
17-04-2012, 22:25
yok dostum 110 hp ne olduki hayırdır 1.9 dizel motoru var üstünde
BthnKrkt
17-04-2012, 22:31
yok dostum 110 hp ne olduki hayırdır 1.9 dizel motoru var üstünde
sikinti yok. O yazida bana deil size ait;) ki farkindasinizdir zaten.
araçlara maşallah güzel denemeler olmuş
osman 1.8t
17-04-2012, 22:57
sikinti yok. O yazida bana deil size ait;) ki farkindasinizdir zaten.
güzel kardeşim aracım 285 hp yazıda bana ait 300 yazmak demek net 300 çıkacak demek değildir :) millet 150 hp yi 250 yazıyor başka laf yapacak adammı bulamadın ona takıldın :)