Orijinalini görmek için tıklayınız : Aquartz Iron Cut vs Balata Tozu
imprezaWRC
15-04-2012, 11:35
Dün yağmur öncesi Gökhan(Blackbird) ve arkadaşı ile buluştuk.
Ayaküstü tam 2 saat 30dk. muhabbet ettik, daha çok geyiğin dibine vurduk diyebilirim.
Kafa dengi 3 kişi buluşunca, harika bir muhabbet oldu, zamanın nasıl geçtiğini anlamadık bile :)
Evet gelelim Aquartz Iron Cut'a
Yok morarıyor, yok morarmıyor, morarıyor ama morarması çok zaman alıyor polemiklerine cevapları aşağıdaki kısa videoda bulabilirsiniz.
Dip not : Jantlarda nigrin nanotec jant cilası vardı.
tu1vvfIr37c
jantları temizlemek ve kir tutmasını önlemek için tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı?
imprezaWRC
15-04-2012, 14:07
jantları temizlemek ve kir tutmasını önlemek için tavsiye edeceğiniz bir ürün var mı?
Jantları asit içermeyen ürünlerle temizleyebilirsiniz.
Daha az balata tozu olmasını istersenizde,
Kolayca ulaşabilecekleriniz
- Nigrin nanotec jante cilası
- Sonax jant cilası
- Aquartz Reload (Blackbird)
Netten siparişle alabileceğiniz (yurt dışı)
- Planet polish wheel sealant
- Cguys wheel wax
- Poorboys wheel sealant
- Gtechniq c5 (nano)
- Wolf's chemicals wheel sealant (nano)
- Migliore wheel wax
Amerikadan biriyle getirtebileceğiniz
- Armorall wheel protectant
çok teşekkür ederim cevap için nigrin nanotech alırım heralde :)
SerhatA.
15-04-2012, 16:10
Jantları asit içermeyen ürünlerle temizleyebilirsiniz.
Daha az balata tozu olmasını istersenizde,
Kolayca ulaşabilecekleriniz
- Nigrin nanotec jante cilası
- Sonax jant cilası
- Aquartz Reload (Blackbird)
Netten siparişle alabileceğiniz (yurt dışı)
- Planet polish wheel sealant
- Cguys wheel wax
- Poorboys wheel sealant
- Gtechniq c5 (nano)
- Wolf's chemicals wheel sealant (nano)
- Migliore wheel wax
Amerikadan biriyle getirtebileceğiniz
- Armorall wheel protectant
bilgiler için teşekkürler
1 haftadır nano alıcam gokhandan bulusunca bı haber verseydınız bende katılırdım sıze hemde nanoları almıs olurdum.
imprezaWRC
15-04-2012, 22:01
1 haftadır nano alıcam gokhandan bulusunca bı haber verseydınız bende katılırdım sıze hemde nanoları almıs olurdum.
Bileydim, haber ederdim :(
Blackbird
15-04-2012, 23:51
Rıdvan haklısın valla aklıma gelmedi seninde gelebiliceğin, aksiliklerde üst üste geldi geçen hafta :o yarın akşam bir kahve ısmarlarsam belki affedersin beni. :)
Rıdvan haklısın valla aklıma gelmedi seninde gelebiliceğin, aksiliklerde üst üste geldi geçen hafta :o yarın akşam bir kahve ısmarlarsam belki affedersin beni. :)
valla bilmiyorum kahvemı caymı ama yrn alım sunları artık araba sıfır alındı adamın elınde zıbıl meguıars malzeme var bn nano yapalım kurtul dedım bnde adama mahcup oluyorum bnı beklıyor.