Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1000-1500 kg tonajlı Pick Up araç

yagizs
17-04-2012, 17:40
selamlar,

öncelikle söyleyeyim odun kömür ticareti yapıyoruz. Ford Transit 2,5-3 tonluk kamyonetimiz vardı yıprandığı için ve yetmediği için sattık.

Şimdi IVECO 65 veya 82 serisi bir kamyonet alınacak tonajından ötürü. Ancak öyle bir durum var ki tonajlı işlerin yanında 5 - 10 torba veya 500 kg gibi parekende işi de çok..

Bu dediğim ufak parekendeler eylül ekim gibi yani havalar soğuduğu zaman başlyor.

Daha önce TATA TELCOLINE kullanıyordum burada ufak işler bendeydi ancak Ekim ayında aracın borcu oldugu için hacize gitti maalesef, daha sonra 1 ay kadar Navara kullandım ancak bu işler için fazla konforlu ve pahalı. Onu da yolladık, e bu sefer bütün işler forda kaldı dolayısıyla nakliyelerde çok sıkıntı yaşadık.. Iveco geldiği zaman bu ufak işler daha da sıkıntılı hale gelecek..

Şuan 1-1,5 tonajluk pick up araç bakıyorum. Eylül Ekim ayı gibi böyle bir araç alınabilir. Ancak şöyle bir durum var kendime ait bri binek aracım olmayacak yani arabaya verilecek olan para böyle bir pick up kamyonete yatırılacak. Bu durumda hem bu işi yapıp hem günlük bineceğim bi araç almam lazım. Yani binek bir araçtan vazgeçiyorum.

Nissan Skystar / Country 4x2 ler fena değil gibi yai ben begeniyorum :D ancak bunlar hakkında bir bilgim yok.

http://www.theautochannel.com/media/photos/nissan/1998/98_nissan_frontier_4x4_kcab.jpg

Bu araçları kullanan birisi illaki olmuştur forumdan..

Durumu belirttim, Fikirlerinize ihtiyacım var. Maksimum 1,000-1,500 kg taşıyacağım.

Nissan Skystar iyimidir ? Bu araca başka alternatif ne olabilir maks. 16-17k bütçe ile? Tata haricinde ?