PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : hyundai i20 hakkında + ve - ' ler

m. ali öz
15-04-2012, 22:33
Arkadaşlar bir bayan arkadaşımıza araç bakıyoruz 1.4 otm corsa falan derken bugün gözüne i20 çarpmış,

araç 2011 model henüz 4bin km de hatasız
1.4 benzinli CVVT team modeli. otomatik vites
araç hakkında en ufak bilgiden en önemli bilgiye kadar herşeye ihtiyacımız var kısacası :)

sakhee
15-04-2012, 23:19
gecen sene yanimda calisan bir arkadasa aldik biz de
o mu bu mu derken gittim kiza 0 i20 aldim

bahsettiginiz paket galiba
benzinli, otomatik, 100 bg olmasi lazim, 8 ya da 10 hava yastigi var

arabasindan cok memnun, cok seri, rahat oldugunu soyluyor
bende admire kullandim pert edene kadar
sorun cikarmaz iyi arabadir

edit; ici falan guzel kullanisli oldukca genis jantli falan daha hos oluyor, bir de yesil falan enteresan bir renkle daha tatli olur

MaNiSaLı
15-04-2012, 23:29
bende takipteyim konuyu . Merak ettiğim bir araç :)

Nightfish
16-04-2012, 10:38
Malzeme kalitesi açısından sıkıntı yok. Benzinli otomatiği biraz fazla yakıyor. İçeri ses alma problemi var, özellikle dizellerde kafa şişiyor.

b.arica
16-04-2012, 11:32
Fren sistemi berbat. ( Yeni şirket aracım i20 ve pek memnun değilim açıkçası i30 daha iyiydi.

cagri-35
16-04-2012, 11:38
bende şirket aracı olarak kullandım bir süre, malzeme kalitesi eski nesil hyundailere göre daha iyi olabilir ama halen alman vs. gerisinde. Gidişi çok güzel dizelinin yakıtıda aynı şekilde, yol sesi bariz alıyor. Yan rüzgarlardan etkileniyor ve frenlemesi olsun yol tutuşu olsun orjinal haliyle pek başarılı değil araç bana hiç güven vermedi ama özelliklşe izmir sıcagında on numara sogutan klıması ve basarılı motoruyla keyıflı bır araç. Fırsat dahılınde sartlara bakarak degerlendırılebılır.

onursumer
16-04-2012, 11:43
team en boş olan modeli ama genede donanim olarak tatmin edici

ağırlığı 1230kg olduğundan 1.4 otomatik şehir içi ortalaam 8lt falan çok rahat yakar

onun dışnda 1.4 e gore performansı tatmin edicidir bagajı falan getz gibi değil bayağı buyuk

kronik sorunu yok servis sorunu yok fiyat performans iyi bir seçenek ozellikle bayanlar için

alındıktan sonra kesinlikle lastik olcusu ve jant bence değişmeli yol tutuşu freni değişiyor arabanın :D

ÜSTÜNERC
16-04-2012, 16:06
YENI KAsalar gayet guzel yani.o fıyatlara alınabılecek en ıyı araclardan bitanesı

m. ali öz
17-04-2012, 03:08
arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim.
baktığımız corsa'lar ile arasında 3-4 bin tl oynaması sebebiyle i20 de karar kılındı.
yarın ankara ya gelip satışını yapacağız aracın.
ardından görüşlerimi burada paylaşırım bende :)

sweatcaptain
17-04-2012, 10:37
eşim de var bahsettıgınız arac... bır ara bi rent ten kıraladım aracım servıste ıdı sehır dısına cıkmak ıcın gayet memnun kalmıstım rahat serı vs vs daha sonra gıttık esime de aynısını aldık sorunsuz kullanmakta...

orhansah
17-04-2012, 10:39
i20 gayet güzel giden bir araç.donanım da güzel. o fiyatlara en iyi tercih olacaktır.

m. ali öz
17-04-2012, 22:52
aracı bugün aldık. 2011 model 7bin km de 1.4 team modeli, otomatik vites 100hp.
iç tasarımı gayet güzel ama malzeme kalitesi corsa ve fiestaya nazaran biraz düşük.
kör nokta yok gibi neredeyse, camları büyük ve iç hacim çok ferah.
vites geçişleri hissedilmeyecek derecede hafif, 110-120 kmh ile uzun yolda km'de 30 kuruş yaktık, 240 km yi 70 TL'ye geldi.
oturma pozisyonu yüksek bence bir bayana alınabilecek en makul araçlardan biri diz mesafesi ve bagaj hacmi de rakiplerine göre güzel.
herkese teşekkürler.