PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Cep Telefonu Sorunsalı

CooLeqenD
17-04-2012, 14:07
Abilerim " AnroidTelefonları (http://www.androidtelefonlari.com) " buradan alışveriş yapan oldumu veya bir bilgi duymuşluğunuz falan varmıdır ? Fiyatları bayağı bi makul güzel fiyatlar sanırsam y.dışı telefonları bunlar. Ama bir sorun çıkarmı falan diye sormak istedim. :soru:

Teşekkürler.

matthardy
17-04-2012, 14:08
doğubank daha ucuz.1300 tl samsung note 12 taksit

CooLeqenD
17-04-2012, 14:10
Samsung Galaxy S2 düşünüyorum ben. Buradaki fiyat baya bi iyi geldide sormak istdim, Doğubank' da nerede acaba belli bir dükkan mı herhangi bir dükkanda normal fiyat mı ?

musti2jz
17-04-2012, 14:35
bu fiyatlar gerçek mi ya :eek:

mmustu
17-04-2012, 14:38
fiyatlar için niye bu kadar şaşırdınız ki beyler

ürnlerin hepsi yurtdışı ürün fiyatlarda +KDV diyor yani piyasa rakamlarına geliyor yine

oradaki ürünleri orada yazan fiyatlara bende verebilirim mesela sadece kredi kartına cüzzi bir kom ekleyerek taksit yapabilirim

CooLeqenD
17-04-2012, 14:45

ürnlerin hepsi yurtdışı ürün fiyatlarda +KDV diyor yani piyasa rakamlarına geliyor yine

oradaki ürünleri orada yazan fiyatlara bende verebilirim mesela sadece kredi kartına cüzzi bir kom ekleyerek taksit yapabilirim

GARANTİ 24 Ay Türkiye genelinde garanti

Tüm ürünlerimiz garanti belgesi ile gelmekte olup, Türkiye içinde 2 yıl boyunca garanti altındadır. Garanti servis hizmeti, kendi teknik servisimizde sağlanmakta olup, Türkiye'nin Android konusunda en deneyimli ekibi olan AndroidTürkiye.net tarafından teknik ve donanımsal olarak garanti kapsamındadır. AndroidTurkiye.net'in ayrıcalıklarını ve size sağladığı üst seviye yardım ve diğer hizmetleri sizde göreceksiniz.
Tüm ürünlerimiz Sanayi Bakanlığı'ndan onaylı 2 yıllık garanti belgesi ile gelmekte olup, Türkiye içinde 2 yıl boyunca ithalatcı ve/veya distribütör garantisi altındadır. Ürünlerin Garanti servis hizmeti, distribütörlerin servislerinde ve/veya kendi teknik servisimizde yapılmaktadır.
Garanti servis hizmeti için kendi teknik servisimizde, Türkiye'nin Android konusunda en deneyimli ekibi olan AndroidTelefonları tarafından teknik ve donanımsal olarak servis hizmetleriniz yapılmaktadır. AndroidTelefonlari.com'un ayrıcalıklarını ve size sağladığı üst seviye yardım ve diğer hizmetleri sizde göreceksiniz.

Ayrıca Samsung Galaxy S2 için bir yıllık resmi uluslararası garanti belgesiyle Türkiye içerisindeki resmi distribütörlerden de faydalanabilirsiniz.

Ama böylede bir yazı var muştu abi ?

Deagles48
17-04-2012, 14:48
Kendilerinden Galaxy S2 ilk çıktığı aylarda almıştım hatta bozuk çıkmıştı 3. gününde cihazı geri gönderdim biraz ilğisizdiler ama sonunda cihazı sıfırı ile değiştirdiler 3 ay gibi bir süre içerisinde çok kötü bir frima değil çokta iyi bir frima değil orta kalite'de alınabilir yani

matthardy
17-04-2012, 14:51
dogubankta 2. veya 3. katlara bakın derim ilk katlar genelde ayaküstü oldugu için kazık fiyat.

ve bu zamana kadar çok telefon değiştirdim kvk vs nerden aldımsa bozuldu,ama doğubanktan aldıklarım beton gibiydi ne servislik nede bi başka problemi oldu.

zaten 3.dünya ülkelerine giren çoğu legal mal ağrızalı kıçı başı sorunlu maldır.

ama doğubank direk avrupa cihaz getirdinden daha sorunsuz oluyor diye bir mantık duymuştum.

kayıtta biraz hassas olmak lazım mümkünse kayıtsız alıp siz bir tanıdığa falan yaptırın.

bende galaxy note kovalıyorum yakın zamanda dogubanka ugramayı dusunuyorum bunun için

mmustu
17-04-2012, 14:52
hacı abi adamların kendi garantisi altında cihaz yani kvk telpa genpa gibi düşünme sana home tuşu basmıyo diye yeni cihaz versinler :D

bir cihaza kolay kolay bişi olmaz eğer sıvı teması yada darbe olmazsa

adamlar ne kadar güvenilir ? kiii garantisine güvenelim en ufak sorunda kullanıcı hatası diyip ücret talep etmeyeceklerini ben nerden bileyim ?

Yurtdışı telefonlarda bizde kendi dükkanımızdan sattığımız cihazlara garanti veriyoruz nasıl bi garanti dersen her türlü yazılımsal problemleri ücretsiz çözüyoruz ama dediğim gibi darbeye bağlı bir hasar olursada parça maliyetine tamir ediyoruz üzmeden :D

bu siteden alırkende onu düşünmek lazım bence en ufak sıkıntıda kullanıcı hatası diyip geri dönerler

CooLeqenD
17-04-2012, 15:08
O zaman gelen yorumlar ile bir defa daha düşündümde biraz geri çekilmem gerektiğini anladım :D

Söylediklerini düşündüm muştu abi, mantıklı ve doğru söylüyorsun o zaman elimii kolumu çekerim buradan arkadaş :D

mmustu
17-04-2012, 15:11
çoğu ünlü markalar bile internet sitelerinde artık yurtdışı cihaz satıyor paralel ithalat adı altında gold vs gibi

bunları araştırıp köklü ve büyük firmalardan ticaret yapılabilir ama bu tarz yerlerden değil :D

CooLeqenD
17-04-2012, 15:13
Yine ayazda kaldım :D Vay arkadaş isyanım var :D

mmustu
17-04-2012, 15:15
sen düşecen benim kucağımada uygun zamanı bekliyon :D

CooLeqenD
17-04-2012, 15:17
:hehe::hehe::hehe: Dur bakalım abi güzel haberler bekliyorum asudausdu :D Onlar olmadı elim gözüm tötüm mahkum gelicem :D Zaten kılı kılına denkleştirmeye uğraşıyorum abi o yüzden yoksa senden çoktan almıştım telefonu :D

TaGo
17-04-2012, 15:20
Ben samsung note aldım Şubat ayında daha bi sıkıntı denk gelmedi.

musti2jz
17-04-2012, 15:30

ben yurtdışı ürün olduğunu farketmemişim abi. bir de abi s2 yada xperia s in fiyatını öğrenebilirmiyim sanırım kardeşiniz ya da siz telefon işiyle uğraşıyordunuz?

Low-Rider
17-04-2012, 16:22
Bende buradan alıcaktım sonra güzel bir kampanya olunca vazgeçtim.

Genelde memnun insanlar buradan alışveriş yapan

CooLeqenD
17-04-2012, 16:23
Teşekkürler özgür abi :) Ben alacağım bilgimi aldım abi isterseniz silebilrisiniz konuyu :)

onursumer
17-04-2012, 16:34
bu site çok eskiden beridir var hatta android blog-forumlarından birinin alışveriş kısmı ilk android sitelerinden biri olması lazım hiç şikayet duymadım

ayrıca paralel ithalat cihazlar herzaman daha uygundur halbuki disbiritorde aynı şekilde mal ediyor ama karı siz düşünün :D

birçok büyük firmada paralel ithalat satıyor :D

şu htc one x çok kafamı kurcalıyor heran alabilirmde sarjı kısmını düşünüyorum :D

mmustu
17-04-2012, 16:36
onur one x ler geliyor haftaya fiyatlarıda belli oldu 1750 lira gibi satıcak bizimkiler

onursumer
17-04-2012, 16:54
abi eğer ben ingiltereden almassam ip4 ile takasa veririm :D

Deagles48
17-04-2012, 17:11
Sahibinden.com'da gördüm bu adamlar nedir ne değildir bileniniz varmı fiyatları baya iyi 1.400TL one x 1.750TL'ye ipad 3 64gb wifi +4g'li modelini satıyorlar

Dünya Sahin Elektronik - Shopping > Search Result - sahibinden.com (http://dunyasahin.sahibinden.com/en/)

mmustu
17-04-2012, 17:57
ben yurtdışı ürün olduğunu farketmemişim abi. bir de abi s2 yada xperia s in fiyatını öğrenebilirmiyim sanırım kardeşiniz ya da siz telefon işiyle uğraşıyordunuz?

Fiyatlar benzer s2 1300 xperia 1600 lira

musti2jz
17-04-2012, 19:32
Fiyatlar benzer s2 1300 xperia 1600 lira

eywallah abi sağolasın.