Orijinalini görmek için tıklayınız : android araba modu sorunsalı
arkdslar 2 gundur telefonumda uste bı araba resmı cıkıor ve araba mıodu etkın dıor arama yaptıgımda veya arandgmda hoparlor drek etkın oluo vb sıkntılar yaratıoo ozelıkklernden baktımm netden de arastrdm cozum bulamadım basına gelen varsa bılgılernı paylasrsa sevnrm...
Yokmu bu sorunla karşılaşan kimse
bugün bi müşteri geldi batarya çıkar tak yaptım düzeldi.ama tekrarlar mı bilemem tekrarlarsa yedekleri al açma tuşu ve ses yükseltme tuşuna beraber basıp format at düzelir.yazılımsal birşey
Aykut106
17-04-2012, 20:30
Araba nedir
Bluetooth acıksa otomobilinde hoparlorden konuşma özelliği dicem adını bilmiyorum varsa senkronize ettiyse biri olmaması için bi sebep yok:)
Araba nedir
Bluetooth acıksa otomobilinde hoparlorden konuşma özelliği dicem adını bilmiyorum varsa senkronize ettiyse biri olmaması için bi sebep yok:)
+1
bluetooth kapali iken bu sorunun olmamasi lazim bence de
otomatik taniyip senkronize oluyordur
bluetooth u kapadiginizda da oluyormu bu sorun denediniz mi
onursumer
17-04-2012, 22:14
telefonun marka modeli nedir ?
kulaklık girişi araç kiti girişi gibi yerler sıvı teması vs olduğunda oksit yapıyor bu tarz hatalara sebeb olabiliyor
telefonun marka modeli nedir ?
kulaklık girişi araç kiti girişi gibi yerler sıvı teması vs olduğunda oksit yapıyor bu tarz hatalara sebeb olabiliyor
hatta senin dedigin gibi, dandik bir sarj cihazi bile makineyi sapittirabiliyor
Ayni sorun bendede vardi arkadasim araba modu aciliyor dimi ? Ben custom rom kullaniyorum cm7 kullaniyordum 7.1 iken vardi rom sacmaladi dedim 7.2yede guncelleyim dedim yine devam etti sorun ama uc gun oncesine kadar bu sorun yine vardi bir hafta surdu uc gundur normale dondu yine telefon. Bu benim basima ikinci kez gelisi sinir bir durum dalvik cache v.s hicbir ise yaramadi bende sonra kendiliginden gitti bitti. Internettede hicbiryerde bilgi bulamadim bu sorun icin. Telefonum htc desire z benim.
Arkadslar gariptr 3 gundr dewm eden sorun 2 saat önce düzeldi banada mantiksz gelio ama ekstra bsey yapmadm su an icin telfnm normal. MarkSi htc wildfre s telefonun herkese verdgi bilglerden dolyi tessekrler
+1
bluetooth kapali iken bu sorunun olmamasi lazim bence de
otomatik taniyip senkronize oluyordur
bluetooth u kapadiginizda da oluyormu bu sorun denediniz mi
Aynen bluetooth kapali oldugunda senkron yasamasi mantiksiz garip bir sorun