PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : PPR Motorsport Hakkında..!!!!

cvk_sport
18-04-2012, 21:04
Cvk'yı yeni aldım.

AHM ye götürdüm kompresör düşük çıktı !
sonra silindir kapağını açmaya kara verdik.

Kapağı açtık port-polish yeniden yapıldı. (cvk okandayken clio cup subabı takmıştı PPR kaan)
fakat kapağı açıp rektifiyeye gittikten sonra subablar supsan çıktı.
clio cup subabı var sanıyorduk takılmamış.. Parası clio cup olarak verilmişti fakat supsan çıktı.
nerden baksan supsan 300TL, clio cup subabı 600 700 TL. PPR

Kaan şimdi clio cup subabı vericem diyor ..
1000 Tl lik subab takıcam diyor kapağı geri istiyor AHM den.

Bu durumda napmam gerekiyor?
Bende arada kaldım sonuçta, aracı aldım 2 gün bindim bu sorunla karşılaştık.

Clio cup subabı var biliyorken supsan çıkması ki para clio cup parası verilmişti şaşırttı beni.
Şuanda bu durumda siz olsanız napardınız ?? ?:confused::confused::confused:

ibooo
18-04-2012, 21:07
Ah bide gozlerim bozulmadan okuyabilsem

ProdriveSTI
18-04-2012, 21:08
Edit........

cvk_sport
18-04-2012, 21:09
boş muhabbet için konu açmadım fikir almak için yazdım

Gokhan43
18-04-2012, 21:11
Boş muhabbet değil, kalın fontlarla yazı yazmak yasak.

Selcuk_RoL
18-04-2012, 21:12
Yaziya ne kadar takildiniz ya adam derdini anlatiyo kaanda birazdan gorup yazar herhalde konu hallolur

levent
18-04-2012, 21:14
Siz aracı aldığınızda gerçekten Clio Cup yerine Supsan'lar üzerindeyse ne olacak diye sormak lazım bence ..

AEAlmas
18-04-2012, 21:15
Cvk'yı yeni aldım.. AHM ye götürdüm kompresör düşük çıktı ondan sora silindir kapağını açmaya kara verdik.. Kapağı açtık portpolish yeniden yapıldı. cvk okandayken clio cup subabı takmıştı PPR kaan fakat kapağı açıp rektefiyeye gittikten sora subablar supsan çıktı..clio cup subabı var sanıyorduk Takılmamış.. Parası clio cup olarak verilmişti fakat supsan çıktı .. nerden baksan supsan 300 clio cup subabı 600 700 Tl ..PPR Kaan şimdi clio cup subabı vericem diyor .. 1000 Tl lik subab takıcam diyor kapağı geri istiyor AHM den .. Bu durumda napmam gerekiyor. Bende arada kaldım sonuçta aracı aldım 2 gün bindim bu sorunla karşılaştık.. Clio cup subabı var biliyorken supsan çıkması ki para clio cup parası verilmişti şaşırttı beni. Şuanda bu durumda siz olsanız napardınız ?? ?:confused::confused::confused:
Belki bi karışıklık olmuştur bu zamana kadar bir cok arac kapagı yapti sorunsuz belki olabilir ama bunda art niyet aramamak lazım yada siz kapagı gönderirken subapların o oldugundan eminmiydiniz

PPR engineering
18-04-2012, 21:15
valla ahm ahmeti anlıyorum tabi rant meselesi konuyu açtıranda o telefonda görüştük senle zaten sübapları veririm sırf arkamdan konuşulmasın diye ben o arabaya öle bir sübapta takmadım 1 yıl önce yaptığım araba ahmet devamlı üzerime oynuyo ALLAH her kezin kalbine göre versin diyecek bir şey yok..böle bir dünya görmedim araba 1 sene sırf her yerde gazladı gitti sıkıntı yok 1 sene sonra bir çalışmadı kaan kötü oldu böle bir dünya yok :) yazık vallaha yazık kardeşim insanların ekmeği ile oynarsan unutmayınki bu bir gün dönüp başınıza geri döner bu konuyu o açtırdığı için sölüyorum..arabnın 3 sahibi bu kadar olur ya ALLAH aşkına...:)

cup sübabı veriyim demedim ppr motorsport marka sübap vericektim oda elimde var sen parayı verdik kapağıda parayıda bize vermiyor dediğin için.

AEAlmas
18-04-2012, 21:17
Yalnız araba 1 senedir gazlıyor benim bildigim actıgınız zaman gördünüz mü kendi gözünüz le ? birde o var

SEÇKİN172
18-04-2012, 21:18
subablar ile kompresyon testinin alakası olmazda eger sıkıştırma düşükse pistonlar gidik demektir polishle fln düzelmez yani kaanda bi açıklık getirir dier konuyo...

emre_
18-04-2012, 21:18
cup sibopları kaana cvk yapılırken ben götürmüştüm hatta ondan sonra kendi arabamda tekrar işlem yaptım özenmiştim çok acayip kimseye bişe dediğim yok ama kılavuzada gerek yok kaanla nerdeyse her gün görüşüyorum hem iş hem arkadaş olarak hiç yanlışı olmadı

mami_makinen
18-04-2012, 21:20
Bu arabaya clio cup sibobu takilacak diye fazlami para almis ve daha sonra ucuz sibopmu takilmis yani..

PPR engineering
18-04-2012, 21:23
Bu arabaya clio cup sibobu takilacak diye fazlami para almis ve daha sonra ucuz sibopmu takilmis yani..

sübaplar için 400 tl aldım :) 16 adet ..gaydları kendimden taktım para almadım port polishe para almadım okan o zaman sıkışıktı filtre kiti verdi süpsan filanda takmadım bastırıyorum üstüne bunlar sırf politika araba 1 yıldır her yerde gazladı sadece çalışmadı diye kapak açıldı olay bu...

Emre İlbi
18-04-2012, 21:24
şimdi benim anlayamadığım, siz arabayı alırken şu subab var denildi,
onun için fazladan para mı ödediniz ?
atıyorum araç 5bin lira, subabdan ötürü 5.500 mü ödediniz ?

artı olarak aracın kapağı yapılalı 1 yıl olmuş,
1 yıl uzun bir zaman, bu süreçte kim bilir neler olmuştur :)

EMG
Meyve veren ağaç taşlanır normaldir, kaanın yaptığı işler ortada kimse kusura bakmasın. Ben en az 5 araba yaptırdım kaana hiçbir yanlışı veya artniyetini görmedim duymadım

Sizin mağduriyetiniz ondan kaynaklanmıyo bile olsa sırf başı ağrımasın diye elinden geleni yapar..

şimdi kapağı ppr yaptı olmadı ahm yaptı düzeldi olarak algılar bilmeyen adam... komik :)

Okan D.
Aracı yaptıran benim Kaan'a yaptırmalı 1 sene olmadı Cup'ta sifonu taktirim ve polisn için Kaan'a vermiştim aracı ve sonra teslim aldım benden cep aldı 1 ay kullandı Hamit'e aldık aracı ve Hamit akdinin ikinci gunü soktunde sübsan Sibop çıktığı Şöleniyo şimdi kaanla konustumda takıldığı Şöleniyo Ahmet abi ile konustumda sübsan çıktığı Şöleniyo Kaan'a solerimde halledelim diyo ben arada kalıyorum ama anlamadığım olay cip takıldıysa sübsan nasıl çıkıyor bunu anlayamadım bu istlere aklım sırrım ermiyo

PPR engineering
400 tl para aldım 700 tl almadım okan yazar

tdipower
18-04-2012, 21:25
ya kapak sonradan başka ellerde oynandıysa?? cup takılmıştır sonradan değişmiştir belkide..

CRX
18-04-2012, 21:26
Kaan arkadaş kapağı kapattıktan sonra mühür mü vurdu ? biyerlerde açılmadığı ne *****

Okan D.
18-04-2012, 21:26
400 tl para aldım 700 tl almadım okan yazar

400 tl civarı bı para vermişti. Doru

cvk_sport
18-04-2012, 21:28
Kaan arkadaş kapağı kapattıktan sonra mühür mü vurdu ? biyerlerde açılmadığı ne *****

okan açtıktan sora kapağı bi daha açılmadı .. ceco aldı aracı 1 ay gazladı gazlamadı aracı ben aldım kapak o günden sora ilk defa açıldı 1 sene filan olmadı ;)

mami_makinen
18-04-2012, 21:29
Aracı yaptıran benim Kaan'a yaptırmalı 1 sene olmadı Cup'ta sifonu taktirim ve polisn için Kaan'a vermiştim aracı ve sonra teslim aldım benden cep aldı 1 ay kullandı Hamit'e aldık aracı ve Hamit akdinin ikinci gunü soktunde sübsan Sibop çıktığı Şöleniyo şimdi kaanla konustumda takıldığı Şöleniyo Ahmet abi ile konustumda sübsan çıktığı Şöleniyo Kaan'a solerimde halledelim diyo ben arada kalıyorum ama anlamadığım olay cip takıldıysa sübsan nasıl çıkıyor bunu anlayamadım bu istlere aklım sırrım ermiyo

O zaman sen bu arabaya clio cup sibobu takildigi sandin ama supsanmi takilmis ..

AEAlmas
Yalnız burda forumda milletin kafasını karıstırmanın bir manası yok gibi yanlış bir olay ciddi anlamda varsa duyulur kötü haber tez yayılır ben kaan ı yeni taniyorum daha önce duydum işciligi gördüm kaan bana kalırsa Türkiyede işin tek örnegini yapan birisi bazı kişiler cekemiyor diyede biliyorum ortam kücük ne olursa olsun burası antalya ama istanbuldaki ankaradaki izmirde her olayı duyabiliriz ;)

ProdriveSTI
Bizim rs tede kompresyon kacagi var yahu dyno da 153 hp cikti.

Siz dyno ya cikardiniz mi hic aracinizi ?

JDM VTİ
18-04-2012, 21:33
Benim silindir kapağımda sıkıntı çıkmıştı 2. kez kapağı açtırdığımda sibobların işlenmediği ortaya çıktı halbuki ben kaana siboblar işlenmesi için para vermiştim.. Abi dediğim adamın bana bunu yapması çok yanlış oldu hiç bi yerde dile getirmemiştim .. böyle bi konu açıldığını görünce haksızlığa dayanamadım bende..

bLackModeL
18-04-2012, 21:35
ne oldu yanı bu konu sımdı kırlı camasırlarmı ortaya cıkmaya basladı ayıptır yahuu o kadar ıyı ıs arasında herkez parmakla gosterırıken ..

AEAlmas
Benim silindir kapağımda sıkıntı çıkmıştı 2. kez kapağı açtırdığımda sibobların işlenmediği ortaya çıktı halbuki ben kaana siboblar işlenmesi için para vermiştim.. Abi dediğim adamın bana bunu yapması çok yanlış oldu hiç bi yerde dile getirmemiştim .. böyle bi konu açıldığını görünce haksızlığa dayanamadım bende..

peki toplamda ne kadar ödemiştiniz

Selcuk_RoL

Hayda..... ???

CRX
18-04-2012, 21:36

haydaaa karıştı hepten

SekoLive
vallahi entersan

allah kimsenin kapağına zeval vermesn birinin kapak kayıp birinin subablar kayıp

kimse kimin nasıl kaybettiğini bilmiyor.

huzur stock'da yaw :)

Okan D.

Sen muhasebeyi mı tutuyorsun .

JDM VTİ
18-04-2012, 21:37

200 civarı gibi birşeydi ..

EREN34
18-04-2012, 21:38
Kaan'ın bana bir yanlışı olmadı. Götürdüğüm işleride layıkıylan yaptı. Bugün işim olsa gene gözüm kapalı teslim ederim malzemeleri.

yoshimura
18-04-2012, 21:39
3'e kadar yolu var bu konunun

TaGo
18-04-2012, 21:42
simdi bizim yaptirdigimiz 10 larca iste birakin kusuru, efsanevi sonuclar alindi. diger yandanda sizde birakin verim almayi birde hirsizlik mi var? boyle birseyin ortasi bulunmaz beyler yapmayinnnn.

Emre İlbi
yüzlerce elma arasında bir kaç tane çürük normaldir,

hiç bir konuda %100 başarı yoktur, bu bilimsel bir gerçektir :icon_tup:

PPR engineering

eski sibopların hala bende varmısın karşılaştırmaya ???alican kapağını işedim değiştirdim yaptırdım tek kuruş para almadan neler oluyor..alican ALLAH yukarda bu kadar olur..

SekoLive
18-04-2012, 21:43
yüzlerce elma arasında bir kaç tane çürük normaldir,

hiç bir konuda %100 başarı yoktur, bu bilimsel bir gerçektir :icon_tup:

emre bu konda en farklı bakışı sen getirdin ortada başarı deil bi kaptırmaca olmuş. bidaha oku konuyu.

PPR engineering
18-04-2012, 21:45
ben bunu anladım arkadaşlık dostluk hepsi yalan bedavaya iş kimseye yapmıyacaksın bu kadar olur bende diyecek laf kalmadı seni bitirmeye oynuyoruz diye telefon açan adamdan ne beklenir daha..:):) daha varsa sıkıntısı olan yazsın arkamdan konuşupta yüzüme gülen adam olmassın

TaGo
18-04-2012, 21:45
ben verim alamadim diebilir kisiler, eyvallah kabulumuz olur. ancak buradaki ithamlar cok baska. para alip isi yapmamak ve hirsizlik... orda bir herkez duracak

Emre İlbi
18-04-2012, 21:46
emre bu konda en farklı bakışı sen getirdin ortada başarı deil bi kaptırmaca olmuş. bidaha oku konuyu.

abi bunu JDM VTI için yazdım,
ilk yorumum farklı, ilk sayfada sanırım :)

Eray Yümsel
18-04-2012, 21:47
bende itiraf ediyorum kaan a kapak yaptırdım parasını ödemedim :D çokta güzel oldu :D

F.Dogan
18-04-2012, 21:48
Kaan abiye güvenip iş yaptıranlar üşenmese de açıp baksalar kapaklarına sonra burada paylaşılsa kapak olsa bazılarına. adamın ekmeğiyle oynamayın günahtır.

McS_R53
18-04-2012, 21:48
kaan abi giderken benim arabanın kapağını sana bırakıcam haberin olsun :) bir fiyat alabilirmiyim pmden?

B.cihangir
18-04-2012, 21:49
hiç kimseyi tanımam ama birini hırsızlıkla itham etmeden önce iki kere düşünün derim.herşey bir yana kul hakkı var bu işin!

PPR engineering
18-04-2012, 21:49
simdi bizim yaptirdigimiz 10 larca iste birakin kusuru, efsanevi sonuclar alindi. diger yandanda sizde birakin verim almayi birde hirsizlik mi var? boyle birseyin ortasi bulunmaz beyler yapmayinnnn.

abi bunlar hep iyi niyetten kaynaklanıyo ahm performance denilen garaj benim hediye ettiğim bıçaklarla port polish yapıyor hala konularda devamlı üzerime yazıyolar..yazmıyodum oralı olmuyodum ben onlarca değil 100 lerce insana iş yaptım kime koyduğum şeyi yanlış söledim birde hırsızlık bu konu başka yerlere kaydı ama takipcisi olucam bir insanı yüceltmek 10 senedir kötülemek 1 saniye sürmez bundan faydalanılmaya calışılıyo yemiyo içmiyo beni kolluyo bu arkadaş şanzumanım param parça etti typerın hiç bir yerde yazmadım coluğu cocuğu ailesi var diye adam konuyu bana özellikle açtırıyor..

EREN34
18-04-2012, 21:50
Kim kiminle oynuyor açıkçası bilmiyorum. İşlerimin yoğunluğundan ve arabamla uğraşmaktan herşeyden uzak kaldım.

Kaan;

Sakinliğini koru. Altın çamur içindede altındır kardeşim.

SekoLive
18-04-2012, 21:53
ya alican bi ara inan herkese polish yaptırdnmı faydası cok bu speclere bi polish gider ppr ile görüş yazıyordun neredeyse stock arabama polishmi yaptırsam diye geçti aklımdan

madem arabanda polish yokmus nasıl oldu bu deneyimin?

sakın art niyetli anlayıp ters bişey yazma en son bişey sordugumda ters anlayıp ters yazmıştın bunu yapma diye baştan uyarıyım.

PPR engineering
18-04-2012, 21:53
Kim kiminle oynuyor açıkçası bilmiyorum. İşlerimin yoğunluğundan ve arabamla uğraşmaktan herşeyden uzak kaldım.

Kaan;

Sakinliğini koru. Altın çamur içindede altındır kardeşim.

yapıcak bi şey yok abi abi diye gezenler vuruyor bizi senin arabanıda yaptım ne sıkıntı oldu düzgün iş yapıyorsan indirmeye çalışan cok oluyor..

34tb9544
18-04-2012, 21:55
Abi herkes kapağının basında Dursun o zaman ne Kaan'a lafım Nede okana bı is yapılıyorsa basında bekleyin heleki bu arenin mevzudan sonra arabamı hic bi yere bırakamaz oldum birinin kapağı kaybolur birinin subaplari değişik çıkar yakında arabaları ararız hangi ustaya bıraktık diye :)

EREN34
18-04-2012, 21:56
yapıcak bi şey yok abi abi diye gezenler vuruyor bizi senin arabanıda yaptım ne sıkıntı oldu düzgün iş yapıyorsan indirmeye çalışan cok oluyor..

Nazar değdi araba pert oldu daha ne olacak:D

Moruk belkide benim kelebek emme kapak işlediğin ilkler arasındadır. o zaman flow test makinan vs şimdiki kadar gelişmiş vs değildi. Ona rağmen ben birgün bile sorun yaşamadım. Ellerine kollarına sağlık.

Maddi durumum el verse konuştuklarımızı yapmaya başlardık. Oda zamanla inş.

luca55
18-04-2012, 21:57
200 civarı gibi birşeydi ..

eski sibopların hala bende varmısın karşılaştırmaya ???alican kapağını işedim değiştirdim yaptırdım tek kuruş para almadan neler oluyor..alican ALLAH yukarda bu kadar olur..

haydeee.birii 200 tl diyor biri hiç para almadım.2 tarafıda tanımam, tarafsız biri olarak şu okuduklarımdan kaan haklı gibi gelıyor bana.

bu olay acıga cıkınca haksız tarafın sitede kalmaması gereklı bence.çünkü ithamlar ve soylenenler ağır.

PPR engineering
18-04-2012, 21:58
ya alican bi ara inan herkese polish yaptırdnmı faydası cok bu speclere bi polish gider ppr ile görüş yazıyordun neredeyse stock arabama polishmi yaptırsam diye geçti aklımdan

madem arabanda polish yokmus nasıl oldu bu deneyimin?

sakın art niyetli anlayıp ters bişey yazma en son bişey sordugumda ters anlayıp ters yazmıştın bunu yapma diye baştan uyarıyım.

yok serkan sibopları işlenmemiş standartmış birde tek kuruşta para almadım kapağını yaptım sibopları kötü durumdaydı cıkmacıdan alıp üzerlerinden paso geçtirdim.. kapağıda günlerce uğraştım işledim çürük kapağını cıkmacıdan çürük olmıyanı ilede değiştim

ahm_52
18-04-2012, 22:00
valla ahm ahmeti anlıyorum tabi rant meselesi konuyu açtıranda o telefonda görüştük senle zaten sübapları veririm sırf arkamdan konuşulmasın diye ben o arabaya öle bir sübapta takmadım 1 yıl önce yaptığım araba ahmet devamlı üzerime oynuyo ALLAH her kezin kalbine göre versin diyecek bir şey yok..böle bir dünya görmedim araba 1 sene sırf her yerde gazladı gitti sıkıntı yok 1 sene sonra bir çalışmadı kaan kötü oldu böle bir dünya yok :) yazık vallaha yazık kardeşim insanların ekmeği ile oynarsan unutmayınki bu bir gün dönüp başınıza geri döner bu konuyu o açtırdığı için sölüyorum..arabnın 3 sahibi bu kadar olur ya ALLAH aşkına...:)

cup sübabı veriyim demedim ppr motorsport marka sübap vericektim oda elimde var sen parayı verdik kapağıda parayıda bize vermiyor dediğin için.

sen ne saçmalıyosun yaa ben neden konuyu açtırayım arç bana geldi kompresorleri düşüktü kapak açılması lazım dedim açtım ve rektyefiyeye gitti orda asupapların supsan oldugu sölendi okanı aradım supsan degildi abi o dedi benle ne alakası var onu anlamadım hem benim senle ne işim olurki

Eray Yümsel
18-04-2012, 22:01
sizin yüzyüze gelip bu konuyu noktalamanız lazım bu böle internetten konuşulcak bir konu değil daha fazla büyümeden noktalansın bu konu arayın birbirinizi görüşün ikinizde esnafsınız böle olmaz burda bu işler kaan ahmet araşın görüşün burdan uzatmayın artık

ahm_52
18-04-2012, 22:04
sübaplar için 400 tl aldım :) 16 adet ..gaydları kendimden taktım para almadım port polishe para almadım okan o zaman sıkışıktı filtre kiti verdi süpsan filanda takmadım bastırıyorum üstüne bunlar sırf politika araba 1 yıldır her yerde gazladı sadece çalışmadı diye kapak açıldı olay bu...

benim çalıştıgım rektefiyeci crm suat abinin rektefiyecisi o zaman bu adamlar bişe bilmiyo araba bana geldiginde sıkıştıormaları 140 psi çıktı sıkıştırma olmayan arç patlama da yapmayacagı için bujileri ıslatıp çalışmayabilir

Schumi
18-04-2012, 22:05
sen ne saçmalıyosun yaa ben neden konuyu açtırayım arç bana geldi kompresorleri düşüktü kapak açılması lazım dedim açtım ve rektyefiyeye gitti orda asupapların supsan oldugu sölendi okanı aradım supsan degildi abi o dedi benle ne alakası var onu anlamadım hem benim senle ne işim olurki

Kompressyon değerleri neden düşük müş ?

PPR engineering
18-04-2012, 22:06

konuyu bana açmadan arkadaşla telde konuştuk ahmet abi konu açalım diyo dedi bende siz bilirsiniz açın ama ben sana yardımcı olurum kardeşim dedim...

34tb9544
18-04-2012, 22:07
Gecen güne kadar imzalarında ppr mootorsport yazanlar Kaan soyle kapak yapar Kaan böyle kapak yapar diyenler nerde abi ne oldu onlara imzalar hemen silindi ?
Abi ne kaanla Nede başkasıyla isim olmaz ben kaani tanimazdim bana Kaan'ı overken millet
Kaan kusura bakma kardesim ben kaani tanımam benim kapağımı tek işleteceğim kisi CRM SUAT abidir demisimdir
Gecmiste kaani owenler simdi mı düşman oldular isleri olmadı diye mı ?

AEAlmas
18-04-2012, 22:07
Sen muhasebeyi mı tutuyorsun .

Belli bcedeli var stage 4 fiyati farkli muhasebe tutmuyorum rahatsizmi oluyorsun sorularimdan surf siz mi komusabilirsiniz hem arkadasa sordum hayrola?

PPR engineering
18-04-2012, 22:08
Kompressyon değerleri neden düşük müş ?

bak bak şuayip olaya bak hepsi 150 psi cıkıyo sübaplar kaçırıyo diye kapak söküyo 16 sübapta eşit değerde kaçırıyo ne işçilik.. kompretörle tutturamassın..

Okan D.
18-04-2012, 22:10
Belli bcedeli var stage 4 fiyati farkli muhasebe tutmuyorum rahatsizmi oluyorsun sorularimdan surf siz mi komusabilirsiniz hem arkadasa sordum hayrola?

Soru sordum cevap verdin rahatsız olmuş gibi yazmna grek yok...

63owen63
18-04-2012, 22:10
Her ne olursa olsun, kalp kırılmadan, çözüm üretici konuşulsun, ara gazı çekmek isteyenler,kösteklerin ağzı tutulsun.

Emre İlbi
18-04-2012, 22:12
sizin yüzyüze gelip bu konuyu noktalamanız lazım bu böle internetten konuşulcak bir konu değil daha fazla büyümeden noktalansın bu konu arayın birbirinizi görüşün ikinizde esnafsınız böle olmaz burda bu işler kaan ahmet araşın görüşün burdan uzatmayın artık

Eray abi haklı

kutsal
18-04-2012, 22:12
konuyu bana açmadan arkadaşla telde konuştuk ahmet abi konu açalım diyo dedi bende siz bilirsiniz açın ama ben sana yardımcı olurum kardeşim dedim...

valla tarafsız yorum getırıyorum ne olup bıttığını bılmeden ama dune kadar kaan abıyı savunan adamlar yaptığı işin performans verdığını söyleyenler sımdı çamur atmıs ozmn yaşadığınız performansta psikolojıktı.yapılan hıtam hırsızlık bence konu sonunda yalancı olan tarafın sıtede ısı olmaması gerek bırdaha.

Semii
18-04-2012, 22:13
@34tb9544 & seko tebrik konuya noktayi koycak yorumlar bence

Eray Yümsel
18-04-2012, 22:13
valla tarafsız yorum getırıyorum ne olup bıttığını bılmeden ama dune kadar kaan abıyı savunan adamlar yaptığı işin performans verdığını söyleyenler sımdı çamur atmıs ozmn yaşadığınız performansta psikolojıktı.yapılan hıtam hırsızlık bence konu sonunda yalancı olan tarafın sıtede ısı olmaması gerek bırdaha.

sen kimsinde kime yol veriyon la siteden kutsal seni kutsarım kendine gelemezsin bidaha bak kafanıza göre esip gürlemeyin burda canımı sıkmayın

PPR engineering
18-04-2012, 22:14
Gecen güne kadar imzalarında ppr mootorsport yazanlar Kaan soyle kapak yapar Kaan böyle kapak yapar diyenler nerde abi ne oldu onlara imzalar hemen silindi ?
Abi ne kaanla Nede başkasıyla isim olmaz ben kaani tanimazdim bana Kaan'ı overken millet
Kaan kusura bakma kardesim ben kaani tanımam benim kapağımı tek işleteceğim kisi CRM SUAT abidir demisimdir
Gecmiste kaani owenler simdi mı düşman oldular isleri olmadı diye mı ?

haklısın bana sadece sunu sölesinler su arabayı yaptın yavaş gitti yürümedi diye?? ben her keze aynı özveriyi gösterdim herkezle dost oldum bunun tek bir sebebi var ahm ye ue 106 harici her arabayı ben götürdüm ALLAH biliyo yalan desin..crm suat abiden öğrendiklerini uygulayıp suat abiye kaldıran kendi kardeşim dediği adama arkadan küfür eden bir adam ben bunları değil yarın öbür gün sıkıcakmı diye köşe başında beklesem yeridir gönderdiğim adamları bana doldurup doldurup geri yolladı böle bir şey olamaz ne kadar hayin olduğunu ben gördüm arkadaşlarıda görüyo..

percussionali
18-04-2012, 22:14
kaan kimse kimsenin ekmeğiyle oynayamaz ortada arabaları yapılan kişiler mağdur olan kişiler arada kalanlar onlar usta söyler eksiğini olanı biteni eğer alicanın CVK da yapıldı diye para almışın sonuçta CUP sibobu çıkmamış şimdi de SS 306 nın siboplarını işledim demişsin 200 lira almışsın onuda işlememişin Alican senin KAnkan neden öyle bişy desin yapmadıysan ortada bi eksiklik var

Schumi
18-04-2012, 22:16
bak bak şuayip olaya bak hepsi 150 psi cıkıyo sübaplar kaçırıyo diye kapak söküyo 16 sübapta eşit değerde kaçırıyo ne işçilik.. kompretörle tutturamassın..

Banada tuhaf geldi ondan soruyorum etliye sütlüye bulaşmadan bişi öğrenebilecek miyim diye sorayım dedim. Hadi madem soruyorum tam sorayım değil mi?

Şimdi bu araç orada burada gazlıyor bir RS konusu olunca CVK ile deneyin gırtlak dolu en iyi yürüyen S2000 kovalayan felan diye yazılan İstanbul'un referans RS'i değil miydi ? Her alan bunu gazlamak için almadımı. Gidişinden memnun olmayan birisi yoktu herhalde. Birden araba yürümemeye başladı felanda merak edip kompressyon ölçüldü değerler düşük çıktı. E madem yürümüyor değerlerde düşük denilip kapak açıldı.

Yoksa ya makina ne durumda segmanlar felan yerindeler mi afiyetleri sıhatleri nasıl diye meraktan ölçüm yapılıp değerler düşük çıkınca arabanın güzel yürümesi felan bir kenara bırakılıp açılıp bakıldı. Birde kapak rektefiyeye gitmiş.

Valla ben anlamadım birşey. Ticaret mahkemesinde hakim değilim kim kime ne satmış ne yapmış bana düşmez hiçbir karar. Burası teknik site ben olaya teknik olarak bakmak isterim. Bir konu açıldı ise biraz daha bilgi verilmesi lazım aksi halde sitenin bir anlamı yok.

1lker
18-04-2012, 22:18

:icon_tup: En mantıklısını söylemiş Eray abi sonuçta 2 tarafta esnaf ortada bir hata varsa ve düzeltilebiliyorsa sorun yoktur,kırıcı olmaya gerek yok.

KCANN_220
2 tane tayyar kapagı yaptırdım tanesıne bin'er tl werdım sıbobunu lastıklerını gatlarını ne gerekıorsa yaptı jılet gıbı gonderdı..ısı ıslıgı tıcaretı we ınsanlıgıyla TR de sayılı sewdıgım bı ınsan..mutlaka yanlıs anlasılmalar olabılır ama bu konular burda konusulcak seyler degıl..emege her zaman saygı duyulmalı...

mami_makinen
Abi herkes kapağının basında Dursun o zaman ne Kaan'a lafım Nede okana bı is yapılıyorsa basında bekleyin heleki bu arenin mevzudan sonra arabamı hic bi yere bırakamaz oldum birinin kapağı kaybolur birinin subaplari değişik çıkar yakında arabaları ararız hangi ustaya bıraktık diye :)

Arabalari aramiyorum cunku benim arabalarin hepsi crm sukide :)

kutsal
18-04-2012, 22:19
sen kimsinde kime yol veriyon la siteden kutsal seni kutsarım kendine gelemezsin bidaha bak kafanıza göre esip gürlemeyin burda canımı sıkmayın

sen kamera şakasımı yapıyorsun bana kutsamak fln pc başında atara gelme dusuncemı söyledım bana sarıcaksan gel sar

AEAlmas
18-04-2012, 22:20
Soru sordum cevap verdin rahatsız olmuş gibi yazmna grek yok...

Soru sordum cevabını verdim rahatsız oldugum bi konu yok :) tc kimlik no verip gbt mede baktırmak istermisin yada kaanın kardeşi akrabası fln dir diye şuphe olduysa vereyim

ahm_52
18-04-2012, 22:20
haklısın bana sadece sunu sölesinler su arabayı yaptın yavaş gitti yürümedi diye?? ben her keze aynı özveriyi gösterdim herkezle dost oldum bunun tek bir sebebi var ahm ye ue 106 harici her arabayı ben götürdüm ALLAH biliyo yalan desin..crm suat abiden öğrendiklerini uygulayıp suat abiye kaldıran kendi kardeşim dediği adama arkadan küfür eden bir adam ben bunları değil yarın öbür gün sıkıcakmı diye köşe başında beklesem yeridir gönderdiğim adamları bana doldurup doldurup geri yolladı böle bir şey olamaz ne kadar hayin olduğunu ben gördüm arkadaşlarıda görüyo..

ben herkeze kaldırırım bu seni ilgilendirmez evet ben suat abiden ögrendim polişi oda saolsun ne eksigim olduysa şimdiye kadar bi htelefon etmemle bana yardımcı oldu benim seninle bi alıp veremedigim yok bana gelen bi araç var ben işimi yaparım gördügümü de sölerim kimseden korkum yok

D.CaN
18-04-2012, 22:21
Valla bana garip geldi CVK yapıldığından belli koşan araba.Ne ***** daha sonra kapak açılmadığı ? Belliki PPR'in üstüne oynanıyo tanıyan bilen neyi nasıl yaptığını biliyodur sanırım.İmzalar havada uçuyodu ne olduda imzalar uçtu gitti ? hepiniz belli yaşlara gelmiş kişilersiniz varsa sorununuz biyerde oturup sorunu çözmek için konuşursunuz, sanal ortama taşımaya gerek kalmazdı.

edo typer
kompresyon testı ıle kapagın kacırdıgına nasıl kanaat verdınız sız neymıssınız be arkadas. bız bosuna leak down fln yapıyoruz..segman kacırmıyor yanı onada emınsınız bır komp testı ıle dırek sıbop dedınız valla ustasınız

2 tarafıda tanımam etmem ama barı yanlıs bılgı vermeyın komp testı ıle subap kacırdıgına emın olamazsınız emın olanda bıraksın bu ıslerı karpuz satmaya baslasın

Eray Yümsel
sen kamera şakasımı yapıyorsun bana kutsamak fln pc başında atara gelme dusuncemı söyledım bana sarıcaksan gel sar

sende kafana göre pc basından geniş geniş yorum yapma ozaman lüleburgaza kadar yorma beni

PPR engineering
18-04-2012, 22:22
kaan kimse kimsenin ekmeğiyle oynayamaz ortada arabaları yapılan kişiler mağdur olan kişiler arada kalanlar onlar usta söyler eksiğini olanı biteni eğer alicanın CVK da yapıldı diye para almışın sonuçta CUP sibobu çıkmamış şimdi de SS 306 nın siboplarını işledim demişsin 200 lira almışsın onuda işlememişin Alican senin KAnkan neden öyle bişy desin yapmadıysan ortada bi eksiklik var

sen bana kanıtlasana işlenmemiş sibobu artık gerçi kanıtlasanda boş cünkü inanmam cvk ya süpsan dediniz ya helal olsun artık bir şey demiyorum ben..sen hatırlamassın senin arabaya süpsan takılıcaktı ben karşılaştırıp gösterdim süpsan yavaşlatır dedim orjinale döndük ???? yalan mı böle bir piyasada her kez bir birini geçicekken neden kendi ismimi kötüleyim neden bahsediyosun sen alicandan alacağın headersı neden sana aldırmadım alican arkadaşım olduğu halde yavaşlatır diye değilmi bunu kimse yapmaz diyende sen değilmisin üstelik seni tanımıyodum ali alicanla samimiydim..neden bu kadar çabuk unuttun beni ali??alican kardeşim dedim kapağından zırnık para almadım catlak patlak kapağını aldım değiştim iyisiyle onuda yapmazdım o zaman DİKKAT EDERSEN PROBLEMLER HEP SİZİN GARAJDA YANİ AHM DE YAPILAN ARABALARDA KAYNAKLANIYO..BANA BİR AÇIKLA..

kutsal
18-04-2012, 22:23
sende kafana göre pc basından geniş geniş yorum yapma ozaman lüleburgaza kadar yorma beni

istedığım yorumu yazarım bu senı ılgılendırmez buyur gel

SEÇKİN172
18-04-2012, 22:23
2 tane tayyar kapagı yaptırdım tanesıne bin'er tl werdım sıbobunu lastıklerını gatlarını ne gerekıorsa yaptı jılet gıbı gonderdı..ısı ıslıgı tıcaretı we ınsanlıgıyla TR de sayılı sewdıgım bı ınsan..mutlaka yanlıs anlasılmalar olabılır ama bu konular burda konusulcak seyler degıl..emege her zaman saygı duyulmalı...

:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:

bLackModeL
18-04-2012, 22:24
ayıptır yahuu valla ayıptırr herkez atar gıder yapmıss .. ppr motorsport bu işin ehlidir adam gizli kapaklı iş yapmıyo konusuda var makınasıda var .. isteyen istedigi yeere yaptırır kımse burda akıp gıtmesın sakın olun olayı cozun gercı kaan abı olaya cozum getırmeıs getısın degıstırıyım dıye ama uzadu bu konu fazlaa

Mikrop_Ali
18-04-2012, 22:26
Aracın videoları ve yazılanlar arayıp bulunabilir forumda.

percussionali
sen bana kanıtlasana işlenmemiş sibobu artık gerçi kanıtlasanda boş cünkü inanmam cvk ya süpsan dediniz ya helal olsun artık bir şey demiyorum ben..sen hatırlamassın senin arabaya süpsan takılıcaktı ben karşılaştırıp gösterdim süpsan yavaşlatır dedim orjinale döndük ???? yalan mı böle bir piyasada her kez bir birini geçicekken neden kendi ismimi kötüleyim neden bahsediyosun sen alicandan alacağın headersı neden sana aldırmadım alican arkadaşım olduğu halde yavaşlatır diye değilmi bunu kimse yapmaz diyende sen değilmisin üstelik seni tanımıyodum ali alicanla samimiydim..neden bu kadar çabuk unuttun beni ali??alican kardeşim dedim kapağından zırnık para almadım catlak patlak kapağını aldım değiştim iyisiyle onuda yapmazdım o zaman DİKKAT EDERSEN PROBLEMLER HEP SİZİN GARAJDA YANİ AHM DE YAPILAN ARABALARDA KAYNAKLANIYO..BANA BİR AÇIKLA..

kaan ben anlamam CRM suat abini rektefiyecisi demiş bunu okumuyon herhalde ozaman rektefiyeci anlamıyo sen biliyon bu işi öylemi ?

Jeandan-R
2-3 kere fikir istediğim Kaan abiden, projemi değiştirdiğim için manifolt ve kapak işlerimi askıya aldım. Ama hiç tanımadığı bana çok iyi yardımcı oldu, hatta ppr'yi önerenlere dahi teşekkür etti. Canlı örneklerini de biliyorum, bir kaç kişiye de sormuştum onlarda yaptır hemen demişti. Ben Kaan abiye değil sibobu, kapağı arabayı gözüm kapalı bırakırım.

CocoRe

burgazda iyi ciyer tava varmış dogrumu?

PPR engineering
kompresyon testı ıle kapagın kacırdıgına nasıl kanaat verdınız sız neymıssınız be arkadas. bız bosuna leak down fln yapıyoruz..segman kacırmıyor yanı onada emınsınız bır komp testı ıle dırek sıbop dedınız valla ustasınız

2 tarafıda tanımam etmem ama barı yanlıs bılgı vermeyın komp testı ıle subap kacırdıgına emın olamazsınız emın olanda bıraksın bu ıslerı karpuz satmaya baslasın

ya ne leak down..adam 4 düde 150 psi çıkan arabayı söküyo direk kapaktan diyo 16 valte eşit kaçırıyo :) gülüyorum sadece.bütün bozuk yaptığım kapaklar ahm den cıkıyo gecemeyeceklerini anladılar laflı bel altı vurmaya başladılar.benim timming yaptığım araba ve kapağını yaptığım araba iyi yürüdü beklemiyodu arkadaş bana tel açtı siteye timming ahm ahmet yaptı yazarmısın diye aradı bu kadar hırs ..beni yalancılıkla sucluyolar ama ALLAH biliyoki kimseye yanlış yapmadım hep en iyisini emeğimle yapmaya çalıştım

Eray Yümsel
18-04-2012, 22:27

kutsal damacana mısın nesin bak seni lüleburgaz meydanına sebil olarak koyar hayrına millete içiririm

ahm_52
18-04-2012, 22:28

benim garajda ne gibi problemler çıktı onu anlayamadım senin şanzuman hariç

percussionali
18-04-2012, 22:29
ayıptır yahuu valla ayıptırr herkez atar gıder yapmıss .. ppr motorsport bu işin ehlidir adam gizli kapaklı iş yapmıyo konusuda var makınasıda var .. isteyen istedigi yeere yaptırır kımse burda akıp gıtmesın sakın olun olayı cozun gercı kaan abı olaya cozum getırmeıs getısın degıstırıyım dıye ama uzadu bu konu fazlaa

madem değiştireyeim demiş parasını aldıktan sonra niye değiştirmemişi siboplarıda şimdi ahm den kapağı al siboplarını dğeiştiriyim rektefiye vs vs bişy istemiyom hepsini ben karışlarım demiş 1000 liralık cup sibobu takıcam demiş ?

kutsal
kutsal damacana mısın nesin bak seni lüleburgaz meydanına sebil olarak koyar hayrına millete içiririm

hala gereksiz giderler anlamsız haraketler ne yazdığının farkına var

edo typer
ALLAH sabır versın katıl olmak cok kolay. ınsanın ekmegı ıle oynamaya calısıyorlar. bana 16 subap esıt kacırıyor dıyen ustaya cay ıcmeye bıle gıtmem bırak arabamı teslım etmeyı

ahm_52

sen bi bilsen bende daha neler var kompresor testiyle tımıng bile veririm ben

elpadre
marka olmak kolay deyıldır temız ıs kalıte markanın adını yukseltır adam adını koymus markasını koymus yanlıs bır durum varsa markasının arkasında duruyor duzeltmek ıcın cabalıyor ıste ben buna marka derım ;)

34tb9544
Arabalari aramiyorum cunku benim arabalarin hepsi crm sukide :)

Mami abi ahmetin Kaan'ı ovdugu günleri unutmadın dimi
Orda ahmetin yüzünde söyledim herkes 106 yapsın Suat abi yapsın denesinler Suat abinin yaptıgı araba onde olur olmassa arabamı veririm dedim
Ahmet de ordaydi bilmem etmem dedi ben lafımın arkasindayim o gun bana Kaan'ı övüyordu Kaan kapağımı Macaristana gönderdi dedi bana güneşli mc te kapak dükkanda çıkınca kotu oldular herhalde kimsenin ekmegiyle oynamaya gerek yok bence herkes de akıl var mantık var
Kaan kızma ben o gun dedim Suat abi benim çocukluğumdan beri 106 yapar yapti yapiyoda Kaan yeni başladı bu ise ben yaptırsam Suat abi olur dedim
Suat abiye gözüm kapalı degil ruhsatı ustune yapar veririm sorun degil

Olay başka yerlere çekilmesin ...

ibooo
18-04-2012, 22:31
hala gereksiz giderler anlamsız haraketler ne yazdığının farkına var

banada gider yaptı ama anca hoşuma gitti sen gel bu tarafa erayı evinden alalım

PPR engineering
kaan ben anlamam CRM suat abini rektefiyecisi demiş bunu okumuyon herhalde ozaman rektefiyeci anlamıyo sen biliyon bu işi öylemi ?

evet ben biliyorum varmı itirazın beni tanımıyosun yani bu konuda..sende bakma böle yazıyosun filan ama clio rs headersı 106 tıya oluyomu diye soruyodun madem bel altı vurmaya başladınız vurun bakalım ama burdan size söliyim ALLAH inancınınz ne kadar bilemiyorum ama kimse kimsenin ekmeğiyle oynıyamaz konu ben cok kişiye açtırırdım su zamana kadar neden açtırmadım biliyomusun cünkü ben cevabımı yaptığım işle veriyorum ve bir gün olsun ahmet kötü demedim kimseye ama o her gelene benden bahsetmiş..

Eray Yümsel

olm eve yeni kin aldım besliyorum büyümeden gel bence seversin sen :D

edo typer
18-04-2012, 22:32

sen nasıl esnafsın boyle konular acılması ıcın mılletı tesvık edıyorsun. bak sanzıman toplamayı bıle beceremıyormussun. esnaf dedıgın arkadas ıs cevırmez. madem boyle bırsey var alırsın musterını gıdersın kaana oturur cayını ıcersın konu hakkında bır ortak noktaya varırsınız. konu actırmak neymıs nasıl bır terbıyesızlık bu. gece rahat uyuyabılcen mı? boyle esnaf mı olur

ibooo
18-04-2012, 22:32
olm eve yeni kin aldım besliyorum büyümeden gel bence seversin sen :D

bak kutsal üzerinde gidince hemen R yapıyo yüklen :D

PPR engineering
18-04-2012, 22:33
Mami abi ahmetin Kaan'ı ovdugu günleri unutmadın dimi
Orda ahmetin yüzünde söyledim herkes 106 yapsın Suat abi yapsın denesinler Suat abinin yaptıgı araba onde olur olmassa arabamı veririm dedim
Ahmet de ordaydi bilmem etmem dedi ben lafımın arkasindayim o gun bana Kaan'ı övüyordu Kaan kapağımı Macaristana gönderdi dedi bana güneşli mc te kapak dükkanda çıkınca kotu oldular herhalde kimsenin ekmegiyle oynamaya gerek yok bence herkes de akıl var mantık var
Kaan kızma ben o gun dedim Suat abi benim çocukluğumdan beri 106 yapar yapti yapiyoda Kaan yeni başladı bu ise ben yaptırsam Suat abi olur dedim
Suat abiye gözüm kapalı degil ruhsatı ustune yapar veririm sorun degil

Olay başka yerlere çekilmesin ...

heh süper deyindin o yalanı mamiye ahmet söyledi bende kızdım ahmet neden söledin dedim ben yapıyorum zaten kapağı dedim abi korksunlar boş ver dedi kapak benden hiç bir yere gitmedi yemin edilecekse ederim ...mami abiye zamanındada söledim

kutsal
18-04-2012, 22:34

gerek yok bılgısayar basında atar yapmaya yazan istedığını yazsın konusmasıyla ınsan kendini belli eder ;)

edo typer
18-04-2012, 22:34
sen bi bilsen bende daha neler var kompresor testiyle tımıng bile veririm ben

gecen komp testı ıle sanzıman toplamaya kalkmıssın dogramıs hepsı.. dewam et boyle alkısladım

MeRtCaN
18-04-2012, 22:35
Bir kaç zamandır Kaan PPR Hakkında bir cok konu açıldı yazıldı çizildi..

Ben emme manıfoldumu kaana yaptırdım
sagolsun 10 numara işçilik ile yaptı gonderdı
Hayatımda Gormedım tanımadım sadece telefonda konsutugum kısı
bana cıkartı 40 metre headers sargısını bedava yolladı
emme manıfold contası gerektı cıkardı yolladı
Boyle kısıler Adamın dıbıdır
kımseye yanlıs yapacak kısı degıldır..

Bence konu acmadan ısın aslını tam anlamı ıle arastırıp
konu açcasydınız
Benım adım Mertcan ıse Kaan ın bır yanlıs yaptıgına ınanmıyorum..
Bi yerde ufak bir hata vardır
elbet duzelcek bır hatadır hayatta herkes hata yapabılıyor

cffsymbol
kaan saolsun her aradığımda herşeye çok ilgili ve kendi arabasıymış gbi herşeyi enince ayrıntısına kadar anlattı çok ilgiliydi herşeyde , böyle bişey yağcağını kesinlikle düşünmüyorum teknik ağızdan çıkan kelimelerede bakılırsa hazırlanılmadan bi saldırı gbi olmuş ilginç.. keşke ustalar bu işi kendi aralarında halletselerdi herkes ekmeğinin peşinde bi yanlış anlaşılma vardır muhtemelen ...

percussionali
evet ben biliyorum varmı itirazın beni tanımıyosun yani bu konuda..sende bakma böle yazıyosun filan ama clio rs headersı 106 tıya oluyomu diye soruyodun madem bel altı vurmaya başladınız vurun bakalım ama burdan size söliyim ALLAH inancınınz ne kadar bilemiyorum ama kimse kimsenin ekmeğiyle oynıyamaz konu ben cok kişiye açtırırdım su zamana kadar neden açtırmadım biliyomusun cünkü ben cevabımı yaptığım işle veriyorum ve bir gün olsun ahmet kötü demedim kimseye ama o her gelene benden bahsetmiş..

ya kaaan bana maval okuma ahm ye işleri ben gönderiyorum dedin buzamana kadar ahm senin sayendemi evine ekmek götürüyodu milleti arayıp oraya araç götürmeyin alın aracınızı diye benmiyim oraya geln insanlar söylüyo bunu adamlar almayınca sende adamlarla kötü oldun ne kimsenin ekmeğiyle oynamıyom masalını anlatıyon bana sen

ynsemr
18-04-2012, 22:37
Bence bu konunun forum ortamina taşınması gereksiz.

dragon07
18-04-2012, 22:37
jdm vti kardeş bu adam sana okadar yardımcı oldu vs abim diyodun en azından yorum yapmasaydın iyiydi :) okadar süslemeler yaptın imzanda onun hatrına bari ...

çok kapak gönderdik antalyadan bizim garajın kapaklarını işler, Allah işini rast getirsin...

BthnKrkt
18-04-2012, 22:38
Ben bu konuya yorum yazmak istemiyorum ama, Astrayı aldığım günden beri bakım olsun değiştirme geliştirme olsun her iş için ahmet abinin yanıan gittim. Kaan abi ile muhabbetimiz geçen seneden arabayı aldığımda ahmet abiye yaptırmak istediğimi arayıp bi konuşmasını sölemiştim konuştu götürdüm bıraktım iyiki götürmüşüm. Ve kaan abi ile ahmet abinın arası bozulduktan sonra defalarca ahm ye gittim kaan abinin arkasından hiçbirşey demedi. Hatta kapak muhabbeti geçtiğinde ahmet abi hiçbirşey demedi sökelim kardeşim kaanıda arayım istersen dedi. O hafta sökmedik daha sonra ahmet abinin işlediği 106 kapağını gördüm gözüm flow makinası olmasada en azından kaliteli işçiliği ayırt edebilcek durumdayımdır. Daha sonra kapağı ahmet abiye sökelim dediğimde sen işle abi dediğimde tekrar istersen kaanada götürebilirsin benim için sorun yok söker takarım dedi. Bence burda AHM yi suçlayanlar yanlış yapıyor. Ha şölede bi durum var kapağı ahmet abinin sökme fotolarını koyduktan sonra sürekli yazışıp konuştuğum kaan abi yok oldu.. İmzamdaki pprmotorsport u silmemin nedenide kapağı onun işlediği sanılmasın diye.

Selcuk_RoL
Ortalik karismis konuyu uzatmayin CRM nin bile adi gecmis suat abi horuzdur tavukla yumurtayla isi olmaz kaanin bi hatasi varsa oda cvk nin sahibi ile kendi arasinda cozsunler ikili polimiklere girmeyin

mami_makinen
Tartisacaksaniz konuyu tartisin baksana herkes usta kesildi 5 dakikada ben bile o kadar araba yuruttum o kadar tamirhanelerde bulundum ama halen bi ustaya ustalik yapamadim ..

percussionali
18-04-2012, 22:39
jdm vti kardeş bu adam sana okadar yardımcı oldu vs abim diyodun en azından yorum yapmasaydın iyiydi :) okadar süslemeler yaptın imzanda onun hatrına bari ...

çok kapak gönderdik antalyadan bizim garajın kapaklarını işler, Allah işini rast getirsin...

adamın sibop larını işledim demiş işlememiş 200 lirada para almış napsın gökleremi çıkarsın

ibratice
ben kapağımı kaan ( arkadaşımıza ) yaptırdım ve çoğu arkadaşlarımızada tavsiye ettim şuanakadar hiçbir yanlışını ne gördüm nede duydum bir problem bir yanlışlık varsa kaan halleder ' halletmesse buraya konu açar maduriyetini anlatırsınız anladığım kadarıyla kaanın ekmeğiyle oynamak isteyen arkadaşlar ve gazcıları var kimse konuyu uzatmadan onlar varsa bir yanlışlık kendi aralarında halletsin kimse konuyu körüklemesin.

PPR engineering

saymamı istiyorsan sayarım ama seni burda kötülüyerek ben bir yere varamam senin gibi sana gelen ue haricinde bütün işleri getirdim şanzuman komple yandı için ayışığı hondada ibrahim usta yaptı geri tek kişiye ahmet yaptı demedim ahmetin ustası var dedim o unutmuş dedim ustanda yoktu coluğun cocuğun aklıma geldi sen değil emin ol bunuda ALLAH biliyor..ben işlerimle kendimi kanıtladığımı düşünüyorum her gün araştırıyor okuyorum bilgime bilgi katmak için ve insanlarla paylaşıyorum senin gibi telefon açıp seni bitiricem yakında demiyorum veya sölede dedin bitiricektik ama boş ver dedim dedin bu kadarmı ahmet bu kadarmı hiç mi faydam dokunmadı ne zararım oldu sana.ygz typer yc rs cvk rs ve clio rs zor gtc ev rc daha niceleri bunları hep ben sana getirdim.yalan desen bu kadar ekmek yediğin adama sen neden yaptın bunu...

ahm_52
18-04-2012, 22:40
ALLAH sabır versın katıl olmak cok kolay. ınsanın ekmegı ıle oynamaya calısıyorlar. bana 16 subap esıt kacırıyor dıyen ustaya cay ıcmeye bıle gıtmem bırak arabamı teslım etmeyı

kişm demiş yaa 1r6 supap birden kaçırıyo diye burda ki sıkıntı suppaplarmıu komjpresyon degerlerimi yoksa cup sipapı oldugu sölenipte supsan çıkan supapmı benim kimseyle bi alıp veremedigim yok bana bi arba geldi söktüm ve olanları araçsahibi gördü bende olanı biteni söledim şaşırmayın

ynsemr
18-04-2012, 22:40
Tartisacaksaniz konuyu tartisin baksana herkes usta kesildi 5 dakikada ben bile o kadar araba yuruttum o kadar tamirhanelerde bulundum ama halen bi ustaya ustalik yapamadim ..

Nokta laf ettin abi

Juggernaut
18-04-2012, 22:41
Bu Cvk nın kapağıda ne olaylıymış ince conta var diyolar normal conta çıkıyor şimdide cup supap yerine supsan çıktı deniliyor bu kapakta bi i.nelik var anlaşılan..

Kaanın yaptığı işleride az çok biliyorum bedavaya hatta cebinden masraf ederekte yaptığı işler çok oldu ben şahidim sırf araba yürüsün diye..Çoğu araba ilede kendi arabası gibi ilgilenir iş yaptıranlar bilir.öle 100 200 lirada gözü olan adam bedavaya iş yapmaz...

dragon07
kardeş kapagı teslim alırken görmemiş mi işlenmedigini ? hayırdır ?

SNOPYY
konunun amacı bellı dılmı zaten Kaannın yaptıgı işler ortada bnce bu yapılanlar ayıp ve cok gereksız yazın baklaım nere kadarr;)

PPR engineering
18-04-2012, 22:44
ya kaaan bana maval okuma ahm ye işleri ben gönderiyorum dedin buzamana kadar ahm senin sayendemi evine ekmek götürüyodu milleti arayıp oraya araç götürmeyin alın aracınızı diye benmiyim oraya geln insanlar söylüyo bunu adamlar almayınca sende adamlarla kötü oldun ne kimsenin ekmeğiyle oynamıyom masalını anlatıyon bana sen

camur at kalsın ali bak bunları unutmuyorum haberin olsun :) senin arabanın kapağını yaptım artı rodajını bile yaptım yapmadın kötü yaptın bana diye biliyomusun dersen zaten şeytansın..kimseye öle bir şey demedim cvk yı ahmet yapıyo dediler iyi güzel dedim can bana dedi kapağı sana getirelim tamam getirin kontroller yapılır 1 mm de buyuk sübap yaparız dedim tamam dedi can ahmet kapağı kaana yollama dedi ii dedim bende ne diyim :)bak bir laf vardır insan en iyi kazığı kendine atar..ben size en ufak kötülük yapmadım

mechanic
18-04-2012, 22:45
mininin değişen(sır olan) kapağı gibi cvk'nın da kapağı değişmesin??

Konuyu Toplam 136 üye okuyor. (117 Kayıtlı üye ve 19 Misafir) :D

34tb9544
18-04-2012, 22:46
[QUOTE=EK648;5792048]Ortalik karismis konuyu uzatmayin CRM nin bile adi gecmis suat abi horuzdur tavukla yumurtayla isi olmaz kaanin bi hatasi varsa oda cvk nin sahibi ile kendi arasinda cozsunler ikili polimiklere girmeyin[/QUOTE

Selçuk zamanında Suat abiyede laf edilmişti o yüzden yazdım Suat abi öz Abi'm gibidir horoz olduğunu belki herkesden iyi bilirim kendi dusuncemdi yazdım ama zamanında kaanla herkes iyiydi problem yoktu ? Simdi ne oldu

AEAlmas
18-04-2012, 22:46
mininin değişen(sır olan) kapağı gibi cvk'nın da kapağı değişmesin??

Neden olmasin :)

PPR engineering
18-04-2012, 22:47
kardeş kapagı teslim alırken görmemiş mi işlenmedigini ? hayırdır ?

ya tek gösterdim anlattım okan pek anlamaz ilgilenmez ben anlatırım o dinler ukalalığıda yoktur sen yaptıysan olmuştur dedi aldı kapağı sübaplarda problem çıkmış onu yazıyolar.birinde bir şey var ama bilmiyorum sırf böle bana yapıcaklarını bildiğim için kardeşim gel problemini tek kuruş vermeden cöziyim dedim konu açtılar araç sahibide ahmet abi konu açmamızda israr ediyo dedi.bende siz bilirsiniz kimsenin hakkı kimsede kalmaz dedim..

ahm_52
18-04-2012, 22:47
saymamı istiyorsan sayarım ama seni burda kötülüyerek ben bir yere varamam senin gibi sana gelen ue haricinde bütün işleri getirdim şanzuman komple yandı için ayışığı hondada ibrahim usta yaptı geri tek kişiye ahmet yaptı demedim ahmetin ustası var dedim o unutmuş dedim ustanda yoktu coluğun cocuğun aklıma geldi sen değil emin ol bunuda ALLAH biliyor..ben işlerimle kendimi kanıtladığımı düşünüyorum her gün araştırıyor okuyorum bilgime bilgi katmak için ve insanlarla paylaşıyorum senin gibi telefon açıp seni bitiricem yakında demiyorum veya sölede dedin bitiricektik ama boş ver dedim dedin bu kadarmı ahmet bu kadarmı hiç mi faydam dokunmadı ne zararım oldu sana.ygz typer yc rs cvk rs ve clio rs zor gtc ev rc daha niceleri bunları hep ben sana getirdim.yalan desen bu kadar ekmek yediğin adama sen neden yaptın bunu...

saydıgın arabalar haricinde bi araba yok saten niceleri, de yok senin le ali tanıştırdı beni saten 1 aylık bi tanşmışlıgımız vardı o zaman sonra baktım bana göre bi insan degilsin yani anlaşamadık ve yolları ayırdık hepsi bu ben gene sölüyorum kimseyi boklamak degil niyetim olanı söledim sadece bu suçmu araç sahibide konu açmış benim konu falan açtırdıg yok ben,m ekmegimi şimdiye kadar senmi veriyodun

percussionali
18-04-2012, 22:48
camur at kalsın ali bak bunları unutmuyorum haberin olsun :) senin arabanın kapağını yaptım artı rodajını bile yaptım yapmadın kötü yaptın bana diye biliyomusun dersen zaten şeytansın..kimseye öle bir şey demedim cvk yı ahmet yapıyo dediler iyi güzel dedim can bana dedi kapağı sana getirelim tamam getirin kontroller yapılır 1 mm de buyuk sübap yaparız dedim tamam dedi can ahmet kapağı kaana yollama dedi ii dedim bende ne diyim :)bak bir laf vardır insan en iyi kazığı kendine atar..ben size en ufak kötülük yapmadım

iyide kaan buzamana kadar parasını dahi aldığın sibopları yapmamışın şimdi de adamı arayon getir ben ona 1000 liralık sibop takıcam cebinden para çıkmıcak diyon ozaman niye yapmadın okandaykende şimdi kapağı istiyon

mami_makinen
18-04-2012, 22:48
[QUOTE=EK648;5792048]Ortalik karismis konuyu uzatmayin CRM nin bile adi gecmis suat abi horuzdur tavukla yumurtayla isi olmaz kaanin bi hatasi varsa oda cvk nin sahibi ile kendi arasinda cozsunler ikili polimiklere girmeyin[/QUOTE

Selçuk zamanında Suat abiyede laf edilmişti o yüzden yazdım Suat abi öz Abi'm gibidir horoz olduğunu belki herkesden iyi bilirim kendi dusuncemdi yazdım ama zamanında kaanla herkes iyiydi problem yoktu ? Simdi ne oldu

Karar ver suatmi abin benmi abinim :)

kutsal
18-04-2012, 22:49
yatağa yattığında kimin kafası rahat olucaksa yaptıklarından ötürü o haklıdır ama konu burda daha çok uzayacak belli

SekoLive
18-04-2012, 22:50
bu adam çözücem dediği halde konu açmak araç sahibinin kendine gol atması gibi olmuş...

bu arada kaanıda ahm yide tanımam forumdan bilirim 5-6 aydır ayda bi kere barcelona - real madrid gibi konularını okuoyurz ama hala anlamadım kim haklı . ve aranızda maşallah laf taşıyanlar süpermiş ikinizin yazılarında tek ortak nokta aranızdakilerin öyle dedi böyle dedi olaylarını birbirinize taşımalarıymıs.

bide şuan arac sahibi yerinde olsam adam gel ben sorununu çözücem para almıcam dediyse kesinlikle konu açmazdım...

mami_makinen
18-04-2012, 22:51
Ya birakinda su jet 106 yi cikarinda bi regle deneyelim .3 gunde anca bu kadar yurutebildik ama olsun bi deneyelim ..

ahm_52
senin şanzumana gelince madem yazdın açıklık getirim bana arabanı getirdin şanzumanıı açtık dedimki kaan daha önce typer şanzumanı dagıtmadım istersen şanzumancıya götür yalanmı sen bizim yapmamız lazım dedin eksik olabilir beş parmagının beşi bir degil herkez hata yapabilir

PPR engineering
iyide kaan buzamana kadar parasını dahi aldığın sibopları yapmamışın şimdi de adamı arayon getir ben ona 1000 liralık sibop takıcam cebinden para çıkmıcak diyon ozaman niye yapmadın okandaykende şimdi kapağı istiyon

bazı seyler para değildir namdır nam o şimdi kapağı alıcak ben yaptım diye sağa sola yazıcak paradan önemli seyler vardır..sen parayı kaç ayda ödedin bana mesela en yakın örnek paracı olsam değilmi..ARABA YÜRÜSÜN 1 MİLYAR DEĞİL 5 MİLYAR CIKSIN CEBİMDEN ALİ BEY İNSAN ÖMRÜ 80 YIL ORTALAMA NE KADAR ŞEREFLİ YAŞADIĞINA BAKICAKSIN HER ŞEY PARA OLSAYDI AHMET ŞANZUMANI PARÇALAYINCA CANIM YANDIĞINDAN BURAYA NAL GİBİ KONU AÇARDIM..

34tb9544
18-04-2012, 22:52
[QUOTE=34tb9544;5792094]

Karar ver suatmi abin benmi abinim :)

:):):):):) abi sizlerin yeri ayrı elinizde büyüdük derler ya öyle oldu :) izmitte 306 mı aldığım ilk günleri hatırladım simdi :) gti görünümlü xs :)

Kadirin olayindada o aksam Suat abiler yanimdaydi yanarım yanarım Suat abi bizim yanımızda ayıp ettin ezdin bizi dediğine yanarım. Mami abi yeriniz farklı herzaman ;)

Juggernaut
18-04-2012, 22:52

ya tek gösterdim anlattım okan pek anlamaz ilgilenmez ben anlatırım o dinler ukalalığıda yoktur sen yaptıysan olmuştur dedi aldı kapağı sübaplarda problem çıkmış onu yazıyolar.birinde bir şey var ama bilmiyorum sırf böle bana yapıcaklarını bildiğim için kardeşim gel problemini tek kuruş vermeden cöziyim dedim konu açtılar araç sahibide ahmet abi konu açmamızda israr ediyo dedi.bende siz bilirsiniz kimsenin hakkı kimsede kalmaz dedim..

Kimse sütten çıkmmış ak kaşık değil anlaşılan birinden biri yalan söylüyor..

percussionali
18-04-2012, 22:53

CVK nın kapağını 2 hafta beklettin okanlar başında durdu 2 satte yaptın verdin ahm CVK nın kapağı söküldüğünde selcukta vardı bende gördüm digital aletle ölçüldü hiç biri birbirini tutumuyodu ölçüleri ahm tekrardan işledi düzeltti conta dahi gelen havanın önünde duruyodu onuda düzeltti ama bikere denemelere çıktığındada kaan yaptı dedi polish i sen sütten çıkma akkaşıksın yapma allah aşkına yaa çocuk olmayalım

bycrm
18-04-2012, 22:53
beyler noluyor burda esnaf adamlarsınız yakışmıyo büle sözler size kimin kimin le sorunu varsa arasın telden cözsün. herkez ekmeginde kapatın bu konuyu artık dünya okuyu rezil olmaya gerek yok herkez baksın yaptıgı işe ekmegine.................

PPR engineering
18-04-2012, 22:54
senin şanzumana gelince madem yazdın açıklık getirim bana arabanı getirdin şanzumanıı açtık dedimki kaan daha önce typer şanzumanı dagıtmadım istersen şanzumancıya götür yalanmı sen bizim yapmamız lazım dedin eksik olabilir beş parmagının beşi bir degil herkez hata yapabilir

eeee o zaman ben hata yaptım sayıyosun buraya harala gürele konu açtırıyosan o zaman neden açıp konuşmadın???ben niye konu açmadım sana :) ALLAH senin kalbine göre vericek merak etme..her konuda bana carpıtmalar yapıyorsun..yazmıyorum

Eray Yümsel
18-04-2012, 22:54
beyler noluyor burda esnaf adamlarsınız yakışmıyo büle sözler size kimin kimin le sorunu varsa arasın telden cözsün. herkez ekmeginde kapatın bu konuyu artık dünya okuyu rezil olmaya gerek yok herkez baksın yaptıgı işe ekmegine.................

suat abi yemin ederim adamsın ya :) bazen keşke pecocu olsaydımda su adama araba yaptırsaydım diyorum :D

SEÇKİN172
18-04-2012, 22:55
ya bitaraftan ahmet abi ben kimseye bişe demedim konu açması için dio kaan bitaraftan bana telefon açtılar ahmet konu açmamızı istiyor die önce bunrda anlaşılsın konuyu açan arkdaş ta söylesin bakalım varmı yokmu böyle bişe o nerdeee ?

zübeyir

http://www.hizliupload.com/di-1TZ1.jpg

mami_makinen
bazı seyler para değildir namdır nam o şimdi kapağı alıcak ben yaptım diye sağa sola yazıcak paradan önemli seyler vardır..sen parayı kaç ayda ödedin bana mesela en yakın örnek paracı olsam değilmi..ARABA YÜRÜSÜN 1 MİLYAR DEĞİL 5 MİLYAR CIKSIN CEBİMDEN ALİ BEY İNSAN ÖMRÜ 80 YIL ORTALAMA NE KADAR ŞEREFLİ YAŞADIĞINA BAKICAKSIN HER ŞEY PARA OLSAYDI AHMET ŞANZUMANI PARÇALAYINCA CANIM YANDIĞINDAN BURAYA NAL GİBİ KONU AÇARDIM..

Hersey para degil namda onemli ama bilmedigin arabayida ellememek laZim orcunun arabayi yapicam diye cagirmissin 10 gune yakin harun ustayla ugrasmissiniz ama yapamamissiniz .. Yani at binenin kilic kusananin ..

Cliosportve
18-04-2012, 22:56
Açıkcası konu iyice laçka olmuş
Konuya hakim olmayıp yazanlar ortalığı karıştırmış
Ben ikisinide gayet yakından tanırım
Kaan yaptığı işlerde ne kadar başarılı ise Ahmette o kadar başarılıdır meziyetlidir
Ahmet ustayı kötülemeye hiç gerek yok
Ahmet usta kaç tane araba götürdüysem seve seve ilgilendi yeri geldi 5 kuruş para almadı
Şimdi kalkıpta tanımayan bilmeyenler bu adama nasıl ortalığı kızıştırıyor diyor anlamıyorum ?
Kaan zaten yaptığı işlerlen kendini kanıtlamış yer yerde böyle konulara denk gelmiş
Araç sahipleri bu adamlara para veriyor ve hesabını tabiki sorucak !!!
CVK RS 'te Supsan çıktı deniliyorsa gidilir bakılır uzaktan afra tafra yapmaya gerek yok
JDM_VTİ Alican arkadaşımızında subaplarında problem çıkmış
Madem böyle bir sorun var gidilip bakılır karar verilir
İşinizin arkasında olun
Bizler araç kullancıları olarak bu işlere para veriyoruz

mami_makinen
18-04-2012, 22:57
suat abi yemin ederim adamsın ya :) bazen keşke pecocu olsaydımda su adama araba yaptırsaydım diyorum :D

Zaten crmde bi sen eksiktin :)

Eray Yümsel
18-04-2012, 22:59
Zaten crmde bi sen eksiktin :)

abi kısa vadelide olsa takıldık be :D savaş abi saolsun

percussionali

kaaan ne parası ben 11.000 lira harcadım JGL ye sana vereceğim 500 lira yalamı kaç hafta diyosun ozaman yokmuş okadar para harcamışım nakitim kalmamış benim aylık giderim 50 binlira şirketimde sen 500 lirayı 1 ay sonra almışın ona takılmışın sen benim somua cvp ver lafı dolandırma adama niye şimdi getir diyosun ozaman niye takmadın sibopları onu söyle

ahm_52
eeee o zaman ben hata yaptım sayıyosun buraya harala gürele konu açtırıyosan o zaman neden açıp konuşmadın???ben niye konu açmadım sana :) ALLAH senin kalbine göre vericek merak etme..her konuda bana carpıtmalar yapıyorsun..yazmıyorum

sendeki havalar o zaman farklıydıydı beraber dükkan bile açmayı planlıyorduk tabi sen sölüyordun bu tarafa gel beraber iş yapalım diye dükkan açalım diye allah herkezin kalbine gönlüne göre verir saten sen merak etme

Juggernaut
ya bitaraftan ahmet abi ben kimseye bişe demedim konu açması için dio kaan bitaraftan bana telefon açtılar ahmet konu açmamızı istiyor die önce bunrda anlaşılsın konuyu açan arkdaş ta söylesin bakalım varmı yokmu böyle bişe o nerdeee ?

Adamın arabası ahm deymiş ahm ben öyle bişey sölemedim dedikten sonra arkadaş evet telefonda kaanın deiği gibi konuştuk ahm konu aç dedi derse helal olsun.

PPR engineering
18-04-2012, 23:00
CVK nın kapağını 2 hafta beklettin okanlar başında durdu 2 satte yaptın verdin ahm CVK nın kapağı söküldüğünde selcukta vardı bende gördüm digital aletle ölçüldü hiç biri birbirini tutumuyodu ölçüleri ahm tekrardan işledi düzeltti conta dahi gelen havanın önünde duruyodu onuda düzeltti ama bikere denemelere çıktığındada kaan yaptı dedi polish i sen sütten çıkma akkaşıksın yapma allah aşkına yaa çocuk olmayalım

senin port polish mantığın bu kadar benim hiç bir yaptığım kapak bir birini ne portları nede kapaklar tutar sebep açıklıyorum:port desing yani port dizayn aracın specleri hesaplanarak yapılır speclerden kastım egzantirik derecesi lift oranı aracın sıkıştırması öle kafaya göre olmuyor malesef..portlar evet birbirine tutmaz sebebine gelelim gaz kelebeği konumu önemlidir birinci port xxx hava cekiyorsa 3 4 port baska hava ceker sebebi ise emme yapısı gaz kelebeği konumu ben kafama göre yapmadığım için malesef içinden gecen hava değerine göre yapıyorum...o yüzden haliyle tutmuyor..başka soru??cvk nın sadece gayd larını centerlıyarak kesme yağıyla kestim 2 saatte evet.başka soru bilmişlik yapmadan araştır.

PPR engineering
18-04-2012, 23:01
sendeki havalar o zaman farklıydıydı beraber dükkan bile açmayı planlıyorduk tabi sen sölüyordun bu tarafa gel beraber iş yapalım diye dükkan açalım diye allah herkezin kalbine gönlüne göre verir saten sen merak etme

onu ceco da bilir karşıya gel sendin ahmet ömrün yalanlarla kurulu..ben seni kırmak istemiyorum bu şekilde yazarak kendini düşürme..

mami_makinen
18-04-2012, 23:01
abi kısa vadelide olsa takıldık be :D savaş abi saolsun

Saatine pil aldinmi :)

morgy_drag
18-04-2012, 23:03
Konuya vakıf olmamakla beraber..
PPR kaan ın FL RS bendeyken aracıma faydası cok olmuş olup..
Parasını bile almadığı dunya iş yapmış,gerek işçilik,gerekte esnaflık acısında son derece memnunıyet duymusumdur kendısınden..
Yıne dıyorum,konuyu bılmem..Ama illaki kaan ın adı gectıgı bı karısıklık mavcuttur dıye dusunuyorum..
Dipnot:Kaan babamın oglu degıldır..

PPR engineering
18-04-2012, 23:04
Hersey para degil namda onemli ama bilmedigin arabayida ellememek laZim orcunun arabayi yapicam diye cagirmissin 10 gune yakin harun ustayla ugrasmissiniz ama yapamamissiniz .. Yani at binenin kilic kusananin ..

o yüzden video koydu kesme yapmadan ekledi abicim :) ben mekanikçi değilim suat abininde o işlerde iyi olduğunu biliyorum benden daha iii yapardı o işi ama orcunda maddi sıkıntılar vardı elini cebine sokturmadan yaptım hepsini benzinleride dahil..orcun cözdü sorununu yapıcaz ALLAH ın izniyle

bycrm

mami benim saatin bili cok iiiii:D:D:Dbitmiyoo bide yaz geliyo :icon_tup::icon_tup:

Eray Yümsel

aaabi sorma ya pili takmayınca dün 12 de uyandım kötü oldu :D

SEÇKİN172
Adamın arabası ahm deymiş ahm ben öyle bişey sölemedim dedikten sonra arkadaş evet telefonda kaanın deiği gibi konuştuk ahm konu aç dedi derse helal olsun.

ama bişey dendigide yok :icon_tup:

ahm_52
cvk rs bana geldiginde kapagı açtım okanda hep sölüyordu konuyu okuyo yazar saten abi cvk nın kapagını kaan 2 saatte yaptı iyi olmadıgını biliyorum dedi manifoltları ben kendim işledim selçuk okan ali vardı yanımda hepsi birbirinden farklıydı artı senteside kaçıktı filtreli ekzozlu rs le örnegin ss rs le kafakafaya gidiyordu yapılan işlemlerden sonra 3 4 boy hızlandıgını herkez gördü

mami_makinen
18-04-2012, 23:06
mami benim saatin bili cok iiiii:D:D:Dbitmiyoo bide yaz geliyo :icon_tup::icon_tup:

Suki benim arabanin kapagi cumartesi aksam 5 e kadar bitmesse ben sana harbiden bitmeyen pil hediye edicem :)

percussionali
18-04-2012, 23:06
senin port polish mantığın bu kadar benim hiç bir yaptığım kapak bir birini ne portları nede kapaklar tutar sebep açıklıyorum:port desing yani port dizayn aracın specleri hesaplanarak yapılır speclerden kastım egzantirik derecesi lift oranı aracın sıkıştırması öle kafaya göre olmuyor malesef..portlar evet birbirine tutmaz sebebine gelelim gaz kelebeği konumu önemlidir birinci port xxx hava cekiyorsa 3 4 port baska hava ceker sebebi ise emme yapısı gaz kelebeği konumu ben kafama göre yapmadığım için malesef içinden gecen hava değerine göre yapıyorum...o yüzden haliyle tutmuyor..başka soru??cvk nın sadece gayd larını centerlıyarak kesme yağıyla kestim 2 saatte evet.başka soru bilmişlik yapmadan araştır.

haa ozaman sen contayı bilerek yarım kestin ki conta yuvanın önüne gelmesi gerekiyo hava contaya takılsın az hava geçsin öylemi ozaman büyük ustasın

Göki,ZD
18-04-2012, 23:07

Abi sen büyüksün 2 tarafıda yan yana getirip şahsi ve bu durumu çözsene..

PPR engineering
18-04-2012, 23:07
kaaan ne parası ben 11.000 lira harcadım JGL ye sana vereceğim 500 lira yalamı kaç hafta diyosun ozaman yokmuş okadar para harcamışım nakitim kalmamış benim aylık giderim 50 binlira şirketimde sen 500 lirayı 1 ay sonra almışın ona takılmışın sen benim somua cvp ver lafı dolandırma adama niye şimdi getir diyosun ozaman niye takmadın sibopları onu söyle

o zamanda taktım bak bana yalancı muamelesi yapma ali zoruma gidiyo artık yapmadığım bir şey için...dediğim gibi *** atıcağınızı bildiğim için kapak nasılsa ahmette insanlar inanmak zorunda efendilik bende kalsın ismime benim yapmadığım bi iş içinde olsa leke getirmemek..olay bundan ibaret zaten şartım suydu kapağı bana getir tek kuruş almıyacağım ben ahmete sübap yollama dedim..:)

SEÇKİN172
18-04-2012, 23:08
cvk rs bana geldiginde kapagı açtım okanda hep sölüyordu konuyu okuyo yazar saten abi cvk nın kapagını kaan 2 saatte yaptı iyi olmadıgını biliyorum dedi manifoltları ben kendim işledim selçuk okan ali vardı yanımda hepsi birbirinden farklıydı artı senteside kaçıktı filtreli ekzozlu rs le örnegin ss rs le kafakafaya gidiyordu yapılan işlemlerden sonra 3 4 boy hızlandıgını herkez gördü

yani abi kapak polish iyle hiç hızlanmadımı bu araç peki ?

PPR engineering
18-04-2012, 23:10
haa ozaman sen contayı bilerek yarım kestin ki conta yuvanın önüne gelmesi gerekiyo hava contaya takılsın az hava geçsin öylemi ozaman büyük ustasın

contayı ben kesmedim conta öncesinden vardı taa izmirden onu ben görmedim??ben usta değilim kardeşim ben garajımda yok.ama sen hayinsin onu biliyorum 100 de 100

onursoytam
18-04-2012, 23:10
kaan boşver dostum bakma sen bunlara işinde çok iyisin yaptığın işlerlede kendini kanıtladın

bycrm
18-04-2012, 23:11
Suki benim arabanin kapagi cumartesi aksam 5 e kadar bitmesse ben sana harbiden bitmeyen pil hediye edicem :)

mami ben sana COK sesli YAPICAM sen sıkılma:icon_tup::icon_tup:

BoraRS
Kaana ben de emme manifoldu islettim. S2000 nde ilkp ben yaptirdim ve tekerde 7 beygir aldik. Bu isi yaptigi fiyati soylemiyim konu karisir sonra.

Birini hirsizlikla suclarken 50 defa dusunun oyle suclayin. Adam bu isi hobi olarak degil ekmek parasi icin yapiyor. Yaptigi isler de ortada. Ortami kizistirmanin alemi yok. Yanlis yapiyosunuz. Ozellikle bir iki tip var surekli yapmamissin etmemissin gibi ithamlarda bulunuyorlar. Sark kurnazliginin alemi yok.

Kaan sana guvenim sonsuzdur kardesim. Yaptigin isi ve emegi kendi gozumle gordum. Birak vizildayan vizildasin. Sen yoluna devam et ;)

ahm_52
onu ceco da bilir karşıya gel sendin ahmet ömrün yalanlarla kurulu..ben seni kırmak istemiyorum bu şekilde yazarak kendini düşürme..

lan salak dükkan var burda 400 kirası demedinmi ne düşürcem lan kend,iimi herkez benim ne oldugumu bililyo rahat ol sen cvk nın kapagını açtıgımı duyunca araç sahibine kapagın eksikleri olabilir bana getirn bi kontrol edim demesini biliyon bunun üzerine bende araç sahibine kardelşim arabayı toplim istersen komple arabayı götür ben başkasının yaptıgı işe garnti vermem dedim hatta parada almıcam getir demişsin

percussionali
18-04-2012, 23:12
o zamanda taktım bak bana yalancı muamelesi yapma ali zoruma gidiyo artık yapmadığım bir şey için...dediğim gibi *** atıcağınızı bildiğim için kapak nasılsa ahmette insanlar inanmak zorunda efendilik bende kalsın ismime benim yapmadığım bi iş içinde olsa leke getirmemek..olay bundan ibaret zaten şartım suydu kapağı bana getir tek kuruş almıyacağım ben ahmete sübap yollama dedim..:)

kaan ozaman rektefiyeci yalan söylüyo süpsan değil cup sibopları

madem öyle neden adama getir ben 1000 liralık siboptakıcam diyon madem taktıysan rektefiye işçilik dahil para almıcam diyon ben seni kötülemek içni söylemiyom adamın söylediği CVK nın sahibi yoksa yapmışın yapmamışın umrumda değiil ben cvp ımı alamadım

Cliosportve
18-04-2012, 23:12
Bence kişiler yüz yüze gelip bu işi çözerler
Siteden bu iş olmıycak
Kaan ve Ahmet yan yana gelin abi sakin sakin bakılsın duruma
En iyisini yapıyorsunuz zaten ikinizde
Ortak bir karar alın
İki tarafada dokunmasın
Olay saptırılıyor sürekli çünkü

bycrm
18-04-2012, 23:13
Abi sen büyüksün 2 tarafıda yan yana getirip şahsi ve bu durumu çözsene..

gökii herzaman elciye zeval olmuştur kanka ben gerekenı yazdım benden bukadar:icon_tup:

PPR engineering
18-04-2012, 23:15
lan salak dükkan var burda 400 kirası demedinmi ne düşürcem lan kend,iimi herkez benim ne oldugumu bililyo rahat ol sen cvk nın kapagını açtıgımı duyunca araç sahibine kapagın eksikleri olabilir bana getirn bi kontrol edim demesini biliyon bunun üzerine bende araç sahibine kardelşim arabayı toplim istersen komple arabayı götür ben başkasının yaptıgı işe garnti vermem dedim hatta parada almıcam getir demişsin

salak mı anlaşıldı bu iş internetten cözülmeyecek...karşı karşıya gelelim varmısın oratk bir yerde tek gel sen bende tek geliyim konuşalım birde salağı yüzüme söle bakalım..

açtığını bana can geldi ataşehirde söledi kapağı sana getirelim dediğini kaç kişi vardı biliyomusun yanımda bak ben sana hiç kötü bir söz etmedim.terbiyeni takın tamam ben gelirim senle erkekçe yüzleşirim dersen saygı duyarım ne gereği var değilmi..

percussionali
18-04-2012, 23:16
contayı ben kesmedim conta öncesinden vardı taa izmirden onu ben görmedim??ben usta değilim kardeşim ben garajımda yok.ama sen hayinsin onu biliyorum 100 de 100

madem işini dorudürüs yapıyosun contayı nedne kontrol etmiyosun farkındaysan sen bana lafları sokmaya başladıktan sonra ben sana yazmaya başladım içimde hainlikte yok buzamana kadar seni kolladım diyemi hayin oldum şimdi herkeze buzaman kadar kaan şöyledir böyledir dedim yaptığın işlerde gözümle gördüm kulağımla duydum gene seni savundum vardır bi yanlışlık dedim yok dedim o işini bilir dedim şimdide hainmi oldum bırak allhını seversen emin ol senden daha çok allh korkum var benim.

Juggernaut
18-04-2012, 23:17
kaan ozaman rektefiyeci yalan söylüyo süpsan değil cup sibopları

madem öyle neden adama getir ben 1000 liralık siboptakıcam diyon madem taktıysan rektefiye işçilik dahil para almıcam diyon ben seni kötülemek içni söylemiyom adamın söylediği CVK nın sahibi yoksa yapmışın yapmamışın umrumda değiil ben cvp ımı alamadım

clio cup subabı nasıl anlaşılıyor?

kelalper
18-04-2012, 23:17
kaan hep yalan hep yalan ne bu kardesim yaw. bana da abi senin arabanin flitreyi sokup oradan girer kelebk turbo agzi, us kapak polishini falanda yaparim ustunede 500 tl veririm dedin.sesin cikmio haci.
salla olm takma kafana adamlara baksana isi bitirmis buyuk esnaflar ya hemen konu ac diyolar adamlara. komik komik seyler.

PPR engineering
18-04-2012, 23:18
cup sübapları 750 800 tl dir ben 350 mi 400 tl aldım ve bunları bana emre getirdi ben sanayide bir yerde unutmuştum hatta ne farkı var diye karşılaştırmıştık..ve clio rs selçuk şahittir süpsanla cup valfi arasındaki farkı ben göstermiştim selçukta teşekkür etmişti.hatırlar yazdı..ben bunu bile bile arkadaşlar soruyorum süpsan takım yaptığım işi niye kötüleyim böle bir piyasada ???ben bunun farkında değilmiyim yani.

peugeotefe
18-04-2012, 23:20
Her ikinizde esnafsınız böyle şeylere gerek yok olay nerden nereye gelmiş.Sonuç itibariyle kimse kimsenin ekmeğini vermiyor arkadaşlar böyle birbirinize düşerek bu olay çözülmez sakinleşin kimse kimseyi karalamasın bi anlık öfke herşeye yol açabilir ikinizde iş yerinizden para kazanıyorsunuz ki zaten kaan abi kendisini tanımıyorum olaya çözümü en başta önermiş ben 5 kuruş para almadan yaparım demiş keşke böyle bi konu olmasaymış olan 2 esnafa oldu.Abilerim böyle tartışmalara gerek yok bi anlık öfke sinir ile yapıcağınız şeyler Allah korusun ömrünüze maal olur sonra ben ne yaptım diyceğiniz şeyler yapmayın sizden ricam....

PPR engineering
18-04-2012, 23:20
madem işini dorudürüs yapıyosun contayı nedne kontrol etmiyosun farkındaysan sen bana lafları sokmaya başladıktan sonra ben sana yazmaya başladım içimde hainlikte yok buzamana kadar seni kolladım diyemi hayin oldum şimdi herkeze buzaman kadar kaan şöyledir böyledir dedim yaptığın işlerde gözümle gördüm kulağımla duydum gene seni savundum vardır bi yanlışlık dedim yok dedim o işini bilir dedim şimdide hainmi oldum bırak allhını seversen emin ol senden daha çok allh korkum var benim.

nasıl ölçtün benden daha fazla ALLAH korkunu ??? bunu ölçen bir cihaz mevcutmu veya nasıl anlaşılıyor??imanın kimde olduğu bilinmez.bilinirmi yoksa??sen bana kendin dedin senin bana yaptığuını kimse yapmaz diye şimdi ne oldu ali şimdi ne oldu ???

Cliosportve
18-04-2012, 23:21
clio cup subabı nasıl anlaşılıyor?

Clio Cup denilen Subap gene orjinal subaplardır
Bu bir halk arasında yaygınlaşmış ağızdan ağıza dolaşan ucu boş bir değnektir
Renaultun kendi servis programından bile bakıldığında ''CLİO CUP'' denilen subap aslında Megane RS te Clio Rs te ve hatta Laguna 140HP lik seridede aynıdır
Hiç bir ekstrası yoktur
Referans numaralarına kadar aynıdır

Supsan marka ile namı değer orjinal Clio Rs ''yalandan CUP'' farkı şöyledir
Zaten resimide Kaanın arabasında çekmiştim açıklayıcı olması için
Hangisinin supsan marka olduğunu söylemeye gerek yok

http://img705.imageshack.us/img705/1439/slc0351.jpg (http://img705.imageshack.us/i/slc0351.jpg/)

ahm_52
18-04-2012, 23:23
salak mı anlaşıldı bu iş internetten cözülmeyecek...karşı karşıya gelelim varmısın oratk bir yerde tek gel sen bende tek geliyim konuşalım birde salağı yüzüme söle bakalım..

açtığını bana can geldi ataşehirde söledi kapağı sana getirelim dediğini kaç kişi vardı biliyomusun yanımda bak ben sana hiç kötü bir söz etmedim.terbiyeni takın tamam ben gelirim senle erkekçe yüzleşirim dersen saygı duyarım ne gereği var değilmi..

adres beli kardeş gel görüleim sıkıntın varsa benim bi sıkıntım yok sen gel dersen senin yanınada gelirim ondada sıkıntı yok gene sölyorum ben seni kimseye kötülemedim ben senin cvk ya cup supapı taktıgını bile bilmiyorum bugün okan söledi ee okanda senin aradı haliyle sende bende supsp var cuma günü gümrükten gelecek 16 tane supapı verin ben size 16 tane cup supapı vericem diyen sen degiklmiydin bugün okana

ibratice
18-04-2012, 23:24
sağ cop mu

PPR engineering
18-04-2012, 23:24
kaan hep yalan hep yalan ne bu kardesim yaw. bana da abi senin arabanin flitreyi sokup oradan girer kelebk turbo agzi, us kapak polishini falanda yaparim ustunede 500 tl veririm dedin.sesin cikmio haci.
salla olm takma kafana adamlara baksana isi bitirmis buyuk esnaflar ya hemen konu ac diyolar adamlara. komik komik seyler.

kanka üzüldüğüm nokta su iyiliği yap denize at derler ama bütün arabalarda benim götürdüğüm arabalar..crm suat abi iş gösteriyo anlatıyo sonra bana telefon açıyo suat abiye böle böle dedim kapattım adam öle kaldı yaptım giderimi diyo ve aynı suat abi hala bazı konularda yardımcı oluyo dükkanına gidince cay corba ikram ediyo.ben böle şeylere şaşırıyorum aslında bunlar hepsi benim hatam ah ah hayri abi bana defalarca sölemişti seçkin şahit..

cem
18-04-2012, 23:57
konuyu kitledim, okudugumda ortada net birşey yok, suçlamalar ithamlar var , 2 tarafta suçluyor birbirini..Bir sonuca varmayacak..
burdan bu şekilde kalpler kırılması yerine yüzyüze görüşüp anlaşılması daha dogru ve güzel olur kanaatimce.

O şekilde daha net anlaşacagınızı düşünüyorum.