Orijinalini görmek için tıklayınız : ZC civic si - VBB saxo - UP gtı - KD vtec - EH vtec - AJ vtec
kadir jdm civic
16-04-2012, 11:43
slm tech ailesi ZC civic Sİ denemeleri
benı kırmayıp gelen ve araçlarını deneyen abilerime kardeşlerıme çekim yapanlara çok teşekkür ederim. cam car Sİ...
VB saxo : filtre - kat iptali
UP gtı : filtre - egzos - 13" jant lastik :) - 14-60 sanzıman
EH vtec : b16b piston - aem v2 filtre - oem egzos
KD vtec : filtre ( acil bir egzos sistemi ses çıkarmıyacak şekilde)
AJ vtec : filtre - hedears - oem egzos
ZC civic Sİ : ince conta - emme kapak gaz kelebegi portpolish - hederas - filtre - integra gaz kelebegi - oem ara borular - OEM SANZIMAN !!!!-hks replika son susturucu
speclerde bir yalnışım varsa söylersenız sevınırım o akşam konuştuklarımızdan aklımda kalan bunlar .
videoların bazılarında bir kaç deneme vardır kırpmak istemedım çünkü bazı geçişler var o yuzden.
not: bazı videolarda küfür etmişim kusuruma bakmayın sinirim vites atamadım ne oldu anlamadım
ZC civic si & VBB saxo vts - YouTube (http://youtu.be/Uv9BIxVqvuE)
ZC civic si & UP 106 gtı & VBB savo vts - YouTube (http://youtu.be/h9Eml7ntmfs)
bu video da UP gtı geç basmıştır görkem abiyle denerken biz gaza basınca sonrada UP de 3. viteste basmıştır.
ZC civic si & KD vtec - YouTube (http://youtu.be/tkYyGLQj9c0)
ZC civic si & EH vtec - YouTube (http://youtu.be/cki7dzCuzjc)
ZC civic si & AJ vtec - YouTube (http://youtu.be/c74VpUVA7y4)
ZC civic si & AJ vtec 2 - YouTube (http://youtu.be/I0OUZ1RQEuE)
ZC civic si & AJ vtec 3 - YouTube (http://youtu.be/YZfBNzSNrJs)
eski denemeler KD ve UL vtec
ZC civic si & KD vtec - YouTube (http://youtu.be/k7aiq0uJ28E)
ZC civic si & UL vtec - YouTube (http://youtu.be/9KjOqHs2YZ0)
ZC civic si & UL vtec 2. deneme - YouTube (http://youtu.be/dMkNU7tjpfI)
VB Saxoda sadece kat iptali ve filtre var ;)
İyide arabam VB plakakii :D
kadir jdm civic
16-04-2012, 12:00
abi senın o rakamlardaki 8 i video da B gibi gördüm ondan oldu yazıda düzlettimde video kalıcak istersen tekrar yükleyeyım...
muhaha harbiden VBB gibi gözüküyor ama.araçlara maaşallah
ben dediydim öle app yaptırma die :D
neyse ne dert değil ya ;)
ama çok süper çıkmış görüntüler :)
Bu arada UP gti'a 14 60 şanzumanıda eklersen süper olur ;) diğer konuda arkadaş kendi yazmıştı zaten :)
kadir jdm civic
16-04-2012, 12:06
Bu arada UP gti'a 14 60 şanzumanıda eklersen süper olur ;) diğer konuda arkadaş kendi yazmıştı zaten :)
tamamdır abi yav merak ettim bu gtı ve vts ların orjinal finali kaç ?
Maşallah araçlara güzel denemeler olmuş.Müsait bir zaman vtecler ile bende denemek isterim :)
güzel goruntuler olmuş.. en acilinden 3 ' e bi el atman lazım hocam daha da hızlanacaktır o zaman..:) bu arada benım arabada egsoz yok bı o fazla olmuş kardeşim.
Valla ben o akşam EH le denerken 225 e çıktımda otoban polisi denk geldi bırakmak zorunda kaldık. redline 7500 dönse iyi ihtimal 230 yapar herhalde dahası benim araba için zor, chip falan olursa anca biraz daha devir dönersem 5-10 km daha yaparsa yaparda gerek yok zaten 220 lerde sonuç belli oluyor neticesinde 1.6 makineler ;)
Valla ben o akşam EH le denerken 225 e çıktımda otoban polisi denk geldi bırakmak zorunda kaldık. redline 7500 dönse iyi ihtimal 230 yapar herhalde dahası benim araba için zor, chip falan olursa anca biraz daha devir dönersem 5-10 km daha yaparsa yaparda gerek yok zaten 220 lerde sonuç belli oluyor neticesinde 1.6 makineler ;)
Mukemmel yuruduk o zaman arabalarin cigeri acildi resmen:)
Şu an işyerindeyim videoları izleyemiyorum ama kadir kardeşimize teşekkür ederiz hem videoları yüklediği için hemde güzel bir buluşma olduğu için :)
kadir jdm civic
16-04-2012, 12:47
cogu denememde önümüze araç çıkmıyorsa +200 kmleri gördüm he 205-210 km olur tek kaanla denememizde 220 km oldu viraj vardı bıraktık düz yol olsaydı devam edicektim topspeed yapardım.
kadir jdm civic
16-04-2012, 12:49
Şu an işyerindeyim videoları izleyemiyorum ama kadir kardeşimize teşekkür ederiz hem videoları yüklediği için hemde güzel bir buluşma olduğu için :)
sende sagolsın abicim geldigin için senınle tam tekrardan deneyemedik bastık ama yol kapalıydı artık bir dahaki sefere deneriz ozaman belki crx 3 4 5 te gelebilir araç debriyaj ve egzosla bu aracın atmosferikte benım için son noktası olur.
ykavcioglu
16-04-2012, 12:53
fcc baskı, 51 boru, 3-4-5 kısa wayki way::)
Burdaki video da ben sizinle basmadimki gec basdim 3tevolesine bastim :)
kadir jdm civic
16-04-2012, 12:56
valla tam şaka makinası olur ciddi anlamda yürüyen suan durmamın tek sebebi benzın fiyatları yoksa hemen alır takarım 3 4 5 i ama ne let çok gidiyo az yakıyo tam keyiflik araba ya birde sade kimse birşey anlamıyo ya o çok daha süper oluyor aile spec :)
ykavcioglu
16-04-2012, 12:57
valla tam şaka makinası olur ciddi anlamda yürüyen suan durmamın tek sebebi benzın fiyatları yoksa hemen alır takarım 3 4 5 i ama ne let çok gidiyo az yakıyo tam keyiflik araba ya birde sade kimse birşey anlamıyo ya o çok daha süper oluyor aile spec :)
evet kanka gerçekten çok sade, tek far gidiyoz:D
cogu denememde önümüze araç çıkmıyorsa +200 kmleri gördüm he 205-210 km olur tek kaanla denememizde 220 km oldu viraj vardı bıraktık düz yol olsaydı devam edicektim topspeed yapardım.
aynen daha yürürdük orada da ilerde de sıkışıklık başlayınca riske atmaya gerek yok diye bıraktık. saat olarak o zamanlar daha uygun ama yollar daha boş diğer türlü genelde 4 sonu sert fren gerekiyo haliyle..
kadir jdm civic
16-04-2012, 13:03
evet kanka gerçekten çok sade, tek far gidiyoz:D
eeeeee soguk hava girsin iyice canlasın makına :):):)
ykavcioglu
16-04-2012, 13:04
uzunda ters teperse, oksijen çarpar be ya:D
eeeeee soguk hava girsin iyice canlasın makına :):):)
ben dikkat etmemiştim yolda aynadan görünce fara ne olmuş yav dedim boş bulunup bi de ampül sallanıyor ne güzel ayrı bir hava katmış:)) hatta iğrenç bi espri yapasım var oradaki ampulün sıcaklığından giren hava ısınıyor olmasın diye:P:D
kadir jdm civic
16-04-2012, 13:06
uzunda ters teperse, oksijen çarpar be ya:D
tepmesin diye kaputu kaldirdık yahu içeri gelen hava kaput cam boşlugundan çıksın gitsin diye ztn videolarda görüyon 200 km de nasıl geliyor makına ters tepse gider mi araç :)
maşallah araçlarınıza zevkli denemeleriniz olmuş
ykavcioglu
16-04-2012, 13:14
maşallah araçlarınıza zevkli denemeleriniz olmuş
beklerik kanki yetişirsen tabii kamera çekiminee:p
devilboy
16-04-2012, 13:15
242 diye biliyorum
kadir jdm civic
16-04-2012, 13:18
242 diye biliyorum
yok son gördükleri hızları demıyorum oem finalinin dişli sayıları kısalarda 14-60 13-59 falan yazıyorlar oeminki kaç ?
AhmetDncr
16-04-2012, 13:24
Maşallah araçlara, çok güzel denemeler olmuş Allah nazardan korusun :)
Ö.öztüRk
16-04-2012, 13:31
Okan Up yüksek kalmış biraz sanki :) maşallah araçlara
Okan Up yüksek kalmış biraz sanki :) maşallah araçlara
Kanka ben denemedim bu video da zaten si ile vts deniyodu ben 3 te oturdum gaza olesine basmistim yani masallah araclara bu arada orjinal sanzimani gti ve vts in 16.63 dur
Mukemmel yuruduk o zaman arabalarin cigeri acildi resmen:)
Valla ben ilk sahibi doktordan aldım arabamı, hiç basmamış bi okadarda bakmamıştı. bakım bilmemne yaptık, anca anca basıyorum ama dediğin gibi abi orda ciğer nefes aldı biraz daha canlandı :)
yok son gördükleri hızları demıyorum oem finalinin dişli sayıları kısalarda 14-60 13-59 falan yazıyorlar oeminki kaç ?
16 63 orjinal oran saxo bildiğim kadarıyla. :)
kadir jdm civic
16-04-2012, 14:13
videolara bakıyorum vay anasını satayım garç gurç viteslere bak gene iyi gitmiş araba be o vites atışlarıyla
Kanka ben denemedim bu video da zaten si ile vts deniyodu ben 3 te oturdum gaza olesine basmistim yani masallah araclara bu arada orjinal sanzimani gti ve vts in 16.63 dur
okan seni rollerde de gördük ya bayadır izlememiştik seni videolarda :)
en son 106 da rollunu siyah gza mıydı neydi o 106 da görmüştüm :)
devilboy
16-04-2012, 15:06
pardon 16 63 oem
GZA sonu kaç plakanın aynı araç siyah 106 gti GZA 28 ve GZA 29 varda ondan soruyorum.. :D
heh şöyle 3-4-5 yapın 3-4 değil :D :D daha çok yürüsün si'lar.. :D
kadir jdm civic
16-04-2012, 15:38
heh şöyle 3-4-5 yapın 3-4 değil :D :D daha çok yürüsün si'lar.. :D
Sİ nın 4 5 boy daha gideri var okadar Sİ ile ugraştım Sİ de tecrübesi olan abilerimiz vardır ama bu specte bukadar gidiyo :)
4-5 boy dediğin ciddi bir fark yani.. :D
ykavcioglu
16-04-2012, 15:41
4-5 boy dediğin ciddi bir fark yani.. :D
+ 13-14 inç hafif jant güzel bi lastik :)
kadir jdm civic
16-04-2012, 15:42
ben sadece hava filtresi ve hedears varken SU ile denedim onun benden farklı hem mapıng portpolishi vardı ama sanzıman crx 3 4 kısa vardı 2. vites kafa burun gidiyoruz 3 e taktıgında açıyor 4 taktıgında acıyordu aramızdaki fark 190 km de 4 boy oluyordu 5 . vites attıgında yakalıyordum ben top speedte
dişlinin nekadar fark yaratacıgını denerek gördük ki benım motor stocktu ozaman :)
ben sadece hava filtresi ve hedears varken SU ile denedim onun benden farklı hem mapıng portpolishi vardı ama sanzıman crx 3 4 kısa vardı 2. vites kafa burun gidiyoruz 3 e taktıgında açıyor 4 taktıgında acıyordu aramızdaki fark 190 km de 4 boy oluyordu 5 . vites attıgında yakalıyordum ben top speedte
dişlinin nekadar fark yaratacıgını denerek gördük ki benım motor stocktu ozaman :)
arkadaşım sureklı kısa dan bahsedıosunuz kurtlandırmayın ınsanı:))))
ykavcioglu
16-04-2012, 15:45
SU deme kanka geri alasım geliyoo
3 olacak alırsam:D:D
kadir jdm civic
16-04-2012, 15:46
hacım sızın kısanızla bizim kısamız bir degil o yuzden crx 3 4 le 4.975 kısayı aynı sanma aralarında çok fark var.
sizin kısalarınız bazen ters tepki yapıyor adamlar orjinal sanzımanla geciyor kısalıları
ama bizdekiler 3 4 çok farklı direk etki yapıyor...
ykavcioglu
biz D16a9 için diyoruz kaan, sen vtece dokunma çok güzel şanzımanın var:D
SerhatA.
Güzel denemeler olmuş tüm araçlara maşallah.
kadir jdm civic
16-04-2012, 15:47
SU deme kanka geri alasım geliyoo
3 olacak alırsam:D:D
kanka vur kafanı duvarlara ne diyeyım kanka şimdi yana yakına araba arıyorsun
YunusCan
16-04-2012, 15:51
yaw merak ettim bu video çekilen araçta boşa atıyorsunuz sonra vitese geçirirken cart curt diye sesler geliyor debriyajamı basmıon yoksa sorunmu var şanzumanda :D ?
ykavcioglu
16-04-2012, 15:52
kanka vur kafanı duvarlara ne diyeyım kanka şimdi yana yakına araba arıyorsun
ben puk'a yanıyorumm
biz D16a9 için diyoruz kaan, sen vtece dokunma çok güzel şanzımanın var:D
5 sıkıntı kardeşim ya:) 4 te can alıyorum da 5 ürkütücü egsozdan sonra toplanırsa dokunmam zaten:)
kadir jdm civic
16-04-2012, 15:59
yaw merak ettim bu video çekilen araçta boşa atıyorsunuz sonra vitese geçirirken cart curt diye sesler geliyor debriyajamı basmıon yoksa sorunmu var şanzumanda :D ?
hacım orda birseyler oldu bende anlayamadım ben kullanıyordum aracı daha öncesinde bir sıkıntı yoktu fakat orda balata gitti herhalde 3. vites sekromencinde biraz sorun oldu suan sıkıtı yok düzeliyor arada civicler böyle yapıyor bir sefer vites kaçırınca o akşam bir daha denememek lazıım ama ben denedım o yuzden oldu birazda....
ykavcioglu
16-04-2012, 16:01
5 sıkıntı kardeşim ya:) 4 te can alıyorum da 5 ürkütücü egsozdan sonra toplanırsa dokunmam zaten:)
sen bi vites kolunu kontrol ettir, volanı oem'e çevir
en kötü 5 senkromeç ayarlarız
çok güzel olur
ümit abide var 5
sen bi vites kolunu kontrol ettir, volanı oem'e çevir
en kötü 5 senkromeç ayarlarız
çok güzel olur
ümit abide var 5
volan o kadar kesiyorsa tabi oem e çevirirm zaten tabi üzerinde hafif varsa:)) önce dediğn gibi ama vites kolunu baktırıp egsoz var sırada ve senkromeçler
YunusCan
16-04-2012, 16:08
hacım orda birseyler oldu bende anlayamadım ben kullanıyordum aracı daha öncesinde bir sıkıntı yoktu fakat orda balata gitti herhalde 3. vites sekromencinde biraz sorun oldu suan sıkıtı yok düzeliyor arada civicler böyle yapıyor bir sefer vites kaçırınca o akşam bir daha denememek lazıım ama ben denedım o yuzden oldu birazda....
öyle diyonda şimdi benim kafamda civic Si almak vardı stock d16a9 la eglenecektim atmosferik speclerle :D Ama senin bu videoyu izleyince şanzuman korkuttu beni
öyle diyonda şimdi benim kafamda civic Si almak vardı stock d16a9 la eglenecektim atmosferik speclerle :D Ama senin bu videoyu izleyince şanzuman korkuttu beni
her arabada şanzuman dert.. vites atmayı bilmek lazım :D :D birde şanzumana koyulan yağ çok önemli..
ykavcioglu
16-04-2012, 16:11
volan o kadar kesiyorsa tabi oem e çevirirm zaten tabi üzerinde hafif varsa:)) önce dediğn gibi ama vites kolunu baktırıp egsoz var sırada ve senkromeçler
Kesin volan'dır, çünki çok güzel çeviriyor araç hiç kesilmeden 5.viteste direk bitiyor
volanın eksisi işte:(
Si-White
16-04-2012, 16:12
Kadir 3-4 sakın ha sakın. 5 e attığında kafanı taşlara vurursun :)
3-4-5 fianlide çok verimli kullanan bir Sİ görmedim. Yada bana denk gelmedi.OEM dişli bence gayet verimli.
kadir jdm civic
16-04-2012, 16:13
yok ya ne korkucaksın ozaman du kd ve ul ile videolarıda koyayım onlarıda izle senın için daha bir fikir olur sanzımandan korkmana gerek yok ya o an tam debriyaja basamadım ya debriyaj pedalı takılı kaldı yada balata ömrünü tamamladı olay bu yanı ...
ykavcioglu
16-04-2012, 16:16
Kadir 3-4 sakın ha sakın. 5 e attığında kafanı taşlara vurursun :)
3-4-5 fianlide çok verimli kullanan bir Sİ görmedim. Yada bana denk gelmedi.OEM dişli bence gayet verimli.
hakan abi 3-4 oldumu daha tatlı oluyor
astra sfi geçtim vtec geçtim, Sİ geçtim, corsa geçtim vs.vs.
güzeldi yani
ykavcioglu
16-04-2012, 16:20
Su'ya kadir gibi contayı koyacaktık abi:D
Gza 29 du kanka nabim ya gene basladik keyif yapmaya gelde sohbet muhabbet olsun bu hafta al buraklari toparla
kadir jdm civic
16-04-2012, 16:24
Su'ya kadir gibi contayı koyacaktık abi:D
bende ZC ye c rx 3 4 dişli koyucaktım bak aradaki farklara neler oluyordu :)
halilkarakas
16-04-2012, 17:00
maşallah araçlara
basınekspreste araba denenmez yaa 4 zor bitiyo valla anlaşılmaz bişey bence :D
kadir jdm civic
16-04-2012, 17:09
maşallah araçlara
basınekspreste araba denenmez yaa 4 zor bitiyo valla anlaşılmaz bişey bence :D
ömerin crx ile deneyemedik bir türlü benım sanzıman sorunum çıktı 3 i vitese attamadım ama saglık deneseydık aramızda 2 3 boy olursa yaktırcaktım arabasını :):):)
çekimler de denemlerde çok güzel olmuş herkeze maşallah
kadir jdm civic
16-04-2012, 17:35
çekimler de denemlerde çok güzel olmuş herkeze maşallah
sagolsın......
+ olarak bu kadar güzel video çekimi olcaksa bende denemek isterim sizle aracımı dışardan izlemeyi seviyorum :D
kadir jdm civic
16-04-2012, 17:44
+ olarak bu kadar güzel video çekimi olcaksa bende denemek isterim sizle aracımı dışardan izlemeyi seviyorum :D
vol 2 de sizide görmeyi isteriz ozaman... tarih belli degil gene karma böyle güzel birsey yaparız....
ömerin crx ile deneyemedik bir türlü benım sanzıman sorunum çıktı 3 i vitese attamadım ama saglık deneseydık aramızda 2 3 boy olursa yaktırcaktım arabasını :):):)
abi 2-3 boydan fazlası olurdu ;) 2'nin sonuna kadr belli etmiş..
kadir jdm civic
16-04-2012, 17:46
abi 2-3 boydan fazlası olurdu ;) 2'nin sonuna kadr belli etmiş..
valla bilmıyorum nekadar fark olur ama olucak demedım ki bende olursa diye söyledım yoksa crx teki malzemler suan yeteri kadar tatmın kar bırakta gitsin be
vol 2 de sizide görmeyi isteriz ozaman... tarih belli degil gene karma böyle güzel birsey yaparız....
tamam o zaman gelirim mekan semt nerde basıyorsunuz bi gün önceden burdan bana mesaj yazarmısın
0537 704 45 19 cep suan kapalı ama sen yine msj atarsın bana ..
kadir jdm civic
16-04-2012, 17:47
tamam o zaman gelirim mekan semt nerde basıyorsunuz bi gün önceden burdan bana mesaj yazarmısın
0537 704 45 19 cep suan kapalı ama sen yine msj atarsın bana ..
konusu burdan açılır ztn haberdar olursunuz...
valla bilmıyorum nekadar fark olur ama olucak demedım ki bende olursa diye söyledım yoksa crx teki malzemler suan yeteri kadar tatmın kar bırakta gitsin be
yani abi bencede.. :D :D birde şu sohc ile benim rexte bitsin.. :D geleceğiz ataşehire bakalım.. :D
hocam sen ne yaptın ya:))) 106 ' dan bahsediyorsun eğlencesine tabiki de deneme olarak yazma istersen:))) gel ama sohbet muhabbet her türlü kapımız açık:icon_tup:
hocam sen ne yaptın ya:))) 106 ' dan bahsediyorsun eğlencesine tabiki de deneme olarak yazma istersen:))) gel ama sohbet muhabbet her türlü kapımız açık:icon_tup:
muhabetine gelicem zaten bi deneriz bakayım dışardan nasıl gözüküyor :D
muhabetine gelicem zaten bi deneriz bakayım dışardan nasıl gözüküyor :D
sen bas biz çekeriz:hahaha: zaten değişen çok birşey olmucak heralde:D
gel tabi kardeşim muhabbete her türlü bekleriz..
sen bas biz çekeriz:hahaha: zaten değişen çok birşey olmucak heralde:D
gel tabi kardeşim muhabbete her türlü bekleriz..
eyvallah kardesim tamam geliriz size kalem b' saxo vts de getirim onda bisey yok ama varexli guzel bi cekimde onada bekleriz :D
ykavcioglu
16-04-2012, 18:38
jb'nin bende dışardan çekimi var:D
jb'nin bende dışardan çekimi var:D
aynen kanka ha vteden ekmistiniz bana onu gonderirmisn ekleye bilirsinde sikinti yok orda s2000 leri izlemek icin basiyorum rahat devirler sakin vites atislari var ama guel gitmistik kanka video bekliyorum
ykavcioglu
16-04-2012, 18:40
videoları yeni izledim up gti ile çok güzel gitmişsin
egzoz şart:D
ykavcioglu
16-04-2012, 18:40
aynen kanka ha vteden ekmistiniz bana onu gonderirmisn ekleye bilirsinde sikinti yok orda s2000 leri izlemek icin basiyorum rahat devirler sakin vites atislari var ama guel gitmistik kanka video bekliyorum
evet ztn alt devirde çıkmıştık:D
eklerim, birazdan
evet ztn alt devirde çıkmıştık:D
eklerim, birazdan
him gider havasi kestim :) istenirse deneriz sikinti yok kanka her zaman her saat neyse bekliyorum video nerey eekleyeceksin
ykavcioglu
16-04-2012, 18:52
him gider havasi kestim :) istenirse deneriz sikinti yok kanka her zaman her saat neyse bekliyorum video nerey eekleyeceksin
kanka çok fenasın ya, ne gideri yaw:D
araba benim değilki gider yapim:D
ut corsamı var karşımda:D
+geliyoo:D
ykavcioglu
16-04-2012, 18:53
öylesine... - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=bp1OHwVNPxE&feature=youtu.be)
öylesine... - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=bp1OHwVNPxE&feature=youtu.be)
kank aynen yanliz ha vtec fena masallah ama yapicak isey yok 106 220 de finish :D
ykavcioglu
16-04-2012, 19:20
kd fabia - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=NhLAJTSH2ag&feature=youtu.be)
buda öğlenki fabia sözümüz:D
ykavcioglu
16-04-2012, 19:21
kank aynen yanliz ha vtec fena masallah ama yapicak isey yok 106 220 de finish :D
çok güzel oldu, maşallahı var her ikisininde, senin aracında ani fırlamaları fena:D
bütün araçlar ii yürüyo kadir video çeken ark. neden dağ taş çekiyo da anlamadım gitti ilginç..
çok güzel oldu, maşallahı var her ikisininde, senin aracında ani fırlamaları fena:D
headersimde mükemmel bir kaçak olduğunu farkettim 4 üncü viteste biraz geriye kalmamın etkisi budur galiba bilenler yazarsa
kadir jdm civic
16-04-2012, 19:55
videoları yeni izledim up gti ile çok güzel gitmişsin
egzoz şart:D
kanka suan topladım aracı tıs tıs bir dahaki role kadar birazda rahat gezelim dimi amk tırsa tırsa geziyordum .
onurla muhabbet kopuktu...
polis cevirse baglanmamak için ne bahane bulurduk.
far yok ???
eee kırıldı orjinalını bulamadık tamir ettiriyoruz...
arka koltuklar yok?
ya hayvanın bir pisledi kozmetikte suan temızlenıyor...
egzos var baca borusu?
yok yav birsey degil ufak birsey bak hiç ses cıkmıyor?
isletme yok ilk yardım cantası yangın söndürücü yok ?
eeeee sey eeee abi nasılsın iyimısın der geceriz ...
polisin diyecegi son kelime baglayın yazaın 260 tl cezayı hop .....
kadir jdm civic
16-04-2012, 19:57
headersimde mükemmel bir kaçak olduğunu farkettim 4 üncü viteste biraz geriye kalmamın etkisi budur galiba bilenler yazarsa
yok abi senı o geriletmez o sadece sana ses yaptırır senı gerileten sey katalizörün abicim daha öncede anlattım sana katı sök rahatla bak denemesi bedava haftasonu gel deneyelım salihin eg vtec ile sende eksigini gider onunda alt devirleri kötü ben ona bir el atıcam + 3 boy diyorum size .....
kadir jdm civic
16-04-2012, 19:58
bütün araçlar ii yürüyo kadir video çeken ark. neden dağ taş çekiyo da anlamadım gitti ilginç..
onun kafası guzel ondan oluyor herhalde.....
ykavcioglu
16-04-2012, 20:02
yok abi senı o geriletmez o sadece sana ses yaptırır senı gerileten sey katalizörün abicim daha öncede anlattım sana katı sök rahatla bak denemesi bedava haftasonu gel deneyelım salihin eg vtec ile sende eksigini gider onunda alt devirleri kötü ben ona bir el atıcam + 3 boy diyorum size .....
Eh sapanca yapıp gelsin bi ayar izle:))
kadir jdm civic
16-04-2012, 20:05
Eh sapanca yapıp gelsin bi ayar izle:))
kanka EH bi sapanca yapsın VT eg vtec in çok uzaklara gitmesine gerek yok pendige gelmesi yeterli bak neler oluyor gör bu cumartesi deneme yapıcaz bakalım....
ykavcioglu
16-04-2012, 20:07
kanka EH bi sapanca yapsın VT eg vtec in çok uzaklara gitmesine gerek yok pendige gelmesi yeterli bak neler oluyor gör bu cumartesi deneme yapıcaz bakalım....
Eh sıgar bence suan, kesik gidiyor açılması lzm
kadir jdm civic
16-04-2012, 20:13
Eh sıgar bence suan, kesik gidiyor açılması lzm
dogrudur kanka açılması lazım makınanın ama o katla açılmaz o araba daha çok kasılır o arabanın gazı boşlatması gerekli ki rahatlasın iyi sıkmak lazım ve kısa olmaz top speedte olmalı bence
ykavcioglu
16-04-2012, 20:16
Eh benim olacaktı:)))
Benim 1.4 e bakmaya geldiler gidiyorm:)
kadir jdm civic
16-04-2012, 20:18
hadi hayırlısı kanka satda rahat rahat bir araba alalım sana
Satta kurtul artık :D
ykavcioglu
16-04-2012, 21:25
Anlaştık yarin ikiler bakacak sabah
c.tesi yapıcağınız deneme anadolu yakasının ***** yeri a.ş de olursa bende denemek isterim =)
Hadi hayırlısı
ykavcioglu
16-04-2012, 21:40
Hadi hayırlısı
amin abi, güzel araç ama bana göre değil:D
çürümeye terk etmiştim:D
Fabia nın videosunu izledimde fenaa
onun rakibi type-r olabilirmi yoksa dahadamı iddealı
c.tesi yapıcağınız deneme anadolu yakasının ***** yeri a.ş de olursa bende denemek isterim =)
olm siz pejocular ne yüzsüz adamlarsınız..neden salça oluyosunuz japoncuların konusuna ...sonra çıkıcak sağlam bir vtec araya sokacak bir tır...görüceksiniz a.ş yi bilmemneyi...:D:D
gokhan_205
16-04-2012, 22:29
olm siz pejocular ne yüzsüz adamlarsınız..neden salça oluyosunuz japoncuların konusuna ...sonra çıkıcak sağlam bir vtec araya sokacak bir tır...görüceksiniz a.ş yi bilmemneyi...:D:D
:D :D :D :D abi niye öyle dedin şimdi ama :D :p
:D :D :D :D abi niye öyle dedin şimdi ama :D :p
baksana hiçbir vtec cinin sizle denemeye niyeti yok ..başlarına geleceği biliyorlar..ortalığı karıştırayım dedim..gaza gelen olur filan ...:D:D
yanlış anlaşılmasın beyler takılıyorum...ama şu pejocularıda alın aranıza denesinler arabalarını ..sevaptır laa..:D
gokhan_205
16-04-2012, 22:43
baksana hiçbir vtec cinin sizle denemeye niyeti yok ..başlarına geleceği biliyorlar..ortalığı karıştırayım dedim..gaza gelen olur filan ...:D:D
yanlış anlaşılmasın beyler takılıyorum...ama şu pejocularıda alın aranıza denesinler arabalarını ..sevaptır laa..:D
:D kısmet abi ne diyelim :D ctsileri a.ş. deyiz :D
ykavcioglu
16-04-2012, 22:58
APO abi sezai'nin hb tüm puglara bedel bence:D
:)) kardeişm siz ne yaptınız yaa kime gelme denmiş ki:))) başa gelen en fazla geçilmek olur o da kardeşim helal olsun ne güzel gidiyormuş araban der sohbet edilir :) ama bizim vteclerden biri eskaza şaka yaparsa diye üzmek istemiyoruzdur belkide kimseyi:P:hahaha:
:)) kardeişm siz ne yaptınız yaa kime gelme denmiş ki:))) başa gelen en fazla geçilmek olur o da kardeşim helal olsun ne güzel gidiyormuş araban der sohbet edilir :) ama bizim vteclerden biri eskaza şaka yaparsa diye üzmek istemiyoruzdur belkide kimseyi:P:hahaha:
Şaka benim göbek adımdır:)
aha atladım sazan gibi:)
apo kardesim ben sevap işledim:) stock halimle ve iki kisi olarak yüklü 206 gti ı kovaladim bir ihtiyar olarak...daha ne yapsin stock vtı?
kadir jdm civic
16-04-2012, 23:53
cumartesi akşamına eg vteci hazırlıyoruz bakalım denemeye açık eg vtec gideri belli klasmanında araçlarla salih denemek istiyor 306 gtı lı arkadaşımızlada söylerım salihe dener makat muhabbet ve araç görmek bakalım son haliyle görsün aracını sonra başka seylerde yapıcak ileride...
apo kardesim ben sevap işledim:) stock halimle ve iki kisi olarak yüklü 206 gti ı kovaladim bir ihtiyar olarak...daha ne yapsin stock vtı?
VTİ cilerin kralısın valla:)
Rollingde araba geçmekten daha zor olan bişey hanımdan izin alıp vtec kullanmak
anlatılmaz yaşanır:)
kadir jdm civic
16-04-2012, 23:55
hadi hayırlısı kanka allalım güzelinden sana bir makina sende pilot koltuguna terfi et...
cumartesi akşamına eg vteci hazırlıyoruz bakalım denemeye açık eg vtec gideri belli klasmanında araçlarla salih denemek istiyor 306 gtı lı arkadaşımızlada söylerım salihe dener makat muhabbet ve araç görmek bakalım son haliyle görsün aracını sonra başka seylerde yapıcak ileride...
eksiklerimi gideriyorum bu hafta
haftaya kısmetse ben gelirim:)
ihtiyar beni bir tek sen anliyorsun :)
kadir jdm civic
16-04-2012, 23:58
abi allahtan öyle birseyımız yok
hanımda der bu adam arabaya bıncem diye nerlerde geziyo bu saatlarde kıskançlık krızıne girer hanımlarla ugraşmak harbi zor :):):)
ama abi sana sunu söylıyeyım eg team konusu varken abilerimizin eşleri ne oluyo falan demişlerdi böyle sürekli sürekli buluşyorsunuz sonra bir kahvaltı düzenledik eşlerle beraber eşlerde gördü kimlerle beraber olduklarını amaçlarımızın ne oldugunu sonra duydum onlarda yarışlara gelicez diyorlardı bir onu yapamadık :(
kadir jdm civic
17-04-2012, 00:02
eksiklerimi gideriyorum bu hafta
haftaya kısmetse ben gelirim:)
abi ben hiç bir zaman taraf tutman salih benım arkadaşım sende degerli bir abimizsin maksat söyle bir gece cıkıp keyifli gazlamalı bir gece gecirmek arabalarımızı görmek sonuctada araçlarımızı ispatlamak ama en iyi olmak için degil arabanın gideri anca bukadar demek için çünkü hiç kimse geçilmez degildir.
ellimden gelen ve bilgim dahilinde hertürlü yardımı yapmaya hazırım abicim burda tek tuncay ve salihe değil herkese yardımcı olmaya çalışırım bilgi paylaştıkca büyür birbirimizin eksiklerini tamamlar daha iyi olur arabalarımız...
abi ben hiç bir zaman taraf tutman salih benım arkadaşım sende degerli bir abimizsin maksat söyle bir gece cıkıp keyifli gazlamalı bir gece gecirmek arabalarımızı görmek sonuctada araçlarımızı ispatlamak ama en iyi olmak için degil arabanın gideri anca bukadar demek için çünkü hiç kimse geçilmez degildir.
ellimden gelen ve bilgim dahilinde hertürlü yardımı yapmaya hazırım abicim burda tek tuncay ve salihe değil herkese yardımcı olmaya çalışırım bilgi paylaştıkca büyür birbirimizin eksiklerini tamamlar daha iyi olur arabalarımız...
Aynen denedik eksiklerimizi gördük iyi oldu benim içinde salih içinde
şu an bi polemik yok kanki olduk hatta:)
VTEC se gerisi teferruat:)
abi evlenmeye gerek yok ki kız arkadaşım bile öğrenmiş 5000 devire geldim basma açmasın diyo:)) yasak var anlıcağın buluşmaya gidiyorum hayatım diyorum videoları görse yandık:))))
kadir jdm civic
17-04-2012, 08:36
abi evlenmeye gerek yok ki kız arkadaşım bile öğrenmiş 5000 devire geldim basma açmasın diyo:)) yasak var anlıcağın buluşmaya gidiyorum hayatım diyorum videoları görse yandık:))))
+200 km makasları göster hacım içi rahat eder kız arkadaşının :)
+200 km makasları göster hacım içi rahat eder kız arkadaşının :)
arabamı seviyorum kız arkadaşımı da seviyorum tercih yapmak zorunda kalmamı mı istyorsun kardeşim:)
kadir jdm civic
17-04-2012, 08:51
arabamı seviyorum kız arkadaşımı da seviyorum tercih yapmak zorunda kalmamı mı istyorsun kardeşim:)
allah o duruma hiç bir şekilde düşürmesin ama kız arkadaşın anlayışlı ise sana izin verir güvenıyorsa sana sıkıntı olmaz ama sorun olursa da bence tek seçicegin tek sey sevdigin olmalı. arabadır ya bugun var yarın yok bir allah göstermesın bir kaza yaparsın motoru patlar araba gider dersın ki bana birsey olmasın araba ta .... dönüp arkana bile bakmazsın....
allah o duruma hiç bir şekilde düşürmesin ama kız arkadaşın anlayışlı ise sana izin verir güvenıyorsa sana sıkıntı olmaz ama sorun olursa da bence tek seçicegin tek sey sevdigin olmalı. arabadır ya bugun var yarın yok bir allah göstermesın bir kaza yaparsın motoru patlar araba gider dersın ki bana birsey olmasın araba ta .... dönüp arkana bile bakmazsın....
öyle tabi kardeşim de işte anlatmak güç bayanlara hatta sadece bayaanlara değil ortamımızın içinde olmayan herkese. biz elimizden geldiğince riske atmıcak şekilde takılıyoruz ama herkes neler dusunuyor halıyle o yuzden kasılıo eşlerimizde. yani art niyet yok aslında:icon_tup: dedıgın gbı cıddn allah oyle bı duruma dusurmesın sonucta arabam benım metresimdir:)) AJ' siz de yapamam yaw:D
ykavcioglu
17-04-2012, 09:02
arkadaşlar bırakalım sosyal mesaj vermeyi, biraz sonra aracım satılabilir:D
doldurun araçları, ters çekim istemiyorum:p
hayırlısı olsun kardeşim. var mı kafanda yeni bi araç?
ykavcioglu
17-04-2012, 09:04
hayırlısı olsun kardeşim. var mı kafanda yeni bi araç?
d16-b16 olsunda ne olursa olsun:)
önce bir ev olayımız var onu halledelim sonra hangisi kısmet olursa..
d16-b16 olsunda ne olursa olsun:)
önce bir ev olayımız var onu halledelim sonra hangisi kısmet olursa..
hee daha zamanınız var elinizi hızlı tutun hızlanın bi an önce diyorsun iyiymiş:) hadı hayırlısı kardeşim gönlüne göre inşallah
ykavcioglu
17-04-2012, 09:09
hee daha zamanınız var elinizi hızlı tutun hızlanın bi an önce diyorsun iyiymiş:) hadı hayırlısı kardeşim gönlüne göre inşallah
azıcık öyle, sıkıldım artık boş araca binmeye, denemeye görüyorsun millet stock vteci corsa gsi ile bile geçebiliyor yani:D
azcık oynayalım, sağıklı bir alet yapalım
önce bi alalımda:D
Tavsiyeleriniz uzere
Boruyu 51 lik yapiyorum ortayada bi spor susturucu kati takmiyorum
ykavcioglu
17-04-2012, 09:12
abi sürekli gazla sen, tıka uzun yol yap:D
gel bi bakım avans subap ayar vs.
çık can yak sonra, efsane geri dönsün:)
Tavsiyeleriniz uzere
Boruyu 51 lik yapiyorum ortayada bi spor susturucu kati takmiyorum
daha da mı hızlanıcak yani yakıcak canımızı eh o zaman:)
ahahaha iddamız yok abi maksat deneyip görmek :) geçilmicez diye bi kayde yok bu işler sırayla =)
abi sürekli gazla sen, tıka uzun yol yap:D
gel bi bakım avans subap ayar vs.
çık can yak sonra, efsane geri dönsün:)
Bu sekilde gidisi bile normal degil anormal olsun diyosun yani:)
Bayrampaşalı
17-04-2012, 09:24
beyler bu fabıa rs kımındır eger buralardan biriyse onunla denemek ısterım :)
beyler bu fabıa rs kımındır eger buralardan biriyse onunla denemek ısterım :)
Senle denememe gerek kalmadi ozaman:)
Bayrampaşalı
17-04-2012, 09:27
Senle denememe gerek kalmadi ozaman:)
neden abi :)
neden abi :)
Type-r gibi belki dahada hizli:)
Direk onu kesmis gozun bana gerek yok cekirdek kaliriz biz onun yaninda:)
Bayrampaşalı
17-04-2012, 09:32
Type-r gibi belki dahada hizli:)
Direk onu kesmis gozun bana gerek yok cekirdek kaliriz biz onun yaninda:)
yok be abı maksat muhabbet olsun onunla yüriyemem zaten ben saglam gecer benı :D :D seninle denicez sözün var :D
ykavcioglu
17-04-2012, 09:32
Bu sekilde gidisi bile normal degil anormal olsun diyosun yani:)
daha iyi gidebilir abi, o yüzden diyorum
kadir jdm civic
17-04-2012, 09:47
hadi hayırlısı olsun kanka satılır senın araç ikilier tam not verir kız gibi araban var....
ykavcioglu
17-04-2012, 09:50
hadi hayırlısı olsun kanka satılır senın araç ikilier tam not verir kız gibi araban var....
Sezai'nin demesi ikiler aracı zaten biliyormuş, sevtaş'dan aldım ben çünki:)
bilmiyorum ne yaptılar
öğlen geleceklerde vardı ulaşamıyorum onlara:(
kadir jdm civic
17-04-2012, 10:16
Sezai'nin demesi ikiler aracı zaten biliyormuş, sevtaş'dan aldım ben çünki:)
bilmiyorum ne yaptılar
öğlen geleceklerde vardı ulaşamıyorum onlara:(
temiz araba satılır herzaman kanka senın aracın suana kadar kalmasının tek sebebi otomatik oluşu manuel olsaydı şimdiye coktan satmıştın...
ykavcioglu
17-04-2012, 10:28
temiz araba satılır herzaman kanka senın aracın suana kadar kalmasının tek sebebi otomatik oluşu manuel olsaydı şimdiye coktan satmıştın...
kanka tüp var klima var sunroof var daha ne olsun:D
kaporta ve boyanın bitik olması durumu zorlaştırdı ama gerçekten orjinal araç
3 parça yandan boyalı bir Ek civic:D
kadir jdm civic
17-04-2012, 10:32
kanka tüp var klima var sunroof var daha ne olsun:D
kaporta ve boyanın bitik olması durumu zorlaştırdı ama gerçekten orjinal araç
3 parça yandan boyalı bir Ek civic:D
boyaya birsey diyemem ama kaportada maşşalahı var kanka senın aracın çogu saglam denilen araçlara taş çıkarıtr ben kaçtane orjinal diye 1,4 is lere baktırdım hepsi pert çıktı allahtan bakan adamlar saglamda yırtttık
ykavcioglu
17-04-2012, 10:40
satıldı araç şimdi
forumdan bir abimizde yoldaymış o ara, telefonu yoktu ulaşamadım onuda köprüden döndürdük:(
kadir jdm civic
17-04-2012, 10:42
satıldı araç şimdi
forumdan bir abimizde yoldaymış o ara, telefonu yoktu ulaşamadım onuda köprüden döndürdük:(
hadi hayırlısı kanka hemen vtec alalım sana hiç bekle valla UL yenı söförünü aramakta suan tam zamanı
ykavcioglu
17-04-2012, 10:43
hadi hayırlısı kanka hemen vtec alalım sana hiç bekle valla UL yenı söförünü aramakta suan tam zamanı
UL'de bugün satıldı:(
o arabayı alan kazandı..
herşeyi tam aracın kazası belası yok
hayırlısı olsun
kadir jdm civic
17-04-2012, 10:52
UL'de bugün satıldı:(
o arabayı alan kazandı..
herşeyi tam aracın kazası belası yok
hayırlısı olsun
UL yi alan kişi gerçekte ÜMİT abiye dua edicek gercek anlamda çok uygun fiyata gitti su piyasada kanka keşke sen alsaydın be yapardık öyle bir araç bulunurda bayabi aramak lazım
var mı aklında hemen alıcak bir araç yoksa beklemeye devam mı
ykavcioglu
17-04-2012, 10:55
UL yi alan kişi gerçekte ÜMİT abiye dua edicek gercek anlamda çok uygun fiyata gitti su piyasada kanka keşke sen alsaydın be yapardık öyle bir araç bulunurda bayabi aramak lazım
var mı aklında hemen alıcak bir araç yoksa beklemeye devam mı
uyguna araç olursa hemen alırım kanka ama 24-25 sedan vtece vermem yani
buluruz illaki, bir ev olayımız var bu ara onu çözelimde araba her zaman olur.
belirsiz yani, hele bi noteri yapalımda:)
ykavcioglu
17-04-2012, 10:57
emmi noterdeymiş, artık 4.vitesinden korkacağımız bir vtec yok:D
kadir jdm civic
17-04-2012, 10:59
uyguna araç olursa hemen alırım kanka ama 24-25 sedan vtece vermem yani
buluruz illaki, bir ev olayımız var bu ara onu çözelimde araba her zaman olur.
belirsiz yani, hele bi noteri yapalımda:)
tabi kanka araba olayı herzaman çözülür illa 24 lira degil bir Sİ düşer uygun fiyatlı alırsın kanka.
ykavcioglu
17-04-2012, 11:02
artık günlük takip edecez si-vti ilanlarını:)
kadir jdm civic
17-04-2012, 11:04
var kanka var UL kadar olan bir araba KD + egzos sistemi bak ozaman o araba nasıl gidiyo
ykavcioglu
17-04-2012, 11:07
var kanka var UL kadar olan bir araba KD + egzos sistemi bak ozaman o araba nasıl gidiyo
satmıyor metin abii:D
kadir jdm civic
17-04-2012, 11:09
satmasın tabi öyle kalsın o yoksa nerde deneyecek hem söförü degerli bir abimiz hemde böyle saglıklı stock vtec bulacaz :)
Hayirli olsun yunus satmissin arabani ALLAH gonlune gore verir insallah
hayırlısı olsun yunus Allah gonlune gore verdsın si'dansa vti bulmaya calıs bence
bu arada umıt abıyede hayırlı olsun UL artık yok dediniz gibi 4 vitesten tırsıcamız vtı yok artık..
kadir jdm civic
17-04-2012, 11:27
valla harbi baktım söyle tüm ilanlara adam gibi vtec 25 26 harbi verilmez be benım Sİ ile yan yana gidiyoz be 12 ye Sİ alsan 2 lira harcasak motora herseyıyle gecersın valla
Hb si yakisir yunusa
Beyaz olursa tam olur
Kadir, egzoz yapacam ama yapmışken warex olsun istiyorum...kısmet belki temmuzda alabilirim :)
:) ne adamsın sen ya yunus :)
satmasın tabi öyle kalsın o yoksa nerde deneyecek hem söförü degerli bir abimiz hemde böyle saglıklı stock vtec bulacaz :)
ALLAH izin verdiği kadar binecem kadir...Daha iyi olan araçlar sizin olur İNŞALLAH...
Hb si yakisir yunusa
Beyaz olursa tam olur
ya HB VTI yada sedan VTI alacaz yunusa tuncay...sen satarsan senden hemen alalım kozmetik güzelini :)
kadir jdm civic
17-04-2012, 11:38
ALLAH izin verdiği kadar binecem kadir...Daha iyi olan araçlar sizin olur İNŞALLAH...
yok abi senınki en iyi gercekten söyluyorum bak rol işi bizim keyfimiz işin evın stresini atıyoruz gidip dışarda ne pavyonlara gidiyoruz nede karı kız alemımız var ne kumar oynuyoruz geciyoruz direksiyona iki gaza basıp vites atıyoruz stres mıtres kalmıyor o yuzden he çok daha hızlı gitmiş çok daha yavaş gitmişsin bir önemi yok benım için he maddiyatım yettigi kadar daha iyi yapma çalışırım aracımı okadar başka birsey yok
ya HB VTI yada sedan VTI alacaz yunusa tuncay...sen satarsan senden hemen alalım kozmetik güzelini :)
3 hafta once 2 tane hb vardi ama sattim
Ama bana duser yine ben haber veririm kardesime
Ama illaki EH derse biraz beklemesi lazim
Sedan bulana kadar:)
ykavcioglu
17-04-2012, 12:41
Hb si yakisir yunusa
Beyaz olursa tam olur
abi vardı ztn 95 model, izmirden ankaraya giden araç
ama artık ek olsun istiyorum
kısmet
ykavcioglu
17-04-2012, 12:44
3 hafta once 2 tane hb vardi ama sattim
Ama bana duser yine ben haber veririm kardesime
Ama illaki EH derse biraz beklemesi lazim
Sedan bulana kadar:)
EH'te hep gözüm vardı abi, hatta şuanda var:D
ev olayını bir netleştirelimde, olur inş.güzel birşeyler
Trance-R
17-04-2012, 12:56
araçlara maşallah diyorum :)
süper denemeler olmuş belli ki , çete gibi :D
kazasız belasız ....
Zc SI' ise akşamın yıldızı olmuş belli :)
kadir jdm civic
17-04-2012, 13:06
araçlara maşallah diyorum :)
süper denemeler olmuş belli ki , çete gibi :D
kazasız belasız ....
Zc SI' ise akşamın yıldızı olmuş belli :)
sagolsın genelde gecildik yada kafa kafaya yürüdük ama olsun maksadımız eglenmekti çok eglendik bir ara koptuk birseyler oldu sonra toplarladık tekrardan....
Sen aramassan gebzeyide geciyoduk:)
kadir jdm civic
17-04-2012, 13:58
bir dahakine gebzeye gideriz abi sıka sıka ve gebzedende arkadaşlar var orda bir mehment abimiz var onunda Sİ çok tehlikeli birsey oda gelir denemeye .....
ykavcioglu
17-04-2012, 13:58
abi biz bir gece dilovasından dönmüştük, ama çok rahat orası
kgs'yi okutup direk U dönüşü yapıyorsun:)
poliste yok fre
kadir jdm civic
17-04-2012, 14:00
abi biz bir gece dilovasından dönmüştük, ama çok rahat orası
kgs'yi okutup direk U dönüşü yapıyorsun:)
poliste yok fre
aslında bastıgımız akşam öyle yapıcaktık toplu şekilde gidicektik biraz yol musait olsunca basıcaktık biz direk bastık bir dahaki sefer daha güzel bir organızasyon yaparız.
ykavcioglu
17-04-2012, 14:02
bundan sonra öyle yapabiliriz aslında fakat deneme yapacak yol yok gebze-dilovası arasında
kadir jdm civic
17-04-2012, 14:04
bundan sonra öyle yapabiliriz aslında fakat deneme yapacak yol yok gebze-dilovası arasında
oraya gerek yok kanka bak nasıl olur şeker pınara gelmeden temde bir benzınlık var yol musait degilse oraya kadar konvoy şeklinde gideriz sonra musait olunca 2 şeker 2 şeker çıkılır denenir sonra aramızda anlaşmalı şekilde sonra kım kımınle denemek isterse konuşulur öyle karmaşık olmasın
oooo maşallah maşallah.
atmosferik camianın gaddar makinaları..
helal
kadir jdm civic
17-04-2012, 14:27
oooo maşallah maşallah.
atmosferik camianın gaddar makinaları..
helal
bu videoda çogu arabanın bir çok eskigi vardı bir dahaki deneme çok daha iyi olucak daha çekişmeli daha heycanlı olur...
Tuncay abi sendeki videoları ekleyecekmisin?
Tuncay abi sendeki videoları ekleyecekmisin?
evet bekliyoruz :D
evet bekliyoruz :D
en son tuncay internetim yavaş diyordu...hala yavaş ve hala yüklüyor demekki :) yada ihtiyarlığına verin olayı :)
en son tuncay internetim yavaş diyordu...hala yavaş ve hala yüklüyor demekki :)
Dediğiniz gibi olsun ne diyeyim artık ben yine beklemede kalayım ;)
İsyerinde yasakli int kullaniyorum
Evde ise 128kb ayin 26 sinda yenileniyor malesef
Denemelerim hep basarisiz oluyor yarim saatte % 1 oluyor malesef
kadir jdm civic
17-04-2012, 15:58
abi istersen bir şekilde birimize ulaştır biz yükleyelim
Eyvallah abi, sabredeceğiz artık, yada diğer arkadaşında dediği gibi onlara ulaştır, arkadaşlar upload etsin. :)
aLperTunga
17-04-2012, 17:54
maşallah hepinize.çok güzel denemeler olmuş..özlemişim bayaadır böyle gti vts vtec toplu cıkılmıyordu..cumartesi hava yagmazsa çıkalımmı?
maşallah hepinize.çok güzel denemeler olmuş..özlemişim bayaadır böyle gti vts vtec toplu cıkılmıyordu..cumartesi hava yagmazsa çıkalımmı?
tabi bencede çıkın sana güzel kalem arabalar çıkar bence eh vtecle falan zevkli olur
TYPERHAKAN
17-04-2012, 20:09
maşaallah çok güzel araçların giderleri
kadir jdm civic
17-04-2012, 23:18
salihin eg vtec cumartesi akşamı hazırdır deneme için isteyen herkesle denenir bir aksılık çıkmazsa .....
salihin eg vtec cumartesi akşamı hazırdır deneme için isteyen herkesle denenir bir aksılık çıkmazsa .....
Kadirim ben kategoriyi kisa sureligine degistirdim :)
Turbo kategorisine gectim
Uflemeden ufleyenle yuruyecegim bakalim
Headersimdeki kacagi hallediyorum katalizatoru iptal edip yerine susturucu takiyorum buda bana 1 kusur boy kazandirir gibime geliyor
kadir jdm civic
17-04-2012, 23:46
Kadirim ben kategoriyi kisa sureligine degistirdim :)
Turbo kategorisine gectim
Uflemeden ufleyenle yuruyecegim bakalim
Headersimdeki kacagi hallediyorum katalizatoru iptal edip yerine susturucu takiyorum buda bana 1 kusur boy kazandirir gibime geliyor
kazandırmaz mı abi ne diyorsun senin taktıgın hata zaten o katalizörü bence rahat 2 boy kazanırsın 4. viteste çok kasıyordu senın aracını.
deneme için nedemek abi isteyen istedigi ile dener kapımız herkese acık.....
c.tesi akşamı a.ş de olucaz az 306 gti ile deneyebiliriz :)
@tuncay
abi eh vtec ilede denemek isterim müsaitsen c.tesi akşamı.
@tuncay
Ayarlamaya calisirim
APO abi sezai'nin hb tüm puglara bedel bence:D
sezaiye sor bakalım beni sen..:D şimdilerde sc filan olmuş ama geçmiş zamanlarıda unutmamak lazım ..:D
bu camiada tanıdığım nadir tertemiz arkadaşlardan birisidir Sezai ..araba filan teferruat..;)
puhaha.!! kanayan yaraya parmak bastın işte...:D
ben de ihtiyarım bende anlıyorum bende bende...!:D
ykavcioglu
18-04-2012, 12:32
sezaiye sor bakalım beni sen..:D şimdilerde sc filan olmuş ama geçmiş zamanlarıda unutmamak lazım ..:D
bu camiada tanıdığım nadir tertemiz arkadaşlardan birisidir Sezai ..araba filan teferruat..;)
Biliyorum abi sbl zamanlarını, hacimli adamsın olsun o kadar:D
bencede pırlanta gibi bir insan, hayat şartları bozmasın:D
gokhan_205
18-04-2012, 13:31
@tuncay
:icon_tup:
gokhan_205
18-04-2012, 16:21
Salih kardesimiz yokmus hafta sonu istanbul disinda olacakmis sanirim neyse baska zaman ayarlariz artik :)
kadir jdm civic
18-04-2012, 16:28
Salih kardesimiz yokmus hafta sonu istanbul disinda olacakmis sanirim neyse baska zaman ayarlariz artik :)
hım bilmıyordum arayayım bi konuaşayım bakayım gecen haftasonu denerız demıştık herhalde işi çıktı...
Vtecli zamanlarım aklıma geliyor vtec yeri ayrı bende her zaman kazarız belasiz kulanmaniz dileğiyle Guzel denemeler olmus gti larin hakkı yenmez
kadir jdm civic
18-04-2012, 16:36
Vtecli zamanlarım aklıma geliyor vtec yeri ayrı bende her zaman kazarız belasiz kulanmaniz dileğiyle Guzel denemeler olmus gti larin hakkı yenmez
sagolsın vtec guzel ama Sİ yi unutmayalım saglıklı bir Sİ motoruda vtec kadar yürüyor tabi yapabilene D16A9 u :)
Tabi canım onu solemeye gerek yok si icin sana nacizane tavsiyem si ekzantrik tak stage 2
kadir jdm civic
18-04-2012, 16:54
Tabi canım onu solemeye gerek yok si icin sana nacizane tavsiyem si ekzantrik tak stage 2
benzını düşünüyorum ben olmuş dayandı 5 lira ya para biraz fazla olsa yada az yakan 2. bir araç daha kesın kısa ve egzantırık takarım bugun biraz bakındım var yanı ayarlı kasnakla
Beterino
18-04-2012, 20:23
tuncay abiiiiii bende Eh'le denemek İstiyorummmmmm :) Bi filtrem varr Olabilermiiii :):)
tuncay abiiiiii bende Eh'le denemek İstiyorummmmmm :) Bi filtrem varr Olabilermiiii :):)
Olur birkayim olur :)
Benzin parasi alicaam bundan sonra benimle denemek isteyenlerden:)
vtecburac
18-04-2012, 21:32
benım tahmınımce şuan GFJ 306 yı geçebilicek headers fıltre egzozlu bi vtı yok..:):)
bi vtı mı alalım napalım:)
benım tahmınımce şuan GFJ 306 yı geçebilicek headers fıltre egzozlu bi vtı yok..:):)
ne var bahsettıgınız 306 da acaba?
Kanka 106 var :D
ykavcioglu
18-04-2012, 21:42
ses var görüntü var gider varrr:D
aha. bagajı boşaltıp hafif bi co pilotla yada tek kişiyle ne olur o zaman yunusum merak ettım:)
vtecburac
18-04-2012, 21:44
chip filtre egzoz
vtecburac
18-04-2012, 21:45
Kanka 106 var :D
kanka senin arabana hayranım maşallah...
yok be yunus o kadarda değil:)
chip filtre egzoz
hocam bu chip işinden korkuyorum:)))) eşit speclerde olsa zevkli olurdu eminim ki:)
[QUOTE=vtecburac;5791758]kanka senin arabana hayranım
Kanka bu hafta sizin ortağım Cumartesi gel bı gorusek
vtecburac
18-04-2012, 21:48
ayrıca AZ 306 da gayet atarlı filtre egzoz var sadece, tam gitmesi gerektiği gibi giden bir 306 lardan onunda maşallahı var...
chip filtre egzoz
Hep ayni olur zaten çip filtre egzoz:)
vtecburac
18-04-2012, 21:59
[QUOTE=vtecburac;5791758]kanka senin arabana hayranım
Kanka bu hafta sizin ortağım Cumartesi gel bı gorusek
tamam kanka görüşürüz bulurum ben seni..
hocam bu chip işinden korkuyorum:)))) eşit speclerde olsa zevkli olurdu eminim ki:)
istersen AZ 306 da filtre egzoz var sadece onunlada deneseniz zevkli olur, deneyin görün ya sonunda ölüm yok ya arkadaşlar en fazla geçersin veya geçilirsin maksat eğlenmek olsun.
vtecburac
18-04-2012, 21:59
Hep ayni olur zaten çip filtre egzoz:)
ayıp oluyor ama tuncay abi sözümüzede itimat etmiyorsun gücendim yani:)
[QUOTE=34AC106;5791769]
tamam kanka görüşürüz bulurum ben seni..
istersen AZ 306 da filtre egzoz var sadece onunlada deneseniz zevkli olur, deneyin görün ya sonunda ölüm yok ya arkadaşlar en fazla geçersin veya geçilirsin maksat eğlenmek olsun.
üstad gecmek gecılmek olsa zaten muhabbetımız bu kadar stressız olur muydu hıc:icon_tup: denk gelırsek denemekten zevk alırız mutlu oluruz tam tersı.
ayıp oluyor ama tuncay abi sözümüzede itimat etmiyorsun gücendim yani:)
Paronayak oldum sory:):)
aman burak abi sen vti filan alma, milleti arabasından soğutursun sonra.. :hahaha:
aman burak abi sen vti filan alma, milleti arabasından soğutursun sonra.. :hahaha:
Bu muhabbetteki arkadaslarin hicbirinin gecilince arabasindan soguyacagini zannetmiyorum ki keza bende gecildim bu yuzden arabamdan sogumadim:)
Eskisi gibi degil bu muhabbetler emin ol
gokhan_205
18-04-2012, 22:25
:icon_tup: :icon_tup:AZ de var AZ de :D
vtecburac
18-04-2012, 22:29
:icon_tup: :icon_tup:AZ de var AZ de :D
AZ şaşkın ördek gibi gidiyo zaten:)
Bu muhabbetteki arkadaslarin hicbirinin gecilince arabasindan soguyacagini zannetmiyorum ki keza bende gecildim bu yuzden arabamdan sogumadim:)
valla aynı specteki bi araca geçilmek biraz psikoloji bozar sanırım:D burak abininde zamanındaki araçları nasıl yürüttüğünü bildiğim için böyle bi yorumda bulundum, yanlış anlaşılma olmasın.
kadir jdm civic
18-04-2012, 22:32
hiç sogumam valla çıkar Sİ yi her makınayla denerim zevkine gecer yada gecilirim hiç fark etmez stresimi atar evime dönerim....
gokhan_205
18-04-2012, 22:40
hiç sogumam valla çıkar Sİ yi her makınayla denerim zevkine gecer yada gecilirim hiç fark etmez stresimi atar evime dönerim....
Hafta sonu müsaitsen cumartesi günü ayarlıyabilirsen hem tanışırız hem muhabbet ederiz hemde makinaları deneriz :D
kadir jdm civic
18-04-2012, 22:43
Hafta sonu müsaitsen cumartesi günü ayarlıyabilirsen hem tanışırız hem muhabbet ederiz hemde makinaları deneriz :D
gelirim sohbetıne muhabbetıne deneme işi bu haftasonu degil bir dahaki haftasonu yapıcam çünkü sanzıman sıkıntı oldu maaşı alıcam bir dahaki haftaya sanzıman değiştircem crx 3 4 5 takıcam allahın izniyle biraz daha iyileşsin makina dimi ama gideri belli idi. zevkine deneriz yinede sorun olmaz uzun soluklu olmaz ama bir kavacık yapar geliriz
bu hafta sonu salihin eg vteci hazırlayacaktık ama işi çıkmış cumartesi gelebilrse onunla gelicez.....
gokhan_205
18-04-2012, 22:45
gelirim sohbetıne muhabbetıne deneme işi bu haftasonu degil bir dahaki haftasonu yapıcam çünkü sanzıman sıkıntı oldu maaşı alıcam bir dahaki haftaya sanzıman değiştircem crx 3 4 5 takıcam allahın izniyle biraz daha iyileşsin makina dimi ama gideri belli idi.
bu hafta sonu salihin eg vteci hazırlayacaktık ama işi çıkmış cumartesi gelebilrse onunla gelicez.....
Anladım geçmiş olsun daha iyi olur inş araban hayırlısı olsun :)
ykavcioglu
18-04-2012, 22:47
yok be yunus o kadarda değil:)
başlıktaki vteclere 200 e kadar 5 boy açar senin 306, milleti inandırma burda şimdi:D:D
kadir jdm civic
18-04-2012, 22:48
Anladım geçmiş olsun daha iyi olur inş araban hayırlısı olsun :)
bir eklenti yaptım sonradan gene deneriz ama gebzeye dogru çıkmam çünkü sekronlarda sorun elımde var ztn yedekte bulunruyordum bir takım sekromenç. sadece istedigim gibi vitesleri atamıyorum ve geri kalıyor arabam bugun biraz denedim düzelir gibi inşallah düşündügü gibi olur hiç birsey yapmaya gerek kalmaz...
ykavcioglu
18-04-2012, 22:49
valla aynı specteki bi araca geçilmek biraz psikoloji bozar sanırım:D burak abininde zamanındaki araçları nasıl yürüttüğünü bildiğim için böyle bi yorumda bulundum, yanlış anlaşılma olmasın.
beni arabamdan soğutacak tek şey, kaporta hasarıdır:D:D:D
gerisi hiç sorun değill
kadir jdm civic
18-04-2012, 22:49
başlıktaki vteclere 200 e kadar 5 boy açar senin 306, milleti inandırma burda şimdi:D:D
eg vtece bence okadar olmaz aralarında ama gene 306 hacımden yüksek hızlarda yürür.
306 nın top speed kaç ?
ykavcioglu
18-04-2012, 22:51
eg vtece bence okadar olmaz aralarında ama gene 306 hacımden yüksek hızlarda yürür.
306 nın top speed kaç ?
eg vtec'e de yapar kanka...
canlı gördüm biliyorum
kadir jdm civic
18-04-2012, 22:52
eg vtec'e de yapar kanka...
canlı gördüm biliyorum
helal olsun kanka ben görmeyı isterım...
valla ozaman kanka fransızda bir vts hoşuma gidiyor birde 306 nın kaslı duruşu bir tane 306 alır lpg çatlatır bineriz:)
ykavcioglu
18-04-2012, 22:53
wallahi nakit cepte, noterden geldik biliyon:D
306 gti benimde cok begendigim bir araba ama buyuk konusmayayim japondan inip fransiza binemem gibi geliyor
kadir jdm civic
18-04-2012, 22:57
wallahi nakit cepte, noterden geldik biliyon:D
ilanlara baktımda cık ya 17 istiyorlar temızıne verilir mi kanka ???
ykavcioglu
18-04-2012, 22:58
306 gti benimde cok begendigim bir araba ama buyuk konusmayayim japondan inip fransiza binemem gibi geliyor
abi dıştan çok güzelde dediğin gibi içini bende sevmiyorum.
ama sağlam araba, koltuğuna oturduğun zaman o hissi veriyor
kadir jdm civic
18-04-2012, 22:59
kanka bir vtec e 24 vericegine 17 18 306 ya ver aynı model nede olsa ztn yürürken temıze guzel olur
Peugeot 306 GTI 1999 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 82653891 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-temiz-servis-bakimli-306-g-t-i-82653891/detay)
kız gibide duruyor be maşallahı var aracın ama içini bilemem 306 danda anlamam
ykavcioglu
18-04-2012, 23:00
kanka bir vtec e 24 vericegine 17 18 306 ya ver aynı model nede olsa ztn yürürken temıze guzel olur
Peugeot 306 GTI 1999 Model 18.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 82653891 (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-temiz-servis-bakimli-306-g-t-i-82653891/detay)
kız gibide duruyor be maşallahı var aracın ama içini bilemem 306 danda anlamam
bu olgun p.... gibi kanka
sonradan dönmee:D
maltepede vardı gri o güzel
gokhan_205
18-04-2012, 23:01
Benim AZ ile denerken burak ile yan yana gelmiştiniz sanırım Burakla GFJ :D
kadir jdm civic
18-04-2012, 23:02
bu olgun p.... gibi kanka
sonradan dönmee:D
maltepede vardı gri o güzel
anlamam çok cevirmeler varmış kasada bir kaç farklı motorda var of hiç gerek yok ozaman direk Sİ yada vtec senı paklar
gokhan_205
18-04-2012, 23:03
Abi şimdi ne desek birbirimizi inandıramayız sen vtec e bini yosun ben gtı a :D :D
ykavcioglu
18-04-2012, 23:04
Benim AZ ile denerken burak ile yan yana gelmiştiniz sanırım Burakla GFJ :D
aynen kardeşim oradan biliyorum, DT'de gördüm GFJ'de tescilledim ben bu işi.
geç olsada:D
Abi şimdi ne desek birbirimizi inandıramayız sen vtec e bini yosun ben gtı a :D :D
Dogru soyluyosun valla:):)