PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 07DDL55 CZT ile cumartesi gece roling denemek isteyen arkadaşlar

Sayfa : 1 [2]

EMRE07
19-04-2012, 16:25
muz orta yap kanka gereksizlere gol atayım :D:D

emrem123
19-04-2012, 16:26
Cikita mı normal mı ona gore vuracam :)

Bulut Y.
19-04-2012, 16:27
ismail basinci kisip sende bize katilmak istermisin kanka :D

SDR_07
19-04-2012, 16:32
vayy arkadaş Ne ( CZT ) miş Memleketi karıştırdı herkese ßol şans kazasız ßelasız :D :D

burda böyle usta herkes cene ile araba yürütüyor istanbul gibi değil tech konu actık tık yok aradık telefonla giderli arkadaşları hepsi antalya dışında işleri varmış :D:D:D

krscan
19-04-2012, 16:33
.................................................. ........

SDR_07
19-04-2012, 16:36
Antalyada farklı arabanın gittigine pek inanmazlar =) giden araba işte sadece typer vti gti olarak düşünülür Ben kendi aracımdan başıma geldigi icin biliyorum :)

hani nerdeler ben göremez oldum???? cumartesi herkes yagışlı diyor cuma yaparız seyirci etabı ıslanmasın ;)

ERDINC-VTI07
19-04-2012, 16:38
www.neredebucigerli1.6lar.com kardeşler antalyada turkiyenin 4 te 1 kadar vti var ama cıt yok şuanlık yanarımda buna yanarım stock 106 olsa kuyrugu kaldırırlar vay efendim 106 vti tokalayamaz diye :) ben neler gördüm neler :) 16 yaşından beri araba sürerim gülerek ömrüme ömür katıyorum böyle konularda
Birde son dönemlerde şu cıktı yancı muhabbeti yok şu yok bu arkadaş adamın arkadaşları coksa yada sagdaki soldaki kişiler dogru diye destekliyorsa yancı muhabbeti degil bu ha adam haksızdır destekliyen aşireti vardır arkasında onu haklı onu iyi göstermeye calışırlar o da birbirini tutup kendilerini gülüc duruma düşürmeden başka birşey degil :)

YAA emir kusura bakmada saçmaladın yaa... standart vti ların gideri belli.czt ye yada saxo ya tutunacak hallerimi varda çıkmıyacak tabı adamlar sonuç zaten belli....

ama vti gti ve saxo çatışmasını her zaman seviyorumm... :)

Bulut Y.
19-04-2012, 16:45
burda böyle usta herkes cene ile araba yürütüyor istanbul gibi değil tech konu actık tık yok aradık telefonla giderli arkadaşları hepsi antalya dışında işleri varmış :D:D:D

bana mi dedin kardeş ?

SDR_07
19-04-2012, 16:47
bana mi dedin kardeş ?

seninle deneriz dedik zaten işlerin bitince beyin takmadan :icon_tup:

Bulut Y.
19-04-2012, 16:51
seninle deneriz dedik zaten işlerin bitince beyin takmadan :icon_tup:

bendeki ecu sök tak şeklinde zaten bende görmek istiyodum öncesi sonrası işini egolarından sıyrılmış bi adam bulduguma cok sevindim.

beyinlide deneriz değil mi kardeşim sende yazılım yaptıracakmışsın ondan sonra da deneriz birbirimizi kıstas alırız.

SDR_07
19-04-2012, 16:53
bendeki ecu sök tak şeklinde zaten bende görmek istiyodum öncesi sonrası işini egolarından sıyrılmış bi adam bulduguma cok sevindim.

beyinlide deneriz değil mi kardeşim sende yazılım yaptıracakmışsın ondan sonra da deneriz birbirimizi kıstas alırız.

hiç sıkıntı yok aşa yukarı alayına sıkarız :icon_tup:
çok kısa bir zaman özgün gelecek yazılım tamam olunca hergün 220 beygir vereck ufaklık

AEAlmas
19-04-2012, 17:00
YAA emir kusura bakmada saçmaladın yaa... standart vti ların gideri belli.czt ye yada saxo ya tutunacak hallerimi varda çıkmıyacak tabı adamlar sonuç zaten belli....

ama vti gti ve saxo çatışmasını her zaman seviyorumm... :)

Agbi kactane var standart 190 beygirde olan cok vti var yanilmiyorsam sacmaladigim durum yok standart arabalardan bash etmiyorum

cesur07
19-04-2012, 17:04
dünden bugüne bir tane arkadaşta cıkıp bende gazlamak isterim aracım şu diyemedi alanya manavgat kumluca kemer arkadaşlar nerdesiniz?????? siz burdaki gergin konuşmalara bakmayın burdaki insanlar burda yazar tutar akşam bakmışsın bir cafede oturmuş muhabbet ederler

Kanka en iyisi İstanbula gitmek bence orda dukkan açalım :D:D:D:D:D

Alper_
19-04-2012, 18:41
denemek isteyen arkadaşlar akşam bocaregra ile geliyoruz..can sıkıntımız gitsin :D

m-power07
19-04-2012, 19:20
denemek isteyen arkadaşlar akşam bocaregra ile geliyoruz..can sıkıntımız gitsin :D

Bocanagraya şimdi bindim gazladım SIKINTILI biraz :D

Alper_
19-04-2012, 19:22

sende geliyon dimi ? :D

m-power07
19-04-2012, 19:29
sende geliyon dimi ? :D

Yok pampa benım ışım var..Size iyi eğlenceler:icon_tup:

Alper_
19-04-2012, 19:31

tmm dönüşte uğrarız yanına :icon_tup:

SDR_07
19-04-2012, 19:39

Bende depomu Full ledim geliyorum arabam herzaman gürlemeye hazır

Jön Türk
19-04-2012, 19:43

Serdar'ın arabayı al gel bayadır suskun şafak doğan güneş e hazır olsun :icon_tup:

m-power07
19-04-2012, 19:49
Bende depomu Full ledim geliyorum arabam herzaman gürlemeye hazır

Bocanegranın depo full bu arada haberin olsun Serdar yanına ağır birini al sen kilo eşitlerseniz bahane olmaz :D

m-power07
19-04-2012, 19:50
Serdar'ın arabayı al gel bayadır suskun şafak doğan güneş e hazır olsun :icon_tup:

Bakıma ihtiyacı var bu aralar riske girmeye gerek yok yapılsın sıkarız onunlada :icon_tup:

SDR_07
19-04-2012, 19:52
Bocanegranın depo full bu arada haberin olsun Serdar yanına ağır birini al sen kilo eşitlerseniz bahane olmaz :D

Abi benimde Full Alper abi gelince görür

juds2k
19-04-2012, 20:11
Kismetse ordayiz serdar abi.. Bi vtec
2 ci doostumz 1.6 sinifi falan demis
Bizde onla sikariz su ayar isi olsaydi emrah abimle
Cok sikmak istiyorum ama bakalim bu halde yine sikariz..
SAYGILAR...

Diesel
19-04-2012, 20:12
Gün uygun olmayabilir de yazmıyorum ama bi ihtimal gelebilirim belki... Söz vermiyeyim arkadaşlar

ARICAN
19-04-2012, 20:24
turboda bar açıldıgında dengeler değişiyo güzel kardesim be ne kadar standarta olsa bilmem gerekiyo standart deyıpte ne bar açan adamlar gördük neyse denersek görcek millet bendede bi gider sana değil lafım antalya vtılarına ben 3 vites 70 de onlarda 2 viteste 70 roling yaparlarsa bende ordayım ümit çalışkan harıç o bizden:D:D:D

Antalya'mızın Vti ları baya meşhur oldu bu aradaa... Hangisine Diş bileliyorsan Onu söyle Emre???????????

ARICAN
19-04-2012, 20:38
hadi arkadaşlar şöför yanı doldu arka koltuk var kombine bütün seson arka koltuktan izleme heyecanı 100tl :D

baksana bizim yarışçılar arka koltukları iptal etmiş :rolleyes: :rolleyes:

ARICAN
19-04-2012, 20:46
:icon_tup:

ARICAN
19-04-2012, 20:49
arabayı 1.8 yapmışın 2.0 larla deniyecem gibi bir yazını okumuştum emre :S

emre senin gözün yükesklerde abim Vti la ne işin olur... bak bi dunya Type-r cı kardeşlerimiz var deneyinde biz de izleyelim arka koltukdan.....:D:D:D

ARICAN
19-04-2012, 21:04
Vay arkadaş arabayı sattık ortalık karışmış biz denemek için kıçımızı yırtıyorduk typer larla s2000 lerle deneyen yoktu alın size ufak bir video.

Typer : mugen beyin ince conta headers cai 70 lik ara boru HKS son

EP TYPE-R & DS 106 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ovCIo5uc6Pg)

NERDESİN DS :D

Maşallahı var hakiketen... :)) Powered by Hacı... :D:D:D

Alper_
19-04-2012, 21:09
birazdan deniyecez..

GökhanK
19-04-2012, 21:17
birazdan deniyecez..

birasdan derken:soru:

Alper_
19-04-2012, 21:23
birasdan derken:soru:

Birazdan işte :D

recep07
19-04-2012, 21:28
hani cumartesiydi yahu stock rc vardı boyumuzun olcusunu alaydık ?

Alper_
19-04-2012, 21:31
hani cumartesiydi yahu stock rc vardı boyumuzun olcusunu alaydık ?

Cumartesi deneme olur :)

GökhanK
19-04-2012, 21:44
Birazdan işte :D

abi kemer tünelleri tek yön nerde bascanız :beuj:

Jön Türk
19-04-2012, 21:46
Cumartesi deneme olur :)

Antalyadamısın ? :confused:

ARICAN
19-04-2012, 21:52
aynen usta doğancılara diceğiz bu kelimeyi alim allah ortalık yıkılır

yaa Atarlı Gençler.... Yazılarınızı okuyorum da Gülüyorum.... Devir değişti biz bunu bildiğimiz için geri planda kalıyorumm... Bende VAV 88 VTİ var benimde herkezle yarışasım ve arabamı önceden bilsemde kendi altımda göresim var.. ama Sonunda kan gövdeyi götürcek diye kimseyle yarışmıyorum... ama herkezi takip ediyorum... ve gerçekten birine laf sokmak değil şimdiki yazım genel sölüyorum: Baksan Herkezin arabası Stok yada specler veriliyor yalan yanlış ben bunlarlamı yarışcam allah aşkına....
bitaneside şurdakilerin birbiryle eşit şartlar değil herkez birbirine atar yapıyo altına DOSTLUK ve ya DENEME diye imza atıyor... :D:D:D

ARICAN
19-04-2012, 21:57
valla haklısın serdar kardeşim yarış alanına 20 araba gelir 4 tanesi çıkıp deniyor allah nasip ederse kumlucadan da geleeceklerdi az öyle hatırlıyorum bu arada saçma sapan cümlelerle birbirinizi kırmayın sonra serdar kardeşim dediği gibi yüz yüze bakıyoruz

aynen ümit'im 4 tanesi atarlanıyorda ondan onlar yarışıyor... Niyemi Sonunda kimse kimseye dürüst davranmıyor...

Ben VTİ kendim gazlamak hevesimi almak için aldım birinin gazı ile değil yanlış anlama beni sakın sözüm sana değil ama; Senle bile şartlarımız eşit değil senin arabanın speclerini biliyoruz :D:D:D emre ve erdinç de seni ondan ayrı tutuyor zaten :rolleyes:

badboy
19-04-2012, 22:13
Videoları bekliyoruz.

m-power07
19-04-2012, 22:32
Günün yorumu benden olsun CZT vs BOCANEGRA denemelerinin sonuçları..

60 da basıldığında 200 de czt 1 2 boy önde oluyor 70 de basıldığında kafa burun gidiyorlarmış..

Videolar birazdan ya da yarın sabah yüklenir almış olduğum son haberler bu yönde :D

gokcell13
19-04-2012, 22:48
Kismetse ordayiz serdar abi.. Bi vtec
2 ci doostumz 1.6 sinifi falan demis
Bizde onla sikariz su ayar isi olsaydi emrah abimle
Cok sikmak istiyorum ama bakalim bu halde yine sikariz..
SAYGILAR...
Ersoy banamı dedin yawrum :)

ÇALIŞKAN07
19-04-2012, 22:59
aynen ümit'im 4 tanesi atarlanıyorda ondan onlar yarışıyor... Niyemi Sonunda kimse kimseye dürüst davranmıyor...

Ben VTİ kendim gazlamak hevesimi almak için aldım birinin gazı ile değil yanlış anlama beni sakın sözüm sana değil ama; Senle bile şartlarımız eşit değil senin arabanın speclerini biliyoruz :D:D:D emre ve erdinç de seni ondan ayrı tutuyor zaten :rolleyes:

kanka vallla yarış yapılacağı zaman atar yapan çok olur. iş ciddiyete bindiğinde yarış yerınde yok eksiklerim var yok benzin yok koltuklarım sökük deyil yok orkitimi evde unutum gibi :D:D:D

kanka benim için sıkıntı yok ben her arabayla gazlarım denerim asla geri vitesim olmaz geçilincede sinir sitres yaratmam kırmaya kalkmadıkları sürece kırıcı olmam.

kardeşim arabamın specleri: filitre, düz boru şuan bu cumarteside bu olacak eksozu bile söktüm.

emre ile erdinçe gelince onlarla yediğim içtiğim ayrı gitmez sabah akşam gazlarız sıkıntı olmaz. ama iş yarış olunca şuan benim emrenin arabasına kafa tutmam söz konusu deyil çünkü beni rahat rahat geçer. bende type-R varkende emrede bana kafa tutmazdı herkez yerini biliyordu çünkü. o nedenden dolayı bizde DOSTLUK baki kalır :icon_tup::icon_tup::icon_tup:

ARICAN
19-04-2012, 23:03
kanka vallla yarış yapılacağı zaman atar yapan çok olur. iş ciddiyete bindiğinde yarış yerınde yok eksiklerim var yok benzin yok koltuklarım sökük deyil yok orkitimi evde unutum gibi :D:D:D

kanka benim için sıkıntı yok ben her arabayla gazlarım denerim asla geri vitesim olmaz geçilincede sinir sitres yaratmam kırmaya kalkmadıkları sürece kırıcı olmam.

kardeşim arabamın specleri: filitre, düz boru şuan bu cumarteside bu olacak eksozu bile söktüm.

emre ile erdinçe gelince onlarla yediğim içtiğim ayrı gitmez sabah akşam gazlarız sıkıntı olmaz. ama iş yarış olunca şuan benim emrenin arabasına kafa tutmam söz konusu deyil çünkü beni rahat rahat geçer. bende type-R varkende emrede bana kafa tutmazdı herkez yerini biliyordu çünkü. o nedenden dolayı bizde DOSTLUK baki kalır :icon_tup::icon_tup::icon_tup:

kanka ooo saydığın bahaneler dediğin gibi atar yapanların ve arkasında durmaynların bahaneleri olur... Sen şimdi eksantrikle - beyin sökükmü diyosun yani en son takılıydı ?:icon_wack:rolleyes:

ÇALIŞKAN07
19-04-2012, 23:15
kanka eksantrikle - beyin sökükmü diyosun yani en son takılıydı ?:icon_wack:rolleyes:

kanka arabama eksantrik hiç takmadım ama varsa fazladan hemen takarım sıkıntı olmaz. beyni taktım evet 4 gün kadar kullandım onuda takma sebebim serdarın czt ile denemekti hadda konuyu oda takip ediyor haberi vardı oda yazar zaten ama beyni takmak çok şey değiştirmedi adam alıp başını gidiyor sezaide vardı o gece hadda tabi senle yada aynı sekmentte yada aynı speclerde bir arabayla tabiki farklı olurdu beynide söktüm sahibine vermek zorunda kaldım çünkü beyni satmış ama şuanda filitre düzboru başka bişey yok...

EmrahERKAN
19-04-2012, 23:16
bi saxo bi gti bi ies dnedik bizde stresimizi attk :) devran hepimizden onde yani saxo oda agrlik atti ondan oldu :) guzeldi ya gazladk eglendik :)

ÇALIŞKAN07
19-04-2012, 23:20
kanka ooo saydığın bahaneler dediğin gibi atar yapanların ve arkasında durmaynların bahaneleri olur... Sen şimdi eksantrikle - beyin sökükmü diyosun yani en son takılıydı ?:icon_wack:rolleyes:

kanka kim nerde görmüş eksantriği ne zaman takmışım sana kim dediyse götünden uydurmuş kanka ben taksam taktım derim beyin taktım ama eksantrik asla takılmadı.

Alper_
19-04-2012, 23:27
1-2 boy değil 2-3 boy oluyor :D geliyorum :D

src106
19-04-2012, 23:32
kanka kim nerde görmüş eksantriği ne zaman takmışım sana kim dediyse götünden uydurmuş kanka ben taksam taktım derim beyin taktım ama eksantrik asla takılmadı.

kardeşim takmasanda taktı derler öğrenemedin mi laaa ÜMİT :)

src106
19-04-2012, 23:32
106 Gtı (FeBe) Colt CZT - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=U-7-vR2Cb8w)

nakayama
19-04-2012, 23:35
guzel geceydi keske hep boyle olsa..vts.ies gti 3lu sıktık çok guzel oldu keske 4de bırakmak zorunda kalmasaydım :(cumartesiye kadar kesiklik sorununu çözmem lazım :( emrah bi launch yapmadın ya :D

ÇALIŞKAN07
19-04-2012, 23:36
kardeşim takmasanda taktı derler öğrenemedin mi laaa ÜMİT :)

doğru sende haklısın. DERLER DERLER YAPMASAN DA YAPTI DERLER.:D

SDR_07
19-04-2012, 23:36
106 Gtı (FeBe) Colt CZT - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=U-7-vR2Cb8w)

wayy iyi video olmuş haaa :D:D:D

EmrahERKAN
19-04-2012, 23:40
aynen turgay keske kesmeseydin guzeldi yani. Gdrken yaptm launch sen duymadn mi

nakayama
19-04-2012, 23:47
yok lauchu duymadım alper abiylede bastık yanıma oturdu gene kesti 6 binde yarın yaptırcam is te daha çok sıkarız :D

juds2k
19-04-2012, 23:48
Ersoy banamı dedin yawrum :)

sanada olabılır Abiii sıkıntı yok yanı...:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

cesur07
20-04-2012, 00:03
http://www.techturkey.com/forum/videolar/118849-ddl-czt-bocanegra-deneme.html

Beyler Czt-Dll İle Bocanegra videoları gelmiştir. iki aracada maaşallah ıyı gıdıyor allah kaza bela vermesın.

ARICAN
20-04-2012, 01:10

Kanka mesajımda görmüş gibi konuşmuşum pardon; sadece bugün senlede konuştuğumuz üzre ümitle gazlıcam nasıl olur falan diye konuşmuştum. Böle bilgiler geçince elime sana da hatta burdan ondan soracaktım :confused: tmm sıkıntı yokk şeklimizi koyarız biliyorsun ama illa eksoz tak çünkü milletin saçma sapan konuşmasını istemem şartlar eşit ola... İyi olan Kazansın Kardeşim... her zaman dostluk olacaksa (yarışdan sonra) ben Varım....:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

ERDINC-VTI07
20-04-2012, 07:42
Antalya'mızın Vti ları baya meşhur oldu bu aradaa... Hangisine Diş bileliyorsan Onu söyle Emre???????????

senı seçtim pikacu :) özkan diş biliyecek bişe yok çünkü biliyosun dişine göre vti yok bu lanet saxo nun :) bu saxo ya bindim bineli vti dan soğudum desem yeridir kardeşim :) :)))):icon_tup:

SDR_07
20-04-2012, 08:03
yaa Atarlı Gençler.... Yazılarınızı okuyorum da Gülüyorum.... Devir değişti biz bunu bildiğimiz için geri planda kalıyorumm... Bende VAV 88 VTİ var benimde herkezle yarışasım ve arabamı önceden bilsemde kendi altımda göresim var.. ama Sonunda kan gövdeyi götürcek diye kimseyle yarışmıyorum... ama herkezi takip ediyorum... ve gerçekten birine laf sokmak değil şimdiki yazım genel sölüyorum: Baksan Herkezin arabası Stok yada specler veriliyor yalan yanlış ben bunlarlamı yarışcam allah aşkına....
bitaneside şurdakilerin birbiryle eşit şartlar değil herkez birbirine atar yapıyo altına DOSTLUK ve ya DENEME diye imza atıyor... :D:D:D

ben yarıştıgım kimse ile kötü olmam gercekten şuan cumartesi yarışacagım diyede basınc acayım şunu yapayım yok yapmıyorum arabam garajda duruyordur zaten usta olarakta yeni sanayide mustafa abiye gidiyorum o da 2 gün önce turbo timer taktı o kadar demir parcası için kırıcı olmam gecsem sevinirim tabi gecilsemde kompleksim yok aynı muhabbet devam eder yine sıkalım desin yine sıkarım o kişiylede camur olanlardan degiliz usta

ERDINC-VTI07
20-04-2012, 11:12

kızdırmayın özkanı yoksa hepinizi deler geçer şekilli biladerim benim :) :) :D :icon_tup:

ÇALIŞKAN07
20-04-2012, 11:24
Kanka mesajımda görmüş gibi konuşmuşum pardon; sadece bugün senlede konuştuğumuz üzre ümitle gazlıcam nasıl olur falan diye konuşmuştum. Böle bilgiler geçince elime sana da hatta burdan ondan soracaktım :confused: tmm sıkıntı yokk şeklimizi koyarız biliyorsun ama illa eksoz tak çünkü milletin saçma sapan konuşmasını istemem şartlar eşit ola... İyi olan Kazansın Kardeşim... her zaman dostluk olacaksa (yarışdan sonra) ben Varım....:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

işte kanka kiminle konuştuğunu bilmiyorum ama sana biraz sıkmış olsa var derim neden saklıyayım geçince madalyamı vercekler yada geçilince dalgamı geçecekler kimse umurumda olmaz benim. dostluk baki sen rahat ol :D:D:D

EMRE07
20-04-2012, 11:36
[QUOTE=ARICAN;5795081]Antalya'mızın Vti ları baya meşhur oldu bu aradaa... Hangisine Diş bileliyorsan Onu söyle Emre???????????[/QUOTE

tabiki hepsine:D:icon_tup:

EMRE07
20-04-2012, 11:48
özkan abi seviyorum seni büyümüzsün sana kontak bile açamayız saygıdan ama vti sevmiyim işte :D ama typer seviyim :D

EMRE07
20-04-2012, 11:50
serdarım tebrik ederim bu arada benim yeni haberim oldu yoksa gelirdim bende

emrem123
20-04-2012, 18:58
özkan abi seviyorum seni büyümüzsün sana kontak bile açamayız saygıdan ama vti sevmiyim işte :D ama typer seviyim :D

Sen bni sewmiyimisin :)Bndede vti warya :)

ARICAN
20-04-2012, 19:43

adamsın...:icon_tup:

ARICAN
20-04-2012, 19:44
işte kanka kiminle konuştuğunu bilmiyorum ama sana biraz sıkmış olsa var derim neden saklıyayım geçince madalyamı vercekler yada geçilince dalgamı geçecekler kimse umurumda olmaz benim. dostluk baki sen rahat ol :D:D:D

:icon_tup::icon_tup:

ARICAN
20-04-2012, 19:48
senı seçtim pikacu :) özkan diş biliyecek bişe yok çünkü biliyosun dişine göre vti yok bu lanet saxo nun :) bu saxo ya bindim bineli vti dan soğudum desem yeridir kardeşim :) :)))):icon_tup:

:D:D sensin yaa

engin_ant
20-04-2012, 21:08
dünden bugüne bir tane arkadaşta cıkıp bende gazlamak isterim aracım şu diyemedi alanya manavgat kumluca kemer arkadaşlar nerdesiniz?????? siz burdaki gergin konuşmalara bakmayın burdaki insanlar burda yazar tutar akşam bakmışsın bir cafede oturmuş muhabbet ederler

valla gülüm bizden yana sıkıntı yok biz geliriz ve haddimizi biliriz speclerimizde kim varsa deneriz ....ben benle eşit olmayan arabayla niye ve niçin gazlayayım kimseden bi çekintimiz yok .....

src106
20-04-2012, 23:10
valla gülüm bizden yana sıkıntı yok biz geliriz ve haddimizi biliriz speclerimizde kim varsa deneriz ....ben benle eşit olmayan arabayla niye ve niçin gazlayayım kimseden bi çekintimiz yok .....

tabe araban var konuş enginim bizde arabada kalmadı artık arayın bende geleyim ama izlemeye :)

SDR_07
21-04-2012, 07:45
serdarım tebrik ederim bu arada benim yeni haberim oldu yoksa gelirdim bende

eyvallah emre akşama seninlede güzel denemeler olur inşallah kazasız belasız kardeşlik:icon_tup:

SDR_07
21-04-2012, 07:47
tabe araban var konuş enginim bizde arabada kalmadı artık arayın bende geleyim ama izlemeye :)

t yper al gel sercan kardeşim hem seninlede tanışmış oluruz senin t yper görsel olarak merak etmekteyim zaten görmüş oluruz yanlış anlama sıkalım filanda demiyorum yani:icon_tup:

EMRE07
21-04-2012, 07:50
Sen bni sewmiyimisin :)Bndede vti warya :)

kisileri seviyim ama vti sevmiyim kanka sıkıntı yok adamın dibisin

EMRE07
21-04-2012, 07:51
eyvallah emre akşama seninlede güzel denemeler olur inşallah kazasız belasız kardeşlik:icon_tup:

işallah kanka izin alabilirsem bugün arabayı alıp yemlicem beygirlerii :D:D:icon_tup:

SDR_07
21-04-2012, 07:53

abi burda gecme gecilme derdi degil benim için haftada bir kez gazlamak gazladıktan sonra muhabbet yapmak gecen bocanegra arkadaşımızla gazladık deli gibi saolsun sonra muhabbet yaptık benide gecebilirdi ve gecerde burdan yazıyorum cünkü aracında bazı şeyler yanlış burdan herkes bocanegrayı gecti serdar zannediyor evet gectim ama bocanegrada sorun var herkes bunu anlasın araç sahipleride bunu biliyor

ERDINC-VTI07
21-04-2012, 09:25
yağmur gelıyo yağmurrr ne yapıcaz şimdiii :):):):))))

AEAlmas
21-04-2012, 09:27

Bugun yagar pazar acıktı ben demiştim :D

Bulut Y.
21-04-2012, 09:27

yağmur görünmüyo abi ?

Türkiye Genelinde Önümüzdeki 5 Gün Hava - Meteoroloji Genel Müdürlüğü (http://www.dmi.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx)

AEAlmas
21-04-2012, 09:28
Hava garip bulut :D senin gibi bulutlar toplandı havada :D

Bulut Y.
21-04-2012, 09:33
ahahaha benım gibiler toplansa göz açtırmaz haralde :D

AEAlmas
21-04-2012, 09:34
ahahaha benım gibiler toplansa göz açtırmaz haralde :D

Sagnak gözüküyor diyelim o zaman :D

onursoytam
21-04-2012, 09:38
Emir yatak yorgan ile gideriz :) bu sıra meşhur oldu yatak yorganlar :)

kanka arabada bi çift bulundur yağmur yağarsa soğuk olar hava :)

onursoytam
21-04-2012, 09:43
EMİR şura biran önce bi göz at istediğin bazı malzemeler var

http://www.techturkey.com/forum/modifiye-parcalari/105207-honda-b-f-k-nissan-300zx-nvcs-greddy-60mm-set-oil-cooler-karisik-parcalar.html

m-power07
21-04-2012, 09:50
Hayret konu kitlenmedi :D

onursoytam
21-04-2012, 09:52
Hayret konu kitlenmedi :D

kardeşilk içinde olan hiç bi konu kilitlenmez hacı abi :)

ERDINC-VTI07
21-04-2012, 09:56

ADAMIN ÇITIRISIN ONUR :) :icon_tup:

Bulut Y.
21-04-2012, 10:00
çıtır çıtır valla :D

src106
21-04-2012, 10:10
t yper al gel sercan kardeşim hem seninlede tanışmış oluruz senin t yper görsel olarak merak etmekteyim zaten görmüş oluruz yanlış anlama sıkalım filanda demiyorum yani:icon_tup:

kardeşim typer dün verdim bende akşam uçakla diyarbakıra geldim asker ziyaretine en kısa zamanda yeni speclerle görüşmek üzere :)

juds2k
21-04-2012, 10:15

adamsınnnn:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

onursoytam
21-04-2012, 11:22
ADAMIN ÇITIRISIN ONUR :) :icon_tup:

Çıtırları çok severim :) nerde o eski çıtırlar :)

onursoytam
21-04-2012, 11:23
adamsınnnn:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

eyvallah toprağım
kendini örnek veriyorsun

Jön Türk
21-04-2012, 12:38
Akşam aşağıda olursa a3 1.8t var yazılım+filtreli gazlarız.

EmrahERKAN
21-04-2012, 12:40
gazLayaLım pampaaaa :)

MatraX_07
21-04-2012, 13:51
özkan abi megane coupem ile gazlayalım var mısın :D :D

AEAlmas
21-04-2012, 18:16
Bulut avcı misali hep bu konudasın yaw :D

AEAlmas
21-04-2012, 18:20
Emir yatak yorgan ile gideriz :) bu sıra meşhur oldu yatak yorganlar :)

kanka arabada bi çift bulundur yağmur yağarsa soğuk olar hava :)

Yagmur tam yarış zamanı başlıcak desene :D bugun gg hacilar gelecek haftaya kaldırırsınız gayri :D

gokcell13
21-04-2012, 19:31
Su an icin gece 22:00 23:00 yagmurlu gosterıyor, kara bulutlar yukseliyor. Bugun yagma ne olur :)

zafer1905
21-04-2012, 20:08
yağıyor bile şu anda :)

SDR_07
21-04-2012, 23:16
Emre arkasimla denedik yarım araba Czt nin önünde gitmiştir maasallah aracına

safaks
22-04-2012, 00:06
Bu cztyi bi kaç ay önce istanbuldan ozan dan mı aldınız acaba ?

SDR_07
22-04-2012, 00:08
Bu cztyi bi kaç ay önce istanbuldan ozan dan mı aldınız acaba ?

Tanımıyorum o kisiyi

EMRE07
22-04-2012, 00:14

Eyvallah kanka adamsin ben cok zevk aldim arabalarimiZzin sayesinde senin gibi dost edindik masallah czt cigerli makina

yoshimura
22-04-2012, 00:34
czt ile denenen araç nedir?

EMRE07
22-04-2012, 00:45
czt ile denenen araç nedir?

Saxo vts benim arac

yoshimura
22-04-2012, 00:55
Saxo vts benim arac

specler nedir? çip filtre egsozmu

ARICAN
22-04-2012, 01:23
SELAM ARKADAŞLAR...
ANTALYADA YARIŞÇAK ÇOK ARABA OLDUĞUNU GENE TOPLANMAMIZLA BELLİ ETMİŞ OLDUK...
GECENİN sONUCUNDA TABİKİ HERŞEY DOSTLUK AMA İŞ DERECEYE GELDİĞİNDE
07 BVH 37 SOCH VTEC 4 NUMARA
07 VAF 38 DOCH VTEC 3 NUMARA
07 S 9521 DOCH VTEC 2 NUMARA
VEEEE
07 VAV 88 DOCH VTEC GECENİN YILDIZI.... BÜTÜN ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM EN BAŞTADA aracımı Kullanan Faruk Kardeşime.... Eline Sağlık...:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

ARICAN
22-04-2012, 01:25

maşallah güzel olmuş... sizden sonra biz vteclerde oynaştık ve sonuç ve videolar bizdeee....:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

ARICAN
22-04-2012, 01:29
özkan abi megane coupem ile gazlayalım var mısın :D :D

kardeşim kusura bakma yarış hevesiyle senlede konuşamadık sıkıntı yokk sıkarızzzz...:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

safaks
22-04-2012, 01:59
Tanımıyorum o kisiyi

Özür dilerim karıştırdım sanırım. Maşallah aracınıza..

src106
22-04-2012, 12:08
Özür dilerim karıştırdım sanırım. Maşallah aracınıza..

bende bu araba dedektiflerine hastayım heaaaa :) maşallah araclara emre vts forever .... czt ye maşallah .....

juds2k
22-04-2012, 12:39
Gelen gelmeyen herkese tesekkurler guzel
Bi geceydi.. Bende
Denemis oldum
Aracimi..
Czt serdar abimizi izleyemedik ama
VAV olsun S olsun BVH olsun VAF olsun cigerli araclar masaalah kazasiz belasiz ANTALYAMİZİN ARACLARİNA..

Alper_
22-04-2012, 12:46
bende geldim ama kimseyi izleyemedim :D

GökhanK
22-04-2012, 14:59
bende geldim ama kimseyi izleyemedim :D

usta bizde bi sıkıntı vardı heralde 2 sefer kırkgözden döndük :D ama o starpet olayı çok iii polis çok geç geliyo çünki orası jandarma bölgesiymiş bundan sonra orda denemek lazım :) vtech2 de canavar abi haaa :D:D

Alper_
22-04-2012, 15:00
usta bizde bi sıkıntı vardı heralde 2 sefer kırkgözden döndük ama o starpet olayı çok iii abi polis çok geç geliyo çünki orası jandarma bölgesiymiş bundan sonra orda denemek lazım vtech2 de canavar abi haaa

shell uzak orası daha da uzak :D erken basmasam 2 direk yiyecektim :hahaha:

GökhanK
22-04-2012, 15:05

abi tüpde gazlıyoduk diyecem ama passat ı yakarsın diye korkuyom :hehe::hehe::hehe::hehe: şaka bi yana gökcell in vtech2 heders lı egsozlu ies kadar gidiyor hayvan nasıl açtıysa arabayı:soru::D

Alper_
22-04-2012, 15:12
küfür içerikli mesaj :D maşallah çok güzel gidiyor :icon_tup:

GökhanK
22-04-2012, 15:18
küfür içerikli mesaj :D maşallah çok güzel gidiyor :icon_tup:

:hoo::hoo::hoo::hoo::hoo::hoo::hoo:

juds2k
22-04-2012, 16:09
abi tüpde gazlıyoduk diyecem ama passat ı yakarsın diye korkuyom :hehe::hehe::hehe::hehe: şaka bi yana gökcell in vtech2 heders lı egsozlu ies kadar gidiyor hayvan nasıl açtıysa arabayı:soru::D

Abi masaalahvar gercekten cook guzel
Yuruyo 2 gun once
Denedigimizde 5 6 arac yapiyodu bana vallahi ok gibi firliyo :))))

Mehmet-a
22-04-2012, 18:42
SELAM ARKADAŞLAR...
ANTALYADA YARIŞÇAK ÇOK ARABA OLDUĞUNU GENE TOPLANMAMIZLA BELLİ ETMİŞ OLDUK...
GECENİN sONUCUNDA TABİKİ HERŞEY DOSTLUK AMA İŞ DERECEYE GELDİĞİNDE
07 BVH 37 SOCH VTEC 4 NUMARA
07 VAF 38 DOCH VTEC 3 NUMARA
07 S 9521 DOCH VTEC 2 NUMARA
VEEEE
07 VAV 88 DOCH VTEC GECENİN YILDIZI.... BÜTÜN ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM EN BAŞTADA aracımı Kullanan Faruk Kardeşime.... Eline Sağlık...:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

VAF 3.mü :D Ah Kardeşim Benim VAF ` ın Durumunu Sende Biliyorsun Emre de Siz Kendi Aranızda 1.6 Yarışı Düzenlemişsiniz Bizde Aracımıza Beyin Taktık Ayar İçin ve Wideband Taktırmaya Geldik Fakat Emre Kardeşimi Kıramayıp Bi Denemek İstedik Rica Etti Abi Aracımızın Bi Durumunu Görelim Diye Tamam Dedik Bizde Gönlü Hoş Olsun Diye Çıktık Tabi Şuda Var Yarış Yapcaksınız Diye Aracınızda En İnce Ayrıntıları Düşünürek Hareket Ettiniz Ha Bahanemiz Yok Niye Biz Oraya Beyin Ayarı İçin Geldiğimiz Biliyolar İnce Noktaları Düşünürsek Aracımızın Deposu Ful + Emre de Sende Binmediniz Araçlarınıza Kilosu Hafif Arkadaşlar Bindi İnce Ayrıntıya Girersek Bizim Kilomuz Fazla Ki Geçtiklerini Göremedim 1 2 defa Onlar Vites Kaçırdı Bir İki defa da Biz Vites Kaçırdık Ama yinede Yarışı Salmadık Ama o arkadaşlar saldı ki o salmadığımız halde ki videolara geçtik deniiliyorsa ben bişi demiyorum ki İllede geçtik deniyorsa şu saatte yine gelir yine yarışırız sıkıntı yok hiç bir zaman Mustafa kardeşim de araca binip wideband ayarına baktı çok ayarsız oldugunu söyledi bizde beyini söküp orjinalını taktık yine ve tekrar 07 VAV 88 le denememizde kafa kafaya bazen VAF 1 çamurluk önde bazende VAV önde Rica İçinde video yayınlamayacaksan facebook ta rica ettiler de yayınlamıyorum diye söyleme yakışmaz yani Bi yarış için kalp kırmayalım senin VAV eskiden bizdeydi aracın MAŞALLAH ı var kendiside iyi yürürüde bizim araçlarımızda iyi çok şükür VAF ı tüm Türkiye biliyor bu tür kalp kırızı muhabbetler bize yakışmaz araclar bugün var yarın yok ama bizim arkadaşlığımız süresizdir bunu bil sadece ALLAH kaza bela vermesin Tüm iyi kötü yorum yapan arkadaşlarıma burdan saygılar sevgiler...

Mehmet-a
22-04-2012, 18:45
Bi geceydi.. Bende
Denemis oldum
Aracimi..
VAV olsun S olsun BVH olsun VAF olsun cigerli araclar masaalah kazasiz belasiz ANTALYAMİZİN ARACLARİNA..

ALLAH razı olsun kardeş Teşekkürler amin :icon_tup:

SDR_07
22-04-2012, 19:09
Arkadaslar vaf arkadasımızın dediği gibi kimse Demir parçası yüzünden birbirini kizdircak seyler yazmasın 1.6 katogorisinde devamlı toplanalım herkes aracına iyi koyü birseyler yapıyor arkadaslIk içerisinde yarışalım yenen kimse o kisinin sessiz kalıp karsı tarafı ateslikcek sözlere gerek yok birdaki organizasyonda buluşmak üzere

AEAlmas
22-04-2012, 21:24
Arkadaslar vaf arkadasımızın dediği gibi kimse Demir parçası yüzünden birbirini kizdircak seyler yazmasın 1.6 katogorisinde devamlı toplanalım herkes aracına iyi koyü birseyler yapıyor arkadaslIk içerisinde yarışalım yenen kimse o kisinin sessiz kalıp karsı tarafı ateslikcek sözlere gerek yok birdaki organizasyonda buluşmak üzere

Serdar burasi antalya milletin kalbi calisiyor :) o yuzden deniyecegin adamlari bilcen;)

SDR_07
22-04-2012, 22:29
Bi geceydi.. Bende
Denemis oldum
Aracimi..

Ben Shell geldigimde kimseyi göremediğim icin oradan ayrıldım ileride oldugunuzu bilseydim gelirdim mutlaka güzel denemeler olmuş

EMRE07
23-04-2012, 00:19
Vti masallah hepsi cok guzeldi VAF da VAV da yakindan gordum bende antalya nin guzel araclari vurucu igneleyici laflara gerek yok hepimiz kardesiz kafami bozmayin ha :)

ARICAN
23-04-2012, 11:52
Bi geceydi.. Bende
Denemis oldum
Aracimi..

maşallah...:icon_tup::icon_tup::heyoo:

ARICAN
23-04-2012, 11:55
Vti masallah hepsi cok guzeldi VAF da VAV da yakindan gordum bende antalya nin guzel araclari vurucu igneleyici laflara gerek yok hepimiz kardesiz kafami bozmayin ha :)

adamsın yaa... ama o saxo'nun tozlu topraklı yollarda ne işi var yaa... :D:D:D

EMRE07
23-04-2012, 12:03
az kırlenmeli bence yüksek hızlarda ucuyo toz yoprak :D direksiyonda göremedim senii :D:D

gokcell13
23-04-2012, 13:42

Alper abiyle biz bucak tan donecektik neredeyse :)

gokcell13
23-04-2012, 13:47

Saolasın gokanım guzel yorumların icin.Denemeler devam edecek :)

GökhanK
23-04-2012, 14:14
Saolasın gokanım guzel yorumların icin.Denemeler devam edecek :)

ne demek kardeşim sezarın hakkını sezar a vereceksin aracının maaşallahı var yanlız bu konuyu uzatırsak alper abi bizi öpecek :D birde akşam terslik olmassa asil in astra gsi ile emrenin Vti yı denicez haberleşelim ;)

Alper_
23-04-2012, 15:17
Alper abiyle biz bucak tan donecektik neredeyse :)

valla öyle..o kadar gitmişken ankara yada uğrasak olurdu :D