Orijinalini görmek için tıklayınız : ceza filmli cam hakkında
Ef Driver
16-04-2012, 19:31
Geçen gün filimli cam yüzünden 154 tl ceza yedim 1 haftada izin kağdı verdi polisler filimlerimi söktürmek istemiyorum önce cam dahil filim velasilkelam bizi tüve sevk ettiler yenide muane ücreti ödemem gerekmi hadi muaneye gittim diyelim orda beni filmleri sökmeden geçircek birini bulabilirmiyim bu işi nasıl cözerim daha önce başına gelmiş arkdaşlar cevaplarsa cok sevinirimm tşkler simdiden
bende ceza yedim aynı şekil ama muayneye falan gitmedim söktürdüm emniyete gittim geldi baktı polis o kadar
Ef Driver
16-04-2012, 19:34
O filmler sökülecek :)
işin kötüsü babamda polis uyuz bir adama denk geldim o sırada babamada ulaşamadım ulaştıgımda cok geçti ceza kesilmişti wallahi 1 haftalık izin belgesinde eger söktürüp tüve gidip kontrol ettirmedigim taktirde trafikten men edilecegi yazıyor
GokhanRS
16-04-2012, 19:35
işin kötüsü babamda polis uyuz bir adama denk geldim o sırada babamada ulaşamadım ulaştıgımda cok geçti ceza kesilmişti wallahi 1 haftalık izin belgesinde eger söktürüp tüve gidip kontrol ettirmedigim taktirde trafikten men edilecegi yazıyor
baban polisse trafikçi bir arkadaşından rica ederse meni düşürürler. bakma sen her türlü yetki var trafikçilerin elinde :)
Ef Driver
16-04-2012, 19:37
baban polisse trafikçi bir arkadaşından rica ederse meni düşürürler. bakma sen her türlü yetki var trafikçilerin elinde :)
babam emekli trafik polisi trafik A BÖLGEDE bakırköyde 14 yıl görev yaptı kralıydı wallahi bakırköyün :) ama eski forsu şekli varmıdır bilmiyorum
GokhanRS
16-04-2012, 19:41
dediğin gibiyse sitede boşuna yardım istiyon. baban çözmek isterse kesin çözer. he yok git uğraş yok sana kıyak mıyak derse bişey diyemem.
Ef Driver
16-04-2012, 19:42
dediğin gibiyse sitede boşuna yardım istiyon. baban çözmek isterse kesin çözer. he yok git uğraş yok sana kıyak mıyak derse bişey diyemem.
kafama takıldı gökhan alternatif olarak fikir edineyim dedim :)
GokhanRS
16-04-2012, 19:47
kafama takıldı gökhan alternatif olarak fikir edineyim dedim :)
alternatifi söyliyim. filmleri sökücen fotoğraf çekicen sonra trafik şubeye gidicen. memur bey filmleri söktüm meni düşürebilirmisiniz artık aracım filmsiz diyorsun.
meni düşürüyorlar. he yok bi ara hallederim dersen haftaya bi çevirmeye denk geldiğinde arabanı altından alırlar. direk bağlanırsın. o an malesef babanda yardımcı olamaz. çünkü çevirmede aracın men gözükürse sorgulama yapıldığı an bağlanmak zorunda.
ya bu şekilde çözücen. yada dediğim gibi trafikten tanıdığı kesin vardır baban yardımcı olursa eğer.
olmazsa söylediğim şekilde prosedür mecbur sökücen yani.
para karşılığı muaneden geçirenlere bence pek bulaşma. 2bin aracın muanesi iptal edildi geçenlerde çökertilen bi çetenin geçirdiği araçlar.
Ayni benzer aracin resmini ceksen nasil olur:)
Çok garip bir iştir bu film cezası bizede filmleri söktur fotoğraflarını çek c bölge trafık şubeye bırak plakadan düşürt dediler muayne falan uğraşmadık kımı emlıyet kemerıne yazdırıyor cezayı ama sökturuyor çok dengesız işler..