Orijinalini görmek için tıklayınız : Osmanlı İnşaat
Selam arkadaşlar, osmanlı inşaat tan daire almayı planlıyorum , bu firma hakkında bilgisi olan varmı, internette bikaç kötü yorum okudum midemi bulandırdı.
http://www.osmanliinsaatyapi.com.tr/
Selam arkadaşlar, osmanlı inşaat tan daire almayı planlıyorum , bu firma hakkında bilgisi olan varmı, internette bikaç kötü yorum okudum midemi bulandırdı.
Hangi şartlarda ve henüz olmayan daire mi almak istiyorsun ?bitmiş ve tapusu hazır olan dairelerde sıkıntı pek olmaz ama henüz bitmediyse mide bulantını değerlendir ve iyi düşün derim.
bitmemiş henüz , yıl sonu teslim diyorlar,
bitmemiş henüz , yıl sonu teslim diyorlar,
Yerine gidip iyice incelemek ve diğer üyelerle ve o bölgedeki iyi emlakçılarla görüşmek iyi olur diye düşünüyorum.Firmanın size sunduğu alım satım sözleşmesini de iyi bir avukatla görüşerek aleyhinize olabilecek şeyleri öğrenmenizde de fayda var.
huseyinturk
15-04-2012, 14:37
Gidin inşaatın bodrumlarını gezin derim ben almaya karar verirseniz.Su alma vs gibi durumlarla çok karşılaşılıyor drenaj maaliyetinden kaçıyolar ne yazıkki bodrumlar havuz oluyor sonra.Ciddi sıkıntılar doğurabilir bu durumlar
Haftaya gidicem bakalım nedir ne değildir, çok uygun ödeme koşulları sunuyorlar
3 tane çeki döndü bende 85.000TL, 6-7 ay önce...
Çek sahibi bunlar değildi fakat arkasında ciroları var ve hesap sahibinin borçlarını üstlenmişler.
2 ay sürmüştür parayı almam...
by serçe
15-04-2012, 15:06
beylikdüzü'nde innovia evleri var bitmişmidir bilmiyoum ama gerçekten tavsiye edrim ben bakmıştım ama kısmet olmamıştı orayada bir bakın derim yeşil inşaat yapıyor ödeme kolaylığıda sağlıyorlar ..
dostum eğer içine bi şüphe düştüyse hiç girme derim, maddi durumun ne derece hangi şartlarda alacaksın bilmiyorum ama eğer benim gibi varını yoğunu ev almaya ad
adıysan güvendiğin emin olduğun bir firmadan al derim. bende bursada yaklaşık 1,5 senedir inşaat firmalarının neredeyse hepsini gezdim çoğundada sözleşmenin eşiğinden döndüm, ev alacağın firmayı iyi araştır derim daha önceden konut yapmamış bir firmayla anlaşma, gezebiliyorsan şantiyelerini gez işlerini yapan taşeron firmalara ulaş, sor soruştur o şekilde gir bu işe, eğer kredi kullanıp alacaksan eğer ev bitecek ondan sonra kredi ödemeye başlayacaksınız yalanına kesinlikle inanma, ev kredi çekilecek konuma geldiği zaman buda yaklaşık ev bitmeden en az 3-4-5 ay önce olur ozaman kredi kullandırırlar haberin olsun planını programını ona göre yap, önceden herşeyi sor öğren, verilen sözlerin sözleşmede yer alıp almadığını kontrol et, misal çevre düzenlemesi vs gibi işleri kapsayıp kapsamadığını öğren, sonradan ek ödemelerle karşılaşmaman açısından söylüyorum, ve her ne olursa olsun mutlaka kat irtifakı veya kat mülkiyeti tapusu olmasına dikkat et alacağın evin.
drummer582
15-04-2012, 16:25
İki tane arkadasim beylife evlerinden aldilar suanda beklemedeler ve suana kadar bi sorunla karsilasmadilar
fatihtemizer
15-04-2012, 17:03
Hocam bizde b.duzunde ev alacaktik.yil2007..iste soyle olacak boyle olacak dediler..2008 mayis hazir dediler..yil2012.halen dedikleri hicbirsey yok ortada..Allah tan almamisiZ dedik..birebir yasadigimiz bu bizim..bana gel dese bedava dese almam..
İki tane arkadasim beylife evlerinden aldilar suanda beklemedeler ve suana kadar bi sorunla karsilasmadilar
teslim ne zamanmış , yetişecekmi acaba
SOMEONESPECIAL
15-04-2012, 20:11
Osmanlı İnşaat tan uzak durun.
Bitmiş yerleşim olan ve tapusu olan daireleri tercin edin
huseyinturk
15-04-2012, 20:35
inşaat işlerinde proje süresi her zaman uzar.Hangi firma olursa olsun teslimat dedikleri tarihte olması çok zordur bu arada.